Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 33 דקות, David32 כתב:

אשכרה החלטתם שאני מברבר את המוח, משהו על לפיד, לא כזה הבנתי לאן הלכתם. רק כי הראו לכם שהוא לקח וביזבז 73K שקלים *שלכם* על היום הולדת של הבן שלו. וזה ישר גרר מכם תגובה כזאת

כי זה לא רלוונטי לעניין של האם המטוס נחוץ או לא, זה קשור לזה שביבי מושחת שעל זה יש הסכמה מלאה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

ככל שהזמן עובר עלות הרכישה מתחלקת ליותר ויותר טיסות.

ועלויות האחזקה נשארות זהות במטוס מתיישן?

ומה ערך הגרט שלו בסוף חייו?

לפני 59 דקות, SlowRide כתב:

למה באף מקום כולל התקשורת בישראל לא מפרסמים את הזוועות שקורות בבנגלדש?

ראית את בנגלדש לפני המהומות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

כמו שרשמתי לדוד - לא רלוונטי לטענה שלך, אד הומינם קלאסי וכמו שרשמת לי לא מזמן, "בריחה מהטענה".

גם לגבי הילד ז דיברנו.

האמת שאתה צודק, לפחות במשפט הראשון.

לטענה עצמה: אין לי את הידע הרלוונטי במימון או כלכלה, כדי לחשב roi למטוס כזה, ביחס לבלאי, גיל המטוס, הכשרה נדרשת של טייסים, כמות טיסות, ידה ידה ידה.

ואת ילדז אתה גם צריך להוסיף לעלות, אם כבר עושים חישובים, כי לא שהוא מכפיל את הסכום. אבל הוא בהחלט מוסיף. זה לא שהוא היה טס בחינם במחלקת יוקרה באלעל.

יכול להיות שבטווח הרחוק המטוס משתלם. אני לא אוהב את זה שישראל מנסה להתנהל כמו אימפריה, בטח לא עכשיו. בעייני זה בעיקר מביך. ובמקרה של הפסרונה הספציפית שדאגה למטוס, וכל מה שבו - לא הייתי סומך עליו גם בהוצאה ברמה של אש"ל בסופר. אז בכלל.

עריכה: אוקיי, קראתי את ההמשך. כולל זה שבציטוט שלך אכן אין התייחסות להוצאות שוטפות והעלות המנופחת של הפרויקט. אז כן, לא הצלחת להוכיח את מה שרצית. ביבה לא טס פעמיים בחודש. גם יאיר לפיד לא יטוס אם יהיה ראש ממשלה.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

בנט שילם מחיר פוליטי על זה שהוא העדיף את טובת המדינה ולא להמשיך בסבבי בחירות אינסופיים וכל הרפש הנלווה להם. בגד בבוחריו זה מאד ציני להגיד, במיוחד כשזה בא מבית היוצר של זה שבוגד בבוחריו באופן שיטתי עד שהם כבר חושבים שזה גשמי ברכה.

אין שום כלל שאומר שראש ממשלה צריך להיות מהמפלגה הגדולה ביותר. חוץ מזה שהוא ניסה ונכשל. 

אין לי עניין להיות שיפוטי כאן, או להיסחף שוב למערבולת הזו. לא משנה איך אני ואתה מפרשים את מה שבנט עשה, בוחריו מרגישים נבגדים. הוא לא יוכל להשתמש בפלטפורמה של הציונות הדתית. אם מפלגה ציונית אחרת תשים בראשה את מנכ״ל מועצת יש״ע בדימוס אני בעד, ואאחל לה הצלחה. בניגוד ללפיד, גנץ ואייזנקוט, אני מאמין באמונה שלמה שהוא לא יקבל את הרעיון של מדינה פלסטינית.

לפני 3 שעות, MostlyWicked כתב:

זה כבר פוסל את ביבי.

כבר הבעתי פה את דעתי על ביבי. מי שמוכן להיכנס למיטה עם רע״מ לא יקבל את הקול שלי

פורסם
לפני 3 שעות, David32 כתב:

מי זה אתם ובמה טעיתי?

מה בולשיט סרקסטי בזה ששילמת על סופש יומהולדת? לא שילמת?

אתה ברצינות מנסה לנתח את המחנאות בקארספורום? לחלקנו משנה הטענה או הדיון. לחלקנו משנה מי כותב את התגובה. בשביל זה יש כפתור פלא בצד.

• מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

@יבגניפ, בוא, תסביר לי, מה שווה השרשור אם אי אפשר להתנגח?:wink:

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 21 שעות, Renaultrap כתב:

מדינה יהודית ליברלית. מין יצור כזה שבו אתה מקבל את זה שלא כולם חושבים אותו דבר.

ליברלית? פעם הייתה מפלגת ימין ליברלית - חרות/ליקוד. מה שנשאר ממנה היום זה הליברלים רגב/אמסלם/קרעי/גוטליב/לוין/רוטמן. כמו שאמר בני בגין מפעל לריח רע. או שותפים קואליציוניים הליברלים בן גביר/סמוטריץ'  ויהדות התורה/ש"ס?

לפני 21 שעות, Renaultrap כתב:

תעמוד לך הזכות לשכנע אחרים שיש לך דרך טובה יותר לנהל את המדינה, וכל ארבע שנים ייערכו בה בחירות כדי לבחון אם הרוב השתכנע או חושב שאתה חי בסרט.

4 שנים? בטוח? לממשלת שינוי נתנו רק שנה. במדינות מתוקנות כאשר ממשלה ועומד בראשה נכשלו כישלון חרוץ נהוג ללכת לבחירות.

לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

@יבגניפ, בוא רגע:

גם בכנסת נדהמו: עלויות הטיסה המפתיעות של כנף ציון (msn.com)

"סא"ל במיל' איתן ליאל, מנהל מערך מטוס ראשי המדינה, אמר בדיון כי המטוס שהוא בן 23 שנה, טס מעט מאוד יחסית. 11 שנים לפני שנרכש ע"י התעשייה האווירית הוא היה בבעלות אוסטרית. לדבריו, תוחלת החיים במצב התחזוקה של היום לפחות 20 שנה. ליאל סיפר על הנסיעה האחרונה ואמר "זה היה מדהים היכולות הטכנולוגיות של המטוס. היה טלפוניה שוטפת לאורך כל הטיסה, בצורה שאפשרה להמשיך את הקשר עם כל ראשי המערכת. הביצוע של הטיסה האחרונה היה טוב מאוד של כלל מרכיבי המשימות מרגע עליית רה"מ ופמלייתו למטוס. היתרונות שהמטוס וצוותו מעניקים למדינת ישראל סייעו מיד בעלותו של רה"מ למטוס שהתיישב עם צוותו הבכיר לדיון מבצעי בחדר הדיונים של המטוס שבו מושבים מותאמים גם לשעת ההמראה. משך רוב שעות הטיסה קיימו רה"מ ואנשי צוותו דיונים ועשו שימוש רב בקווי התקשורת הגלויים והאדומים ללא כל שיבוש. 

לדבריו, בטיסה האחרונה לארה"ב המדינה חסכה ביותר מחצי את עלויות הטיסה. עוד אמר כי גם כעת לקחו הצעת מחיר מאל על כי חששו שמא לא יוכלו לטוס עם המטוס והצעת המחיר הייתה 980,000 וזה עוד בלי נסיעה לפלורידה. במטוס כנף ציון לעומת זאת העלות הייתה 447 אלף ש"ח ובגלל הנסיעה שהתווספה לפלורידה הסתכמה בסה"כ ב-520 אלף ש"ח. 

ליאל אמר כי המטוס יוצא מן הכלל ומתוחזק בצורה מצוינת ובראשון הקרוב הוא נפגש בלשכת הנשיא ע"מ לתאם את לו"ז שימוש הנשיא במטוס כנף ציון. ליאל ציין כי 150 מדיניות יותר חלשות מישראל יש מטוס נשיאותי. עוד ציין כי בטיסה הבאה המטוס יוכל לשאת את מלוא המשקל המיועד לו, זאת לאחר שבטיסה הקודמת נערכה בדיקה ראשונה לטיסה ארוכה בעקבות כל השינויים שבוצעו בו.

תמי רודיך, ראש חטיבת רכש מטוסים במשרד הביטחון, אמרה בדיון כי מדובר על עלות אחזקה של שמונה מיליון לשנה. לדבריה, "המטוס הוא אזרחי ובהחלטת הממשלה הוחלט שיטיסו אותו טייסי חיל האוויר. נוצר בן כלאיים שלא קיים בשום מקום בעולם. ההתארכות של הפרויקט נבעה מהתמשכות ההבנה איך להכין את הפרויקט משום שהוא לא היה מוכר לאף אחד. כלל הגורמים, כולל רת"א למדו את הנושא. הייתה תקופה שלא הייתה בה התעסקות עם המטוס בעת חילופי ממשלה"."

וכמובן, כדי להמשיך התנגדות מיותרת, מיקי לוי ממשיך את הקו של לפיד:

"יו"ר הוועדה, ח"כ מיקי לוי: "תחזוקת המטוס השנתית יקרה מאוד. אנחנו חייבים לבדוק האם הכדאיות הכלכלית אכן מצדיקה את הנושא. ביקרתי באתר חניית מטוס 'כנף ציון' והתרשמתי שאין שם פאר והדר או משהו מיוחד. חד משמעית הוא אינו מנקר עיניים. בהתחשב בעלות הגבוהה של המטוס ובזמן שיתפקד וישרת את נשיא וראש ממשלת ישראל, יש לבחון מחדש את הצורך בו. ועדת גולדברג קבעה שצריך מטוס, אך הסתדרנו כל כך הרבה שנים בלי זה. שאלת ההוצאות נשארה בדיון פתוחה ונברר זאת בעוד דיון מעקב"."

יובל, תגיד אתה כבר לא ילד?

לפני 4 שעות, Renaultrap כתב:

או מנהיגים אחראיים שימחלו על כבודם העצמי, יכירו בתוצאות הבחירות ויקחו חלק בקואליציה ציונית שפויה שלא מתבססת על מפלגות מיעוט סקטוריאליות גם אם לא עלה בידם לאייש את משרד ראש הממשלה.

נדמה לי זה מה שעשה גנץ. עזר משהו? ביבי הפסיק למכור את המדינה לבן גביר/סמוטריץ'/חרדים?

פורסם
לפני 7 שעות, Renaultrap כתב:

בנט הוא לא דוגמה טובה. הוא גם בגד בבוחריו וגם הגיע למשרה הרמה עם מעט מאד תמיכה ציבורית בגלל אווירה ציבורית רעילה שמבוססת על שנאה.

בגדול ראש ממשלה מגיע מהמפלגה הגדולה ביותר עם סדר גודל של מיליון מצביעים ויממש במידה רבה את הפלטפורמה בעזרתה קיבל את תמיכת הציבור כך שדרך הפעולה שלו תהיה טובת הממשלה וטובת המדינה כפי שרואה אותה הציבור ששלח אותו לעבוד.

בגדול אתה טועה, אבל מה זה משנה שהחוק אומר אחרת..

לפני 6 שעות, SlowRide כתב:

בגד בבוחריו זה מאד ציני להגיד

קצת מצחיק שאנשים לא יודעים מה זה אומר להיות ימין בייחוד ימין כלכלי.

אנשים לא מכירים בדברים שבנט קידם בטירוף. 

7 מיליארד שקל על תקנות לבטיחות אש? בכך שאימצו את תקנות האש של ארה"ב..

תודה שאביר קארה דחף את העניין הזה וקידם חסכון כלכלי למדינת ישראל..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 דקות, DareDevil כתב:

בגדול אתה טועה, אבל מה זה משנה שהחוק אומר אחרת..

בקטן פירשו במיוחד בשבילו את החוק שמספיק 60 חברי כנסת ולא 61 כדי להקים ממשלה.

אבל זו התפלפלות צדדית - הבן אדם גנב קולות של מצביעיו לרווח אישי. אין לי מושג איך הוא מראה את הפנים שלו ברחוב.

מה שבטוח - הציבור שבחר בו אז יורק כשהוא שומע את השם שלו.

• רעיון גרוע 6
פורסם
לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

למה באף מקום כולל התקשורת בישראל לא מפרסמים את הזוועות שקורות בבנגלדש?

שלח לינק בבקשה

לפני 7 דקות, taranta כתב:

בקטן פירשו במיוחד בשבילו את החוק שמספיק 60 חברי כנסת ולא 61 כדי להקים ממשלה.

לפני שנייה דיברת על רוב וכו' עכשיו זה לא בסדר?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 4 דקות, taranta כתב:

על איזה רוב דיברתי?

מצטער מודה בטעות שלי. דיברת על המפלגה הכי גדולה שהיא זו שצריכה לקבל את המנדט להקים ממשלה אבל גם פה החוק לא אומר שום דבר על מפלגה גדולה.

ואני לא יודע על איזה סעיף אתה מדבר כשאתה אומר שכיפפו את החוק ככה שמספיק 60 מנדטים במקום 61 רק כי זה בנט.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

כותרת השרשור ממש עשתה לי חשק לחומוס בדמשק, אחרי שחומוס אליהו הקרוב אלי החליף זכיין והמחיר עלה אבל החומוס נעשה גרוע יותר

זהו, פרקתי

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 34 דקות, DareDevil כתב:

המפלגה הכי גדולה שהיא זו שצריכה לקבל את המנדט להקים ממשלה אבל גם פה החוק לא אומר שום דבר על מפלגה גדולה.

המערכת בישראל לא עובדת ככה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...