Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 34 דקות, taranta כתב:

אין לך מושג (כנראה) איזו קטסטרופה זו היתה.

ספר לי אולי אחכים קצת..

לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/h1bnydk9c

איזה גבר הילדז..

במקום לכייף במיאמי הוא בא למלחמה לחוות אותה כמו כולנו.

הוא חייב לצאת מארה"ב בשביל לחדש את הויזה.

הוא לא עושה את זה מטוב ליבו.. בגלל זה היה לו את הסיפור עם הדרכון הדיפלומטי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 35 דקות, sperial כתב:

תלונות לאנגלים ולצרפתים שחילקו אתה השלל לפני 100 שנה (ועוד קצת).

כן ו..? הם הכריחו אותך להצמד לקו שהם ציירו? נלחמת, כבשת, ניצחת - תקבע את הגבול במקום שטוב לך.

בכלל - כל ההזיה הזו שצריך להחזיר שטחים שנכבשו מהתוקפן קיימת אך ורק כשמדובר במדינת ישראל.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, taranta כתב:

השאלה איפה אתה רוצה לעשות את הקרב לאחר שנפרץ - בבינת ג'בל או במטולה?

מה קרה התעוררת על צד סמול הבוקר? ברור שהגבול צריך לעבור בביירות. 

*

משעשע בתור ישראלי במיל' לראות מהצד איך כל הסטיגמות של שונאי ישראל, אלו המדברות על הרצון של ישראל לכבוש ולנשל, אינן לגמרי סטיגמות אלא הופכות להיות הבון טון. במקרה של לבנון זו לגמרי בדיחה כי האיום של חיזבאללה לא באמת משתנה רק כי הגבול זז כמה ק"מ צפונה, אבל מילא. גם הערגה לימים בהם היינו בלבנון מגוחכים, געגועים למוות מיותר וחוסר הבנה בנוגע לפער בין אז והיום מבחינת השחקנים המרכזיים. 

אני, סמולני בחאעווה שכמוני, מסכים שצריך להשתלט על צפון הרצועה - אבל לא בדיוק בצורה הימנואידית-קולוניאליסטית המוצגת כאן. להשתלט עם אפס יישוב והבהרה שמדובר בשטח אש, ותחת ההצהרה שנשמח להחזיר את כל השטחים עבור החטופים וחתירה להסדר קבע. אם הם לא סבורים שזה טרייד טוב, הרחבה עוד בהתאם לצרכים ותמיד תחת ההצהרה שאין לנו שום רצון להיות בשטח הזה כדרך קבע. לדחוק אותם כי בסוף הם יתחילו לשאול איך זה שהריבון שלהם מעדיף להלחם על פני הבתים שלהם.

כיבוש ויישוב השטח מוכיח שהפלסטינים בסהכ צודקים להיאבק ביישות שמנסה לכבוש אותם עד אינסוף, ושפני ישראל לקולוניאליזם ונישול עם תירוצים שמשכנעים את המשוכנעים בלבד. 

כמובן שכל הנ"ל חלומות באספמיה, כי בממשלה אין אנשים עם ראיה אסטרטגית ובציבור אין את ההבנה שלמטבע שני צדדים ושישראל היא מעצמה אזורית אבל לא מעצמה בפני עצמה. 

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 8 דקות, oryo כתב:

משעשע בתור ישראלי במיל' לראות מהצד איך כל הסטיגמות של שונאי ישראל, אלו המדברות על הרצון של ישראל לכבוש ולנשל, אינן לגמרי סטיגמות אלא הופכות להיות הבון טון.

צר לי אבל זו מחשבה מאוד מעוות שאני מצפה לשמוע מאנשים שניזונים מהתרעלה הפלסטינית, אל-ג'זירה, איראן ועוד. הרי השיח התפתח לא כי מישהו רוצה לכבוש אלא כי מישהו רוצה להגן, פאקינג לחיות בלי לחשוב שמחר בבוקר מחבלים תופסים אותי עם התחתונים במיטה. נכון שיש  כאן אנשים שרוצים את ישראל התנכית וחושבים שיש להם ציווי אלוהי לכך, אך בשורה התחתונה הם מיעוט, כוחני ולא זניח אך עדיין מיעוט, אלו האיובים שלנו שמאפשרים למעשה את הקיום של זה, אם היו הם מבקשים שלום, לא היה צורך בכל זה כלל. 

זה הסיפור כולו! אם הם לא היו רוצים ופועלים להשמדתינו, לא הייתה כל תפיסת שטח מעבר למה שהיה ב-48 במלחמת העצמאות, שגם היא נולדה כי מישהו חפץ בהשמדת המדינה היהודית. 

• אהבתי 1
פורסם

השיח התפתח כי ישראלים רבים חיים באיזשהו סרט שלמעשים אין השלכות, ושישראל היא איזושהי מעצמת על שיכולה לשים פס על העולם ולכבוש מה שבא לה מתי שבא לה. המציאות אחרת, ולא צריך להקשיב לתרעלה הפלסטינית בשביל להכיר בה - כולה צריך עיניים ריכוז וקצת חשיבה ביקורתית. 

כל הטענות על "זה באשמתם" לא מקדמות שום דבר, הם טוענים אותו הדבר על ישראל, המציאות מוכתבת ע"י מעשים ולא ע"י דיונים בפורום. מעשית-ביצועית, ישראל לא מנסה להתקדם לשום הסדר כבר עשורים (גם הם לא, כמובן, אבל הם לא מעניינים אותי). מכאן הדיון מעגלי ובכנות, משעמם. 

אני חושב שהמציאות הולכת להגיע, ישראל 10 חודשים בלחימה - זה דורש מימון למילואימניקים. הצפון מפונה, זה דורש מימון למפונים. במקביל יש פער בגביית המסים והתוצר תודות לנ"ל. בכל הזמן הזה לא מצליחים לגבש איזושהי אסטרטגיה נגד פלאנגה של דפקטים בחור תחת, וממתינים לחזית נוספת בצפון. לא משנה מה אתה או אני או מגיב אנונימי אחר חושבים לגבי כמה ישראל מעצמה וכמה ק"מרים יכולה לכבוש ולשלוט בסבבה שלה - הכלכלה תספר לכולנו מה הדיבור תוך שנה/תיים. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 3 שעות, ch28566 כתב:

הרי השיח התפתח לא כי מישהו רוצה לכבוש אלא כי מישהו רוצה להגן, פאקינג לחיות בלי לחשוב שמחר בבוקר מחבלים תופסים אותי עם התחתונים במיטה. נכון שיש  כאן אנשים שרוצים את ישראל התנכית וחושבים שיש להם ציווי אלוהי לכך, אך בשורה התחתונה הם מיעוט, כוחני ולא זניח אך עדיין מיעוט, אלו האיובים שלנו שמאפשרים למעשה את הקיום של זה, אם היו הם מבקשים שלום, לא היה צורך בכל זה כלל. 

המיעוט הזה שולט במדיניות של ישראל. הכישלון היחידי שלהם מאז אוסלו היה בהתנתקות. וגם בימי אוסלו, יש מספיק עדויות כאילו הכל היה ב"כאילו", ורבין וממשלתו השקיעו סכומי עתק בתשתיות, כבישים ועוד סביב התנחלויות.

• רעיון טוב! 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 שעות, ch28566 כתב:

צר לי אבל זו מחשבה מאוד מעוות שאני מצפה לשמוע מאנשים שניזונים מהתרעלה הפלסטינית, אל-ג'זירה, איראן ועוד. הרי השיח התפתח לא כי מישהו רוצה לכבוש אלא כי מישהו רוצה להגן, פאקינג לחיות בלי לחשוב שמחר בבוקר מחבלים תופסים אותי עם התחתונים במיטה.

רק שאם אתה מיישב את השטח אתה נמצא בדיוק באותו המצב. ראינו את זה ב 48 כשהשתלטנו על שטחים, הקמנו מדינה וקיבלנו חדירות מהגבול, ב 67 כשכבשנו עוד הרבה שטחים, יישנו וקיבלנו את אותו הדבר וב 77' כשפינינו שטחים וקיבלנו גבול שקט.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כדי לקבל גבול שקט צריך רצון גם מהצד השני.

כרגע אין עם מי לעשות הסכמים כי הצד השני רוצה מהנהר לים. 

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נכון. הנקודה היא שלהזיז את הגבול ולהתיישב ליד הגבול החדש מזיז ת הבעיה אבל לא משנה כלום.

• אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי מה שאתם אומרים, גם אם לא תתישב ורק תזיז את הגבול לא משנה כלום.

אני חושב שזה לא נכון, ושטח יכול לשמש קלף מיקוח כמו או אולי אפילו במקום שחרור מחבלים.

בשביל שקט צריך הכרה של הצד השני בזכותנו לחיות פה. בחיים לא נקבל הכרה רשמית מארגוני טרור איסלאמיים כמו חמאס וחיזבלה, אז כל מה שניתן לעשות בשביל שקט יחסי זה לשפר עמדות ולהיות מוכנים בהגנה ובהתקפה. 

למדנו בדרך הקשה שהאופציה של פיוס והעברת כספים לא עובדת.

• אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה תיסוג משם בתמורה למשהו.

עצם זה שתפסת שטח זה לחץ על האויב.

פורסם
לפני 27 דקות, SlowRide כתב:

ושטח יכול לשמש קלף מיקוח כ

יכול להיות. אבל אנחנו חיים בישראל ופה שטח הוא לא סתם שטח.

אתם מדברים על הערבים שמבינים רק כשלוקחים להם שטח. אז גם לנו יש את הערבים שלנו, שבטוחים שהשטח הוא מתת האל לעם ישראל ושאסור לוותר על אף שעל מהאדמה הקדושה.

אז יכול להיות שממשלה אחת תכבוש שטח לצורך קלף מיקוח, אבל תיכף אחרי זה, או בממשלה הבאה הוא כבר יהפוך לחלק בלתי נפרד, שכולל התנחלויות וכו׳.

זה הכיוון שהעם פה הולך אליו. יותר ימני ויותר דתי ופחות מוכן לראות בשטח כקלף מיקוח.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

אז גם לנו יש את הערבים שלנו, שבטוחים שהשטח הוא מתת האל לעם ישראל ושאסור לוותר על אף שעל מהאדמה הקדושה.

בגלל זה אם כבר ערבים מעדיף את האורגינל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגלל זה צריך מנהיגים אחראיים שיהיו מסוגלים לעמוד בלחץ ציבורי ולעשות מה שנכון לבטחון המדינה ולא לבטחון הממשלה.

• תוכן חדש...