Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אי אפשר להשוות בשום מצב את אמירותיהם של דן גולדפוס וברק חירם לנאום של יאיר גולן 

לא בסוג הדברים ובוודאי לא בפורום בהם נאמרו 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 2 דקות, Renaultrap כתב:

אני יודע שמקובל פה לסיים את הויכוח בספירת שנים של הראש. אז בוא נסכים שביבי אשם כדי להוציא את זה מהמשך הויכוח. ביבי צריך להיות מודח. עמוד או שניים אחורה נכתב כי אחרי הפארסה של שליט ביבי לא כשיר לקבל החלטות. האם זה תקף גם פה, שכל מי שמילא תפקיד ביצועי בכיר עד כאן לא כשיר לקבל החלטות בנוגע לעתידה של עזה?

ההנחה שלך שגויה.
היו אנשים גם מתוך מערכת הבטחון עצמה וגם שר בטחון שדרשו פעולה אקטיבית מול עזה כדי לשנות א המצב.
חלקם יצאו לתקשורת, חלקם התפטרו כשנתניהו סירב לכך וחלקם היו בתפקיד ולא יכלו לדבר.
האסטרטגיה, הקונספציה הובלה קודם כל ע"י הראש שנשא נאומים וזרע מלח בעיני העם.

לפני 2 דקות, פינדר כתב:

בגלל זה לא היו לנו מלחמות וטרור מאז ששת הימים?

בגלל זה הם בוכים עד היום על "הנכבא", 40K מתים בשבילם זה כלום, עוד "נכבא" זה כבר משהו אחר. הם צריכים לזכור טוב טוב מה הם שילמו על מה שהם עשו, וישראל צריכה להראות לסביבה מה יקרה למי שיעשה משהו דומה.
דרום לבנון היא הצעד הבא, אם נכנסים למלחמה שם וחוטפים את מה שחוטפים חייבים לספח שטח, לא רצועת בטחון, לספח ולהתיישב.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

אני רואה את זה אחרת.
היינו צריכים לספח את צפון רצועת עזה ולהכריז עליה כשטח ישראלי, ולהקים שם ישובים ארעיים כבר עכשיו.
המטרה היא לא להתנחל, המטרה היא עונש. הערבים מבינים הכי טוב כשלוקחים להם שטח. זה העונש הכי טוב שיכולנו לעשות.
את צפון הרצועה די ניקינו מאזרחים ומי שנשאר עם עוד כמה הפצצות היה עוזב. מכאן רק צריך לקבל החלטה ולספח שטח נקי מאוכלוסיה.

שיזכרו תמיד מה קרה להם כשהם עשו את מה שהם עשו, אם יעשו שוב ניקח להם עוד חתיכה.

לקח שטח כעונש - 100%

לשכן שם אזרחים מסכנים שיאכלו חרא? למה?

להקים שם בסיסים צבאיים, מזבלות, מתקני כליאה, מתקנים לכילוי פגרים, לא חסר שימושים.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 55 דקות, mikyl כתב:

7/10 היה כי מישהו חשב שחמאס הוא הנחס ותמך בו בכל דרך. בגלל שצה"ל נרדם בשמירה. בגלל שביחידות שאמורות לשמור על הגבול הייתה הדממה  ו-1.5 טנקים תקינים. בגלל שלא האמינו שחמאס יעיז. בגלל שרוב הכוח היה ביו"ש. כמה חטיבות וח"א שנכנס לפעולה בזמן היו מונעים את 7/10. בשביל זה לא חייבים לשבת בעזה. רק צריך מנהיג שלא מפחד לקבל החלטות ודואג למדינה יותר מאשר לתחת שלו. 

חיל האוויר לא נכנס לפעולה בזמן בגלל המנהיג שדואג לעצמו?

יש לך מידע שבזמן ממשלת השינוי הסד״כ בעוטף היה שונה? ביו״ש? 

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

כי אז זה מכאיב להם יותר. לראות יהודים על האדמות שלהם בונים בתים.
יאכלו חרא? יש לנו מספיק חברה שיעמדו בתור כדי לגור שם. תקרא להם משיחיים, לי זה לא משנה אם זה עושה להם טוב ולמדינה טוב.

• אהבתי 2

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא חושב שזה עושה טוב למדינה ולחברה לעודד את התרבות המשיחית הזו. 

אם מחליטים לכבוש שטח כעונש ולהחזיר אותו יותר מאוחר בתמורה לחטופים למשל, לא רואה שום סיבה למה לעודד התיישבות שם. זה שהאויב לא יכול לחזור לאדמה שלו זה עונש מספיק קשה עבורם. אם כובשים שטח כדי ליישב אותו, מזיזים גבול וזה צריך להיות סופי.

פורסם
לפני 10 דקות, farkash7 כתב:

בגלל זה הם בוכים עד היום על "הנכבא",

אהה... אז בגלל שבנכבא הם חטפו מאיתנו על הראש, הם עד היום מורתעים ומאז אין מלחמות וטרור.

באמת שאלתי את עצמי למה כל כך שקט פה.

לפני 10 דקות, farkash7 כתב:

כי אז זה מכאיב להם יותר. לראות יהודים על האדמות שלהם בונים בתים.
יאכלו חרא? יש לנו מספיק חברה שיעמדו בתור כדי לגור שם. תקרא להם משיחיים, לי זה לא משנה אם זה עושה להם טוב ולמדינה טוב.

אני כנראה לוקה בזכרון. בכל זאת כבר בן 50.

היה נדמה שכבר כבשנו את עזה בעבר והם ראו יהודים בונים בתים על האדמות שלהם. ומשום מה זה לא הביא לשקט ושלווה.

אבל כנראה זה רק הזכרון הדפוק שלי.

• אהבתי 5

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 13 דקות, farkash7 כתב:

ההנחה שלך שגויה.
היו אנשים גם מתוך מערכת הבטחון עצמה וגם שר בטחון שדרשו פעולה אקטיבית מול עזה כדי לשנות א המצב.
חלקם יצאו לתקשורת, חלקם התפטרו כשנתניהו סירב לכך וחלקם היו בתפקיד ולא יכלו לדבר.
האסטרטגיה, הקונספציה הובלה קודם כל ע"י הראש שנשא נאומים וזרע מלח בעיני העם.

אתה מתחיל בהצהרה, אבל הטיעונים שבאים בעקבותיה מעורפלים. אני יודע שמקובל להעלות על נס את התפטרותו של ליברמן ככלי לשווק אותו כהבטחה המנהיגותית הבאה. זה אותו ליברמן שהעדיף לא לקחת את תיק הבטחון תחת בנט כרה״מ, ואם דרים טים פוטנציאלי כזה לא מחק את חמאס אז אנה אנו הולכים?

פני המנהיגות שלנו כפני הזעקות שלה מהאופוזיציה. משם כולם חכמים. דוקטרינת בן גביר. כל אחד ואחד מהם זרם עם השקט הזמני שנפסק ב-7.10.

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, SlowRide כתב:

לקח שטח כעונש - 100%

להקים שם בסיסים צבאיים, מזבלות, מתקני כליאה, מתקנים לכילוי פגרים, לא חסר שימושים.

מה ההבדל בין ישובי העוטף לבין ישובים כמו דוגית אלי סיני וניסנית לבין נתיב העשרה וכרם שלום (לא מבחינה פוליטית ומדינית)

גם שם וגם שם אנשים אכלו חרא ובכל זאת התיישבו 

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
פורסם

את דוגית, אלי סיני וניסנית לא היה צריך לפנות חד צדדית. הם היו מחוברים לארץ ובינם לגדר לא היה אף יישוב פלסטינאי. אותם היו צריכים לפנות רק בהסדר אם היה מגיע.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זה שטחים שאתה מתכנן להחזיר תמורת מחיר, לדעתי חבל על הכאב של האנשים בפינוי וכל הנזק שזה גורם לחברה. נתיב העשרה וכרם שלום נמצאים בשטח המדינה.

פורסם (נערך)
לפני 59 דקות, Renaultrap כתב:

אני לא רואה למה לא? ישובי התוחמת הצפונית הוחרבו לשווא, גם אם נסכים שגוש קטיף פגיע. חמורה מזה הנסיגה מציר פילדלפי. הוא היה צריך להיות מורחב טרם ההתנתקות, וחפור לעומק למניעת הברחות.

מסכים. ושירתתי שם אני מכיר לעומק את מה שכתבת. דרומית לתוחמת היה צריך להיות קו הגבול עד להסכם שלום מלא ופירוז.

מעל פילדלפי היה צריך להיות אגם מים מלוחים. שהפלמנגואים יבריחו אמל"ח.

לפני 59 דקות, Renaultrap כתב:

הפסקה האחרונה שלך מותחת קו ישיר לדברים של ברק חירם. למרות האינסטינקט להאשים אדם כזה או אחר, האשמים במצב הזה הם כל אחד מאיתנו, שהסכמנו לחיות במציאות המטורפת הזו תמורת שקט זמני מדומה

פה אני לא מסכים. 

יש הנהגה ושלטון. אני הצבעתי ברגליים ולא באתי לגור שם ולא הבנתי איך אנשים מוכנים לכך. 

היום בתור צפוני אם המצב לא יטופל - לא נישאר.

זה מה שאני יכול לעשות בתוך אזרח. לא אצא לחסום כבישים על נושאים כאלו, אני לא עצמאי ויש לי משרה מלאה... אנסה להביא לבחירה של אנשים עם יכולות ולא כלומניקים.

הרבה יותר הגיוני שאצא למחות כשמנסים לבטל פה הפרדת רשויות שתשפיע עלי כפרט, בלי אפשרות בחירה.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני 59 דקות, פינדר כתב:

אהה... אז בגלל שבנכבא הם חטפו מאיתנו על הראש, הם עד היום מורתעים ומאז אין מלחמות וטרור.

באמת שאלתי את עצמי למה כל כך שקט פה.

המטרה היא להכאיב. לספור גופות לא מכאיב להם, לאבד אדמה כן. לא רק הם, גם השאר מסביב.
זה הלקח שצריך לצאת מהסיפור הזה, הרגתם יהודים? איבדתם אדמה.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 1 דקה, farkash7 כתב:

המטרה היא להכאיב. לספור גופות לא מכאיב להם, לאבד אדמה כן. לא רק הם, גם השאר מסביב.
זה הלקח שצריך לצאת מהסיפור הזה, הרגתם יהודים? איבדתם אדמה.

אבל זה לא עובד.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

לא עובד? זה מכאיב להם מאוד. מהבחינה הזו זה עובד.
הם גם ככה שונאים אותנו אז מה זה משנה? לפחות שיכאב להם.
שיספרו לילדים שלהם שפעם היה להם בית בצפון עזה עד שהיהודים המג'נונים באו והעיפו אותנו משם וכשהם ישאלו למה או שהם ישקרו או שיגידו להם מה הם עשו לפני.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

• תוכן חדש...