Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 32 דקות, פינדר כתב:

וואו איך אתה מת על הפומפוזיות הזו.

אני בטוח שאין צורך במרתפי השבכ. הוא יגלה מי המקור שלו גם בלי מכות חשמל, כי טיפוסים כמוהו הם גיבורים על המקלדת. יש סיכוי שהוא פשוט הפר אמברגו של הודעה סטנדרטית.

זה סתם מראה שבסוף אלו שפוגעים בביטחון הם הפופוליסטים שאוהבים להאשים את הצד השני בבגידה. אלו שמופיעים בערוץ עם תוכניות בשם הפטריוטים.

לא הוא לא. הוא רצה להראות יודע ראשון.

ואם רק הפר אמברגו - שלילת תעודת עיתונאי לצמיתות. בלי דיון אפילו.

לפני כשעה, עדי-אל כתב:

ואתה רוצה שיחתום על עוד עסקה מזעזעת רק בשביל שמסתדר לו עם המנדטים?

אני רוצה שיחזיר את החטופים. שיבחר איך לעשות את זה, אבל אין שום היגיון בזה שהם לא בבית כבר 10 חודשים. וזאת אחריותו.

בלי קשר לזה שעצם העובדה שהם שם זאת אשמתו המלאה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

גופה. לא מישהו בחיים.

אם גולדין היה בחיים היה פה מאבק אחר עם סלוגן "הילד של כולנו" וזה. 

היה לנו כבר קמפיין כזה. בסופו התקשורת חגגה שהיא כפתה על ביבי את העסקה. העסקה היתה מופקרת. היום מאשימים (ובצדק) את ביבי בחתימה עליה. מקווה שהוא למד מהנסיון.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

הורים כן

ההנהגה לא 

לפני שעה, עדי-אל כתב:

אתה מייצג את מה שברק חירם דיבר

אתה אמרת שאני מייצג..

אני הנהגה או הורים?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, mikyl כתב:

ומה? הוא קיבל קידום כמו חירם? נהיה רמטכ"ל? או פרש מצה"ל?

הוא נענש בזה שהוא לא נהיה רמטכ״ל? על סמך מה אתה אומר את זה?

פורסם

לפני 13 דקות, mikyl כתב:

קצת פחות מטומטם?!!! שר האוצר של מדינת ישראל שעל דוכן הנאומים שלו בפריז התנוססה מפה שתי גדות לירדן? פחות מטומטם?!!!

שמעת את קרעי או את ואטורי?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 1 דקה, Renaultrap כתב:

היה לנו כבר קמפיין כזה. בסופו התקשורת חגגה שהיא כפתה על ביבי את העסקה. העסקה היתה מופקרת. היום מאשימים (ובצדק) את ביבי בחתימה עליה. מקווה שהוא למד מהנסיון.

העסקה היתה 12 שנה לפני הטבח.

לתלות את כל האשמה בעסקה ולהתעלם מ12 השנה שאחריה, זו הנחת המבוקש.

מעבר לזה שסיבה עיקרית לאותה עסקה, היא הרצון של ביבי להסיט את הזעם הציבורי של מחאת האוהלים.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעה, עדי-אל כתב:

ואתה רוצה שיחתום על עוד עסקה מזעזעת רק בשביל שמסתדר לו עם המנדטים?

אני לא רוצה שהוא יחתום או לא יחתום על אף עסקה לבד וזה לא משנה אם היא טובה או לא, כי ברור שלבנאדם הזה יש שיקול דעת לקוי וברור שמבחינה מוסרית אין לו מנדט להחליט לבד על עסקה כזו אחרי מה שעשה בעסקת שליט.
גם אם אתה ביביסט שמאמין שנתניהו הוא המשיח וכל ההחלטות שלו לטובת ישראל עסקת שליט מראה שיש לו שיקול דעת לקוי.
בנוסף אני לא רוצה שמישהו שעשה עסקה גרועה ונכווה יקבל החלטה לבד על עסקה אחרת שהיא אולי טובה ואולי לא.

קח את מקרה רון ארד ורבין לדוגמא. רבין התמהמה אחרי מה שהיה עם עסקת ג'יבריל ולא לקח עסקה שהייתה על השולחן להחזיר את רון ארד תמורת מחיר בדיחה.
מה שקיבלנו זה את הטרגדיה של רון ארד.
אם היו שם עוד כמה אנשים בקבלת ההחלטות רון ארד היה היום בבית מגדל לפחות ילדה אחת.

אני שם לרגע בצד את כל מה שאני חושב על ביבי, על מה מניע אותו לקבל החלטות כדי לא להכנס לוויכוחים (אני עדיין לא מאמין שיש ביביסטים בעולם אבל זה מה יש). אני מדבר רק על הנושא הזה. אין לו זכות לקבל החלטה כזו לבד, בין אם זה לתרפד את העסקה או לחתום עליה.
שיביא את זה לקבינט/ממשלה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 47 דקות, Renaultrap כתב:

לא לומד מהנסיון.

אילו המחוות שניתנו לרוסים

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

האיראנים מנסים להקטין ציפיות.

פינוי אזרחים מביירות, סימן לכך שהצד השני מבין את המשמעויות

של התקפה על ישראל.

אף אחד מ"המנהיגים" לא רוצה מ"ע על שמו.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

אתה אמרת שאני מייצג..

אני הנהגה או הורים?

זה שהורים רוצים זה סביר וטבעי 

הקו מחשבה של עכשיו ואחרי המבול זאת גישה הרסנית 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 34 דקות, asix כתב:

צריך לשלוח לכל ביביסט שמקשקש שלפיד נתן מים טוריטוריאלים. ביבי נתן שטח מירושלים. את זה הם לא זוכרים.

לא, כשזה ביבי עושה זה מהלך אסטרטגי מתוחכם.

כשכל אחד אחר עושה זה התרפסות בפני האויב.

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 שעות, ay115 כתב:

קצת מחוץ לסדר הדיון שהתפתח פה-

אבל בהינתן הבלאגן שאנחנו נמצאים בו (וההסלמה המסתמנת), איך אפשר להמשיך לשבת על התחת ולחכות למתקפה האיראנית/פרוקסי איראני?

נערכים עם מערכי הגנה, מפזרים איומים ברמה של "תחזיק אותי", ומחכים לפטיש שיפול לנו על הראש.

אני חושב שבמצב הנוכחי הממשלה צריכה להתכנס ולקבל החלטה להודיע לאו"ם, לאיראן ולבעלי בריתנו, שתקיפה בישראל משטח איראן תהווה הכרזת מלחמה, וישראל תפעל באופן אקטיבי ומיידי לממש את זכותה להגנה עצמית.

ודקה אחרי שמשוגר הטיל/הכתב"מ הראשון משטח איראן לתקוף נכסים אסטרטגיים של איראן (בסיסים, תשתיות גז ונפט, נמלים וכו').

האלטרנטיבה לא לעשות כלום, בתקווה ליירט כמה שיותר ולצמצם נזקים, ואז אולי להגיב בצורה סמלית כמו שהיה באפריל תשאיר אותנו במצב בלתי אפשרי עד הפעם הבאה שאיראן תחליט "להעניש אותנו".

לפיד/בנט/גנץ/ליברמן כבר מזמן היו שולחים מטוסים להוריד את הגרעין האירני בכך להיות עם היד למעלה, בתחבולות תעשה לך מלחמה וכו'...

בנתיים אנחנו סיפקנו את המהלומות ולא הם.. מלחמה אזורית זה בסדר אבל צריך לדעת לעשות אותה, לדחות עד הקץ זה לא חכם בכלל.

אם אני הייתי רוה"מ, הייתי מעדיף להעלות כוננות לסופש ולתקוף את הגרעין בחמישי.

לפני 8 שעות, SlowRide כתב:

אתה רואה שרקטות שלפני 10 שנים שמעת עליהן במבזקי חדשות מהדרום עכשיו עפות לך מעל הראש, זה מספיק מדיד כדי להוכיח לך שמי שאחראי על הביטחון שלך (והבטיח בקמפיינים שלו למנוע את זה) לא עושה את העבודה שלו כמו שצריך. זה בטח היה צריך להוכיח למי שגר בדרום שהביטחון שלו לא ממש מעניין את מקבלי ההחלטות. 

אני רואה את זה יותר בתור מדרגות, בהתחלה היתה רק שדרות -> ירי לעוטף -> אשדוד אשקלון -> באר שבע -> ירושלים וראשון מערב -> תל אביב וכו'.

גם בפלישות/פרעות אני רואה מדרגות -> אירועי פרעות שהיו במהלך שומר חומות -> הפלישה בשביעי לאוקטובר -> (בעתיד) הפלישה לראש העין, הוד השרון, כפר סבא ויישובים צמודי גדר יו"ש -> (בעתיד) הפלישה לתל אביב וירושלים.

הפלישה הבאה זה רק עניין של זמן..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, asix כתב:

צריך לשלוח לכל ביביסט שמקשקש שלפיד נתן מים טוריטוריאלים. ביבי נתן שטח מירושלים. את זה הם לא זוכרים.

לא ביביסט אבל איזה שטח הוא נתן מירושלים? לא זכור לי.

וזה שהוא עשה עוולה אחת לא פוטר את העוולה הלא חוקית של לפיד. מעניין ששם פתאום היועמשית הכשירה את השרץ.

עריכה אחרונה על ידי taranta
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

את ה7.10 הבא בטח שאפשר למנוע כשעזה נמצאת במצב הנוכחי עם שליטה בצירים פילדלפי ונצרים ורצועת הביטחון.

השביעי הבא אתה לא יכול למנוע. זה בלתי אפשרי. 

כשיש לך גבול בלי גדר בינך לבין מדינה אחרת, זה הזוי לחשוב שאפשר למנוע פלישה.

לפני 4 שעות, עדי-אל כתב:

הורים כן

ההנהגה לא 

ההורים של שירי נרצחו בשביעי.

לפני 53 דקות, asix כתב:

אין רשת של בוטים שתפמפם את הדבר הזה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...