Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 24 דקות, Renaultrap כתב:

שיהיה במזל. ברר אם בחניון התת קרקעי עדיין חונות מכוניות או מיטות

אני בחניון עובדים..

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, EliC25 כתב:

מתוך תחושות של הסביבה שלי, וגם תחושות של מטופליי, מנסה להבין האם אני בהכחשה כלשהי\דפוק שאני (באופן שנראה לא שגרתי) לא מעסיק את עצמי יותר מדי באיום האיראני (הרחב) שמתקרב? כלומר, אני ממשיך באיזושהי שגרה בלי לנסות לחשוב 'what if' ואיך להתכונן מעבר למה שבשליטתי (AKA שיהיה מזון יבש בבית, ולהיות בקרבת מרחב מוגן).

אשמח לקרוא מחשובת והתייחסות שלכם לעניין

אני גם חי רגיל לחלוטין. יש תמיד אוכל בבית ויותר מזה לא צריך.

מצד שני גם בליל הכטבמים באפריל שמעתי את הודעת דו"ץ ראיתי שיש זמם לפחות ע 2 בלילה אז הלכתי לישון במחשבה שאם יהיה משהו שצריך לקום בשבילו כבר יעירו אותי. ישנתי מעולה עד הבוקר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 46 דקות, David32 כתב:

עכשיו עם חיזבאללה, איזה ידע אמיתי מבוסס יש לך כדי להחליט אם הטיפול בהם הוא נכון או לא? אם הטענה על מאות אלפי רקטות החא נכון או סתם הפחדה?

אתה נאלץ להסתמך על מה שמעבירים לך ראשי מערכת הביטחון והתקשורת. וכיוצא מזה אתה צריך לסמוך על זה שהם עובדים לבטחונך.

יש יותר ממספיק פרסומים זרים בנושא כדי שתדע שזו אמת לאמיתה.

פורסם
לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

בנוגע לחוות דעת חיצונית, אמור להיות גוף שעושה את זה ,ואמור להיות חשוף למידע/מודיעין, וקוראים לו המל״ל שאמור לתת ״קונטרה״ לצה״ל ואמ״ן

הכוונה הייתה, שאני יכול להביא מומחה למשפט שיתן את דעתו לגבי מערכת המשפט. מומחה לכלכלה שיסביר על יוקר המחיה. אין לי את מי להביא בשביל בטחון. הייתי אמור לקבל דוח מהמלל שבו רשום ששיקרו לי לגבי המטרו?

אני באמת לא יודע.

לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

להסתכל פנימה ולשאול למה ממשיכים להצביע למנהיג שנכשל פעם אחר פעם לקיים את הבטחת הבחירות שלו ומדוע הדרג הנבחר (וגם הדרג המבצע) מסלפים את האמת

לפני 42 דקות, SlowRide כתב:

להצביע אחרת או לפחות להביע אי אמון במקבלי ההחלטות? 

אין לי מה להזכיר שלא הצבעתי לביבי אף פעם. אני מסכים, הוא לא היה צריך להמשיך להיות ראש ממשלה. וברור לי שצהל צריך ניקוי.

אבל אני עדיין לא מסכים לגבי ההפגנות.

לפני 31 דקות, MostlyWicked כתב:

יש יותר ממספיק פרסומים זרים בנושא כדי שתדע שזו אמת לאמיתה.

כן? יש גם פירסום שמחלק את הכמות הטילים שיש להם לפי קטגוריות של מרחק ודיוק. אני צריך להבין מזה מה הסיכון מהם?

אני לא מדבר אפילו על האמינות של הפרסומים הזרים. שחלקם יכולים להגיע ממערכת הביטחון שלנו, וחלקם מגורמים המעוניינים להגזים ולהעצים את יכולות חיזבאללה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 45 דקות, SlowRide כתב:

אם בעוד שנה נחזור לחטוף רקטות כאילו כלום לא קרה

רק שיש רקטות גם עכשיו (70 רק בשבוע האחרון) ובתכלס עם כל הידע הרב שלהם בנושא, הם תמיד יוכלו לייצר רקטות. אולי לא מהסוג שיעבור את העוטף אבל הם לא באמת צריכים יותר מזה. 

פורסם
לפני 44 דקות, SlowRide כתב:

מי שטוען להפסיק עכשיו רוצה להשאיר את המצב כפי שהיה קודם.

לא. פשוט רוצים להציל את החטופים שעוד נשארו.

לפני 44 דקות, SlowRide כתב:

זה לא יביא עסקה וזה רק ימחק את כל ההישגים ברצועה. 

אם אחרי 10 חודשי לחימה ברצועה כל כך קטנה ועם כמות הרס כמו שראינו, החמאס יהיה מסוגל להשתקם במהירות, אז משהו פה מאוד דפוק בניהול הלחימה הזו.

סמוטריץ ושאר מתנגדי העסקאות, ניסו לשווק לציבור ש״רק לחץ יביא לשחרור החטופים״.

10 חודשים אנחנו לוחצים. מספר החטופים החיים הולך ויורד.

באיזו נקודה נגיד שלחצנו מספיק? כשלא ישאר חטוף חי? זה הנצחון המוחלט?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 57 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה הולך מסביב כמו איזה מצביע מרצ.

מדינת ישראל בוגדת בעקרון הכי בסיסי של פידיון שבויים עליו אנחנו מתבססים. זה מה שגרם לנו לשלוח מטוס למדינה באפריקה כדי לחלץ חטופים בכוח.

נכון, אני לא נושא באחריות של ניהול מדינה. אבל אני גם לא נושא ביתרונות של ניהול המדינה. לא דואגים לי לתחבורה ממקום למקום, לא מאכילים אותי ולא מביאים לי גלידת פיסטוק ב-2 בלילה. הוא בחר להיבחר בתפקיד הזה, הוא אחראי לבצע. אתה לא רוצה הסכם? תגייס מחדש 6 אוגדות ותדרוס את הרצועה.

רוצה הסכם? תחתום ואל תזיין את השכל על האמריקאים. 

להגיד שעסקה היא מופקרת זה להגיד למשפחות לכו להזדיין.

לחזור על המנטרה של "המשפחות" זה ספין. לא כל "המשפחות" חושבות אותו דבר, ויש הרבה מאד "המשפחות" שאיבדו בני משפחה וירגישו נבגדות אם זה היה לשווא והמלחמה תיגמר בלי פירוק החמאס.

עסקה חלקית ו/או עסקה שתסיים את המלחמה עכשיו היא לדעתי מופקרת, ויש "המשפחות" שמסכימות איתי.

• אהבתי 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, David32 כתב:

אבל אני עדיין לא מסכים לגבי ההפגנות

לא נראה לי שיש איזה כלל שאומר שכדי להפגין אתה צריך להביא חו"ד מומחה או פתרון כלשהו לבעיה.

אני לא אוהב הפגנות כמו שאתה בטח יודע, אבל אם נבחרי הציבור לא שמים על הציבור באופן שיטתי שהגיע לסכנת חיים, מה עוד נשאר לאנשים לעשות כדי להעלות את המודעות הכללית לזה?

לפני 6 דקות, פינדר כתב:

לא. פשוט רוצים להציל את החטופים שעוד נשארו

לא חושפים לציבור מה פרטי העסקה ואין לנו דרך לדעת מה כוללת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, Renaultrap כתב:

לחזור על המנטרה של "המשפחות" זה ספין

הספין הוא שלך ושל עמית סגל.

כן. יש שתיים וחצי משפחות שהן בדיוק מה שיבגני דיבר עליו פה. אלו שמעדיפות לוותר על הילדים שלהן בשביל להרוג ערבים ולשחרר את עזה.

הרוב המוחלט של משפחות החטופים והחטופות, רוצה לראות אותם בבית.

לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

א חושפים לציבור מה פרטי העסקה ואין לנו דרך לדעת מה כוללת

אהה. אז גם לא חושפים לציבור מה התוכנית להמשך המלחמה ואין לנו דרך לדעת מה כוללת.

שזה כמובן קשקוש. כי פרטי העסקה נמסרו לצדדים שלישיים, אז אין פה סודות גדולים. וכל ראשי מע׳ הביטחון שמכירים את פרטי העסקה, בעדה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה יודע את פרטי העסקה?

אני לא נגד עסקה, אני פשוט באמת לא יודע מה היא כוללת. זה שראשי מע' הביטחון חושבים שהיא טובה זה מעודד, אבל צריך לזכור שאותם ראשי ביטחון טעו בגדול בקריאת חמאס לפני 9 חודשים.

אני גם לא מבין את ההתנגדות של פוליטיקאים לעסקה אם היא טובה, מנק' מבט צינית של החזרת המנדטים האבודים והתמיכה הציבורית זה יתרון ענק בשבילם.

מה שאני יודע כעובדה זה שכל מקום שיוצאים ממנו מצליח כעבור זמן קצר להשתקם ולשגר רקטות לישראל. ידוע גם שיש הרבה מקומות שעוד לא נכנסו אליהם בכלל.

• אהבתי 2

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

אתה יודע את פרטי העסקה?

אני לא נגד עסקה, אני פשוט באמת לא יודע מה היא כוללת. זה שראשי מע' הביטחון חושבים שהיא טובה זה מעודד, אבל צריך לזכור שאותם ראשי ביטחון טעו בגדול בקריאת חמאס לפני 9 חודשים.

אני גם לא מבין את ההתנגדות של פוליטיקאים לעסקה אם היא טובה, מנק' מבט צינית של החזרת המנדטים האבודים והתמיכה הציבורית זה יתרון ענק בשבילם.

מה שאני יודע כעובדה זה שכל מקום שיוצאים ממנו מצליח כעבור זמן קצר להשתקם ולשגר רקטות לישראל. ידוע גם שיש הרבה מקומות שעוד לא נכנסו אליהם בכלל.

אז שיספר.

שיעמוד כמו גבר מול המצלמות, יספר בדיוק מה העסקה כוללת, למה אנחנו הסכמנו, מה חמאס רוצה, מה המתווכות מציעות ולמה הוא מסרב.

שלא יתחבא מאחורי הגרי, הרמטכ"ל או "גורם מדיני בכיר".

במזרח התיכון משא ומתן עושים תחת אש ובגלוי, זה לא מכירת ויז לגוגל שצריכה להישאר בחשאי עד הרגע האחרון.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, פינדר כתב:

אם אחרי 10 חודשי לחימה ברצועה כל כך קטנה ועם כמות הרס כמו שראינו, החמאס יהיה מסוגל להשתקם במהירות, אז משהו פה מאוד דפוק בניהול הלחימה הזו

אתה מניח שמה שנבנה ב15 שנה ניתן לפרק לגמרי בעשרה חודשים תוך כדי שיש לך אוכלוסייה אזרחית מעל הכל? כנראה שאתה טועה.

לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אז שיספר.

שיעמוד כמו גבר מול המצלמות, יספר בדיוק מה העסקה כוללת, למה אנחנו הסכמנו, מה חמאס רוצה, מה המתווכות מציעות ולמה הוא מסרב.

שלא יתחבא מאחורי הגרי, הרמטכ"ל או "גורם מדיני בכיר".

במזרח התיכון משא ומתן עושים תחת אש ובגלוי, זה לא מכירת ויז לגוגל שצריכה להישאר בחשאי עד הרגע האחרון.

אני הכי בעד. רק לקחת קרדיט על הצלחות האפס הזה יודע.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

פורסם
לפני 38 דקות, David32 כתב:

כן? יש גם פירסום שמחלק את הכמות הטילים שיש להם לפי קטגוריות של מרחק ודיוק. אני צריך להבין מזה מה הסיכון מהם?

אני לא מדבר אפילו על האמינות של הפרסומים הזרים. שחלקם יכולים להגיע ממערכת הביטחון שלנו, וחלקם מגורמים המעוניינים להגזים ולהעצים את יכולות חיזבאללה.

זו אחריותך לברור את העיקר מהתפל. המידע קיים, אתה פשוט לא רוצה להשקיע את המאמץ בלפרש אותו.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

אתה יודע את פרטי העסקה?

אתה יודע את פרטי המלחמה? זה מפריע לך להיות בעד המשך הלחימה?

לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

איזה פוליטיקאים?

סמוטריץ ובן גביר מייצגים ציבור, שלהערכתם מעדיף כיבוש מלא וחזרה לגוש קטיף, על פני שחרור כמה קיבוצניקים סמולנים.

והפוליטיקאים האלו יפרקו את הממשלה אם תהיה עסקה. ולכן לא תהיה עסקה.

זה החשבון היחיד שקובע. יש או אין לנתניהו ממשלה. על זה תלויים החיים של התצפיתניות והשאר. בגלל זה הזעם הגדול.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 24 דקות, פינדר כתב:

כן. יש שתיים וחצי משפחות שהן בדיוק מה שיבגני דיבר עליו פה. אלו שמעדיפות לוותר על הילדים שלהן בשביל להרוג ערבים ולשחרר את עזה.

סליחה פינדר, אבל זה משפט לא במקום.

אף אחד לא מוותר על הילד שלו כדי להרוג ערבים ולשחרר את עזה. אנשים אומרים אל תציל את הבן שלי במחיר של 10 בנים של אחרים ב 7.10 הבא.

אתה יכול לחלוק על תפיסתם לגבי העסקה ואתה יכול להסכים איתם אבל הם לא מוותרים על הילדים שלהם כדי להרוג ערבים.

• אהבתי 5

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...