Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זו הבגידה הגדולה?

חשבתי שהוא כבר מינה את בן גביר לשר הפיתות, מימן איזה ארגון טרור, התעלם מכל מיני טילים, פינה חצי מדיאה או משהו נרואי כזה.

עריכה: הוא גם עמד בהתחייבות שלו. לא היה שר תחת לפיד.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • אהבתי 3
  • מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

אני לא יודע מה יותר גרוע, שהוא עשה את זה בשידור והפר הבטחה או שנתניהו לא היה מוכן לחתום על זה בעצמו ועשה הכל כדי לשבת עם רע"ם.
מזה אתה כנראה מתעלם.
אם זה כל חטאו של בנט ביחס לנתניהו אז הוא צדיק גדול.

אתה מייחס כל כך הרבה חשיבות לישיבה עם רע"ם שלא ממש הפריע לממשלה לנהל את ענייניה כולל בפן הבטחוני ומתעלם מההכשר שנתניהו עשה לתומך טרור ושם אותו אמון על הגוף המבצע/חוקר בשלטון החוק.
במסווה של דובון אכפת לי שונא "מחבלים" הסתנן אותו גוף טרור אל הגוף המבצע/חוקר בשלטון החוק והפך אותו לגוף מבצע לאותו ארגון טרור.
המשטרה הפכה לפלוגות הS.A של בנגביר, מה שהם לא מבינים כל אותם חדלי אישים במשטרה שאם בנגביר יצליח במה שהוא מנסה לעשות סופם יהיה כסופו של הS.A.
זה משום מה לא מדיר שינה מעיניך ולא זוכה להתייחסות, לא רק זה אתה גם יורד על "מזהה התהליכים" או כמה שהוא צדק! כמה שהוא צדק!.

אם אנחנו מייחסים כל כך הרבה חשיבות למה שנאמר באולפנים אז דע לך שגם נתניהו אמר בשידור חי שבן גביר לא יהיה שר אצלו.

הטיפול באלו שפרצו לשדה תימן/לבית ליד.
הליך הבכירה של המפכ"ל.
מה שמתברר היום על מפקד תחנת חדרה וההתנהלות שלו.
חלוקת נשק והקמת מיליציות.
כל אלו לא מדירים שינה מעיניך, אבל ישיבה עם רע"מ בממשלה - סוף העולם!.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 6

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, RK כתב:

זה בשפת הפורום נקרא "בוצעה בלימה והתחמקות". אז בכדי להביא לקירוב לבבות מסוים, אחזור על השאלה ממנה התחמקת, לנוחותך כמובן:

במה מתבטאת ה"בגידה" של בנט? בזה שישב עם רעם? רעם לא הייתה חברה בקואליציה. איזו פעולה פסולה הוא עשה? 

אני אבוא ואשאל יותר מזה: במה הוא כשל? מה היה גרוע יותר אחרי הכהונה שלו שהיה טוב יותר לפני כן? קופת המדינה הייתה מלאה, פעם ראשונה מזה שנים שלא היה גרעון. משרדים התחילו לתפקד סוף סוף (חוץ ממשרד התחבורה, כי מירב מיכאלי אינה אדם קומפטנטי והתעסקה עם טמפרטורות מזגנים שזה מזכיר את שר הפיתות הנוכחי שלנו, אבל השאר תפקדו מעולה). מה היה פה רע בזמן הכהונה שלו?

אפילו בטחונית, תחתיו ישראל הפציצה מטרות בשטח לבנון לראשונה מאז 2006 (לעומת זאת ביבי פחד להפציץ את האוהלים, מטרות חיזבאללה בשטח ריבוני של ישראל), וגם היה את המבצע הצבאי היזום הראשון ברצועת עזה מאז ההתנתקות (כל המבצעים לפני זה תחת ביבי היו כאלה שנגררנו אליהם אחרי שהאויב עשה את הצעד הראשון, כולל המלחמה הנוכחית).

עריכה אחרונה על ידי MostlyWicked
  • אהבתי 5
פורסם
לפני 13 דקות, Night Driver כתב:

זו הבגידה הגדולה?

חשבתי שהוא כבר מינה את בן גביר לשר הפיתות, מימן איזה ארגון טרור, התעלם מכל מיני טילים, פינה חצי מדיאה או משהו נרואי כזה.

עריכה: הוא גם עמד בהתחייבות שלו. לא היה שר תחת לפיד.

עזוב, זה סתם לריב בשביל הכיף. הוא רץ על פלטפורמה ברורה והתהפך על מצביעיו. קרא לזה הפסקת התנדבות מצידי.

אפרופו שר הפיתות, אתה בעד להחזיר לאסירים הבטחוניים את התנאים להם זכו לפניו?

לפני 15 דקות, farkash7 כתב:

אני לא יודע מה יותר גרוע, שהוא עשה את זה בשידור והפר הבטחה או שנתניהו לא היה מוכן לחתום על זה בעצמו ועשה הכל כדי לשבת עם רע"ם.
מזה אתה כנראה מתעלם.
אם זה כל חטאו של בנט ביחס לנתניהו אז הוא צדיק גדול.

אתה מייחס כל כך הרבה חשיבות לישיבה עם רע"ם שלא ממש הפריע לממשלה לנהל את ענייניה כולל בפן הבטחוני ומתעלם מההכשר שנתניהו עשה לתומך טרור ושם אותו אמון על הגוף המבצע/חוקר בשלטון החוק.
במסווה של דובון אכפת לי שונא "מחבלים" הסתנן אותו גוף טרור אל הגוף המבצע/חוקר בשלטון החוק והפך אותו לגוף מבצע לאותו ארגון טרור.
המשטרה הפכה לפלוגות הS.A של בנגביר, מה שהם לא מבינים כל אותם חדלי אישים במשטרה שאם בנגביר יצליח במה שהוא מנסה לעשות סופם יהיה כסופו של הS.A.
זה משום מה לא מדיר שינה מעיניך ולא זוכה להתייחסות, לא רק זה אתה גם יורד על "מזהה התהליכים" או כמה שהוא צדק! כמה שהוא צדק!.

אם אנחנו מייחסים כל כך הרבה חשיבות למה שנאמר באולפנים אז דע לך שגם נתניהו אמר בשידור חי שבן גביר לא יהיה שר אצלו.

הטיפול באלו שפרצו לשדה תימן/לבית ליד.
הליך הבכירה של המפכ"ל.
מה שמתברר היום על מפקד תחנת חדרה וההתנהלות שלו.
חלוקת נשק והקמת מיליציות.
כל אלו לא מדירים שינה מעיניך, אבל ישיבה עם רע"מ בממשלה - סוף העולם!.

הדיון היה על בנט, וזו הבטחה ברורה שנתן למצביעיו והפר. אפשר להוסיף ולומר שזו לא הבטחה לבנות על עוד גבעה ואז להתקפל, אלא הבטחה שסביר להניח שאם לא היה נותן גם לא היה עובר את אחוז החסימה. אני קורא שהוא חתם למרות שנתניהו לא נענה לאתגר, ושבנט הלך לא רק עם לפיד, אלא גם עם מי שהוא עצמו ביקש מנתניהו להחרים.

אני לא התעלמתי בכלל מזה שביבי דיבר עם רע"מ. כתבתי את זה יותר מפעם אחת, אבל כאמור הוא לא היה הנושא כאן.

פורסם

הוא רץ על פלטפורמה שהוא הולך לשנות XYZ ושינה. הרי אף אחד לא מצליח לעשות כל מה שהוא רוצה ואני מעדיף כאלה שהולכים על המהות ולא על הסמלים. ולמען הסר ספק, לא הייתי מתומכיו ואני לא מתומכיו גם היום.

ולשאלתך, אני רוצה תנאים אחידים לכל האסירים והתנאים האלה צריכים להיות על המינימום שהחוק מאפשר. זה נכון לנוחבות, זה נכון לטרוריסטים יהודים, זה נכון לרוצחים וזה נכון גם לסתם אנסים. בכלל כליאה צריכה להיות שליש ראשון בתת תנאים, שליש שני בלימוד מקצוע ושיקום ושליש שלישי עבודה במה שלמדת כשמהשכר שלך חלק קטן הולך אליך לקנטינה והרוב לחיסכון. ככה אתה תשתחרר עם מקצוע, עם הרכלי עבודה ועם סכום בסיסי להתחיל את החיים בחוץ. אם אחרי זה תבחר לחזור לפשה אז שתרקב בתת תנאים כל המאשר שלך בלי שליש ובלי הקלות.

אבל מעבר לזה אני רוצה ששר הפיתות יתעסק בפשיעה הגוברת ברחובות (ולא רק אצל הערבים. זה בכל מקום) ובאכיפה שווה כלפי כולם ללא יוצא מן הכלל. זה לא משנה אם זה קפלניסט, דוס או מתנחבל.

• אהבתי 3

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, Renaultrap כתב:

הדיון היה על בנט

שמתי לב שאותה הבטחה שבנט נתן והפר הוא משהו שמאוד מדיר שינה מעיניך, ניהלת דיון והזכרת את זה בכמה הזדמנויות בשרשור הזה.
אם אנחנו בוחנים את רמת ההשפעה והאיום הייתי מצפה שתנהל לפחות פי 100 זמן דיון על המינוי של בנגביר, מה שהוא עושה במשטרה והמשמעויות של זה על שלטון החוק, המדינה ועלינו.
כמובן שזה לא המצב, ומכאן שאני מוצא את הביקורת שלך כלא רלוונטית, בעיקר הטרלה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 14 שעות, avargel כתב:

חומוס בדמשק

ההודעה הזו בשילוב האווירה הכללית הביאו אותי בבוקר להחלטה שהחיים קצרים מידי:

IMG-20240808-WA0000.thumb.jpg.1306ac5ccf886ea2226a53c4e9cef5f5.jpg

(אבו אדהם)

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

הוא רץ על פלטפורמה שהוא הולך לשנות XYZ ושינה. הרי אף אחד לא מצליח לעשות כל מה שהוא רוצה ואני מעדיף כאלה שהולכים על המהות ולא על הסמלים. ולמען הסר ספק, לא הייתי מתומכיו ואני לא מתומכיו גם היום.

ולשאלתך, אני רוצה תנאים אחידים לכל האסירים והתנאים האלה צריכים להיות על המינימום שהחוק מאפשר. זה נכון לנוחבות, זה נכון לטרוריסטים יהודים, זה נכון לרוצחים וזה נכון גם לסתם אנסים. בכלל כליאה צריכה להיות שליש ראשון בתת תנאים, שליש שני בלימוד מקצוע ושיקום ושליש שלישי עבודה במה שלמדת כשמהשכר שלך חלק קטן הולך אליך לקנטינה והרוב לחיסכון. ככה אתה תשתחרר עם מקצוע, עם הרכלי עבודה ועם סכום בסיסי להתחיל את החיים בחוץ. אם אחרי זה תבחר לחזור לפשה אז שתרקב בתת תנאים כל המאשר שלך בלי שליש ובלי הקלות.

אבל מעבר לזה אני רוצה ששר הפיתות יתעסק בפשיעה הגוברת ברחובות (ולא רק אצל הערבים. זה בכל מקום) ובאכיפה שווה כלפי כולם ללא יוצא מן הכלל. זה לא משנה אם זה קפלניסט, דוס או מתנחבל.

אני חושב שאתה מבין בדיוק למה הוא בגד בבוחריו. זו לא בגידה בך או במדינה, אלא במי שהצביע עבור מפלגת ימין.

גם לשאלתי אתה לא ענית. לא שאלתי על מערכת כליאה ככלי ענישתי ו/או שיקומי, אלא על הבית זונות שהיה בבתי הכלא הביטחוניים. אפשר להודות בזה בקלות. אחראים לזה גם שרים מהליכוד, כמובן "בהמלצת השב"כ והשב"ס". כל פעם שהורידו להם את ערוץ הספורט איימו עלינו שיהיה ירי מעזה.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Renaultrap כתב:

כשממשלה זרה תטיל סנקציות על ישראלי שאתה אוהב

יש סיבה מאוד ברורה לזה שעד היום לא הטילו סנקציות על ישראלים שאני אוהב או שונא.

אתה מבלבל במח, כאילו הכל זה מין מורד חלקלק, ללא גבולות וללא הגדרות.

לפני 6 דקות, Renaultrap כתב:

אלא על הבית זונות שהיה בבתי הכלא הביטחוניים. אפשר להודות בזה בקלות

אני לא יודע אם היה בית זונות בכלא או לא. אני יודע שההתעסקות בטפל (תנאי הכליאה) לא תרמה בכלל לעיקר (תחושת הביטחון).

זה מה שיש לימין למכור? פופוליזם להמונים?

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 10 דקות, farkash7 כתב:

שמתי לב שאותה הבטחה שבנט נתן והפר הוא משהו שמאוד מדיר שינה מעיניך, ניהלת דיון והזכרת את זה בכמה הזדמנויות בשרשור הזה.
אם אנחנו בוחנים את רמת ההשפעה והאיום הייתי מצפה שתנהל לפחות פי 100 זמן דיון על המינוי של בנגביר, מה שהוא עושה במשטרה והמשמעויות של זה על שלטון החוק, המדינה ועלינו.

עכשיו אנחנו לא בוחנים את רמת ההשפעה או את האיום, כי אין לנו איך. אתה קובע שבן גביר מאיים פי 100 בממשלת נתניהו מאשר אובדן האמון של המצביעים בנבחריהם ואני אמור לזרום איתך. אגב, לא מעט ממצביעי בנט הנבגדים הצביעו עבור בן גביר בבחירות האחרונות אז הנה זה אולי ידיר שינה גם מעיניך.

מה לא פחות מדיר שינה מעיניי זה שאין לציבור יכולת לבחון מה מישהו עושה טוב או לא טוב. התקשורת מחולקת לפי אותם קווים שמפרידים בין המחנות הפוליטיים, וכל אחד בוחר לשמוע את דעתו ומשוכנע שאין בלתה. אם כל דעה שלא מסתדרת עם המקהלה נתקלת בגיחוך אז מה הטעם להתחיל בזה?

פורסם
לפני 8 דקות, Renaultrap כתב:

אני חושב שאתה מבין בדיוק למה הוא בגד בבוחריו. זו לא בגידה בך או במדינה, אלא במי שהצביע עבור מפלגת ימין.

גם לשאלתי אתה לא ענית. לא שאלתי על מערכת כליאה ככלי ענישתי ו/או שיקומי, אלא על הבית זונות שהיה בבתי הכלא הביטחוניים. אפשר להודות בזה בקלות. אחראים לזה גם שרים מהליכוד, כמובן "בהמלצת השב"כ והשב"ס". כל פעם שהורידו להם את ערוץ הספורט איימו עלינו שיהיה ירי מעזה.

הבית זונות היה הרבה יותר קטן ומוגבל ממה שאתה חושב וגם הוא מוגזם (וצומצם משמעותית כבר בממשלת השינוי).

ואני באמת לא מבין למה ממשלה שיישמה מדיניות ימין בוגדת במצביעי ימין.

ואם אתה באמת רוצה לפתוח את זה אז מה ימין בדיוק הממשלה הנוכחית?

פינתה שטחים, רופסת מול האויב, מעודדת קיצבאות ונלחמת בשוק החופשי. מה בדיוק ימין פה?

לפני 1 דקה, Renaultrap כתב:

עכשיו אנחנו לא בוחנים את רמת ההשפעה או את האיום, כי אין לנו איך. אתה קובע שבן גביר מאיים פי 100 בממשלת נתניהו מאשר אובדן האמון של המצביעים בנבחריהם ואני אמור לזרום איתך.

באמת כתבת את המשפט הזה כדי להראות הבדל בין ממשלת בנט לממשלה הנוכחית?

בן גביר הוא ההפרה הכי בוטה של הבטחת בחירות (מהוא לא יהיה שר בממשלה ליהיה אכד השרים הבכירים) ואתה נתלה בממשלה שאיבדה אמון בצורה קיצונית בכל סקר שתביא לא בקרב מפלגה אחת אלא בקרב כל הקואליציה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, Renaultrap כתב:

אני חושב שאתה מבין בדיוק למה הוא בגד בבוחריו. זו לא בגידה בך או במדינה, אלא במי שהצביע עבור מפלגת ימין

אני הצבעתי לו ואני חושב שהוא עשה את הדבר הנכון.

באמת לא מבין את זה, כשפוליטיקאי הולך נגד ההבטחות שלו כדי להועיל לציבור זו בגידה, אבל כשפוליטיקאי הולך נגד ההבטחות שלו באופן שיטתי בשביל לשמור על השלטון של חברים שלו זה אחלה.

• אהבתי 6

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

image.png.fe425d5a895aecb5c230f24cc07d0313.png

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • רעיון גרוע 1
  • מצחיק 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 13 דקות, SlowRide כתב:

אני הצבעתי לו ואני חושב שהוא עשה את הדבר הנכון.

באמת לא מבין את זה, כשפוליטיקאי הולך נגד ההבטחות שלו כדי להועיל לציבור זו בגידה, אבל כשפוליטיקאי הולך נגד ההבטחות שלו באופן שיטתי בשביל לשמור על השלטון של חברים שלו זה אחלה.

לגמרי פייר. לא כל הצביעים מקשה אחת. אתה יכול להסכים לקביעה שמרבית מצביעיו הרגישו מרומים, גם אם אתה לא? לא הצעתי להעמיד אותו לדין על סיוע לאיוב בזמן מלחמה, אלא הבעתי את דעתי שמצביעיו הרגישו מרומים.

פורסם

מי שטוען שבנט בגד בבוחריו  גם בחר בבנט, או אומר את זה כצופה מהצד? לגיטימי שמי שבחר בו יגיד את זה, אבל בינתיים יש פה שניים שבחרו בו ומרוצים.

ואם לא בחרת בו ואתה אומר שהוא בגד בבוחריו, אז האמירה הזאת לא מי יודע מה חזקה...

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...