Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

ולא שואלים את עצמם איך אסיר במתקן כמו שדה תימן משיג מקל או חפץ אחר והדבר היחיד שהוא מעלה על דעתו לעשות זה לדחוף לעצמו לרקטום, בתיאום מופלא עם עדות מצולמת של חיילים שלוקחים את האסיר ומתעללים בו, תו״כ שהם מסתירים את המעשים שלהם עם מזרונים.

Watch on film: Pulp Fiction | Esquire Middle East – The Region's Best Men's  Magazine

אם הבנתם את הרפרנס - אתם זקנים.

• אהבתי 1
  • מצחיק 6
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 12 דקות, oryo כתב:

אם אתה אוהד הפועל, זה לא משנה מה הדירוג שלהם הביצועים שלהם ואפילו השחקנים או המאמן - הפועל זה הכי הכי. האהדה מחווטת לזכרונות מהמשחק הראשון עם אבא, לקללות נגד מכבי, לתחושה שאתה חלק ממשהו - וכמובן לצבע. 

מזל שלא אבא שלי ולא אני סובלים כדורגל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
Just now, Night Driver כתב:

קמה ממשלה של 61 מדנטים אז הציבור כן תמך בה.

לא מבין למה אפשר להגיד 64 מנדטים אז נעשה מה שאנחנו רוצים ו 61 מנדטים לא לגיטימי.

כאמור בכל השרשור - 6 מתוך ה60 שהצביעו בעד לקחו את קולות המצביעים שלהם ועשו ההיפך.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, taranta כתב:

בנט לא "טיפל" בכלום. הוא היה בובה עלובה שמשכו לה בחוטים בממשלה הכושלת ביותר ב50 השנה האחרונות.

אתה מזהה את זה? 

אתה מודע למה שקרה בישראל באוקטובר 2023? למה שקורה כעת בצפון? גם אם נתעלם מכל השאר, רק שני אלו לכשעצמם הם האירועים הכי טראומתיים וטרגיים שאני חוויתי בחיי, ומצורת ההתנסחות שלך אני מניח שגם בשלך.

אבל זה פחות מפריע לך, לפי מה שכתבת בעצמך. מבחינתך המס על המתוקים ואיזשהו הסדר עם בדואיים הם-הם הכשלונות הגדולים ביותר. 

לפני 25 דקות, taranta כתב:

מכירת הנגב לבדואים (עזה של עוד 20 שנה), ניסיון להרס המדינה היהודית (שינוי בחירת רבנים ראשיים, דיינים וניסיון הרס הכשרות) וגזרות ה"דווקא" על הציבור החרדי (שתיה מתוקה, מחזור ועוד)

לפני 15 דקות, taranta כתב:

כלומר אם אין מה לענות - תגדיר את השני כביביסט

יש מה לענות, פשוט בהינתן הציטוטים הנ"ל אין טעם, אתה לא עובר תנאי סף לאינטיליגנציה בסיסית כשאתה כותב את הציטוט הראשון שלך, שהוא באמת אחד הציטוטים הכי מטומטמים שקראתי כאן. ויש תחרות. 

אני לא יודע אם אתה ביביסט, אתה מעיד על עצמך שלא, אבל אתה בהחלט..."לא מחובר", אם אתה שם באותו הדלי את ה"כשלונות" במהלך הכהונה של בנט ואת ה"כשלונות" במהלך הממשלה הנוכחית. מאות הרוגים ומאות חטופים פחות עושים עליך רושם מאשר מס על קריסטל מנטה, איזה קרוע. 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 1 דקה, taranta כתב:

כאמור בכל השרשור - 6 מתוך ה60 שהצביעו בעד לקחו את קולות המצביעים שלהם ועשו ההיפך.

בממשלה הנוכחית לפי אותו היגיון יש 32 כאלה. הליכוד התחייב שבן גביר לא יהיה שר.

אז אנחנו 54 מול 32. איזו ממשלה יותר לגיטימית?

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 1 דקה, oryo כתב:

אתה מזהה את זה? 

אתה מודע למה שקרה בישראל באוקטובר 2023? למה שקורה כעת בצפון? גם אם נתעלם מכל השאר, רק שני אלו לכשעצמם הם האירועים הכי טראומתיים וטרגיים שאני חוויתי בחיי, ומצורפת ההתנסחות שלך אני מניח שגם בשלך.

אבל זה פחות מפריע לך, לפי מה שכתבת בעצמך. מבחינתך המס על המתוקים ואיזשהו הסדר עם בדואיים הם-הם הכשלונות הגדולים ביותר. 

יש מה לענות, פשוט בהינתן הציטוטים הנ"ל אין טעם, אתה לא עובר תנאי סף לאינטיליגנציה בסיסית כשאתה כותב את הציטוט הראשון שלך, שהוא באמת אחד הציטוטים הכי מטומטמים שקראתי כאן. ויש תחרות. 

אני לא יודע אם אתה ביביסט, אתה מעיד על עצמך שלא, אבל אתה בהחלט..."לא מחובר", אם אתה שם באותו הדלי את ה"כשלונות" במהלך הכהונה של בנט ואת ה"כשלונות" במהלך הממשלה הנוכחית. מאות הרוגים ומאות חטופים פחות עושים עליך רושם מאשר מס על קריסטל מנטה, איזה קרוע. 

לפעמים יש לי תחושה שאני מתווכח עם קיר. אתה באמת לא מסוגל להבין את ההבדל בין פעולות בחיריות לבין אלו שנכפו עליך?

להאשים ממשלה כלשהי בעצם העובדה שאויב קם עליך זה ילדותי.

אפשר, צריך ויקרה תחקור מה היתה ההשפעה שלה, של כל אלו שלפניה מההתנתקות, אוסלו והלאה ולקבל מסקנות.

או שאתה חושב שה7.10 התחיל עם הממשלה הנוכחית בלבד?

• מצחיק 1
  • מבאס 1
פורסם
לפני 25 דקות, taranta כתב:

ממשלת בנט-לפיד לא היתה לגיטימית.

בעיניך. היא כוננה כדין, בהתאם לחוק הקיים, ולאחר שמי שהיה לו הרוב דווקא לא הצליח להקים ממשלה, מרוב שהמאיס עצמו על כל מי שאי פעם היה לצדו בעבר.

לפני 26 דקות, taranta כתב:

ואם אתה מתעקש על נקודות ספציפיות - מכירת הנגב לבדואים (עזה של עוד 20 שנה), ניסיון להרס המדינה היהודית (שינוי בחירת רבנים ראשיים, דיינים וניסיון הרס הכשרות) וגזרות ה"דווקא" על הציבור החרדי (שתיה מתוקה, מחזור ועוד).

כלומר, בגדול (אם נשים בצד את סוגיית הנגב, פחות ברור למה אתה מתכוון, אבל זה שווה דיון נפרד), כל היתר הוא תלונה על זה שסוף סוף מתחילים לדרוש ממגזר בלתי יצרני להתייעל. אגב שתיה מתוקה, שים לב שכשהממשלה הנוכחית התחילה לחזור לזה, פתאום נשמעו קולות של "וואלה, זה מתוך דאגה לבריאות".

רק מחזק אצלי את התחושות הרלוונטיות ביחס למגזר, ולממשלה הנוכחית.

• אהבתי 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 15 דקות, taranta כתב:

כתבתי בקיצור וחשבתי שיהיה מובן. אז אאריך - זה שמישהו עף הביתה מהכנסת בבושת פנים זה מדד לזה שהיה כל כך דפוק עד שאפילו הבוחרים שלו כבר לא רוצים אותו.

זה לא אומר שמי שכן שורד הוא דווקא טוב. לוגיקה 101.

האמת שלא. זה מדד לאינטרסים של המחנה ומה שמעניין אותו. ואת זה כבר כתבתי. לשים ערבים בקואליציה זה חטא יותר גרוע מה7.10 לפי המדד שלך. 

לפני 11 דקות, taranta כתב:

לומר אם אין מה לענות - תגדיר את השני כביביסט וזהו. באמת שלא מבין למה אני טורח.

אני לא מצפה שתסכימו איתי (הצדדים כאן שקועים בעמדתם) אלא לדיון אינטליגנטי.

אתה מעלה טענות רגישיות. זה לא קשור לאינטלגנציה כל כך. אין דרך אינטלגנטית להתווכח עם טענה שבנט הוא ראש ממשלה יותר גרוע מביבי, כי אנחנו לא ב-2021, ואפילו לא בתחילת ימי הממשלה הנוכחית, עם הרפורמה המשפטית.

וגם מה שאתה מנסה לפתח לדיון בעייתי. קל להסביר, כמו שעשיתי, למה מס על קולה זה דבר טוב, גם אם החרדים רואים בו גזרה (כמו כל דבר שחורג מחיים על חשבוני, כמובן). לא יודע במה זה בא לידי ביטוי שבנט נתן את הנגב לבדואים. אבל אני כן יודע שבנט ירש דרום פרוע לחלוטין, השתוללות בפשיעה במגזר הערבי התפתחה בימי המלך ביבי. וכמובן שהכל הולך ומחיר עכשיו, עם חבר תורן מהמחנה שלך, שרק רוצה מדינה שמרנית, יהודית, מסורתית, אולי עם קצת דת, ובפועל עזר להוריד את הבטחון האישי שלנו לקרשים עוד קצת.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, MiniMiz3r כתב:

פשוט מאוד. מפלגות הקואליציה קיבלו פחות מחצי מקולות הבוחרים. 48.5% אם אני לא טועה.

וטראמפ קיבל פחות מחצי. כפי שמצטטים כאן כל הזמן - אלו חוקי הדממוקרטיה הישראלית. באותה מידה היו לדעתי 2 סבבי בחירות במערכת הבלתי נגמרת שבה היחס היה הפוך ומפלגות ימין לא עברו בהן את אחוז החסימה.

Just now, יבגניפ כתב:

האמת שלא. זה מדד לאינטרסים של המחנה ומה שמעניין אותו. ואת זה כבר כתבתי. לשים ערבים בקואליציה זה חטא יותר גרוע מה7.10 לפי המדד שלך. 

אתה מעלה טענות רגישיות. זה לא קשור לאינטלגנציה כל כך. אין דרך אינטלגנטית להתווכח עם טענה שבנט הוא ראש ממשלה יותר גרוע מביבי, כי אנחנו לא ב-2021, ואפילו לא בתחילת ימי הממשלה הנוכחית, עם הרפורמה המשפטית.

אשמח לראות טענה רגשית אחת אצלי. כבר הרבה זמן אומרים לי שאני שכלי מדי, אולי הפורום הזה מגלה בי את הצד הרגשי שבי.

עריכה אחרונה על ידי taranta
פורסם
לפני 1 דקה, taranta כתב:

וטראמפ קיבל פחות מחצי. כפי שמצטטים כאן כל הזמן - אלו חוקי הדממוקרטיה הישראלית. באותה מידה היו לדעתי 2 סבבי בחירות במערכת הבלתי נגמרת שבה היחס היה הפוך ומפלגות ימין לא עברו בהן את אחוז החסימה.

כתבת, ואני מצטט, " הבעיה העקרונית שלי היא שקמה כאן "ממשלה" שלא רוב הציבור בחר בה. זה שיא האנטי דמוקרטיות בעיני".

הממשלה הנוכחית היא ממשלה שלא רוב הציבור בחר בה. מכאן, המסקנה היחידה והבלתי נמנעת היא שלדעתך הממשלה הנוכחית היא אנטי דמוקרטית.

• אהבתי 5
פורסם

אני מבין היטב למה התכוונת. ממשלת בנט לא הייתה לגיטימית כי רוב הציבור לא בחר בה ואתה היית חלק מאותו רוב. ממשלת נתניהו הנוכחית היא לגיטימית, למרות שרוב הציבור לא בחר בה, כי אתה חלק מהמיעוט שכן.

• רעיון טוב! 1
פורסם

חחחחחחחחח. זה בדיוק, אבל בדיוק מה שאתם טוענים כאן בכל השרשור. ממשלת 64 היא לא לגיטימית כי אתם לא מסכימים איתה אבל ממשלה שנשענית על מפלגה שגנבה את קולות מצביעיה כן.

כאמור איפהשהו לפני שעתיים ושלושים עמודים - טלו קורה מנגד עיניכם.

• תוכן חדש...