Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

דר' אלון פיקרסקי הוא (במקרה?) גם רופאו של ראש הממשלה ביבי נתניהו. 

לא מוסיף ולא גורע.

אני כן הרמתי גבה לנוכח צירופי המקרים. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

הלכתי להשלים סקריפט וחזרתי לערמות של שטויות שנאמרות בשמי\עלי שאין לי שמץ של קשר אליהן.

פשוט חבורה של תוכים שמקריאים מה שהזריקו להם בYNET\WALLA\ערוץ 12 או כל ערוץ הנדסת תודעה אחר.

מעולם לא הצבעתי ל"ביבי" או לליכוד לצורך העניין. 

שרידות זה ממש לא המדד שלי.

מה לעזאזל קשור המצב הנוכחי לבנט? אולי נשווה גם למלחמת יום כיפור? הוא נמדד ישירות למה שעשה.

@RK שאשכרה שאל כאן שאלה בניגוד לכל השאר - הבעיה העקרונית שלי היא שקמה כאן "ממשלה" שלא רוב הציבור בחר בה. זה שיא האנטי דמוקרטיות בעיני.

לצורך העניין ועם כל הכאב שבדבר - ממשלות אוסלו ובמידה מסויימת ההתנתקות (אם כי גם שם נעשה עוול) היו ממשלות לגיטימיות כי הן קיבלו את תמיכת רוב הציבור.

נאבקתי בהן כמובן בכל כוחותי במסגרת החוקים הדמוקרטיים אבל הכרתי בלגיטימציה שלהם. ממשלת בנט-לפיד לא היתה לגיטימית.

ואם אתה מתעקש על נקודות ספציפיות - מכירת הנגב לבדואים (עזה של עוד 20 שנה), ניסיון להרס המדינה היהודית (שינוי בחירת רבנים ראשיים, דיינים וניסיון הרס הכשרות) וגזרות ה"דווקא" על הציבור החרדי (שתיה מתוקה, מחזור ועוד).

אלו נקודות שעולות לי בשלוף באמצע יום עבודה. אם יהיה לי כח בערב ארענן את זכרוני ואכתוב עוד.

פורסם
לפני 1 דקה, taranta כתב:

שרידות זה ממש לא המדד שלי

חבר, אתה כתבת עשר פעמים שההוכחה לזה שבנט הוא ראש ממשלה גרוע, הכי גרוע ב50 שנים האחרונות, היא שהוא הלך הביתה. זה שהוכיחו לך בקלילות שהמדד שלך שבור, זה כבר משהו אחר.

לפני 2 דקות, taranta כתב:

וגזרות ה"דווקא" על הציבור החרדי (שתיה מתוקה, מחזור ועוד).

ישראל מככבת במדדים כמו אחוזי חולי סכרת, השמנה, ניתוחים נלווים. אתה יודע מי הכי חזק בזה, נכון?

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, ch28566 כתב:

בשיר הרצינות, מדוע אתם מאכילים את הטרול טרנטה? 

אחותך טרולית. אני כותב דעות מנומקות. אתה מוזמן לחלוק עליהן. בינתיים כל מה שאתה עושה זה רק לתת תגובה למטה, כאילו שזה מעניין אותי.

לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

חבר, אתה כתבת עשר פעמים שההוכחה לזה שבנט הוא ראש ממשלה גרוע, הכי גרוע ב50 שנים האחרונות, היא שהוא הלך הביתה. זה שהוכיחו לך בקלילות שהמדד שלך שבור, זה כבר משהו אחר.

ישראל מככבת במדדים כמו אחוזי חולי סכרת, השמנה, ניתוחים נלווים. אתה יודע מי הכי חזק בזה, נכון?

כתבתי בקיצור וחשבתי שיהיה מובן. אז אאריך - זה שמישהו עף הביתה מהכנסת בבושת פנים זה מדד לזה שהיה כל כך דפוק עד שאפילו הבוחרים שלו כבר לא רוצים אותו.

זה לא אומר שמי שכן שורד הוא דווקא טוב. לוגיקה 101.

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 8 דקות, taranta כתב:

וגזרות ה"דווקא" על הציבור החרדי (שתיה מתוקה, מחזור ועוד).

החד פעמי באמת שטויות, אבל את המס על שתייה מתוקה (לא זירו וכאלה) היו צריכים להשאיר ולהכפיל, בדיוק כמו סיגריות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 44 דקות, יבגניפ כתב:

אני רק שם בפרופורציה כלשהי את המדד שלך להצלחה של ראשי ממשלה. כי, לא יודע, נראה לי שבין אחריות לטבח של 1500 בני אדם ומלחמה קיומית לבין ״היו ערבים בקואליציה״, ברור אובייקטיבית מה יותר גרוע, לא?

השאלה הזו, יחד עם השאלה לגבי דירוג ביבי במצעד ראשי הממשלה, מוכיחה (לדעתי) שגם אחרי גזיליון עמודים כאן אתה עדיין לא מבין את המנטליות של הצד השני. 

אם אתה אוהד הפועל, זה לא משנה מה הדירוג שלהם הביצועים שלהם ואפילו השחקנים או המאמן - הפועל זה הכי הכי. האהדה מחווטת לזכרונות מהמשחק הראשון עם אבא, לקללות נגד מכבי, לתחושה שאתה חלק ממשהו - וכמובן לצבע. 

ביבי הבין את המנגנון הזה והצליח ליישם אותו בפוליטיקה, אבל השכיל לעשות ומיקם את החיווט אליו ולא אל הקבוצה - בזמן שרוקן את הקבוצה עצמה מתוכן. הדרך משם לפנינים כמו "הממשלה הקודמת היא הממשלה הכושלת ביותר ב50 השנים האחרונות" היא קצרה. אתה לא תשכנע אוהד הפועל לערוק למכבי כי זה מחווט לו לנשמה, חלק מהזהות שלו, מההגדרה העצמית - ואתה לא תשכנע ביביסט שההפיכה המשטרית מסכנת את יסודות השיטה עצמה, או שאוק7 קשור להתנהלות של ראש הממשלה ב15 השנים האחרונות.

• אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הנקודה שלי היא לאו דווקא עצם החוקים האלו אלא העובדה שבחרו דווקא את אלו שנועדו בפירוש לפגוע בציבור מסויים.

לפני 1 דקה, oryo כתב:

השאלה הזו, יחד עם השאלה לגבי דירוג ביבי במצעד ראשי הממשלה, מוכיחה (לדעתי) שגם אחרי גזיליון עמודים כאן אתה עדיין לא מבין את המנטליות של הצד השני. 

אם אתה אוהד הפועל, זה לא משנה מה הדירוג שלהם הביצועים שלהם ואפילו השחקנים או המאמן - הפועל זה הכי הכי. האהדה מחווטת לזכרונות מהמשחק הראשון עם אבא, לקללות נגד מכבי, לתחושה שאתה חלק ממשהו - וכמובן לצבע. 

ביבי הבין את המנגנון הזה והצליח ליישם אותו בפוליטיקה, אבל השכיל לעשות ומיקם את החיווט אליו ולא אל הקבוצה - בזמן שרוקן את הקבוצה עצמה מתוכן. הדרך משם לפנינים כמו "הממשלה הקודמת היא הממשלה הכושלת ביותר ב50 השנים האחרונות" היא קצרה. אתה לא תשכנע אוהד הפועל לערוק למכבי כי זה מחווט לו לנשמה, חלק מהזהות שלו, מההגדרה העצמית - ואתה לא תשכנע ביביסט שההפיכה המשטרית מסכנת את יסודות השיטה עצמה, או שאוק7 קשור להתנהלות של ראש הממשלה ב15 השנים האחרונות.

כלומר אם אין מה לענות - תגדיר את השני כביביסט וזהו. באמת שלא מבין למה אני טורח.

אני לא מצפה שתסכימו איתי (הצדדים כאן שקועים בעמדתם) אלא לדיון אינטליגנטי.

פורסם
לפני 18 דקות, RK כתב:

לא חושב שהוא יחזור, הוא גופה פוליטית. כמו אהוד ברק.

זאת חוות דעת מטעם ההגנה. ובאופן ברור (במשפט פלילי כמו במשפט אזרחי) היא תתן עמדה מנוגדת לעמדת התביעה (המאשימה במקרה הזה). זה לא אומר כלום ושום דבר, בטח ובטח כשהיא לא מתבססת על בדיקת הפציינט בפועל, ובטח ובטח כשכתוב שם שחור על גבי ורוד שקרעו לו את התחת.

מסכים איתך שזו חוות דעת. זה מה שראיתי עד עכשיו, ולקורא ההדיוט זה נשמע כמו דעת מומחה די משכנעת. אם נפגעה החלחולת ללא שום סימן בפי הטבעת אולי דחפו לו את האלה דרך הפה. השמעתי כבר את דעתי על עינויים של עצורים אז רק אוסיף שדי עצוב בעיני שיש בקרבנו אנשים שמקווים שתהיה פה הרשעה. אגב, למי שפחות בקיא ולמי שמעוניין לדעת היכן מסיימים את דרכם כל הצ'יזבורגרים והפיצות:

Digestive_system_diagram.png

פורסם
לפני 17 דקות, taranta כתב:

@RK שאשכרה שאל כאן שאלה בניגוד לכל השאר - הבעיה העקרונית שלי היא שקמה כאן "ממשלה" שלא רוב הציבור בחר בה. זה שיא האנטי דמוקרטיות בעיני.

אני מניח שאתה מתכוון לממשלה הנוכחית?

• אהבתי 3
פורסם
לפני 37 דקות, Renaultrap כתב:

WhatsApp-Image-2024-08-08-at-13.31.20.jpeg

לא חבל? אחרי שמיטב האינטלקטואלים והפוליטיקאים שלכם מצהירים מעל כל במה שזה דווקא מותר ואפילו מומלץ לדחוף חפצים לרקטום של ערבים?

עכשיו אתם משנים כיוון?

מה יעשו כל הימנו-דתיים שרצו להתגייס לצבא בשביל שיוכלו לממש את הפנטזיות המיניות שלהם?

תודה ל @RK שציין שזה מסמך מוזמן של ההגנה.

כמובן שחברי הכת לא שואלים את עצמם מאיפה הגיע המסמך הזה לעיתונאים של ערוץ 14 דווקא.

ולא שואלים את עצמם איך אסיר במתקן כמו שדה תימן משיג מקל או חפץ אחר והדבר היחיד שהוא מעלה על דעתו לעשות זה לדחוף לעצמו לרקטום, בתיאום מופלא עם עדות מצולמת של חיילים שלוקחים את האסיר ומתעללים בו, תו״כ שהם מסתירים את המעשים שלהם עם מזרונים.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 21 דקות, taranta כתב:

הבעיה העקרונית שלי היא שקמה כאן "ממשלה" שלא רוב הציבור בחר בה. זה שיא האנטי דמוקרטיות בעיני.

קמה ממשלה של 61 מדנטים אז הציבור כן תמך בה.

לא מבין למה אפשר להגיד 64 מנדטים אז נעשה מה שאנחנו רוצים ו 61 מנדטים לא לגיטימי.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...