Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 דקות, David32 כתב:

אז מה הפתרון כדי להגביל מישהו מלשלוט עד המוות?

משטר נשיאותי.

אני לא אומר שזה משטר בהכרח עדיף על שלנו, אבל את הבעיה הזו הוא פותר.

בארצות הברית נשיא בכהונה השנייה שלו, מצד אחד כמעט בלתי אפשרי להדיח אותו ומצד שני יודע שזו כהונה אחרונה. העמדה הזו הופכת אותו לבלתי תלוי בשיקולים פופוליסטיים ונותנת לו אפשרות להעביר רפורמות או לבצע מהלכים שהם לא בהכרח פופולריים.

עכשיו תאר לך אצלנו ראש ממשלה שהגיע לכהונה האחרונה שלו, אבל הוא עדיין תלוי בכל חבר כנסת שתומך בקואליציה שלו. הוא יהפוך לבן אדם הכי סחיט שיש.

לפני 20 דקות, David32 כתב:

פוטין + מדבדייב. עדיין.

כמובן שאף שיטה לא חסינה בפני מי שמראש לא מעוניין בדמוקרטיה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 17 דקות, פינדר כתב:

כמובן שאף שיטה לא חסינה בפני מי שמראש לא מעוניין בדמוקרטיה.

זה לא קשור רק ברצון לדמוקרטיה. לפחות לא רק. אתה חושב שמי שעכשיו הנשיא רוצה שהיריבים שלו יתמודדו מולו, אפילו אם השיטה דמוקרטית?

גם רוזוולט נבחר 4 פעמים והיה צריך למות כדי לפנות את מקומו (מאז, ובגללו, שינו את החוקה האמריקאית).

הרצון לדמוקרטיה ליברלית מגיע מהעם, ואם העם לא רוצה את זה (מכל סיבה שהיא) זה לא משנה אילו הגנות תשים - עם הזמן הן ייפרצו.

• רעיון טוב! 3
פורסם

בוא נודה על האמת. העם הוא די מטומטם. אפשר למכור לו דיקטטורה במסווה של הדמוקרטיה הכי גדולה בעולם, בדיוק כמו שאפשר למכור לו דירת 5 חדרים באשקלון הבטוחה ב-2 מיליון שקל.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 35 דקות, farkash7 כתב:

בדיוק כמו שאפשר למכור לו דירת 5 חדרים באשקלון הבטוחה ב-2 מיליון שקל

את זה אפילו ישראלי לא קונה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

בוא נודה על האמת. העם הוא די מטומטם. אפשר למכור לו דיקטטורה במסווה של הדמוקרטיה הכי גדולה בעולם, בדיוק כמו שאפשר למכור לו דירת 5 חדרים באשקלון הבטוחה ב-2 מיליון שקל.

זה נכון לגבי כל עם בכל מדינה בעולם.

• אהבתי 2

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 16 שעות, farkash7 כתב:

העם הוא די מטומטם

בדיוק קראתי ראיון עם דביר בנדק, זה הקטע שתומך בציתות:

אתה לא חושב ש-7 באוקטובר יביא להצמחת חברה טובה יותר?

"אספר לך סיפור נורא. התראיינתי לקשת 12 ולפניי התראיין האלוף במיל' יאיר גולן. בסוף הריאיון יצאה המפיקה ושאלה את נהגי המוניות שישבו מחוץ לאולפן 'מי יכול לקחת את יאיר גולן הביתה?'. היה שקט. אמרתי לעצמי 'זה באמת יכול להיות מה שאני חושב?'. המפיקה שאלה שוב 'מי לוקח את יאיר גולן הביתה?'. אז אחד הנהגים אמר 'אני לא לוקח שקרנים'. אמרתי לו 'לא שמעת מה הוא עשה ב-7 באוקטובר?'. הוא אמר לי 'עזוב, הוא עוכר ישראל'. אני חושב שיהיה קשה לבלבל את מי שמקובע בדעתו עם עובדות. אני חושב שהסולידריות תסתיים יום אחרי המלחמה אלא אם כן היה עכשיו איזה מנהיג שהיה בונה נראטיב שמשרת את הסולידריות לאחרי המלחמה, שלא רק סביב מוות אלא סביב חיים, אבל אתה רואה מנהיג כזה? אגב, צריך מנהיגה עכשיו, לא מנהיג".

https://e.walla.co.il/item/3632859

• אהבתי 2
  • מבאס 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הנבלות האלה מנסים להרוס את מעט הסולידריות שנוצרה פה עוד לפני שנגמרה המלחמה בעזה. "למזלנו" אנחנו בפתחה של מלחמה בצפון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

הנבלות האלה מנסים להרוס את מעט הסולידריות שנוצרה פה עוד לפני שנגמרה המלחמה בעזה. "למזלנו" אנחנו בפתחה של מלחמה בצפון.

יש מצב שזה לא נאמר ככה בריאיון, יש מצב שזה לא נאמר בכלל. הכל היום הולך לפי רייטינג וקליקבייט.

פורסם
לפני כשעה, avngas כתב:

אז אחד הנהגים אמר 'אני לא לוקח שקרנים'. אמרתי לו 'לא שמעת מה הוא עשה ב-7 באוקטובר?

קודם כל אני לא יודע למה הוא אמר שהוא שקרן.

בכלל, מתי שמישהו יחשוב להצביע לאלמוג כהן בגלל שהוא יצא להילחם ב 7 באוקטובר אני אחשוב להצביע ליאיר גולן בגלל שהוא יצא להילחם ב 7 באוקטובר.

• רעיון גרוע 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, עדי-אל כתב:

קודם כל אני לא יודע למה הוא אמר שהוא שקרן.

בכלל, מתי שמישהו יחשוב להצביע לאלמוג כהן בגלל שהוא יצא להילחם ב 7 באוקטובר אני אחשוב להצביע ליאיר גולן בגלל שהוא יצא להילחם ב 7 באוקטובר.

אתה קורא את מה שאותו אחד אמר ואת מה שאתה עונה?

אף אחד לא ביקש שתצביע בשבילו או שתאהב אותו אלא שלא תפסול אדם כאדם רק בגלל שהוא נגד הממשלה או בעדה.

חבל שלא הגישו תלונה למשרד התחבורה נגד אותו הנהג. שישב בבית כמה זמן בלי רישיון למונית ואחרי ששילם קנס שמן ויחשוב שוב על הדברים שלו.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

פורסם

גם אני לא תומך ביאיר גולן ודעותיו.

אבל מפה ועד לפסול אותו כאדם?

חס וחלילה. אשמח לשבת איתו לקפה או שיהיה אורח שלי בבית.

ונהג המונית.

מקווה שיטופל משמעתית.

זה לא אדם שצריך לשרת את הציבור 

• אהבתי 1

.

פורסם
לפני 2 דקות, om2 כתב:

גם אני לא תומך ביאיר גולן ודעותיו.

אבל מפה ועד לפסול אותו כאדם?

חס וחלילה. אשמח לשבת איתו לקפה או שיהיה אורח שלי בבית.

ואני לא סובל את אלמוג כהן ולא אזמין אותו לקפה אצלי בבית אבל אם אראה אותו תקוע בצד הכביש בטח שאעצור לסייע לו.

אני לא מסכים איתו, לא אוהב את האישיות שלו ואין לנו שום דבר משותף אבל הוא לא אויב לא שלי ולא של המדינה.

• אהבתי 1

פורסם

@Night Driver קודם כל בוא נקבל הוכחה שזה באמת קרה אחרי זה נשלח את אותו נהג מונית לשבת בבית.

זה גם מאוד קל לצבוע את הנהג מונית כביביסט, למה לא דיברו על איזה מהנדס תוכנה שאנטי יאיר גולן? יש לי בחברה מהנדס אלקטרוניקה מבוגר, אחד הגאונים, ביביסט מובהק. מצד שני יש מהנדס מכונות, גם גאון בתחומו, שהוא שמאל קיצוני. מבחינתי שניהם זבל בפן הפוליטי, ושניהם אחראיים למצב שלנו באותה מידה, רק שאותם יהיה יותר קשה "להפליל" מאשר סתם נהג מונית.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...