Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

זו מלחמה שתוכננה בקפידה חודשים ממה שאנחנו למדים בדיעבד...

יש כאן הזדמנות שלא תהיה יותר, גם ככה כבר כל הכלים הכבדים כבר פה

אם ניסוג, בפעם הבאה האיראנים לא יהיו מטומטמים כמו שהיו עכשיו כשנתנו למשחתות ונושאות מטוסים להתקרב לשטח שלה

יש פה משטרים שקוראים להשמדה של ישראל / ארה"ב

ובסוף משמידים את עצמם ועשרות אלפים מהאזרחים שלהם

וממדינות ערב שכנות שלהם

וברור שמי שמאיים בנשק בסוף משתמש בו, נקודה, זה רק שאלה של מתי

ובלילה שמנו לב מה קורה כשלא מחסלים ארגוני טרור, חיזבאללה חי בועט ונושם

בקיצור אין פה יותר מידי ברירות

נתניהו מבין את זה

אני בטוח שטראמפ גם מבין את זה

אי אפשר לעשות איתם הסכמים הם לא שווים את הנייר שהם חתומים עליהם

זה שקול להסכם שהיטלר חתם עליו כשהוא ידע מראש שיפר אותו - לפני שפרץ במלחמה

למאמינים שפה אני כבר מניח שהתנאים לאחרית הימים מתקיימים

מה צופן לו העתיד רק ההוא למעלה יודע

עריכה אחרונה על ידי ProMeR
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

עומר :-)

פורסם
לפני שעה, falou כתב:

לא יודע מהיכן הבאת את התיאוריה הזו

ברשת אוהבים להפיל הכול על היהודים ונתניהו. אין פה יותר משקרים ואנטישמיות (ומדי פעם קצת טיקטוקים מצחיקים).

לתפוס עמדה כזאת ברצינות רק מעיד על האדם עצמו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

אני רק מציב לך מראה…

image.thumb.png.60ea78a8f9a2c059336be6dd0ac7089c.png

אכפת לי מעמית סגל? אוננתי עליו פעם כמו שאתם עושים על אלה מהצד שלכם?

להזכירך אני שונא את כולם.

• רעיון גרוע 1
פורסם

מי מאונן פה על דרוקר או עיתונאי אחר?

אתה צועק כנגד איזה איש קש שמאלני לא קיים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

- By lifting money bags

פורסם

למרות שאגב - סגל עושה טעויות של פרסום מהיר מדי, החברה שלכם מפרסמים טורי דעה מפורטים שפשוט מתגלים כשטויות פעם אחר פעם. זה לא אותו דבר בכלל.

מ"טראמפ רוצה לקפל" וציטןט שקרי של אל גזירה על זה עברנו לטראמפ אומר שזה ייקח חןדש.. טוב אחי. תבדוק מה ברגמן ממציא היום.

Just now, David32 כתב:

מי מאונן פה על דרוקר או עיתונאי אחר?

אתה צועק כנגד איזה איש קש שמאלני לא קיים.

כולכם. כל ראשי המחאה.

כל המובילים שלכם.

פורסם
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

למרות שאגב - סגל עושה טעויות של פרסום מהיר מדי, החברה שלכם מפרסמים טורי דעה מפורטים שפשוט מתגלים כשטויות פעם אחר פעם. זה לא אותו דבר בכלל.

בא...

אני יכול למלא פה עמודים של תחזיות ודעות של סגל שלא שוות את הביטים שתפסו בשרתי האינטרנט. החל מהספינים שלו על מסמך ״סינוואר״ שנועד להסיט את האש הציבורית מזה שהחטופים הוצאו להרג בעקבות הכניסה לרפיח ועד ההשתפכות שלו על תוכניות טראמפ לטרנספר וריביירה בעזה.

החברה ״שלנו״ נסחפים אחרי תפיסת העולם הפוליטית שלהם. הוא נע בין התפיסות הדתיות של המתנחלים לבין שירותי הינדוס תודעה ללשכת נתניהו.

לפני 25 דקות, יובל .מ. כתב:

סגל עושה טעויות של פרסום מהיר מדי

יותר מדי פעמים..

עקבתי אחרי הטלגרם שלו לתקופה, כי הנחתי שלפחות בנתונים עובדתיים יבשים כמו נפילות וכו׳ יש לו סטנדרטים מינימליים של מי שמתיימר להיות עיתונאי רציני.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 13 שעות, stx כתב:

פצצות נופלות באיראן זה אינטרס ישראלי ממדרגה ראשונה וזה לא משנה אם טראמפ תמרן את ביבי, ביבי תמרן את טראמפ או אורית סטרוק תמרנה את שניהם.

בכל מקרה, אל תדאג - אף אחד בעולם לא היה שונא אותך פחות אם היית תוקף שני במקום ראשון ואף אחד לא היה מוותר על לירות עליך גם אם לא היית תוקף בכלל. בדיוק כמו הסקאדים במלחמת המפרץ.

110% מסכים עם זה. 

ברור שלא היו מוותרים על לירות עלינו; הנחתי שפשוט יירו עלינו קצת פחות. 

לאור ההתפתחויות האחרונות - איראן יורה לכל כיוון אפשרי ממש, אני רואה שההנחה שלי הייתה כפי הנראה שגוייה מאד...

לפני 4 שעות, falou כתב:

אפילו ערוץ 12, שלא יגיד ישירות מילה טובה על ביבי, לא מתאר את השתלשלות הדברים כך. נהפוכו, הוא מתאר שיתוף פעולה בו התפיסה של ביבי משכנעת את טראמפ לתקוף, על הראש של חלק משמעותי בבייס שלו.

לא יודע מהיכן הבאת את התיאוריה הזו, בטח בהתחשב שהתקיפות מתחלקות בערך שווה בשווה ושיש דיווחים ספיציפיים על למה תקפו מתי שתקפו ואיך חילקו את העבודה. 

אני לא רואה טלויזיה. אני ניזון מאתרי החדשות. אין לי מושג אמיתי איך ערוץ 12 תיאר את השתלשלות המאוראות או איך הם דיברו לפני שזה קרה. אענה יותר לעומק בהמשך.

לפני 4 שעות, falou כתב:

ועל מה מבוססת ההערכה?

כי כל מה שאנחנו יודעים, ברמה ההצהרתית, אומר בדיוק ההפך. 

תחושה אישית שלי. הנחת מוצא. היגיון לחימה- שמור את (רוב) התחמושת שלך לאוייב שאתה נלחם בו בפועל. אפשר להגיד הרבה על האיראנים, אבל הם לרוב שקולים ומדודים- זה חלק נכבד מהמסוכנות שלהם.

אחרי התקיפה, פתאום כולם מרימים ומדברים על תיאום הדוק בין הצבאות שנמשך שבועות, ידעו מראש על תאריך, סיכמו דברים, וכדומה. 

לפני התקיפה, התקשורת הייתה מלאה בדיבורים מסוג אחר.

אין שום ערך להצהרות כאלו ואחרות. 

בדיוק כמו התמונה שהעלה פינדר:

לפני 4 שעות, פינדר כתב:

image.thumb.png.60ea78a8f9a2c059336be6dd0ac7089c.png

אז אמרו X. אז אמרו! מחר יגידו Y. כל עוד זה מתאים להם לאג'נדה. 

לכו קצת (או הרבה) אחורה. תיזכרו בכל הפוסטים שבהם כתבתי במפורש שלתקשורת, כל תקשורת, בכל מקום בעולם, גם שלנו, יש אג'נדה. 

אני לא מתפלא שאחרי שהתחילה מלחמה כולם מיישרים קו ומנרמלים את כל העסק. 

אני לא בנוח עם זה שאותם האנשים שינו את הנרטיב שלהם אחרי שהמלחמה התחילה. 

ולמי שיקפוץ עם "ביטחון מידע" או שדה או איסור פרסום, 

אם אסור לפרסם משהו. איך זה משפיע על שינוי הגישה אחרי שהוא מותר לפרסום? 

אם התקשורת שומעת על כוונה של אדם לנשוך כלב.

התקשורת מתחילה לדבר על זה שזה לא יפה לנשוך כלבים, מביאים מומחה שאומר שזה עשוי להעביר מחלות, מביאים מומחה אחר שאומר שאם כבר לנשוך אז בכפה ולא באוזן, מביאים מומחה אחר שאומר שהאדם יכול להעביר מחלה לכלב בנשיכה, ערוץ מסויים מאשים בכלל את היועמש"ית ומתרעם על כך שאנשים מחזיקים כלבים כחיית מחמד כי זה אסור בתורה או משהו, ואז פתאום- מותר לפרסום, והתקשורת משנה את גוון עורה: אדם נשך כלב, זה היה ידוע מראש, התכוננו לזה, בתי החולים נערכו לקבלת אדם עם מחלות, המדינה בהיכון גם מול שריטות של חתול, ערוץ אחד ספציפי טוען שהאדם נשך את הכלב למרות היועמ"שית, וכולי וכולי וכולי.

קשה לי להסביר את הכוונה שלי ואני חושב שזה לא עובר מסך טוב. אני מנסה להגיד שהדיווח העיתונאי לא עובד "נקי" וחף מאינטרסים ואג'נדות. 

אני מאד הייתי רוצה לשמוע רק דיווחים "קרים" ו"נקיים", כמו שעיתונות אמורה להיות- עובדות. לא פרשנות ולא נעליים קלות.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

110% מסכים עם זה. 

ברור שלא היו מוותרים על לירות עלינו; הנחתי שפשוט יירו עלינו קצת פחות. 

לאור ההתפתחויות האחרונות - איראן יורה לכל כיוון אפשרי ממש, אני רואה שההנחה שלי הייתה כפי הנראה שגוייה מאד...

אני לא רואה טלויזיה. אני ניזון מאתרי החדשות. אין לי מושג אמיתי איך ערוץ 12 תיאר את השתלשלות המאוראות או איך הם דיברו לפני שזה קרה. אענה יותר לעומק בהמשך.

תחושה אישית שלי. הנחת מוצא. היגיון לחימה- שמור את (רוב) התחמושת שלך לאוייב שאתה נלחם בו בפועל. אפשר להגיד הרבה על האיראנים, אבל הם לרוב שקולים ומדודים- זה חלק נכבד מהמסוכנות שלהם.

ההסבר לכך הוא די פשוט. בהנחה שאכן הרגו את חמינאי וצמרת הפיקוד. ממלאי המקום מנוסים ושקולים פחות. הם לחוצים הרבה יותר. לא מן הנמנע שיש תופעת עריקים בהיוודע נפילת המנהיג, מה שמצמצם את היקף ואיכות כח אדם. 

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

מ"טראמפ רוצה לקפל" וציטןט שקרי של אל גזירה על זה עברנו לטראמפ אומר שזה ייקח חןדש.. טוב אחי. תבדוק מה ברגמן ממציא היום.

עם טראמפ אף פעם אי אפשר לדעת.  מאתמול בערב ראיתי שהוא:

- מוכן למשא ומתן עם בממשל האיראני החדש
- אומר שהמלחמה תיקח 4 שבועות או פחות
- אומר שהמלחמה תיקח 5 שבועות

לפרש אותו זה סיכון גדול

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
ציטוט

🔓 חדירת מחבלים (2/3/2026) 14:04

אזור שומרון

שבי שומרון

היכנסו מיד למרחב המוגן, סגרו היטב את הדלת ושבו מתחת לקו חלונות.

אין לצאת מהמרחב המוגן עד לקבלת הודעה מהגופים הרשמיים.

להנחיות המלאות - https://www.oref.org.il/heb/life-saving-guidelines/terrorist-infiltration

הכתובת על הקיר...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 22 שעות, stx כתב:

רגע, חכה שנייה.

איראן זה איום שגדול ישראל בכמה מידות וסה״כ עכשיו אחרי שדחפו את ישראל לפינה, היא מתמודדת איתו די יפה. אף אחד לא הבטיח ניצחון מוחלט מול איראן. מולם גם תיקו זו תוצאה טובה בהתחשב במציאות.

לגבי חמאס, אתה צודק אלף אחוז.

האיש הזה כן:

644961548_35154325670832772_843683187581

עכשיו, אני אגיד לך מה הבעיה: לי אין שום מושג מה קורה, מה אפשר, מה אי אפשר. בדבר אחד אני בטוח: שיקרו לפני חצי שנה, כמו שהוא שמשקר לנו כל הזמן. ועכשיו אני מסתכל הלאה, ושואל מה יהיה עוד חצי שנה. אולי הפעם יהיה פה נצחו מוחץ. איראנים יצאו לרחובות. המשטר יפול. נטוס לאכול חורשט סבזי בטהראן במקום חומוס בדמשק. אבל הייתי שמח אם היו קצת יותר שואלים עכשיו גם את ביבי וגם את הרמטכל וגם את השר הבטחון על הפער האדיר בין ההכרזות מלפני חצי שנה, למה שקורה עכשיו.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 44 דקות, יבגניפ כתב:

האיש הזה כן:

644961548_35154325670832772_843683187581

עכשיו, אני אגיד לך מה הבעיה: לי אין שום מושג מה קורה, מה אפשר, מה אי אפשר. בדבר אחד אני בטוח: שיקרו לפני חצי שנה, כמו שהוא שמשקר לנו כל הזמן. ועכשיו אני מסתכל הלאה, ושואל מה יהיה עוד חצי שנה. אולי הפעם יהיה פה נצחו מוחץ. איראנים יצאו לרחובות. המשטר יפול. נטוס לאכול חורשט סבזי בטהראן במקום חומוס בדמשק. אבל הייתי שמח אם היו קצת יותר שואלים עכשיו גם את ביבי וגם את הרמטכל וגם את השר הבטחון על הפער האדיר בין ההכרזות מלפני חצי שנה, למה שקורה עכשיו.

מה הבעיה?

פירקת להם את הגרעין, פירקת את הטילים, בחצי שנה האחרונה בנו המון טילים וזה מה שיש - קצת טילים בליסטים שעפים לכל המזרח התיכון ופה ושם כטבמים.

מה ציפית שייקרה עם משטר טרור?

אם נעצור עכשיו בעוד שנה נחזור לסבב נוסף.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיה זה שכל מה שהוא כתב שקרים.

ב12 הימים לא עשינו שום דבר שיעמוד לדורות.

אפילו שזה היסטורי שתקפנו שם, ואפילו שפוצצנו מתקני גרעין, ואפילו שפגענו במערך הטילים.

למה? כי הנה אנחנו שוב באותו מצב.

אני מקווה שעכשיו כן, בגלל שארה"ב מעורבת חזק וזה הופך למלחמה אזורית.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 23 דקות, יובל .מ. כתב:

וזה מה שיש - קצת טילים בליסטים

הגדרה מאוד מעניינת לקצת.

מה עם הזילזול שלך ביום הראשון עם ה "לשגר בקושי 40 במשך כמה שעות." ???

• אהבתי 1

- By lifting money bags

• תוכן חדש...