Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

השר שכבר שלוש שנים מחריב את הכלכלה ושהתוכנית הכלכלית שלו היא ״בחוקותי תלכו״.

כל כך החריב אותה, שגם אחרי שנתיים של לחימה קשה, כלכלת ישראל צומחת ומציגה ביצועים לא רעים בכלל, גם בהשוואה לשאר העולם.

אתם והמציאות זה שני קווים שהולכים ומתרחקים זה מזה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

רבותי, אתם לא מבינים שאנחנו בני מזל, והפורום מקדים את ערוץ 14. גדי מדליף לנו ישירות מחדרי החקירה!

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, gadik6 כתב:

איפה אמרתי את זה בדיוק?

זה נקרא להלבין שחיתות (לא הלכתי רחוק ל"סיוע לאוייב"):

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

ממה שאני מבין, אח של זיני מואשם בהברחה של כ-25 ארגזים של סיגריות, וקבלת תרומה לגדוד שלו בתמורה. לא כסף שהלך אליו לכיס, אלא לגדוד בו הוא שירת. מה גם שיש מקורות שאומרים שהסיגריות הוברחו לכל מיני מיליציות שפועלות נגד חמאס, ולא לחמאס עצמו.

עכשיו אין ספק שכל מי שנתפס מבריח סחורה לעזה צריך לקבל עונש, רק שהברחת 25 ארגזים של סיגריות זה טיפה בים, בטח ביחס לכל המשאיות שנכנסו לאורך השנתיים עם סיגריות לרצועה, בדמות "סיוע הומניטרי".

בדיוק כמו המלך ביבי "מותר לקבל מתנות מחברים". כנ"ל אסלות סמויות במקלטים. קו מחבר את כל אלה, נרמול והלבנת שחיתות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 11 דקות, gadik6 כתב:

כל כך החריב אותה, שגם אחרי שנתיים של לחימה קשה, כלכלת ישראל צומחת ומציגה ביצועים לא רעים בכלל, גם בהשוואה לשאר העולם.

מרתק.

כשהכלכלה פה היתה בפיגור לעומת העולם וחברות דירוג אשראי, זה לא היה בגלל הממשלה. כשהפער נסגר בגלל הצלחות צבאיות, פתאום זה בזכות שר האוצר.

יש הרבה גורמים לזינוק של הבורסה הישראלית בשנה וחצי האחרונות. אבל זה קרה למרות שר האוצר ולא בזכותו. אולי אתה רוצה להסביר פה לכולם על התאוריה הכלכלית שעומדת מאחורי ״בחוקותי תלכו״?

לפני 16 דקות, gadik6 כתב:

אתם והמציאות זה שני קווים שהולכים ומתרחקים זה מזה.

אין ספק שאתה האדם לתווך את המציאות. רואים את זה בכל הודעה שלך.

זה האדם.

כשלונות זה מאבא שבשמיים, הצלחות זה מהכישורים הנדירים שלו.

image.thumb.png.1ac8e66189706298a92184677272e59b.png

• רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

הוא מדבר כאילו מישהו שתל לו איזה פרח בחצר והוא 15 שנה לא שם לב.
פאקינג נתנו לשתי מפלצות להתעצם למיימדי ענק, על מפלצת אחת קיבלו מודיעין ברמה גבוהה, את השניה האכילו במזוודות כסף ואחרי זמן מה קיבלו מודיעין שהיא משתמשת בזה כדי להתעצם.
אבל הם לא ידעו שהם עומדים בפני איום, לא ידעו שהם יושבים על חבית חומר נפץ. מזל שאבא שבשמיים הרג מאות אנשים באותה שבת, כולל ילדים ותינוקות והעיר אותנו.

הגיון של פסיכופטים. ורמת לקיחת אחריות נתניהו.
מעבר לזה שהוא מודה בפה מלא שהמדיניות שהם הובילו כמעט 20 שנה הייתה כשלון מוחלט, אבל להתפטר? מה פתאום... אבא שבשמיים הציל אותנו.

• אהבתי 5

פורסם
לפני 44 דקות, gadik6 כתב:

אם זה לא "רק סיגריות" אז למה הצבא עוצם עיניים שנתיים על הברחות כאלו?

למה החיילים מהגדסר הבדואי קיבלו סעיפי אישום הרבה פחות חמורים, כאשר הם הבריחו בסכום דומה, ולא רק סיגריות?

מאיפה אתה יודע מה הם ידעו ומה לא ידעו?

מאוד קל לשבת מאחורי מסך ולספר על ה"שיירה שלהם". ראית בשטח איך השיירות האלו מתנהלות, אתה חושב שזה ברמה של בידוק בטחוני בנתב"ג?

השיירות האלה מתנהלות טוב מאוד, עם מפקדים מצויינים שמתחילים לארגן אותן משעה 11 בבוקר כדי שיעבדו פיקס, עם כוחות רבים שמאבטחים אותם ברגע שיורדת החשכה.

כל ארגז, שקית או מטען חבלה שעולה עליהן מרושמץ. כל משימה מתפרצת שקופצת לפני שמתחילות השיירות פותחת דיונים כדי להבין איך להתנהל עם הבלת"מ הזה בלי לפגוע בשאר השיירות.

אני מבין את מה שאתה אומר לי לגבי ה"לשבת מול המסך", אני גם צוחק על גיבורי מקלדת שמקללים לוחם שירה במחבל בזמן שהם מכינים אספרסו, אבל אחשלי, ה"לחץ" בדברים האלה דיי נעלם. אם הוא ידע על זה שהכניסו לו ארגז שלא אמור לעלות הוא אשם, אם לא הוא צריך להסביר מאיפה הגיעו לו ה-180 אלף שקל.

וכמו שאומרים על כל אלה ש"לא מבינים מאיפה הכסף" כמו האהבלים בלשכת נתניהו - אף פעם לא קמתי וראיתי בחשבון שלי פתאום חצי מיליון שקל שלא יודע מאיפה הם.

לפני 4 ימים קמתי בבוקר וראיתי 24 שקל שלא הכרתי, עד שהבנתי שזה מהמילואים על החזר נסיעות. זה סתם איזה קטע של אזרח נורמטיבי.

ושוב, אם תביא טענה נורמלית, כמו על הסעיפי אישום, אגבה אותך. השאר זה חרטא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זאת השיטה. כשהכל טוב, זה בזכותינו. כשיש בעיות, כולו מין אללה.

מי שלמד בחינוך דתי (פעם, כבר לא יודע מה מלמדים היום), יודע שזה אמור להיות הפוך.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 39 דקות, פינדר כתב:

באמת מתנצל שאני מפקפק במקצועיות של השר שכבר שלוש שנים מחריב את הכלכלה ושהתוכנית הכלכלית שלו היא ״בחוקותי תלכו״.

רפורמה עושים בחקיקה. אין קשר בין החלב לתקציב ולדחוף רפורמה כזו לחוק ההסדרים (שקשור לתקציב המדינה) זה אילתור בשיטת הקומבינה והשקשוקה.

הכלכלה שלך לא הייתה קרובה להיות נפילה, הנפילות היו מעשי ידינו - כשראשי ההייטק קוראים להוציא כסף מישראל, למה שגורמים זרים ירצו להשקיע?

תחקור את הרפורמה, תתקוף אותה ונוכל לדבר. אם היא צריכה לעבור, שתעבור. לא אכפת לי אם בחוק ההסדרים, בחוק האי-הסדרים או בחוק עצמאי, שתעבור ותחסוך לי כסף.

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 דקות, farkash7 כתב:

גיון של פסיכופטים. ורמת לקיחת אחריות נתניהו.
מעבר לזה שהוא מודה בפה מלא שהמדיניות שהם הובילו כמעט 20 שנה הייתה כשלון מוחלט, אבל להתפטר? מה פתאום... אבא שבשמיים הציל אותנו

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 55 דקות, gadik6 כתב:

נראה לי שאתה מתבלבל עם המרגל מפיקוד דרום, שאצלו מצאו סכום דומה בביתו.

אם אתה כותב דברים, אז תעלה את החלק הרלוונטי של כתב האישום, או הפרוטוקולים של החקירה, בהם זה מצוין.

אני לא מתבלבל, אלא שבכל פעם שהעובדות דוחקות אותך לפינה, אתה פשוט בוחר לברוח לתירוצים.

לפי החשדות, אחיו של ראש השב"כ קיבל 180 אלף שקל במזומן. בחקירתו טען: הם יועדו כתרומה לעמותה של היחידה שלי.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

מה אתה רוצה? אתה יודע כמה יקר לעשות על האש פלוגתי בימינו? ראית כמה עולה קילו אנטריקוט וזיני כמו זיני מפנק, לא קבבים של זוגלובק.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הרפורמה הזאת טובה לאזרחים

הרפורמה הזו לא תוזיל בכלום לצרכן ותפגע במשק החלב בישראל פגיעה שלא ניתן לשקם. תלמד קצת על משק החלב ומדוע הוא כך, מדוע מחיר החלב הגולמי באירופה הוא X ובישראל X+0.5. ובכלל, אם תושבי יהודה ושומרון היו עוסקים בתחום, הוא לא היה נוגע בזה אלא מזרים להם כסף כי הם "עושים ציונות". 

מצחיק אותי שאנשים כמוך טוענים שחייבים להחזיר את ייצור הנשק לישראל אבל מזון? חס וחלילה, העיקר שיהיה לי זול יותר ב-20 אגורות. הכי עלי-אקספרס שיש. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 12 דקות, farkash7 כתב:

הוא מדבר כאילו מישהו שתל לו איזה פרח בחצר והוא 15 שנה לא שם לב.
פאקינג נתנו לשתי מפלצות להתעצם למיימדי ענק, על מפלצת אחת קיבלו מודיעין ברמה גבוהה, את השניה האכילו במזוודות כסף ואחרי זמן מה קיבלו מודיעין שהיא משתמשת בזה כדי להתעצם.
אבל הם לא ידעו שהם עומדים בפני איום, לא ידעו שהם יושבים על חבית חומר נפץ. מזל שאבא שבשמיים הרג מאות אנשים באותה שבת, כולל ילדים ותינוקות והעיר אותנו.

הגיון של פסיכופטים. ורמת לקיחת אחריות נתניהו.
מעבר לזה שהוא מודה בפה מלא שהמדיניות שהם הובילו כמעט 20 שנה הייתה כשלון מוחלט, אבל להתפטר? מה פתאום... אבא שבשמיים הציל אותנו.

לפני 20 דקות, פינדר כתב:

מרתק.

כשהכלכלה פה היתה בפיגור לעומת העולם וחברות דירוג אשראי, זה לא היה בגלל הממשלה. כשהפער נסגר בגלל הצלחות צבאיות, פתאום זה בזכות שר האוצר.

יש הרבה גורמים לזינוק של הבורסה הישראלית בשנה וחצי האחרונות. אבל זה קרה למרות שר האוצר ולא בזכותו. אולי אתה רוצה להסביר פה לכולם על התאוריה הכלכלית שעומדת מאחורי ״בחוקותי תלכו״?

אין ספק שאתה האדם לתווך את המציאות. רואים את זה בכל הודעה שלך.

זה האדם.

כשלונות זה מאבא שבשמיים, הצלחות זה מהכישורים הנדירים שלו.

image.thumb.png.1ac8e66189706298a92184677272e59b.png

הגישה שלי דומה לשלכם, ומסכים איתכם לגמרי.

מבחינת סמוטריץ, וזה הפער בינינו לבינו - 1200 איש זה כלום. לא ברמה הפרטנית, אלא ברמת עם ישראל.

אם אני מסתכל על היסטוריה של 3000 שנה, עם ישראל חווה משברים גדולים יותר, בין אם זה במוות של אנשים על ידי עמלק, גלות או השואה, ואם התגברנו על זה נתגבר על ה7.10, כי "עם ישראל" זה משהו שגדול יותר מאשר הפרט.

השאלה האמיתית היא איך משנים את החשיבה של המצביעים שלו, שחלקם הגדול מאמין למה שהוא אומר.

רמז - לוסי אהריש במבטא ערבי כועס צועקת "אינשאלללהההה" במונולוג שמאיים על המדינה היהודית היחידה זה לא חלק מהפתרון, למרות שאני בטוח שאתם תבואו ותגידו "דמוקרטיהיהיהיהיהכ1@$#!$#!@|?.

פורסם (נערך)

לפני 4 דקות, madmaxx כתב:

הרפורמה הזו לא תוזיל בכלום לצרכן ותפגע במשק החלב בישראל פגיעה שלא ניתן לשקם. תלמד קצת על משק החלב ומדוע הוא כך, מדוע מחיר החלב הגולמי באירופה הוא X ובישראל X+0.5. ובכלל, אם תושבי יהודה ושומרון היו עוסקים בתחום, הוא לא היה נוגע בזה אלא מזרים להם כסף כי הם "עושים ציונות". 

מצחיק אותי שאנשים כמוך טוענים שחייבים להחזיר את ייצור הנשק לישראל אבל מזון? חס וחלילה, העיקר שיהיה לי זול יותר ב-20 אגורות. הכי עלי-אקספרס שיש. 

אולי הוא מכוון שהרפתות יעברו לשטחים.
כמו חבר שלי שפלסטינאים מהשטחים קנו ממנו את הפרות.
הפלסטינאים יקנו את כל הפרות, ואז נערי הגבעות השתלטו להם על הרפתות ויהפכו לרפתנים בעצמם.

לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

אם אני מסתכל על היסטוריה של 3000 שנה, עם ישראל חווה משברים גדולים יותר, בין אם זה במוות של אנשים על ידי עמלק, גלות או השואה, ואם התגברנו על זה נתגבר על ה7.10, כי "עם ישראל" זה משהו שגדול יותר מאשר הפרט.

אם אני מסתכל על ההסטוריה משיחיים הביאו עלינו חורבן יותר מפעם אחת.
אם אתה רוצה לדעת מה צריך לעשות אנשים כמו סמוטריץ והחבר שלו עם התספורת הגרועה צריכים להיות מוקצים, בטח לא חכ"ים.
הציבור שלהם מספיק משיחי ומטומטם כדי להמשיך להצביע להם, גם כשהם מחרבנים עליהם במשך שנתיים של מלחמה. עדיין יש לסמוטריץ' מעל אפס מצביעים שזה מדהים.
כמעט מדהים כמו כמות הביביסטים שעדיין מצביעים לביבי, אחרי ה7.10 הם קיבלו רישמית תווית של חברים בכת.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 2 דקות, madmaxx כתב:

מתי טענתי שצריך להחזיר את ייצור הנשק לישראל? אני אומר הפוך גבר - אנחנו מדינה בלי משאבים, אנחנו תלויים בעולם בערך בהכל. 

חוץ מלדעת איך להתפיל מים, לשאוב גז או למכור מלח ואשלגן אין לנו יותר מדי מה למכור פיזית.

אם מחר בבוקר מתחילים עלינו חרם אמיתי כל הפרות בארץ ימותו מרעב תוך שבוע, הכלים שמשמשים לחרוש את השדות יעמדו בלי דלק או חלפים והתאילנדים שקוטפים את הירקות ילכו הביתה כי מלך תאילנד יגיד להם לחזור.

• תוכן חדש...