Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, avi 1234 כתב:

הבעיה שלך שאתה מתייחס לביבי כמלך...

אתה יודע, כשלומדים לקרוא מאמרים, אז לומדים בדרך כלל לקרוא את המבוא ואז את הסיכום. זו בדרך כלל דרך טובה להבין את המאמר וגם אחכ לראות כמה רוצים לצלול לקונטקסט המלא. אז ציטטי את מה שאפשר להגדיר פה כמבוא, ואז רצתי לסיכום:

לפני 3 שעות, avi 1234 כתב:

אתה חי בעולם מדומין שביבי מלך ויש לו שפחות... ולא היא - אנשים רואים אותך את שקמה ואת מציתי הפחים ולא מוכנים להזדהות עם הדבר הרקוב הזה.

וקיבלתי את התוצאה הצפויה.

את השאר לא קראתי, אבל לא, זה לא עובד ככה. אם יש בישראל כת של עבדים שמעריצה את המנהיג שלה וגם את בנו ואישתו, ומישהו מצביע על זה - זה  לא אומר שמי שמצביע על זה מעריץ את המנהיג. ולא, לא בגלל שמישהו מצביע על זה, אז אנשים מצטרפים לכת או מסרבים לעזוב אותה.

שקמה ברסלר לא מעניינת אותי. מציתי הפחים צריכים להענש. כמו מציתי פחים בכל הפגנה אחרת. שמחתי לעזור ושיהיה לך יום רחל אימנו שמח או מה שזה לא יהיה.

...

אה, כצפוי, פרשת ההסתדרות הופכת למזוהה עם הליכוד. מדהימה כמה שהמפלגה הזו היא גוש זוהמה אחד גדול. אבל אולי זה לא מפתיע גם כל כך. וזה גם חלק מהסיבה להצלחה של הביביזם. זה פשוט משתלם.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 7 שעות, ברווז כתב:

שרצו לחקור שוטר בכיר, ואשתו החליטה לזרוק את הטלפון שלו לים.

ואשתו של אלוביץ שהכלב קפץ עליה והפיל לה את הטלפון לבריכה, בדיוק כשנחקרה על הקשר לנתניהוז.

ואוריך, שהמשטרה התמהמהה עם המעצר שלו ובזמן הזה הוא בדיוק החליט לשדרג את הטלפון, ולהתחיל ממכשיר נקי, בלי להעביר את מה שנמצא על הטלפון הישן.

• אהבתי 5

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 שעות, ברווז כתב:

תקראו לי אדיוט,

אני אסביר לך למה אתה אידיוט.

הוא נותן פרס של 100 שקל למוצא הטלפון וקורא לאנים לבוא עם גלאים (שהוא מוכר) לחפש. תאמין לי שעם כמות הביביסטים הוא יעשה הרבה יותר מ 100,000 על הגלאים ואחרי שכל הגלאים שימכור ימותו ממי הים הוא ימכור להם חדשים.

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

תיזהר שלא ישחק לך הכפתור של העכבר.

Screenshot_20251104-065729_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20251104-065739_Samsung Internet.jpg

מותר לו לחשוב שאתה מדבר שטויות גם אם אתה אומר אותם באופן עקבי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, madmaxx כתב:

מדליפים מחקירת הפצר"ית, האם נדרשת כאן חקירה? :-)  זה שיבוש חקירה? ... 

כן, חד וחלק.

זה בדיוק הנורמות המקולקלות במדינה שעליה חוגגים כל "שומרי הסף" שלכם.

מה שאומרים בחדר חקירות בשעה 2 מתומלל על ידי חברים שלהם בשעה 8 במהדורה.

עריכה:

אהב כן, כמובן, חייב סימטריות בשביל פרקש - עכשיווו זה מפריע לך.

אם להתייחס לתוכן ההדלפה כי היא כבר בחוץ - התנהגות עבריינית, בדיוק כמו ביבי. האנשים הכי חזקים במדינה "לא זוכרים", שיישרפו.

כל לא זוכר שנאמר צריך לתת למי שאומר אותו שנתיים בכלא.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • לא הבנתי... 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 19 דקות, yohai71 כתב:

אתם מפעילים התראות על השרשור הפוליטי? זה פרייסלס. 

זה מופעל אוטומטית אם אתה מגיב פה.

ברוך הבא להתראות על השרשור.

• מצחיק 2

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

כל לא זוכר שנאמר צריך לתת למי שאומר אותו שנתיים בכלא

יש לי תחושה שאם תציע את ההצעה הזאת לפצ״רית, היא לוקחת אותה בשתי ידיים.

כמה פעמים ביבי אמר ׳לא זוכר׳ בחקירה?

מה עם הדירוג בוגדת/צדיקה שהבטחת?

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם
לפני 3 דקות, stx כתב:

מה עם הדירוג בוגדת/צדיקה שהבטחת?

היא לא צדיקה ולא בוגדת. היא עבריינית.

• רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 37 דקות, stx כתב:

יש לי תחושה שאם תציע את ההצעה הזאת לפצ״רית, היא לוקחת אותה בשתי ידיים.

כמה פעמים ביבי אמר ׳לא זוכר׳ בחקירה?

כמובן, בסגנון הקבוע שלכם - מחקת את הקטע על ביבי ב*תגובה שלי שציטטת*.

ככה מייצרים נרטיב שקרי. שאפו. נראה כאילו למדת משהו מהשכנים שלנו.

לגבי הפצרית - בדירוג של 1-10 היא הרבה יותר קרובה ל1 מאשר 10. איפשהו באיזור ה3-4.

"שומרי סף".

מיבגני זרובינסקי:

אתם יושבים? אני ממליץ בחום.

מציין מראש שאני לא חושב שיש כאן קשר כלשהו לבעיות הזיכרון של הפצרית או אף רומז לכך - זה פשוט צירוף מקרים מדהים.

לפני כמה ימים הפצרית שכרה עורך דין שייצג אותה בחקירה הצפויה. עו"ד דורי קלגסבלד. "שכרה" זו אולי לא המילה הנכונה - הסנגוריה הצבאית משלמת לו, אבל זה לא הנושא כרגע.

בקיצור, עו"ד דורי הזה, ב-2006 היה מעורב בתאונת דרכים קטלנית שבה נהרגו יבגניה וקסלר בת ה-23 ובנה ארתור בן ה-6.

ו.... בחקירת המשטרה, קלגסבלד, שכבר היה עורך דין, טען שהוא לא זוכר דבר ואינו מסוגל לשחזר את מעשיו בשעת התאונה.

קלגסבלד שנהג בג'יפ לא קטן אמר ששתה כוסית יין אחת לפני האירוע, אבל כאמור לא זוכר כלום מהתאונה.

לפני המשפט, וכנראה במיוחד בעקבות הודעת המשטרה ההמהירה ש"רישיונו ישלל לשלושה חודשים כמו בכל תאונת דרכים אחרת" - הציבור כבר הבין לאן זה הולך והיתה מחאה ציבורית שקראה לענישה מחמירה.

אבל אז אנשים התחרפנו שלא רק שהם כנראה לא מזיזים לאף אחד - אלא גם בכירים במדינה, כולל שופטת העליון מרים נאור, הביעו תמיכה פומבית(!) בקלגסבלד!

בסוף בדיקה שנערכה לו ארבע שעות(!) לאחר מכן קבעה שלא היה שיכור (לא ברור איך, מוזר, כולה כמה שעות עברו) - וגם היתה ביקורת שמחשב הרכב שלו לא  נבדק על ידי המשטרה וגם המשטרה "התקשתה" לקבוע באיזו מהירות נסע וכו'.

קיצר, נשפט ל-15 חודשים, ולאחר 8 חודשים השתחרר.

זהו, המשך יום טוב לכולם.
זזתי לאמן את הזיכרון שלי, טירוף מה שקורה בחוץ.

פורסם
לפני 55 דקות, יובל .מ. כתב:

כמובן, בסגנון הקבוע שלכם - מחקת את הקטע על ביבי ב*תגובה שלי שציטטת*.

ככה מייצרים נרטיב שקרי. שאפו. נראה כאילו למדת משהו מהשכנים שלנו.

לגבי הפצרית - בדירוג של 1-10 היא הרבה יותר קרובה ל1 מאשר 10. איפשהו באיזור ה3-4.

"שומרי סף".

מיבגני זרובינסקי:

אתם יושבים? אני ממליץ בחום.

מציין מראש שאני לא חושב שיש כאן קשר כלשהו לבעיות הזיכרון של הפצרית או אף רומז לכך - זה פשוט צירוף מקרים מדהים.

לפני כמה ימים הפצרית שכרה עורך דין שייצג אותה בחקירה הצפויה. עו"ד דורי קלגסבלד. "שכרה" זו אולי לא המילה הנכונה - הסנגוריה הצבאית משלמת לו, אבל זה לא הנושא כרגע.

בקיצור, עו"ד דורי הזה, ב-2006 היה מעורב בתאונת דרכים קטלנית שבה נהרגו יבגניה וקסלר בת ה-23 ובנה ארתור בן ה-6.

ו.... בחקירת המשטרה, קלגסבלד, שכבר היה עורך דין, טען שהוא לא זוכר דבר ואינו מסוגל לשחזר את מעשיו בשעת התאונה.

קלגסבלד שנהג בג'יפ לא קטן אמר ששתה כוסית יין אחת לפני האירוע, אבל כאמור לא זוכר כלום מהתאונה.

לפני המשפט, וכנראה במיוחד בעקבות הודעת המשטרה ההמהירה ש"רישיונו ישלל לשלושה חודשים כמו בכל תאונת דרכים אחרת" - הציבור כבר הבין לאן זה הולך והיתה מחאה ציבורית שקראה לענישה מחמירה.

אבל אז אנשים התחרפנו שלא רק שהם כנראה לא מזיזים לאף אחד - אלא גם בכירים במדינה, כולל שופטת העליון מרים נאור, הביעו תמיכה פומבית(!) בקלגסבלד!

בסוף בדיקה שנערכה לו ארבע שעות(!) לאחר מכן קבעה שלא היה שיכור (לא ברור איך, מוזר, כולה כמה שעות עברו) - וגם היתה ביקורת שמחשב הרכב שלו לא  נבדק על ידי המשטרה וגם המשטרה "התקשתה" לקבוע באיזו מהירות נסע וכו'.

קיצר, נשפט ל-15 חודשים, ולאחר 8 חודשים השתחרר.

זהו, המשך יום טוב לכולם.
זזתי לאמן את הזיכרון שלי, טירוף מה שקורה בחוץ.

אני זוכר את המקרה הזה. העורך דין הזה נבלה אמיתית. זה בידיוק העו״ד שהייתי לוקח לעצמי אם הייתי במצב הזה. אוקסימורון, אולי.

פורסם
לפני 14 שעות, DareDevil כתב:

לא הוא מימן אלא קאטר. 

הוא תיווך. 

מעניין כמה עמלה הוא קיבל על התיווך. 

ואיך. 

ולאיזה חשבון בנק. 

אם רק הייתה יחידה שאמונה על התחקות אחרי כספים שהולכים לטרור, כמו צילצל שהוחלט לפרק אותה (בסמיכות מפתיעה לתחילת התשלומים).

• אהבתי 3

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

"מיבגני זרובינסקי".

אלו הדמויות שאתה עוקב אחריהן? אלו חלאות שכל המהות שלהם זה רעל, לא משנה כרגע מאיזה צד פוליטי כי יש מכל צד. כך אנשים מהסוג הזה מייצרים לעצמם הכנסה וזה הדבר היחיד שמעניין את האנשים האלו, לא שום דבר אחר. 

ורק לשם התזכורת לחובבי טלפונים שנעלמים, עד היום לא הצליחו לפרוץ לטלפון של אוריך והוא כמובן לא מספק להם גישה. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...