Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 25 דקות, Night Driver כתב:

יש התפרעויות מידי פעם של מהגרים, של גלוחי ראש ושל סתם חוליגאנים. מעניין שאתה מציין רק סוג אחד של פורעים.

אני נמצא שם די הרבה, ב 99% מהמקרים נוסע לבד, אף פעם לא מסתיר את היותי ישראלי ואף פעם לא הרגשתי מאויים פרט לטיסת המשך אחת מאיסטנבול לגרמניה שהיתה קוד שרינג עם האירנים ולא ידעתי על זה. לא היה נעים להיות כמעט היחיד בלי זקן ושמלה במטוס אבל עבר בסדר גמור (ישבתי ליד משפחת פליטים סוריים).

https://www.ynet.co.il/news/article/sybath00wge

בבילפלד היית כבודו?

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

ראיתי בשנים האחרונות מאות סרטונים של מקומיים שמותקפים על ידי מחבלים ש"מבקשים מקלט" בעשרות ערים באירופה

אבל אלו סרטונים שערוכים באופן מגמתי!! שיראו מה היה לפני!! איך הם התגרו במהגרים ובכלל מה יש להם לחפש שם? באו לעשות פרובוקציות.

וברצינות, יש בעיה אמיתית, כמו שתמיד היתה עם אוכלוסיות של מהגרים. בטח בריכוזים של מוסלמים אדוקים או בסלאמס של מהגרים חסרי השכלה ממדינות אפריקה.

אבל חלק גדול מהסרטונים שאתה רואה, הם כנראה חלק מפעולה מתוכננת וממוסדת של רוסיה, לזריעה של שנאה, פיצול ופילוג, ע״י הסתה של אוכלוסיות מערביות אחת נגד השניה (מזכיר לך משהו מקומי?).

בגלל זה צצו כל מני חשבונות ברשתות החברתיות שמפיצות סרטונים כאלו. חלקם מזוייפים, חלקם מוצאים מהקשר וחלקם אמיתיים לגמרי אבל מופצים במידה כזו שאירועים נקודתיים נראים כאילו הם מעשים יומיומיים.

יש הרבה מאמרים ומחקרים על הנושא, אבל למדינות המערב קשה להתגונן, בלי לחסום חלקים מהרשתות החברתיות ולפגוע בחופש הביטוי.

זה לדוגמא מאמר מלפני כמה שנים. מאז המצב רק החמיר:

https://www.europarl.europa.eu/RegData/etudes/IDAN/2021/653641/EXPO_IDA(2021)653641_EN.pdf

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/sybath00wge

בבילפלד היית כבודו?

לא אמרתי שאין אלא שזה נדיר מאוד.

כמה מהגרים חיים בגרמניה וכמה ערבים בישראל (כולל יש"ע)?
איזה הגבלות ובקרה מיוחדת יש על מהגרים בגרמניה ואיזה על ערבים בישראל?
כמה פיגועים ונסיונות פגיעה יש בגרמניה בשנה וכמה בישראל בחודש?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

בשנות ה-20-30 של המאה ה-20 היו קווי אוטובוס בין חיפה לביירות ויש לא מעט פרסומים מהסוג הזה לתיירות. אפילו תלמידי ה״ריאלי״ יצאו לטיולים שנתיים בסוריה ולבנון

גם תחנת הרכבת ״חיפה מזרח״ ידועה בכך שבתקופת המנדט יצאו ממנה קווים לעבר הירדן, לאיסטנבול ולקהיר והיא תחנת הרכבת היחידה בהיסטוריה  שהיתה משרתת קווים לשלוש יבשות (כנראה שזה לא מדוייק והקו לאיסטנבול הסתיים בצידה האסייתי, אבל למה להיטפל לקטנות?) אולי מומחה הרכבות יאיר את עינינו @Buki.

על הרכבת ידעתי -- לא ידעתי על הטיולים השנתיים (-:
וכמובן רשת חנויות הספרים סטימצקי היתה בינלאומית ממש, עם חנויות בביירות, בגדאד, קהיר, אלכסנדריה ודמשק לפני קום המדינה.

לפני 15 שעות, SlowRide כתב:

השאלה מה אירופה ירוויחו מזה. אין ספק שישראל צריכה את אירופה יותר מאשר אירופה את ישראל, אבל מה הרווח שלהם מתמיכה בבלסטין? 

נקודת המוצא שלהם היא שהפלשתינים הם עם (אני לא מסכים, כי זה מושג שהומצא במפורש לצורך גירוש יהודים מא״י -- השימוש הראשון בו בערבית הוא בעיתון ערבי אנטישמי בחיפה ב-1895, וכל ערבי שהיה מעז להשתמש במושג במדינות ערב עד 1964 היה מחוסל, כי מדינות אלה התכוונו כ״א לכבוש את השטח לעצמן. מה השתנה ב-1964? מדינות ערב האחרות החליטו להילחם בהכרזת הסיפוח של יו״ש לירדן ע״י תמיכה באש״ף שזה עתה קם.
עד היום מעולם לא נעשה שימוש במושג אלא לצורך זה ).
ואם הם עם, לעם מגיעה מדינה. זה שכבר יש לו כזו ב״ירדן״, שנוצרה ע״י לקיחת 70% משטח פלשתינה/א״י המנדטורית ו-70% מתושביה ממילא פלשתינים,  לא מעניין את האירופים. גם לא שהם מעולם לא ניסו דרכי שלום לפתור את הסיכסוך.

לפני 14 שעות, יובל .מ. כתב:

העובדות הן שבזמן שחברות אירופאיות הפסיקו לטוס הטיסות לדובאי ואבו דאבי רק הגבירו תדירות.

בסוף יש פה משחק של "מי שומר על הכבוד הערבי", אבל בוא, אין שום דבר שישמח את סעודיה יותר מהשמדת חמאס, תקיפה באיראם והפלת החות'ים.

החמאס לא פעל נגד המשטר בסעודיה, אז לא באמת איכפת לסעודים ממנו. והם בהחלט היו שמחים לסילוק האיום האיראני והחות׳י, אבל לא ע״י גורם מזרח-תיכוני לא-ערבי -- זה באמת עניין של כבוד ערבי -- וחוץ מזה הסעודים עושים רושם די אנטישמים (משיחות שיצא לי לנהל עם משכילים סעודים בחו״ל).

• אהבתי 1
פורסם
לפני 15 שעות, SlowRide כתב:

לא יודע, נראה לי יותר מדי חסר היגיון עבור אירופאים לוותר על קשרי מסחר עם ישראל בגלל טרנד של מהגרים מובטלים וסטודנטים שעושים תהלוכות ברחוב. לא חושב שהאירופאי הממוצע מתעניין במיוחד בישראל vs בלסטין למרות מה שמנסים להאכיל אותנו במדיה. בנוסף, המערב מתחיל להתרפא מהשנאה העצמית שלו על הקולוניאליזם. אם הטורקים מוצאים שיטות לעקוף את זה אני מניח שגם מדינות מערביות יותר ימצאו. אחרי הכל הם לא סוחרים איתנו בגלל שהם אוהבי ציון אלא כי זה כנראה משתלם להם. לכסף אין ריח. גם לא לכסף של יהודים.

הגרמנים עדיין מסבסדים אותנו בהמון. כל הזמן (כולל צוללות שעולות מיליארד יורו לחתיכה). הם והאחרים לא רוצים להיתפש בעיני עצמם כמי שעוזר לרעים החזקים נגד החלשים -- וההסברה הישראלית ח*א עוד מאז שביבי היה שגריר באו״ם שדיבר אל קהל אמריקאי ולא אל קהל בינלאומי של מדינות עניות.
זה לא התהלוכות.
בצד השמאלי/מרכזי של המפה, הם באמת מרגישים שהם מתחילים לממן רצח עם (לא מעניין אותם ה-7/10. רק 50000 הרוגים בעזה מול 1200 הרוגים ישראלים בפלישה של חמאס).
חלק מהימין הקיצוני האירופי אנטישמי -- וזו הזדמנות נדירה עבורו להפגין אנטישמיות לגיטימית.

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

ושמעת על כאלה שלא חזרו בברלין, דיסלדורף  או במינכן?

לא מקרי רצח בינתיים, אבל תקיפות אלימות יש כל הזמן. עליה של 300% גם בארה״ב וגם באירופה מאז ה-7/10 . גם באוסטרליה עליה גדולה, ואפילו היו כמה בניו-זילנד.

לפני שעה, ברווז כתב:

מחר???

כבר לפני כחצי שנה זה קרה. לפחות עם אוסטרליה. 

קולגה בעבודה ביקשה את עזרתי עם טפסי הויזה. 

בין היתר, השאלות שהיו שם היו אם היית בצבא (נו, מילא), אם השתתפת במלחמות ואם כן, באיזה? פרט, ועוד כמה דברים בסגנון הזה. 

למיטב זכרוני אוסטרליה דרשה ויזות כבר לפני 20 שנה.

לפני שעה, Night Driver כתב:

אתה משווה איזור שכל יום יש בו עשרות נסיונות פיזיים לפגוע בישראלים לאיזור עם מהגרים שאת מספר נסיונות הפגיעה או האיומים על ישראלים בשנה אתה יכול לספור על יד אחת.

ממש לא יד אחת.
https://www.gov.il/en/pages/tel-aviv-university-annual-antisemitism-report-2024
שים לב למספר ההתקפות הפיסיות בצרפת ב-2023 ו-2024 . ואני כולל תקיפה של יהודים בכלל, לא רק ישראלים.

פורסם
לפני 21 דקות, PinkDolphin כתב:

ממש לא יד אחת.
https://www.gov.il/en/pages/tel-aviv-university-annual-antisemitism-report-2024
שים לב למספר ההתקפות הפיסיות בצרפת ב-2023 ו-2024 . ואני כולל תקיפה של יהודים בכלל, לא רק ישראלים.

הגיעו בשנה בערך למספר התקריות אצלנו בחודש.

ובצרפת חיים כ 5 מיליון מוסלמים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, PinkDolphin כתב:

למיטב זכרוני אוסטרליה דרשה ויזות כבר לפני 20 שנה.

זו לא הפואנטה. 

השאלות עבור הויזה היו הבעייה. ואני כבר שכחתי חלק מהיותר בעיתיות. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

למיטב ידיעתי כן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

למה הכניסו סיוע לעזה? אסור להגיד לחץ אמריקאי.

נתניהו: בהמלצת צה״ל

גוטליב: בגלל גדעון סער

פעילה ומנהיגה ימנית מתנחלת: זו הפצ״רית אשמה

סמוטריץ שלא מזמן התחייב, ריד מיי ליפס, שלא יכנס סיוע, ממציא איזה תירוץ מקושקש. אולי הוא פשוט לא הבין מה זה ריד מיי ליפס, גם אפשרות.

image.thumb.png.69302c99c10c15e4514154cf7001aeec.png

image.thumb.png.72c92dca1a46dd1662788cad588446e7.png

image.thumb.png.b0b9368b225a63b03fa7a60e4f9243cb.png

וישראל כץ מאשר שכל ההסתה שנגד ״המשפטנים״ מבוססת על שקרים.

image.thumb.png.6ca49e3e91e87a3be6ef39f83d0a751b.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

זה עדיין ביידן האנטישמי. הרי טראמפ הוא ימין על מלא מלא הולך לפתוח שערי גהינום (יחד עם קזינו). וזה (סיועה הומניטרי) הדבר היחידי שעד היום מנע מצה"ל להגיע לניצחון האבסולוטי. אבל ביביסטים אוכלים הכל.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

למיטב ידיעתי כן.

כן, לא היו שום שאלות כאלה בזמנו.
אגב, אלא אם השתנה המצב באופן קיצוני (ואני בספק), לפי פקודות מטכ״ל אסור לכתוב שום דבר על השירות הצבאי. לא שם/מספר יחידה, לא איפה שירתת, לא מה עשית. רק טווח זמנים כללי, איזה חיל (לא בכל המקרים מות), ודרגה סופית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סמוטריץ כבר הודה שזה כדי שלא יכריחו אותנו לעצור את המלחמה עם סנקציות בינלאומיות. מבחינתם אפשר לעצור את המלחמה פיזית מתי שבא להם כל עוד צה''ל נשאר בעזה וממשיך להחזיק בשטחים שהוא והחברים שלו מפנטזים להקים בהם התנחלויות. 

מעניין אם מישהו עשה גרף או המחשה כלשהי לזמן שאנחנו באמת נלחמים בחמאס מתוך השנה וחצי האלה, לא כולל תקופות של הפסקות אש רשמיות של עסקאות חטופים. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני שעה, SlowRide כתב:

סמוטריץ כבר הודה שזה כדי שלא יכריחו אותנו לעצור את המלחמה עם סנקציות בינלאומיות. מבחינתם אפשר לעצור את המלחמה פיזית מתי שבא להם כל עוד צה''ל נשאר בעזה וממשיך להחזיק בשטחים שהוא והחברים שלו מפנטזים להקים בהם התנחלויות. 

מעניין אם מישהו עשה גרף או המחשה כלשהי לזמן שאנחנו באמת נלחמים בחמאס מתוך השנה וחצי האלה, לא כולל תקופות של הפסקות אש רשמיות של עסקאות חטופים. 

לא יודע אם מישהו עשה גרף ויזואלי, אבל אתמול שמעתי ראיון עם אלוף מיל. גיורא איילנד. הוא טען שהכיבוש של צה״ל נעצר בפתאומיות חודשיים אחרי שהתחיל, למרות שלצבא היתה תוכנית להמשיך עוד חודש שייתכן והיה מייצר לחץ צבאי (הוא אמר שראה את התוכניות המפורטות). שאלו אותו מי נתן הוראה לעצור, סירב לומר מפורשות ואמר למראיין ״תחשוב לבד מי יכול״.

עריכה אחרונה על ידי PinkDolphin
פורסם

אני מאמין שאם היה כפתור קסם שב-8.10 היה מעלים את חמאס, חיזבאללה איראן ואפילו החותים (שלא ידענו על קיומם) והיו נותנים אותו לביבי הוא היה מחביא אותו בארון ולא לוחץ עליו.

• אהבתי 3
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...