Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

• תגובות 74.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

6171

• יבגניפ

5531

• פינדר

5005

• Night Driver

3993

כי העולם חושב כך. ואנחנו פישרים קטנים שנאלצים ליישר קו.

@עדי-אל אני לא מבין מאין הביטחון שלך והגישה המתנשאת כלפי העולם. 

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

למה חשבת שהאוכלוסייה מעניינת?

מעבר לענייני מוסר, דיבורים כאלה אפשר לדבר רק כשאין מישהו אחר יותר חזק ממך. היום אתה אומר מה זה 2 מליון איש האלה, דגנרטים מגעילים חסרי תועלת שמתחתנים עם האחיות שלהם, נמחק אותם בשביל השקט והביטחון שלנו, מחר אחת המעצמות אומרת מה זה כמה מליוני יהודים שתקועים כמו קוץ בעין על חתיכת אדמה במזרח התיכון ובגללם מיליארד מוסלמים עושים בכל מקום בעולם כל כך הרבה בעיות? נמחק אותם בשביל השקט והביטחון שלנו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, stx כתב:

דאנינג קרוגר

כמו 10 המאמינים בדיון הנוכחי - המאמינים כי רוב העם תומך בדעתם..
ובנוסף כאשר כותבים דעה שלא מתאימה להם, הם מזלזלים בכותב לגופו ובמילים מגעילות..
"האומר - הפוסל במומו פוסל" 

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, ליין מן כתב:

אתה גם שייך אליהם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

כל אחד חושב שהוא העם והוא הרוב.

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, motior כתב:

זאת המלחמה הארוכה ביותר בתולדות ישראל ולא רואים את הסוף...

אם זה לא נראה כמו מלחמה, לא נשמע כמו מלחמה ולא הולך כמו מלחמה - זו לא מלחמה.

התמרון הגדול הסתיים לפני יותר משנה, מאז יש פשוט לחימה בעזה והיה חודש וחצי של תמרון בלבנון שגם הוא הסתיים לפני חצי שנה. 

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, SlowRide כתב:

כל אחד חושב שהוא העם והוא הרוב.

לא נכון. אני יודע בוודאות שאני במיעוט בהרבה מאוד נושאים. זו אחת הסיבות שאין לי תקווה רבה לחיות טוב (טוב במובן של סט הערכים האישי שלי) פה בעתיד, בטח מבחינת ילדיי.

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, פינדר כתב:

לא נכון. אני יודע בוודאות שאני במיעוט בהרבה מאוד נושאים. זו אחת הסיבות שאין לי תקווה רבה לחיות טוב (טוב במובן של סט הערכים האישי שלי) פה בעתיד, בטח מבחינת ילדיי.

גם אני חושב שאני מיעוט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיכוי לחיות טוב מחוסל על ידי ראש הממשלה שלא קולט מה קורה בעולם. מה שקורה בשבוע האחרון באירופה - אפילו מדינות ידידותיות כמו הולנד ואיטליה מתחילות לצאת נגד ישראל. העולם לא מוכן יותר לסבול את מה שקורה בעזה, מוצדק ככל שיהיה.

ההתמקדות של נתניהו בשימור ממשלתו במקום בשימור מדינת ישראל הופכת סכנה גדולה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני כשעה, sperial כתב:

העולם לא מוכן יותר לסבול את מה שקורה בעזה, מוצדק ככל שיהיה.

אם זה מוצדק, זה לא צריך לעניין אותנו מה הם מוכנים או לא מוכנים לסבול. לממשלות העולם לא אכפת מישראל או מעזה. אכפת להם לשמור על הסדר במדינות כדי להישאר בשלטון. זה אותו דבר כמו שפה לא מגייסים חרדים בשביל לשמור על הממשלה.

המלחמה עצמה מוצדקת לחלוטין, אבל למרוח אותה במשך שנה וחצי למטרות פוליטיות זה בזיון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל, משפחות החטופים יכולות להגיד מה שהן רוצות.

ביחד עם זה, לפי דעתי הקשירה שלהם בין החזרת החטופים לסוף המלחמה היא טעות.

אם מסיימים את המלחמה וחמאס שולט בעזה, וזה המצב הנוכחי, הפסדנו את המדינה, לא את המלחמה.

ביחד עם זה 2 - אלה שתקפו את המפגינים היום מבחינתי הם תומכי טרור עם כל המשתמע מכך, קחו את זה לאיפה שבא לכם.

לגבי מדינות העולם, זה פשוט כשלון הסברתי ומריחת זמן. צריך לקיים פגישות הסברה, להסביר להם מה הולך להיות, ופשוט לעשות. יצקצקו איזה חודש חודשיים אבל נסיים עם זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 16.5.2025 בשעה 09:25, ליין מן כתב:

ובנוסף כאשר כותבים דעה שלא מתאימה להם, הם מזלזלים בכותב לגופו ובמילים מגעילות..
"האומר - הפוסל במומו פוסל"

המצב הרבה יותר גרוע ממה שאתה חושב. למרות שאין לי כוונה לפגוע במישהו מבאי השרשור הזה ואני מתנצל אם פגעתי, אני בהחלט מסתכל מלמעלה על חלק מהמצביעים.

כימני, אני חושב ששני שליש מהעם תומכים בדעתי רק שחצי מהם מטומטמים מדי ומצביעים למישהו שבינו ובין האינטרסים שלהם אין דבר וחצי דבר. גם מדיניות ימנית אין לממשלה הזו - לא כלכלית ולא מדינית.

להגנתי אני אגיד שאני לוקח בחשבון את האפשרות שאני המטומטם ולכן אני מסתובב פה לראות אם יש משהו שיאיר את עיני.

לגופו של עניין, הועלו פה שתי הטענות - האחת, שאם ניצחנו כמה צבאות בשישה ימים אז עזה צריכה להיות טיול בפארק והשנייה, שהאוכלוסיה האזרחית בעזה לא צריכה לעניין אף אחד. הטענות הן כל כך מופרכות שבמחשבה שנייה אני אפילו לא חושב שהכותב התכוון אליהם אלא שהן נכתבו סתם עם יד קלה על המקלדת.

מעבר לנימוסים שלי שייתכן וטעונים שיפור - אתה מסכים עם הטענות האלו?

לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

לגבי מדינות העולם, זה פשוט כשלון הסברתי ומריחת זמן. צריך לקיים פגישות הסברה, להסביר להם מה הולך להיות, ופשוט לעשות. יצקצקו איזה חודש חודשיים אבל נסיים עם זה.

לא בטוח שיש מה להסביר, סיכוי סביר מאוד שאנחנו נמצאים עכשיו בעזה מסיבות פוליטיות בלבד.

לא יודע את הפרטים של העסקה שעל הפרק אבל יש לי הרגשה שהעסקה שתיסגר בסופו של דבר לא תהיה רחוקה ממנה.

ויש אפילו מצב שהעסקה בסופו של דבר תהיה יותר גרועה מהמצב הנוכחי.

עריכה אחרונה על ידי stx
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...