Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

צרפת, בלגיה, הולנד, פינלנד, שוודיה, ספרד, אירלנד וכנראה עוד מדינות קוראות לבחון מחדש את ההסכמים בין ישראל לאיחוד האירופאי. אם זה קורה - המשמעות הכלכלית של זה יכולה להיות קטסטרופלית. האיחוד האירופאי זה שותף הסחר הגדול של ישראל. וזה לא שאם עכשיו הכל יעלה יותר - נדרש לממן פחות חרדים או משהו.

גם אם לא נגיע לפיצוץ הזה בשבוע הבא - עניין של זמן עד שהוא פה. הדיפלומטיה הפלסטינאית ניצחה אותנו ברמה כזו שהמלחמה המוצדקת ביותר בתולתודיה של מדינת ישראלת צפויה להסתיים בתבוסה, השארותו של החמאס בשלטון ובחירה בין סנקציות כלכליות לבין כפיה של הכרה כלשהי בצורך להתקדם לשתי מדינות, בזמן שהחמאס שולט בחצי ממה שאמור להיות פלסטין.

במשך שנים סיפרו לנו שביבי הצליח לפתור את הבעיה כאן, כי בעצם לאף אחד לא איכפת מהשכנים שלנו, וכי אפשר לטוס לדובאי. הנה, גם בזה ביבי נכשל. הימין על מלא נכשל. המשיחיים נכשלו. כמובן, זה לא משנה. העיקר שהם יכולים להמשיך לפנטז על וילות על החוף בעזה, והוא ישן טוב בלילה כי המצפון שלו נקי. מה זה כבר למוטט את המדינה היחידה שיש ליהודים בעולם.

• אהבתי 2
  • מבאס 2
  • מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 74.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

6171

• יבגניפ

5531

• פינדר

5005

• Night Driver

3993

• חברי המעגל הראשון

ואולי זה הפתרון, אם הכל יתייקר פה החרדים יתייאשו ויעברו לחו"ל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 32 דקות, יבגניפ כתב:

הולנד

אוניברסיטת רדבאוד (בניימכן, הולנד), נכנעה [מינוח שלי] אחרי שנה ומשהו (ממש אבל ממש לא רציפות, מאורגנות פלוס מינוס ע"י אותו האדם) של הפגנות ולא תחדש את הקשרים שלה עם אוני' תל אביב והעברית.

מה זה חבל לי. במיוחד כי ברור לי - ללא שום צל של ספק - שהמיעוט הפגנות האלה, ממומנות ונדחפו ע"י - בוא נגיד את זה ככה - גורמים חיצוניים. כי ממש אפשר להרגיש את הגל מימון שמגיע ושזה מתופעל על ידי מישהו.

שרדו ככה עד עכשיו, ועכשיו נכנעו. וחבל מאוד. 

הימנים יגידו שזאת סתם אוניברסיטה של שמאלנים ומי צריך אותם בכלל. לי אישית חבל, למרות שלא למדתי ברדבאוד ואני גם לא מתכנן.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

זה באמת חבל, אבל אם יש תועלת אמיתית לשתי האוניברסיטאות מהקשרים האלה זה יחזור ברגע שעזה תצא מהאופנה ותתחלף במשהו אחר.

אותו דבר עם האיחוד האירופי, הנרטיב הפרו פלסטיני/אנטי מערבי שהממשלות הגלובליסטיות האלה מאמצות לא ממש עוזר לפופולריות שלהן.

מה שבטוח, ישראל עושה את כל הטעויות האפשריות עם ההנהגה ליגה אחרת שלנו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 36 דקות, SlowRide כתב:

ואולי זה הפתרון, אם הכל יתייקר פה החרדים יתייאשו ויעברו לחו"ל.

במצב הנוכחי, אם הכל יתייקר הם יקבלו סבסוד יותר גדול.

אבל אם הכל יתייקר ואי אפשר יהיה לסוע לחו"ל אולי מצביעי הקואליציה יבינו שיש דברים יותר חשובים מהמינוי של רואי כחלון או כל שאר השטויות שהממשלה הזו מתעסקת בהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

צרפת, בלגיה, הולנד, פינלנד, שוודיה, ספרד, אירלנד וכנראה עוד מדינות קוראות לבחון מחדש את ההסכמים בין ישראל לאיחוד האירופאי.

מקור?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קריקטורה מהיום. מעיתון הארץ. וזה לפני שטראמפ. אולך מאחורי ביבי. ועושה עצירת המלחמה.

ושחרור החטופים. נראה איך ביבי יסנדל את זה.

Screenshot_20250514_155919_Chrome.thumb.jpg.622e0b6f64cb1a7f67f18e4ec7ff3e58.jpg

• אהבתי 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

מה זה

הדבר הראשון שעולה לי לראש הוא existence is suffering (בודהה וכו')

אין באמת הסבר, חוץ מכל מיני "אקסיומות" על בני אדם וכו'. כבר באמת עדיף ai agents שינהלו את הכל :lol:

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 שעות, SlowRide כתב:

אני מציע פתרון אחר. מה דעתך עליו?

לומר שבעוד x שנים לא תוכל להיות ממשלה ללא חרדים בגלל הדמוגרפיה זאת לא תבוסתנות, זה להכיר במציאות.

המציאות לא מקובעת. היא ניתנת לשינוי. 

*לא לתת למי שלא משרת בצבא את זכות ההצבעה, תטפל בזה יפה-יפה. המפלגות החרדיות לא יגרדו את אחוז החסימה. 

*מציאת פתרונות ברי-קיימא לדו קיום של החרדים והחילונים, כדי שלא תהיה סיבה לאף צד להשתולל (נאיבי, אני יודע, אבל אפשרי אם רוצים למצוא פתרונות וסטאטוס-קוו שפוי). 

יש עוד. אין לי כח לחשוב על זה, קטונתי. אני לא פוליטיקאי ולא ממקבלי ההחלטות. 

אבל המציאות שתיארת והמציאות שתיארתי, שתיהן יכולות להתקיים באותה המידה. תלוי מה יקרה בין היום ועד לאז.

אז ההתקרבנות הזו של זה מה יש זה מה היה וזה מה יהיה לא מועילה לאף אחד ולשום דבר. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

לא הבנתי איך להסיק מהווה והעבר לגבי העתיד זאת התקרבנות. אולי זאת לא המילה שחיפשת.

סלח לי, אבל "מציאת פתרונות" זה לא פתרון זאת אמירה ריקה. זה בעצם להגיד, יהיה בסדר בעתיד יימצא פתרון ואז אפשר להתעלם מהמציאות והדמוגרפיה, אבל במקביל נמשיך להתלונן פה על כמה שאנחנו מממנים חרדים (actually להתקרבן...)

אתה לא ממש מציע דרך למציאות שאתה מתאר. 

נבטל קצבאות למי שבעוד x שנים יצבור בוודאות מספיק כח פוליטי כדי להחזיר אותן זה כמו לרוקן את הדלי במקום לתקן את החור בגג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"אכלו לי שתו לי", זה התקרבנות.

מה שאני, כאינדיבידואל, יכול לעשות לשיפור המצב? זה לא הרבה. מודה.

אבל אני כן יכול לפעול לכיוון טוב יותר.

להצביע נכון בבחירות, זו התחלה טובה.

לשתף ולייצר תכנים שמתאימים לתפיסתי, זו גם נקודת התחלה טובה. 

מעבר לזה, אני די מוגבל מבחינת האפשרויות שלי לתרום- אין לי כספים זמינים לתרומה לעמותות, אין לי זמן להתנדב בכל מיני מקומות שמקדמים את האג'נדה הבריאה שאני חפץ בה, אבל זה רק אני אישית עם האילוצים האישיים שלי. 

על כל אחד כמוני שפשוט כרגע לא יכול, יש לפחות אחד שכן מתנדב. כן תורם. כן בא ועושה ופועל ומזיז. 

יש לי רעיון, אולי תגיד להם שאין ממש טעם כי בעוד X שנים הכל יירד לטימיון! וזה לא משנה ממילא מה תעשה עכשיו. 

אולי הם יקשיבו ויבינו יותר טוב ממני, לא יודע. 

נקודה חשובה. 

שלשום היה מבצע אכיפה לגבי עריקים, עם עצורים. 

רק אחד מהם היה מהמגזר הדתי. 

לחיילים המשתתפים בלכידת העריקים, יש לי משפט קצר לומר לכם. 

הפקודה שקיבלתם הינה בלתי חוקית בעליל, וזו חובתכם לא לציית לה. הסיבה: אכיפה בררנית, דבר שאיננו חוקי. 

צווי מעצר לעריקים צריכים לצאת על כל! העריקים, או על אף אחד מהעריקים.

סייג: צווי מעצר יכולים אולי לצאת בהתאם להיתכנות ותכנון טקטי\גזרות\צרכים מבצעיים שונים. מסכים. 

אבל מעצר של קבוצות אוכלוסייה מסויימות בלבד, והתעלמות בוטה מאחרות, זו פקודה בלתי חוקית בעליל.

אני מקווה שאני לא טועה ומטעה, אודה אם אלו המבינים בתחום יותר ממני יוכלו לבדוק את טענותיי ולאשר או להפריך אותן.

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...