Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, stx כתב:

כל מי שטוען שהם ימשיכו ללמוד תורה כל היום עם תשעה ילדים בבית מתבקש להסביר על סמך הוא מבסס את הטענה הזו.

זה משהו שיהיה יותר קשה לעשות מאשר לבצע הגירה מישראל. שזו גם דרך נוספת לגרום למה שכתבת לקרות, פשוט יותר איטי 

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אחת הבעיות בחברה הזו היא בידוד מהעולם. למה אסורה טלוויזיה, ואסור אינטרנט, ואסור אפילו sms? כדי שהמנהיגים יוכלו להפחיד את צאן מרעיתם עם ברקים ורעמים, כמו לפני 3,000 שנה. למה הם פוחדים מהגיוס? כיוון שהם חוששים שהמגוייסים יגלו את העולם ויפסיקו לשלם להם ולתת להם כוח. ובסופו של דבר, דת היא במידה רבה אמצעי להשגת שלושת ה-כ׳פים של מיקי מכלוף.

• אהבתי 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עמית סגל טען אתמול באולפן שישראל הייתה צריכה לחבל בשחרור של עידן אלכסנדר ולמנוע אותו. זה שפל חדש, ולא חשבתי שאפשר להגיע כל כך נמוך.

• מבאס 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

במקום בו יגידו ׳מה שווה התאגיד אם אנחנו לא יכולים לשלוט בו׳, יגידו את זה בסוף גם על בני אדם.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 16 שעות, ברווז כתב:

הגיע הזמן לומר את האמת בצורה בוטה בפרצוף של כולנו. 

ביבי לא הכתובת. 

הוא לא הכתובת לשחרור חטופים. 

הוא לא הכתובת לחיסול חמאס. 

הוא לא הכתובת לכלום. 

אמרתי את זה עוד קודם- לא זוכר אם כאן או במקום אחר, שאם משפחות החטופים רוצות את יקיריהן בבית הדבר הראשון שהן צריכות לעשות זה להחליף את ביבי בראשות הממשלה. שחרור החטופים יגיע רק אחרי כן. 

זה ביזיון שלא היה כדוגמתו בתולדות המדינה, מה שקרה עם החטוף בעל האזרחות האמריקאית ששוחרר במו"מ ע"י טראמפ ואנשיו, בלי מעורבות ישראלית בכלל. 

אנחנו גמרנו. זו לא מדינת ישראל יותר. זו לא מדינה שמושתת על שום ערך מאלו שגדלנו והתחנכנו עליהם. איבדנו את זה, קולקטיבית, באופן מוחלט.

אני כולי תקווה שהשחרור הזה יגרום להפגנות זעם עצומות. הגיע הזמן להעיף את הממשלה הארורה והאכזרית הזו לקיבינימט.

לדעתי אין שום ראש ממשלה שיכול לשחרר את החטופים 

לפני 11 שעות, SurfHigh כתב:

חינוך

אני מאוד מסתייג מהדברים האלו של חינוך.

הדבר הכי גרוע זה שמדינה מתחילה לחנך אנשים 

פורסם
לפני 7 דקות, עדי-אל כתב:

אבל שרה אמרה שביבי שחרר כבר 150, למה אתה חמוץ?

לא מצליח זה עוד נסלח אם עושים את המקסימום, הוא לא רוצה.

או ליתר דיוק, הוא רוצה בכפוף לשיקולים הפוליטיים שלו.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 16 שעות, SlowRide כתב:

מה זה לתגבר? יש כמות מוגבלת. משתמשים במה שיש לפי הצרכים. לא יכול להיות מצב קיצוני שצריך להסב את כל המשאבים למקום אחד?

אה... אולי לקחת כמה רעיונות "מחוץ לקופסא", כמו המודגש:

לפני 15 שעות, Night Driver כתב:

לא  מצב קיצוני שמשתק עקים שלמות לטובת קבוצה לא גדולה זה רק סכנה קיומית.

יש אוטובוסים פרטיים, חברות הסעות ועוד. אם אין מספיק רכבות שכור את האוטובוסים האלה אבל באיזו זכות אתה אומר לתושבי כרמיאל שומעים, בלג בעומר יש לכם עוצר בעיר כי דוסים החליטו שהמדינה צריכה להסיע אותם למירון 

בדיוק מה שעבר לי בראש כשקראתי את מה שכתבת על כמות מוגבלת. 

או, הנה עוד כמה רעיונות. 

-זינזאנה (אוטובוס של שירות בתי הכלא). אמורים להיות זמינים לשימוש המדינה ללא תוספת עלות משמעותית, כמו הלאמת הרכבת (התקשרות כספית משמעותית).

-אם אין מספיק כאלו, לצבא יש גם רכבים כאלה, שמשמשים בשגרה לשינוע חיילים לאירועים\טיולים, אני גם זכיתי לטייל עם אחד כזה לתרגיל כלשהו במהלך הטירונות. 

-רכבי הסעות של משרד החינוך. יש מיניבוסים שמשרתים את בתי הספר השונים (לפחות היו פעם, לפני שנים), במיוחד כאלו של החינוך המיוחד. שוב, לא נדרש להתקשרות מיוחדת (כספית) מול אף גורם, הם ממילא מקבלים תשלום עבור השירותים שלהם. 

אתם לא רוצים לשים את החרדים על כלי התחבורה האלו? סבבה, תנו להם את הרכבת, אבל תתגברו את כל! השאר עם כלי הרכב האלו, כדי שכולם יוכלו להתנייד בצורה סבירה. אין לי בעייה לעלות על זינזאנה במקום על רכבת, אם כי הייתי מעדיף מאד לראות את החרדים על אחת כזו ולקרוא לזה נבואה...

לפני 13 שעות, Night Driver כתב:

ואיך זה (וכל ההשטתחות על הצדיקים) מסתדרת עם האיסור לדרוש אצל המת?

עזוב את זה, מה שאני לא הבנתי זה כל עניין הקמיעות מול "לא תעשה לך כל פסל" ומול האיסורים על כישוף.

לפני כשעה, עדי-אל כתב:

*טראמפ. הרגע היה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כשעה, stx כתב:

אבל שרה אמרה שביבי שחרר כבר 150,

פחות...

• אהבתי 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 12 שעות, stx כתב:

כל מי שטוען שהם ימשיכו ללמוד תורה כל היום עם תשעה ילדים בבית מתבקש להסביר על סמך הוא מבסס את הטענה הזו.

אינרציה. מנטליות. אמונה עיוורת. 

כן, הם ימשיכו. איך? גיוס תרומות ברחבי העולם, קומבינות מוזרות, כל מיני דברים שרק מח קרימינלי מקובע ומכוון מטרה באופן קיצוני יכול לחשוב עליו. שלי לא מסוגל לחשוב בצורה הזו, אז אין לי דוגמאות לתת. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 9 שעות, עדי-אל כתב:

הדבר הכי גרוע זה שמדינה מתחילה לחנך אנשים 

אז כנראה שאתה טומן את ראשך בחול.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 18 שעות, stx כתב:

לא חייבים חינוך.

כל מה שצריך לעשות זה להפסיק לממן אותם.

לא הסעות, לא הנחות בארנונה, לא מענק לאברכים ולא מעונות יום.

אתה לא יכול להפסיק לממן אותם, אלא אם תוותר על עיקרון מדינת הרווחה. 

המדינה נותנת להם כי הם עניים, לא כי הם צדיקים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 שעות, ברווז כתב:

כל מיני דברים שרק מח קרימינלי מקובע ומכוון מטרה באופן קיצוני יכול לחשוב עליו. שלי לא מסוגל לחשוב בצורה הזו, אז אין לי דוגמאות לתת. 

יש להם זכויות בביטוח לאומי, כן? אחלה יש מדינות אירופאיות שאפשר להגיע אליהם (עם דרכון אירופאי) והם יקבלו את אותן הזכויות (כמעט).

הרוב דורשים תקופת אכשרה. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

קריקטורה מעיתון הארץ של היום.

Screenshot_20250513_171219_Chrome.thumb.jpg.d5d1d7d19940851588eab073b0ff0623.jpg

• אהבתי 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

image.thumb.png.2e62e171fcb30d1f57824b178524fa03.png

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מבאס 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

אתה לא יכול להפסיק לממן אותם, אלא אם תוותר על עיקרון מדינת הרווחה. 

המדינה נותנת להם כי הם עניים, לא כי הם צדיקים.

לא רק. כל הכסף לאברכים, לישיבות. כל הכסף קואליציוני. ובסוף ישנה גם משטרה צבאית, בדיוק כמו לחילונים.

• תוכן חדש...