Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 14 דקות, ברווז כתב:

יש לי רעיון, אולי תגיד להם שאין ממש טעם כי בעוד X שנים הכל יירד לטימיון! וזה לא משנה ממילא מה תעשה עכשיו

אם זה מה שאתה כותב אחרי כל ההתכתבות שלנו, באמת ברור לי שלא הבנת או לא קראת את ההודעות שלי. אני אנסה לסכם, מקסימום גם זה לא יעבוד, לא נורא. 

1. אני חושב שהפתרון שלך לבטל קצבאות וזהו הוא גרוע, במקסימום יביא הקלה זמנית ולא יפתור את הבעיה בגלל שבעוד x שנים הכל ירד לטמיון בגלל דמוגרפיה. 

2. אני מציע פתרון אחר, כזה שידיר מהשלטון אנשים שמקדמים אידאולוגיה אנטי ציונית שפוגעת במדינה ובציבור שמשרת ומממן את המדינה.

3. להגיד שהטיעון בסעיף 1 זה להתקרבן בלי להביא משהו שסותר את הטענה, זה חלש. 

תחשוב על זה, בבחירות הבאות יש אפשרות לשנות משמעותית את מהלך הדברים אם לגוש הליכוד חרדים אין רוב. האם כדאי לנצל את המומנטום הזה עבור פתרון פלסטר זמני או עבור משהו מהותי יותר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 20 שעות, יבגניפ כתב:

השארותו של החמאס בשלטון ובחירה בין סנקציות כלכליות לבין כפיה של הכרה כלשהי בצורך להתקדם לשתי מדינות, בזמן שהחמאס שולט בחצי ממה שאמור להיות פלסטין.

באיחור קל - אני לא חושב שהימצאותו של מישהו אחר מלבד ביבי בשלטון היה משנה משהו בתהליך הזה, ואסביר למה:

כל מועמד אחר (לפיד? גנץ?) היה תוקף בעזה בעקבות ה-7. תקיפה מלאה / חלקית / עם מצור / בלי מצור - כל אלה היו יוצרים

את תמונות התעמולה בכל מקרה (ובנוסף עד היום יש פלסטינופוטושופ).

בקיצור, לא משנה בשלטון - היית מקבל הפגנות פרו פלסטיניות, לחץ בינלאומי, סנקציות וכו׳,

אפילו אם תיאורטית הייתה מתבצעת עסקת חטופים מלאה כלשהי שמשחררת את כל המחבלים בארץ.

למה? כי פלסטינאצים.

עד כמה השפיעה הבחירה בפועל - גרירת הרגליים - לטווח הבינוני/ארוך - נו, אפשר לשער ולספקלץ עד מחר.

בטווח המיידי התוצאה התיאורטית הייתה זהה לגמרי.

• רעיון גרוע 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא מדוייק לדעתי. 

אמנם כן, בבסיס זה נכון- אבל ההבדל הוא כשהממשלה שלנו מורכבת מאנשים שנתפסים כלוחמניים, תוקפניים ואגרסיבים זה נראה אחרת לגמרי, מאשר כשהממשלה שלנו מורכבת מאנשים שהמצע שלהם הוא שלום. העוצמה של הלהבות בהפגנות וכו הייתה נמוכה משמעותית. 

קל מאד לצאת וללבן עוד יותר את הלהבות האלו כשגזענים כמו חברי כנסת מסויימים מכהנים בתפקידים בכירים, ועוד הרבה יותר קל לעשות את זה כשאותם חברי כנסת מתנגדים פומבית, בתקשורת, להחזרת החטופים שלנו (אחד אפילו "פרש" יחד עם סיעתו מהכנסת בגלל שרצו להחזיר חטופים).

תחשוב רגע איך זה נראה בעולם. 

ממשלה אחרת, אולי הייתה חווה סנקציות קלות יותר, לחץ בינ"ל נמוך יותר וכולי. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 13 דקות, hans כתב:

עד כמה השפיעה הבחירה בפועל - גרירת הרגליים - לטווח הבינוני/ארוך - נו, אפשר לשער ולספקלץ עד מחר.

בטווח המיידי התוצאה התיאורטית הייתה זהה לגמרי.

איך בשורה הראשונה אפשר לשער ובשורה השנייה אתה קובע בהחלטיות?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בלי 15 שנים של ממשלות ליכוד וחרדים עם תפיסת ביטחון מכילה שמעבירה כסף לטרוריסטים, מי יודע אם בכלל היה 7.10.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 4

פורסם

ולא לשכוח שנתניהו, אישית, גורם בעולם תגובות.שליליות. בעולם לא מקבלים את היהירות וחוסר האמינות.שלו.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 26 דקות, ברווז כתב:

לא מדוייק לדעתי. 

אמנם כן, בבסיס זה נכון- אבל ההבדל הוא כשהממשלה שלנו מורכבת מאנשים שנתפסים כלוחמניים, תוקפניים ואגרסיבים זה נראה אחרת לגמרי, מאשר כשהממשלה שלנו מורכבת מאנשים שהמצע שלהם הוא שלום. העוצמה של הלהבות בהפגנות וכו הייתה נמוכה משמעותית. 

קל מאד לצאת וללבן עוד יותר את הלהבות האלו כשגזענים כמו חברי כנסת מסויימים מכהנים בתפקידים בכירים, ועוד הרבה יותר קל לעשות את זה כשאותם חברי כנסת מתנגדים פומבית, בתקשורת, להחזרת החטופים שלנו (אחד אפילו "פרש" יחד עם סיעתו מהכנסת בגלל שרצו להחזיר חטופים).

תחשוב רגע איך זה נראה בעולם. 

ממשלה אחרת, אולי הייתה חווה סנקציות קלות יותר, לחץ בינ"ל נמוך יותר וכולי. 

אתה תמים כמו הפעילת שלום שהלכה להפגין בשטחים נגד צהל ופלשתינאים דפקו לה את הרכב.

פורסם

אולי אני תמים. 

זה לא משנה את הנכונות של מה שאמרתי...

תחשוב רגע מה ישראלים צברים יודעים על הממשלה של פוטין, ומאיפה הם שומעים על זה. 

עכשיו תחשוב שאנשים ברחבי העולם יודעים מאותם מקורות, באותו אופן, על הממשלה שלנו. 

תוסיף על זה את ההצגות השונות ואת היצוג המגמתי בתקשורת (אלג'זירה, פוקס וכל מיני כאלו) שמראש הוא נגדנו ומכוון אג'נדה. 

אולי אם ההנהגה הייתה אחרת, היצוג המגמתי היה קצת יותר מתון. אולי. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה תמים כמו הפעילת שלום שהלכה להפגין בשטחים נגד צהל ופלשתינאים דפקו לה את הרכב.

זה שמשלמים להם כדי להציג אותנו כרשעים איומים לא אומר שאנחנו צריכים לסייע בזה.

ואני לא מתתכוון לדיבורים לוחמניים כמו גלנט וכץ אלא על שטויות של המשיחיים וכרותי האונה שמהצד נראה כאילו הם שתולים של קטאר.

פורסם

בשבועות הראשונים הייתה לנו יד חופשית או כמעט. שיקולים של ביבי הם קודם כל הישרדות פוליטית ורק אחר כך כל השער. בגלל זה אנחנו כבר יותר משנה וחצי גוררים רגליים בעזה. אז כן, הימצאותו של מישהו בשלטון שטובתה של מדינת ישראל הייתה לנגד עיניו כן היה משנה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, stx כתב:

איך בשורה הראשונה אפשר לשער ובשורה השנייה אתה קובע בהחלטיות?

כי הניסוח שלי גרוע. מתנצל. אתה מוזמן לחוות דעה אחרת :)

לפני כשעה, SlowRide כתב:

בלי 15 שנים של ממשלות ליכוד וחרדים עם תפיסת ביטחון מכילה שמעבירה כסף לטרוריסטים, מי יודע אם בכלל היה 7.10.

שוב, מתנצל על הניסוח הלא מוצלח.

אני מנסה להציג אופציה תיאורטית מהסגנון של ״ביבי היה מתפטר ב-8.10 ומישהו אחר היה מנהל את המצב מאותה שנייה״.

הטענה פשוטה - לדעתי שום הבדל ברמה הבינלאומית, אותו בידוד ואותה אנטישמיות - כי היינו בכל מקרה תוקפים בעזה. העצימות לא משנה בכלל.

לפני 27 דקות, mikyl כתב:

בשבועות הראשונים הייתה לנו יד חופשית או כמעט.

שבועיים אולי, ואתה צודק עם ה״כמעט״. שיירות הסיוע לשדים החלה מיד עם הטיל הראשון מהצד שלנו.

בשבועיים לא היית משיג הכרעה בלי פצצת אטום, וגם אז אותה תוצאה בדיוק מבחינה בינלאומית.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 3 דקות, hans כתב:

הטענה פשוטה - לדעתי שום הבדל ברמה הבינלאומית, אותו בידוד ואותה אנטישמיות - כי היינו בכל מקרה תוקפים בעזה. העצימות לא משנה בכלל.

ההבדל הוא במשך הזמן.

בהתחלה קיבלנו כרטיס פתוח לעשות מה שאנחנו רוצים אבל בזבזנו אותו והתחלנו להיכנס מצד אחד לבטש ומהצד השני להכרזות משחיסטיות על סף הנאציות. ככה לא משמרים קרדיט.

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ונניח היינו מנצלים אותו עד תום וכובשים את עזה בצורה מוחלטת תוך... סתם בשביל הדיון, חודשיים - היה משנה משהו?

אותן הפגנות בדיוק, אותה תוצאה בדיוק מבחינת בידוד בינלאומי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

ההבדל הוא במשך הזמן.

בהתחלה קיבלנו כרטיס פתוח לעשות מה שאנחנו רוצים אבל בזבזנו אותו והתחלנו להיכנס מצד אחד לבטש ומהצד השני להכרזות משחיסטיות על סף הנאציות. ככה לא משמרים קרדיט.

לא רק בהתחלה, קיבלנו צ'אנס נוסף למהלך משמעותי להכרעה עם כניסת טראמפ לתפקיד וגם זה בוזבז על מאמץ שימור השלטון.

פורסם
לפני 4 דקות, hans כתב:

ונניח היינו מנצלים אותו עד תום וכובשים את עזה בצורה מוחלטת תוך... סתם בשביל הדיון, חודשיים - היה משנה משהו?

אותן הפגנות בדיוק, אותה תוצאה בדיוק מבחינת בידוד בינלאומי.

רגע, הבעיה שלך עם ההפגנות זה הרעש או שהן מניעות מדינות למנוע מאיתנו להתקדם?

כי אם הרעש אז הוא ממש לא מעניין ואם המניעה אז אחי שסיימת זה גם כבר לא מעניין.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...