Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 23 דקות, עדי-אל כתב:

אני אומר שבמעשים נתניהו אף פעם לא היה איש ימין

לא נורא. אני בטוח שבבחירות הבאות תמצא מישהו שיבטיח להיות ימין אמיתי על מלא^100.

וכשגם הוא יכשל תמצא איזה שמאל איפשהו שאפשר להאשים.

• מצחיק 1
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, פינדר כתב:

אני בטוח שגם כשהערבים ה״עניים״ ירצו לחגוג באיזו חפלה דתית, יסגרו עבורם תחנת רכבת ויבטלו קווים במקומות אחרים במדינה, בשביל להסיע אותם באופן בלעדי.

image.thumb.png.288d981aa908e3abed2847f808a31b88.png

שים בצד את זה שמדובר בחרדים ותסתכל על הבעיה בצורה אובייקטיבית. יש לך קבוצה משמעותית של אנשים שרוצים להגיע למקום ספציפי בזמן ספציפי. רובם לא מחזיקים רכב פרטי ומסתמכים על תחבורה ציבורית בשגרה. אתה לא חושב שהתחבורה הציבורית אמורה להיערך לזה ולתעדף את זה? 

התעצבנת מקודם שמשחקי כדורגל לא מקבלים יחס דומה. איצטדיון סמי עופר מכיל עד 30 אלף איש. להילולה הזאת באים בסביבות ה200 אלף לפי כתבות. כמה אחוזים משני הקהלים האלה משתמשים בתחבורה ציבורית?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

צריך בהחלט לתגבר את התחבורה הציבורית אבל לא למנוע ממי שלא מגיע לאותו אירוע להשתמש בה.

אוכלוסייה בלי רכב לא צריכה את כל מגרש החניה ובטח שלא מונעים מאחרים להשתמש ברכבת.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

ולתעדף את זה

לא, כי זה בא על חשבון אחרים. זה לא לתעדף. כן צריכים להתכונן, להגביר תדירות, יותר קרונות. אבל למה על חשבון האנשים הרגילים?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 22 דקות, SlowRide כתב:

יש לך קבוצה משמעותית של אנשים שרוצים להגיע למקום ספציפי בזמן ספציפי

יש קבוצה די משמעותית שרוצים להגיע לים ספציפי בשבת ספציפית. מה איתה?

• אהבתי 4
פורסם
לפני 32 דקות, SlowRide כתב:

רובם לא מחזיקים רכב פרטי ומסתמכים על תחבורה ציבורית בשגרה

נכון, כי הם בונים על זה שיתפרו להם קווים שיתאימו להם, גם בשגרה וגם באירועים מיוחדים.

כמו שכבר כתבתי, בנוסף לכל, ההסעות האלו מסובסדות (הרבה מעבר לסיבסוד הרגיל של תחבצ) ועולות 10 שקלים לאדם. מכיר עוד מגזר שמקבל כזה יחס?

הבן שלי נסע עם חברים לים בחוה״מ פסח. נערים שאין להם אופציה לנסוע ברכב. האוטובוסים היו מפוצצים עד אפס מקום ורוב האוטובוסים בכלל לא עצרו. חוויתי את זה גם אני, כשנסעתי באוטובוס והוא עצר ליד החוף בתל אביב.

ברור שתחב״צ זה טוב ועדיף והמדינה צריכה לתעדף את זה, אבל לא באופן שזה עובד רק לטובת מגזר מסויים, על חשבון מגזרים אחרים. ובטח כשהמגזר הזה עסוק בלחלוב את המדינה ואת משלמי המיסים.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, SlowRide כתב:

שים בצד את זה שמדובר בחרדים ותסתכל על הבעיה בצורה אובייקטיבית.

איזו צורה אובייקטיבית קיימת כדי להסתכל על העובדה שלוקחים מאוכלוסייה אחת ונותנים לאחרת?

בלי שום קשר לזהות האוכלוסיה. הייתי מתרגז במידה שווה אם עכשיו היו חוסמים את כל בני ברק לתנועה+תחב"צ לשם ומשם, כי מישהו החליט לעשות שם [זורק דוגמא, מצעד גאווה של 200,000 איש] ומונעים מהציבור הדתי תחב"צ אל ומהבית. 

נעזוב לרגע את העובדה שהאזור לא אמור למיטב זכרוני להכיל 200K אחרי אסון מירון.

תתגברו. תוסיפו. תפאדל. 

תיקחו, תחסירו? לכו חפשו. 

זה לא שאתם לא יודעים שצריך להיערך לזה מראש, משכו בהרבה דשי מעיל בשנים האחרונות. 

זה לא שאין מספיק לכולם, שאי אפשר לתגבר. 

זה לא שאין שום אפשרות נניח להציע שאטלים של אוטובוסים עבור החיילים לכל הפחות, שצריכים להגיע הבייתה. 

כבר כתבתי את זה קודם- בדת יש מונח\מצווה\WHATEVER, "זה נהנה ולזה לא חסר". 

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 57 דקות, SlowRide כתב:

רובם לא מחזיקים רכב פרטי ומסתמכים על תחבורה ציבורית בשגרה

למה להחזיק רכב אם בטלפון אחד לשר אתה מקבל רכבת פרטית?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 25 דקות, ברווז כתב:

איזו צורה אובייקטיבית קיימת כדי להסתכל על העובדה שלוקחים מאוכלוסייה אחת ונותנים לאחרת?

זו ההגדרה של מיסים, לוקחים מכולם, לא באופן שווה, ומחלקים בהתאם לסדרי עדיפויות שנקבעים פוליטית

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מוזר, מעולם לא זכור לי ששילמתי רכבת דרך האינטרנט במוקד הארנונה או משהו כזה. הקטר לא היה עובר בפקס. 

וזה עוד יותר גרוע וחמור, שאני זה שמשלם על ההתעלמות המוחלטת ממני, כמוני והצרכים הנלווים להיותי. 

אין לי בעייה שכספי המיסים יעבדו בצורה שוויונית. אני לא נגד אף אחד ואף מגזר בקטע הזה. גם אני צריך רכבות זמינות, וכשמישהו אחד צריך יותר, שיהיו יותר כדי שיספיק גם לאחרים. 

מתחיל להימאס לי ששמים עלי קצוץ מכל הכיוונים ודורשים ממני עוד להרים את החשבון. מה השלב הבא? יבקשו נשיקה אחרי התשלום? ואם כן, אז איפה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 46 דקות, ברווז כתב:

מתחיל להימאס לי ששמים עלי קצוץ מכל הכיוונים ודורשים ממני עוד להרים את החשבון. מה השלב הבא? יבקשו נשיקה אחרי התשלום? ואם כן, אז איפה?

מתחיל להימאס לך? 

הנוסטלגיה פהמלפני 13 שנה. יש מצב שהפרק עצמו משנות התשעים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

שים בצד את זה שמדובר בחרדים ותסתכל על הבעיה בצורה אובייקטיבית.

קשה להיות אובייקטיבי כשמדובר באוכלוסיה שרובה הגדול לא תורם למשק בכלום ורק מקבל. 
אם זו הייתה אוכלוסיה שנותנת, אז מגיע להם גם לקבל משהו "פעם בשנה" (ולא ע"ח אוכלוסיות אחרות כפי שבמצב הזה). 

אבל כאן- לא רק שהם לא נותנים, הם מקבלים על חשבון האחרים, ופה ההתקוממות. 

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 8 שעות, עדי-אל כתב:

אני אשמע מישהו מה הוא מתכנן לעשות.  מה ההיסטוריה שלו אומרת עליו

ואז אחליט

אוקיי 

בכל מקרה, מקווה שלא תצביע למי שאחראי לאסונות הגדולים שלנו, זה שדם יהודים חפים מפשע מרוח על ידיו. מה שלא יאמר ועד כמה שהוא יישמע משכנע, בבקשה בבקשה אל תצביע לאמנון אברמוביץ.

• מצחיק 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...