Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קשה איתכם... אני מתייחס ספציפית לנושא הבידוד הבינלאומי שיבגני העלה

(שאגב, אני מסכים עם עיקרי הדברים באותה הודעה, לא שזה משנה)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם בידוד בינלאומי זה גזירת גורל, לפחות נהיה עם עזה מונגשת לנכים, ללא צבע אדום וחטופים. עכשיו אנחנו נסבול מבידוד בינלאומי וגם נישאר עם חמאס בעזה.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

ההבדל הוא במשך הזמן.

בהתחלה קיבלנו כרטיס פתוח לעשות מה שאנחנו רוצים אבל בזבזנו אותו והתחלנו להיכנס מצד אחד לבטש ומהצד השני להכרזות משחיסטיות על סף הנאציות. ככה לא משמרים קרדיט.

הכרטיס הפתוח נסגר כשסיימנו עם ההלוויות.

משם התחילו לדבר על העזתים המסכנים.

פורסם (נערך)

סבבה. אז עכשיו ניגש לטענה ״האם מישהו אחר היה משיג ניצחון (+כל החטופים מתים)״

או ״האם מישהו אחר היה מחזיר את כל החטופים (+חמאס נשאר)״ -

כי גם ניצחון וגם חטופים וגם חמאס מובס - בחיאת, לא מציאותי.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

אולי אני תמים. 

זה לא משנה את הנכונות של מה שאמרתי...

תחשוב רגע מה ישראלים צברים יודעים על הממשלה של פוטין, ומאיפה הם שומעים על זה. 

עכשיו תחשוב שאנשים ברחבי העולם יודעים מאותם מקורות, באותו אופן, על הממשלה שלנו. 

תוסיף על זה את ההצגות השונות ואת היצוג המגמתי בתקשורת (אלג'זירה, פוקס וכל מיני כאלו) שמראש הוא נגדנו ומכוון אג'נדה. 

אולי אם ההנהגה הייתה אחרת, היצוג המגמתי היה קצת יותר מתון. אולי. 

זה לא משנה, אנטישמי כמו גייסון הינקל היה תוקף אותך גם אם אחמד טיבי היה שר החוץ.

הבן אדם הלך לרקוד עם התימנים אחרי שחטפו אסייתים, וקראו מוות לאמריקה.

ומןסלמים שהסתננו לכל מדינות המערב לא עושים הבדלה בין מרצ לבין הליכוד, אז היו מפעילים את אותו לחץ על מקרון תומך הטרור.

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

הכרטיס הפתוח נסגר כשסיימנו עם ההלוויות.

משם התחילו לדבר על העזתים המסכנים.

לא מדוייק.

קודם כל הלוויות נמשכו יותר מחודשיים ושנית גם אחריהם עוד היה לנו אשראי נדיב.

היתה לנו בערך חצי שנה לפעול כמעט באופן חופשי ועוד מספר חודשים לפעול תחת החוק הבינלאומי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, hans כתב:

סבבה. אז עכשיו ניגש לטענה ״האם מישהו אחר היה משיג ניצחון (+כל החטופים מתים)״ או  ״האם מישהו אחר היה מחזיר את כל החטופים (+חמאס נשאר)״ -

כי גם ניצחון וגם חטופים וגם חמאס מובס - בחיאת, לא מציאותי.

אבל גם זה לא ככה, בפועל אנחנו במצב עם חלק מהחטופים (חיים או מתים) וחמאס נשאר.

חוסר היכולת או הרצון להחליט בין 2 האפשרויות שכתבת מאבד עוד חטופים וגם לא מחסל את חמאס. מצב ביניים שנמרח כבר שנה ו7 חודשים ולא רואים את הסוף.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

זה לא משנה, אנטישמי כמו גייסון הינקל היה תוקף אותך גם אם אחמד טיבי היה שר החוץ.

הבן אדם הלך לרקוד עם התימנים אחרי שחטפו אסייתים, וקראו מוות לאמריקה.

ומןסלמים שהסתננו לכל מדינות המערב לא עושים הבדלה בין מרצ לבין הליכוד, אז היו מפעילים את אותו לחץ על מקרון תומך הטרור.

אתה לוקח רק את הקיצוניים בתגובה שלך. 

אתה שוכח שיש עוד סוגים של אנשים בעולם. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 37 דקות, hans כתב:

היה משנה משהו?

כן, ואפילו בלי ההקצנה שלך של החודשיים.

כרגע מה שקורה זה שהזמן משחק לטובתם, וזה שמשכו זמן וממשיכים למשוך ולאיים - רק פוגע.

בגלל זה רשמתי על האוני' בהולנד.  ספציפית היא לא משנה,אבל אם שנה ומשהו הם התנגדו,בסופו של דבר הרימו ידיים/השתכנעו/מישהו הגיע ושילם גם להם. אבל זה קרה במאי 25 ולא במאי 24.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 1 דקה, ברווז כתב:

אתה לוקח רק את הקיצוניים בתגובה שלך. 

אתה שוכח שיש עוד סוגים של אנשים בעולם. 

האחרים לא מעניינים אותי.

בגלל זה יש שנאה כלפי המגזר החרדי (למרות שחלקם עובדים), כלפי המגזר הערבי (למרות שיוסף חדאד התגייס לגדסר גולני), כלפי המתנחלים (למרות שרובם הגדול אזרחים למופת) ואם אתה רוצה גם כלפי כל ה"קפלניסטים" - 99.9% ישראלים פטריוטים אבל פה ושם יש איזה מוביל מחאה שקורא לביבי היטלר בתקשורת או מפגין שמנפץ שמשה לאמא עם ילדים באוטו..

Just now, David32 כתב:

כן, ואפילו בלי ההקצנה שלך של החודשיים.

כרגע מה שקורה זה שהזמן משחק לטובתם, וזה שמשכו זמן וממשיכים למשוך ולאיים - רק פוגע.

בגלל זה רשמתי על האוני' בהולנד.  ספציפית היא לא משנה,אבל אם שנה ומשהו הם התנגדו,בסופו של דבר הרימו ידיים/השתכנעו/מישהו הגיע ושילם גם להם. אבל זה קרה במאי 25 ולא במאי 24.

מסכים לגבי המשיכת זמן. בסוף כשהמלחמה תרגע הכל יחזור לקדמותו.

רק צריך לעשות את מה שצריך לעשות ולסיים עם זה לא משנה מה.

פורסם
לפני 31 דקות, Night Driver כתב:

היתה לנו בערך חצי שנה לפעול כמעט באופן חופשי ועוד מספר חודשים לפעול תחת החוק הבינלאומי.

פשוט לא נכון. האיומים והלחצים התחילו כמעט מיד. שילוב של זיכרון קצר ו-wishful thinking.

להפך - אילו התקיפה הייתה בעצימות גבוהה יותר זה רק היה מאיץ מהר יותר.

פורסם

אני לא זוכר איפה שמעתי, אבל מישהו שמבין הסביר שצריך איקס ימים של מצור מצור על עזה כדי באמת להשפיע ולנצח.

האם כרגע יש הגבלות קשות אמיתיות? כנראה שלא. אבל לעולם מוצג כאילו הם גוועים ברעב.

אז אולי היה עדיף כבר לעשות ולנצח במקום שבמשך שנה יגידו שמרעיבים ואסון הומניטרי, אבל בפועל לא תגיע למטרות.

זה כמו להגיד שאתה בדיאטה, אבל לטחון מלא ג'אנק..

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני לא הצליח לדמיין תסריט שבו היו כובשים את עזה תוך חודש-חודשיים _יחד_ עם מה שהתמודדנו איתו בצפון באותו רגע.

לא בלי פצצת אטום.

גם שבועיים מספיקים כדי ליצור איזה-תמונה-שתרצה של אסון/רעב הומניטרי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שקרים אפשר לספר תמיד בלי קשר למציאות.

אתה חושב שאחרי שהמלחמה תגמר, לא יכניסו לשם כתבים לתעד את ההרס ולפרסם כתבות שממחישות את האכזריות הישראלית? כמה פרסי עיתונאות הולכים לחלק שם...

פורסם
לפני שעתיים, hans כתב:

עד כמה השפיעה הבחירה בפועל - גרירת הרגליים - לטווח הבינוני/ארוך - נו, אפשר לשער ולספקלץ עד מחר.

לספקלץ עד מחר - זה מה שהימין מנסה כל הזמן למכור - תתארו לכם שהייתה ממשלה אחרת איך היינו מושפלים. בינתיים מ 2009 הייתה רק שנה אחת שהיה ראש ממשלה שהוא לא ביבי וזאת הייתה השנה הראשונה והיחידה בזמן הזה שחשבו על מעמד הביניים ולא רק על חרדים.

בהיבט הביטחוני- הממשלה הזאת הגיבה פי 10 יותר מהר מה " ימין על מלא".

אוהב את ה"ימין" שמספר לי סיפורים שאם ביבי לא היה בשלטון היה פה יותר גרוע ( שזה לספקלץ על מלא כי אף אחד לא באמת יודע) ומנגד רואה כמה המציאות גרועה כשביבי בשלטון.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...