Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני כשעה, שביט כתב:

זה מה שמרגיז (ומעיד גם על הרמה...)

כל האנשים שנתקעו "בגיל שתיים" ובטוחים שהעיקרון היחיד בדמוקרטיה זה "הרוב קובע". 
על חופש הביטוי, הזכות להפגין, הזכות לצאת נגד השלטון - מזה נוח להם להתעלם, ומה שיותר מרגיז- הם בטוחים שמי שעושה את זה הוא בוגד עוכר ישראל.

ובזמן ממשלת בנט-לפיד הם היו מאוד בעד הפגנות ומחאות אבל אז זה היה מוצדק לדעתם כי הרי מי שהיה בשלטון היה הבוגד :-(

לפני כשעה, SlowRide כתב:

אני חושב שהוא רואה את זה כמחיר שאפשר לשלם עבור היאחזות בשלטון ולא משהו שיקריס את המדינה, ואני מניח שהוא מכיר את הנתונים כי הוא מתואם עם שר האוצר הדביל שלנו. מניח שברגע שהוא יראה שזה כבר לא מחזיק והכלכלה סובלת הוא יעיף את החרדים ויחבור לקבוצה אחרת שתשמור לו על הכיסא ועל הדרך יציג את עצמו מחדש לציבור כ"מציל הכלכלה הישראלית" מהמשבר שלא הוא גרם.

לדעתי זאת בדיוק הבעיה של כולנו. כל עוד הוא חבר לאנשים כמו גנץ, בנט, לפיד, לבני ואפילו ליברמן ויעלון אז היה מי שיאזן את הקיצונים. הוא לא הלך על דברים נוראיים (השתדל לא לעשות כלום) ואם משהו לא הצליח היה לו את מי להאשים.
הבעיה שהוא שרף את כל השותפים האלה (אני מת לדעת מה בדיוק גרם לליברמן להחליט שהוא לא מצטרף לנתניהו יותר) ולכן "נאלץ" לחבור לסמוטריץ', בן גביר והחרדים.  גם איתם הוא משתדל לא לעשות כלום אבל הם מושכים אותו ואת כולנו לתהום.

שלא לדבר על זה שהוא הצליח להרחיק את כל מי שאיים עליו בליכוד (הזכרתי כבר את יעלון אבל הוא רק דוגמא אחת מרבות) והעלה בליכוד את כל האפסים הפופוליסטים שלא  מסכנים אותו אבל מאוד מסכנים את כל המדינה. 
מה יהיה אחרי לכתו של ביבי? מצד אחד אני חושש שאנשים כמו רגב, לוין, אמסלם, קרעי  או דומיהם ינהיגו את הליכוד ויזכו לפופולריות. מצד שני אני מניח שהמפלגה פשוט תיעלם כמו מפלגת העבודה וקדימה שהיו מפלגות שלטון פעם...

עריכה אחרונה על ידי motior
  • אהבתי 2

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 29 דקות, motior כתב:

לדעתי זאת בדיוק הבעיה של כולנו. כל עוד הוא חבר לאנשים כמו גנץ, בנט, לפיד, לבני ואפילו ליברמן ויעלון אז היה מי שיאזן את הקיצונים. הוא לא הלך על דברים נוראיים (השתדל לא לעשות כלום) ואם משהו לא הצליח היה לו את מי להאשים

השתדל לא לעשות כלום וגרם לחמאס וחיזבאללה להתעצם. לי זה נראה כמו דברים נוראיים 

• אהבתי 2
פורסם

הפרשן הבכיר שלא יודע מה ההבדל בין נבחר ציבור לעובדת ציבור (קצינה בצבא).

הביביסט הראשי שמקבל במה של כבוד בערוץ 12.

IMG_9353.jpeg

ברק חירם מצדיק לגמרי את החשש של החילונים הליברלים מהשתלטות דתית מתנחלית על הצבא.

IMG_9354.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

אתה באמת חושב שהוא מספיק מנותק כדי לכרות את הענף שהוא יושב עליו? שהוא רוצה להיות מלך של מדינה פח בלי שום משאבים?

מתי זה הפריע למלך ולמקורבים לו לחיות טוב גם בעידן ימי הביניים? כך מקיימים כל דיקטטורה ממוצעת, דואגים למקורבים המלקקים וזהו, כך משמרים את השלטון. תראה איך אף אחד מה-64 שלו לא חושב לרגע לעזוב, לרגע אחד אפילו לא נשמעת ביקורת, הם פשוט דואגים לכיסא שלהם ויתרצו בכל צורה את התנהגות שלהם ושל המנהיג, בישראל הרי לאמת ולמוסר כבר מזמן מזמן אין משמעות. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

רוצה להזכיר לכם שעם כול זה שמדינות פח הן פח, המנהיגים שלהן חיים טוב מאוד. לא הייתי דואג לאסד, או ארדואן, או מדורו

כן, כשאתה דיקטטור במדינה עם אוצרות טבע שאפשר לבזוז ולמכור זה אפשרי. מה יש פה? בקבוקים עם חול מארץ הקודש?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 54 דקות, פינדר כתב:

סגל החלאה חזר בעוצמה כפולה בחודשים האחרונים. דמגוג בשקל. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

הפרשן הבכיר שלא יודע מה ההבדל בין נבחר ציבור לעובדת ציבור (קצינה בצבא).

אולי תסביר אתה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, ch28566 כתב:

מתי זה הפריע למלך ולמקורבים לו לחיות טוב גם בעידן ימי הביניים? כך מקיימים כל דיקטטורה ממוצעת, דואגים למקורבים המלקקים וזהו, כך משמרים את השלטון. תראה איך אף אחד מה-64 שלו לא חושב לרגע לעזוב, לרגע אחד אפילו לא נשמעת ביקורת, הם פשוט דואגים לכיסא שלהם ויתרצו בכל צורה את התנהגות שלהם ושל המנהיג, בישראל הרי לאמת ולמוסר כבר מזמן מזמן אין משמעות. 

בלי שנהיה דמוקרטיה שמעודדת חופש אישי יצירה והגשמה עצמית אף אחד לא יחיה פה טוב כולל הדיקטטור. בדיקטטורה משיחית שלא מסוגלת לייצא כלום חוץ מלרעות צאן ולגדל תמרים ולבקש תרומות מיהודים מערביים לא כדאי להיות דיקטטור. במיוחד אם אתה אתאיסט שאוכל לובסטרים שרימפס ושמפניה ורודה.

דיקטטורה כזו תחזיק בדיוק שנה במזה"ת עד שיגמר לה התחמושת כי לא יהיה מי שימכור לה נשק או עם מה לייצר נשק.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 40 דקות, SlowRide כתב:

כן, כשאתה דיקטטור במדינה עם אוצרות טבע שאפשר לבזוז ולמכור זה אפשרי. מה יש פה? בקבוקים עם חול מארץ הקודש?

די אתה לא רציני, מה זא מה יש פה? מליוני נתינים המשלמים מס'. כח כסף וכבוד.

ביבי יודע שהכ'ים שלו יהיו במצב נהדר בשארית ימי חייו, אני מניח שאכפת לו גם מההון הבין דורי למרות שילדה אחת הוא נישל ושני ילד זין אז אולי הוא חצי-כח מודאג מזה. לדעתי גם המורשת שלו חשובה לו ובאמת ובתמים מצער אותי שהוא לא יהיה כאן לראות עשרות אלפי ישראלים משתינים לו על הקבר, פיגורטיבלי וליטרלי. אני מאמין שה"כישוף" של ביבי יתפוגג אחרי שהוא יתפגר, בשיבה טובה - אבל את הנזק שיצר לא יודע אם יהיה אפשר לתקן.

בעיקר תלוי במה יקרה לביביסטים אחרי שאיבדו את המנהיג העליון, אני לא מאמין שהם אוטומטית יעברו ליורש, whomever that'll be. בהקשר הזה חשוב להזכיר את אחת הקורבנות המרכזיים של ביבי - מפלגת הליכוד. הפכה ממפלגה לאומית ליברלית-למקוטעין לעדר המורכב ברובו מסחלה אנושי.

לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

בדיקטטורה משיחית שלא מסוגלת לייצא כלום חוץ מלרעות צאן ולגדל תמרים ולבקש תרומות מיהודים מערביים לא כדאי להיות דיקטטור

זה כנראה המקום להזכיר לך שהנייה היה מיליארדר, בעודו אחראי על גוש של חרא בשם עזה שגם בסיוט הכי גדול של ישראל לא יהיה קרוב אליה.

יש הרבה מה לבזוז, גם מאזור שבור. Economy of scale 

• אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם לומדים מההיסטוריה, האסון והמלחמה הזו כנראה גמרו את הקריירה של הליכוד. אולי רק אם יקרה פה משהו מטורף בקרוב, איכשהו נצליח להחזיר את כל החטופים והשלטון באיראן יפול וחיזבלה יסוג לקיבינימט אולי יש מצב שזה יציל את השלטון של ביבי לכמה שנים.

רוב האנשים עוד לא מרגישים על מלא מה ההשלכות של מלחמה ארוכה כזו. שליטר בנזין יעלה 12 שקל והדולר יהיה 5 שקל, מה שעכשיו נכנס מאוזן אחת ויוצא מהאוזן השניה יקלט בכיס.

כתבתי את זה כבר כמה פעמים, אחרי מיני משבר של שפעת עם יחסי ציבור הוא לא הצליח להרכיב ממשלה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 53 דקות, עוזי ל כתב:

אולי תסביר אתה?

אני לא יודע אם זו שאלה רצינית או הטרלה. בגלל שאני לא מכיר אותך פה בשרשור, אני אניח שזו שאלה אמיתית.

בדמוקרטיה יש נבחרי ציבור: פוליטיקאים, חברי כנסת, שרים וכמובן ראש הממשלה. הם מתווים את המדיניות וה"מעסיק" שלהם הוא העם.

ויש עובדי ציבור: עובדים במשרדי ממשלה, פקידים, שוטרים, שופטים, מורים וכו. המעסיק שלהם הוא המדינה והם פועלים מכח החוק. נקודת המוצא היא שהם עובדים מקצועיים ופגיעה בהם היא פגיעה בהתנהלות המדינה ולכן יש חוקים מיוחדים שמגנים עליהם כמו "העלבת עובד ציבור" שנחשב למעשה פלילי.

על אחת כמה וכמה, כשמדובר באנשי צבא, המעסיק שלהם היא המדינה באמצעות הצבא והם אמורים לפעול מכח פקודות הצבא.

מחאה נגד נבחרי ציבור היא זכות יסוד במדינות דמוקרטיות (כמובן שבמגבלות חוקיות כלשהן).

לכן, אם אתה עוזי, חושב שהתנהלות הפרקליטות הצבאית היא בזיון ובושה, אתה לא אמור להפגין מול הבית של הפצ"רית אלא להפגין מול הבית של הממונים עליה, כלומר ראש הממשלה, שר הביטחון, חברי ועדות הכנסת הרלוונטיות וכו'.

• אהבתי 6
  • מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 34 דקות, פינדר כתב:

אני לא יודע אם זו שאלה רצינית או הטרלה. בגלל שאני לא מכיר אותך פה בשרשור, אני אניח שזו שאלה אמיתית.

בדמוקרטיה יש נבחרי ציבור: פוליטיקאים, חברי כנסת, שרים וכמובן ראש הממשלה. הם מתווים את המדיניות וה"מעסיק" שלהם הוא העם.

ויש עובדי ציבור: עובדים במשרדי ממשלה, פקידים, שוטרים, שופטים, מורים וכו. המעסיק שלהם הוא המדינה והם פועלים מכח החוק. נקודת המוצא היא שהם עובדים מקצועיים ופגיעה בהם היא פגיעה בהתנהלות המדינה ולכן יש חוקים מיוחדים שמגנים עליהם כמו "העלבת עובד ציבור" שנחשב למעשה פלילי.

על אחת כמה וכמה, כשמדובר באנשי צבא, המעסיק שלהם היא המדינה באמצעות הצבא והם אמורים לפעול מכח פקודות הצבא.

מחאה נגד נבחרי ציבור היא זכות יסוד במדינות דמוקרטיות (כמובן שבמגבלות חוקיות כלשהן).

לכן, אם אתה עוזי, חושב שהתנהלות הפרקליטות הצבאית היא בזיון ובושה, אתה לא אמור להפגין מול הבית של הפצ"רית אלא להפגין מול הבית של הממונים עליה, כלומר ראש הממשלה, שר הביטחון, חברי ועדות הכנסת הרלוונטיות וכו'.

את ההפגנה המשטרה אישרה הבעיה עם הרעש

פורסם

אני לא מייצג את המשטרה.

הטענה שלי היא שמראש הפגנה מול הבית של הפצרית היא פסולה ואם כבר ניתן אישור, הגיוני שהוא יהיה יותר מוגבל.

ההשוואה בין הפגנה מול בית ראש הממשלה לבית של הפצרית, היא לא יותר מדמגוגיה.

• אהבתי 5

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 14 שעות, עדי-אל כתב:

אם קוראים מה שאתה כותב זה בדיוק מה שעשו החמאס בעזה.

רק בקנה מידה קטן יותר

החמאס הקימו תעשיה כדי להשמיד את הגזע היהודי? די כבר עם השטויות האלה, באמת.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 31 דקות, MiniMiz3r כתב:

החמאס הקימו תעשיה כדי להשמיד את הגזע היהודי

שמע, אתה רואה מה קורה בעולם ביחס כלי ישראל וכלי עם הרצח הערבי-פלסטיני וכן, לחמאס יש חלק בזה יחד עם קטאר, טורקיה, איראן ועוד. 

• תוכן חדש...