Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, motior כתב:

"אני השחור ניצחתי אתכם!"

יכול להיות שהוא מקבל תשלום על הצעקות, כמו הבכייניות בלוויות של בכירים איראנים.

גם אם זה אותנטי מדובר בבן אדם שהישג הכי חשוב בחיים שלו זה גמילה מחיתולים כשהיה ילד.

לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

לזה תוסיף את העובדה הפשוטה שהוא מפחד מהמשפט שלו

אני לא חושב שהוא ישמיד את המדינה שהוא רוצה להיות ראש הממשלה שלה כדי לא לעמוד למשפט.

אין הישרדות פוליטית עם מדינה הרוסה. אנחנו עדיין לא עזתים שנצא לחלק בקלאוות אם נישאר בלי כלום חוץ מתמונת ניצחון שלו עם הכובע הדבילי הזה על רקע הריסות חיפה וישובי הצפון. רוב התומכים בו לא כאלה, גם רוב החרדים לא. הוא אמנם הצליח להחזיר קצת מנדטים מאז ה7.10 אבל הוא צריך לעבוד נון סטופ כדי לשמר את זה. צריך גם לציין שאנשי המחאה משחקים לידיים שלו ורק עוזרים לו לצערינו. חבל שאין התארגנות מחושבת עם תכנית ולא רק אמוציונלית.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 26 דקות, SlowRide כתב:

1. אני לא חושב שהוא ישמיד את המדינה שהוא רוצה להיות ראש הממשלה שלה כדי לא לעמוד למשפט.

אין הישרדות פוליטית עם מדינה הרוסה.

2. אנחנו עדיין לא עזתים שנצא לחלק בקלאוות אם נישאר בלי כלום חוץ מתמונת ניצחון שלו

1. הכל עניין של מינוחים

אם כשאתה אומר "השמדה" אתה מתייחס למשהו סטייל... ובכן הדוגמא הכי טובה היא עזה 😅, ישראל לא קרובה להשמדה ולא תגיע לשם בשום תרחיש סביר בעתיד הקרוב 

אם כשאתה אומר "השמדה" אתה מתייחס למשהו סטייל איראן או טורקיה, או לחלופין ארגנטינה או ונצואלה - מדינות שלא הושמדו במובן הפיזי אבל הכלכלה שלהן די פח והאתגרים\רמת חיים בהתאם, זו שאלה אחרת. לדעתי כבר עברנו את נק' האל חזור אבל מכיר אנשים שמאמינים שהכל תותים (ומקווה שהם צודקים).

2. לא מבין אותך, יש ככ הרבה דוגמאות נגדיות... ערימות של ביביסטים שגם היום בהינתן המצב הכי גרוע שרובנו ראינו בימי חיינו, עדיין מריעים במקסימום מהיציע. כנראה גם עניין של מינוח לגבי מה זה "כלום". אני מסכים שמאות אנשים שנחטפו מבתיהם + חבל ארץ שנכבש מרחוק עדיין רחוק מ"נשארנו בלי כלום", אבל יודע שאין באמת תרחיש כזה בישראל, תמיד יש עוד משהו לאבד. ביבי כבר הוכיח שגם כשמגיעים לתחתית הוא ימצא איך לגרד אותה מלמטה, בזמן שרבים מבין הטובעים מודים לו על מנהיגותו האמיצה 🤷‍♂️

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

1. דווקא ארגנטינה זו דוגמה למדינה שהיתה פח הרבה שנים ועכשיו מנסה לעלות.

אני לא חושב שהביביזם והחרא שהוא הביא קרוב במשהו למדינות כמו איראן. לא יודע מה היא נקודת האל חזור, ביבי בסך הכל בן אדם שנושם אויר ובסוף כולם מפסיקים עם זה בשלב מסוים. כמו שכתבתי כבר, ישראל היא לא ביבי. חיים פה יותר אנשים שרוצים לעשות משהו עם החיים שלהם מאשר כאלה שלא. 

2. מה זה ערמות של ביביסטים? מי מריע מהיציע?

אנשים שמחים בעיקר כשיש הישגים של הצבא כי זה נותן להם תחושה שמשהו מתקדם. את הנאום "ההיסטורי" כולם כבר שכחו. 

פורסם
לפני שעה, motior כתב:

...
האם זאת שטיפת מוח? האם הוא באמת מאמין שיש פה מלחמה עדתית בין הליכוד לבין "השמאל"?

התפישה הרווחת בפסיכולוגיה(לפחות לפני 40 שנה)  היא שלרגש יש השפעה גדולה על קבלת החלטות.

גם אצל ישויות אינטליגנטיות.

זה עדיין עובד. והוא מנצל זאת.

וזו הסיבה העיקרית למה רל"ב.

• אהבתי 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 48 דקות, SlowRide כתב:

דווקא ארגנטינה זו דוגמה למדינה שהיתה פח הרבה שנים ועכשיו מנסה לעלות.

50 שנה של מדינת פח, ועכשיו, רק אולי, היא מתחילה להתאושש.

ארגנטינה מדינה ענקית, ששכנותיה  לא מנסות להשמידה.

האם לישראל יש אופציה להיות פח 50 שנה? אני לא חושב.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ישראל רק מסתכלת בכיוון של להיות מדינת פח. עד השנה האחרונה הכל היה פה במגמה חיובית סה"כ.

אנחנו עדיין לא חיים תחת שלטון הראיס נתניהו בדיקטטורה משיחית כמו שאדון לווין היה רוצה, וכנראה גם זה לא יקרה.

• אהבתי 1

פורסם

אתה לא יודע כמה אקדמאים, מדענים, משקיעים, רופאים וכו׳ כבר איבדנו.

הנזק הוא לשנים קדימה. אתה לא הופך למדינת פח ביום אחד. זה תהליך. כמו הצפרדע שמתבשלת לאט, לא תצליח לשים אצבע על נקודת האל חזור, בזמן אמת.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה יודע כמה איבדנו?

יש מי שאומר כבר שנים שאנחנו חיים במדינת פח.

הכל עניין של פרופורציה.

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

אני לא חושב שהוא ישמיד את המדינה שהוא רוצה להיות ראש הממשלה שלה כדי לא לעמוד למשפט.

אין הישרדות פוליטית עם מדינה הרוסה.

כאן הפער בינינו כנראה. אני לא חושב שהוא חושב שהוא משמיד את המדינה. אני חושב שנקודת המוצא שלו היא שהשלטון שלו ככ חשוב שכל מה שנעשה בשביל לשמר אותו - טוב. והמסביב זה מקסימום נזק משני, שהיה יותר גרוע אם כל איקס, לכל איקס שאי פעם התמודד לתפקיד, או מילא אותו, כנראה כולל בן גוריון, בגין ואחרים, היה נמצא בתפקיד במקומו. 

שוב, קח את הדוגמא עם החרדים. אני חושב שרק בקצוות של הימין או השמאל תמצא היום אנשים אמיתיים שלא מבינים שזה שהחרדים לא משתלבים בכלכלה והחברה הישראלית, זה איום קיומי, כי בטווח הרחוק זה יכול להקריס אותנו כלכלית. ביבי בטח שיודע את זה. הוא ידע את זה ב-2003. וזה לא שזה השתפר מאז. וכמו שכבר כתבתי, הנה, הוא פועל בניגוד למוחלט למה שאמור להיות טוב למדינה, כדי להשאר בשלטון. איך אתה יכול להסביר את זה? 

אני לא מצליח לחשוב על אלטרנטיבות אחרות מעבר למה שכתבתי: רצון ברור להתחמק מהמשפט, שגם ככה נגרר יותר שנים ממה שצריך. ואמונה אמיתית ששום נזק לא משנה באמת, כל עוד הוא בשלטון, כי זה הכי חשוב.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, motior כתב:

באיזה שלב הגיע מישהו והתחיל לצעוק שיש להם 64 מנדטים והם ניצחו בבחירות

ולכן לנו אסור להפגין נגד הממשלה.

בתאריך 24.7.2024 בשעה 16:53, שביט כתב:

כשאתה ילד בן 10, דמוקרטיה זה רק "הרוב קובע" . כשאתה גדל ומתבגר, אתה מבין שדמוקרטיה זה עוד דברים חוצמזה. 

זה מה שמרגיז (ומעיד גם על הרמה...)

כל האנשים שנתקעו "בגיל שתיים" ובטוחים שהעיקרון היחיד בדמוקרטיה זה "הרוב קובע". 
על חופש הביטוי, הזכות להפגין, הזכות לצאת נגד השלטון - מזה נוח להם להתעלם, ומה שיותר מרגיז- הם בטוחים שמי שעושה את זה הוא בוגד עוכר ישראל.

על זה שהם "שכחו" שהוריהם של נתניהו ושל אריק שיינרמן, וגם יצחק יזרניצקי ו"בגין מלך ישראל" כולם נולדו בתחומי האימפריה הרוסית- אין כבר מה לומר...

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • אהבתי 2

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

כאן הפער בינינו כנראה. אני לא חושב שהוא חושב שהוא משמיד את המדינה. אני חושב שנקודת המוצא שלו היא שהשלטון שלו ככ חשוב שכל מה שנעשה בשביל לשמר אותו - טוב. והמסביב זה מקסימום נזק משני, שהיה יותר גרוע אם כל איקס, לכל איקס שאי פעם התמודד לתפקיד, או מילא אותו, כנראה כולל בן גוריון, בגין ואחרים, היה נמצא בתפקיד במקומו

אני חושב שהוא רואה את זה כמחיר שאפשר לשלם עבור היאחזות בשלטון ולא משהו שיקריס את המדינה, ואני מניח שהוא מכיר את הנתונים כי הוא מתואם עם שר האוצר הדביל שלנו. מניח שברגע שהוא יראה שזה כבר לא מחזיק והכלכלה סובלת הוא יעיף את החרדים ויחבור לקבוצה אחרת שתשמור לו על הכיסא ועל הדרך יציג את עצמו מחדש לציבור כ"מציל הכלכלה הישראלית" מהמשבר שלא הוא גרם.

ככה הבן אדם עובד, זאת השיטה. ככה הוא עשה לנו 15 שנה עם הביטחון, כל סבב עם חמאס הוא הנחה והורה והצטלם ליד מפציצים בחדשות שמונה בערב עד שזה התפוצץ לנו בפרצוף ועכשיו הוא משתמש בזה כדי למכור לך שהוא היחיד שיכול לפתור את הבעיה. לא שאני אומר שהוא ידע שנגיע למצב הזה, אבל הנה רואים שהמוטו שלו זה chaos is a ladder.

לפני 25 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא מצליח לחשוב על אלטרנטיבות אחרות מעבר למה שכתבתי: רצון ברור להתחמק מהמשפט, שגם ככה נגרר יותר שנים ממה שצריך. ואמונה אמיתית ששום נזק לא משנה באמת, כל עוד הוא בשלטון, כי זה הכי חשוב

אתה באמת חושב שהוא מספיק מנותק כדי לכרות את הענף שהוא יושב עליו? שהוא רוצה להיות מלך של מדינה פח בלי שום משאבים?

פורסם

רק רוצה להזכיר לכם שעם כול זה שמדינות פח הן פח, המנהיגים שלהן חיים טוב מאוד. לא הייתי דואג לאסד, או ארדואן, או מדורו.

לא שאני אומר שזה לאן שביבי מכוון, רק מזכיר שזה לא אומר ירידה ברמת חיים שלו.

ובנוסף כמובן, אשמח להזכיר שלביבי עצמו לא נשאר כזה הרבה זמן לחיות. 15-20 שנה גג

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 34 דקות, SlowRide כתב:

אני חושב שהוא רואה את זה כמחיר שאפשר לשלם עבור היאחזות בשלטון ולא משהו שיקריס את המדינה,

ברור, זה גם מה שאני אומר. אני רק אומר ש"יקריס את המדינה" הוא מאוד פלואידי. כי משהו ששומר אותו בשלטון אוטומטית מפסיק להיות משהו שיכול להקריס את המדינה.

לפני 35 דקות, SlowRide כתב:

אתה באמת חושב שהוא מספיק מנותק כדי לכרות את הענף שהוא יושב עליו? שהוא רוצה להיות מלך של מדינה פח בלי שום משאבים?

אני חושב שמעשית הוא כבר עושה את זה. ושוב, הוא לא אומר לעצמו "המדינה הולכת לקרוס, אבל לא נורא". אני מניח שבממוצע זה הרבה יותר ברמה של "זה חרא. אבל זה פשרה שחייבים לעשות. כי בלי זה אני לא אהיה בשלטון וזה יותר גרוע. וזה גם זמני כי אני יודע לתקן". 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 37 דקות, SlowRide כתב:

לא בדיוק

הוא רוצה להישאר רה"מ כמה שאפשר. מבחינתו, זה שמשפט שהיה יכול להיגמר ב2020 עוד לא קרוב להיגמר בסוף 2024 זה הישג. 
כי זה אומר שהוא היה רה"מ 4 שנים נוספות (סבבה, בפועל קצת פחות). 

מבחינתו- כל דקה שהוא נשאר בשלטון עד גזר הדין אם יהיה, או עד הפסד בבחירות כשהיה, או עד מותו כשיהיה, עוד עד שיימאס לו - מבורכת.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...