Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו מי מתנשא? כאמור - למדתי (לא "קראתי") עליהם די והותר, פשוט ממקורות כנראה קצת יותר נאמנים מאלו שאתה קראת. אני גם נוהג להשתמש בשכל ובעינים שלי כדי לנתח את המציאות.

לגבי חמאס - לא טענתי שמטרתם השמדת כל היהודים (נכון לעכשיו לפחות, עיין התקדמות האידיאולוגיה כפי שכתבתי עליה קודם). טענתי שמטרתם השמדת המדינה היהודית.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מבין מה ההתעקשות לקרוא להם נאצים. 

יש להם שם - איסלמיסטים. זו תנועה פוליטית שהמטרה שלה להקים מדינה איסלאמית אחת גדולה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

זה מצחיק כשזה בא ממך.

זה נכון.

אבל זה לא הופך את הטענה שלי ללא נכונה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

😅😅

איזו התחמקות.

בוצעה בלימת חירום והתחמקות, כמו שהיו אומרים פה פעם.

לפני 55 דקות, SlowRide כתב:

לשופרות ולמטומטמים? ברור. האם זה באמת מה שהוא חושב? קשה להאמין. 

ברצינות, קיבלת אינדיקציה כלשהי בשנים האחרונות שמעניין אותו משהו חוץ מביבי?

אני אפילו לא מדבר על זה שהוא מתנהל כאילו הוא שליט יחיד בפועל. אחרי שגנץ ואייזנקוט זזו, הוא קובע לבד לגבי המגעים והעיסקה לשחרור החטופים. למה? 

לפני 26 דקות, taranta כתב:

טענתי שמטרתם השמדת המדינה היהודית.

זה לא הופך אותם לנאצים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 24 דקות, taranta כתב:

עכשיו מי מתנשא? כאמור - למדתי (לא "קראתי") עליהם די והותר, פשוט ממקורות כנראה קצת יותר נאמנים מאלו שאתה קראת. אני גם נוהג להשתמש בשכל ובעינים שלי כדי לנתח את המציאות.

לגבי חמאס - לא טענתי שמטרתם השמדת כל היהודים (נכון לעכשיו לפחות, עיין התקדמות האידיאולוגיה כפי שכתבתי עליה קודם). טענתי שמטרתם השמדת המדינה היהודית.

גילוי נאות: אשתי עם BA בהיסטוריה ועם תואר שני כשהיא התמקדה בנושא הזה ואני למדתי הרבה על הנושא גם בארץ וגם בעולם.

כשאתה בורר מקורות אתה רק חושב שאתה לומד. לך למוסדות מחקר, קרא מקחרים, עבור על עדויות היסטוריות ואז תוכל לגבש דעה. עדיין לא הסרת איך לקח 9 שנים להתחיל בהשמדה ממוסדת כשאתה טוען שזה היה ייעוד הכיבוש מלכתחילה.

לגבי חמאס טענת שהם כמו הנאצים ואתה טוען שהנאצים כבשו את העולם רק כדי להדביר את היהודים. אני זה שטענתי שהמאבק הוא לאומני ולא אנטישמי וכשאתה אומר שהמטרה היא השמדת המדינה היהודית אתה למעשה סותר את הטענה שלך שהם נאצים (כפי שאתה תופס את הנאצים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה לך על העצה המלומדת. אני אמשיך להיות עם עיניים פקוחות ושכל ישר. תמשיך לאכול את מה שהמכונים שלך מאכילים אותך. עד היום הרי הם קראו את המציאות בצורה מאוד מפוכחת, נכון?

בשום מקום לא טענתי שחמאס הם כמו הנאצים. אתה מתבלבל עם מישהו אחר. בעיני זו זילות השואה.

יצאתי נגד הטענה שלך שיש כאן סכסוך לאומי (מנותק מדת וגזע)ץ

• משעמם 1
פורסם
לפני 44 דקות, taranta כתב:

טענתי שמטרתם השמדת המדינה היהודית.

מטרתם השמדת מדינת ישראל.

לפני 2 דקות, taranta כתב:

יצאתי נגד הטענה שלך שיש כאן סכסוך לאומי (מנותק מדת וגזע)ץ

דת היא כלי עבודה בלבד.

פורסם

זה בדיוק הדיוק שאני עושה - נטען כאן שמדובר על סכסוך לאומי נטו, אני מדגיש שהם רואים את מדינת ישראל כמדינה היהודית ועל זה הסכסוך.

ראיתי מספיק ספרי מיין קאמפף בערבית, תמונות של הר הבית ושלטים וציורים של כל מפת ארץ ישראל (לא 67 או 48 למי שתהה) בבתים בעזה כדי לדעת שזה לא קומץ כזה או אחר אלא הדעה השולטת ב99% שם.

פורסם

קודם כל אין לך מושג מה המקורות שלי ומאיפה רכשי את הידע שלי בתחום.

שנית, אם תקרא את האמנה של חמאס שאתה נתלית בה היא טוענת מפורשות שכולם יחיו פה בשלום תחת השלטון שלהם אז זה סכסוד לאומנני ולא דתי.

וד"א, קראתי גם את מיין קאמפ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 19 דקות, יבגניפ כתב:

ברצינות, קיבלת אינדיקציה כלשהי בשנים האחרונות שמעניין אותו משהו חוץ מביבי?

אני אפילו לא מדבר על זה שהוא מתנהל כאילו הוא שליט יחיד בפועל. אחרי שגנץ ואייזנקוט זזו, הוא קובע לבד לגבי המגעים והעיסקה לשחרור החטופים. למה? 

כמו שכתבתי קודם, מעניין אותו רק ביבי אבל בלי מדינה הוא יהיה סתם ביבי. מעניין אותו להיות ראש ממשלה. בשביל זה הוא צריך שתהיה פה מדינה, ועדיף מדינה שמסוגלת לממן לו את אשתו, המטוס, הדאווינים והאבטחה לילד שלו במלון הקטארי במיאמי.

למה הוא מתנהל כשליט יחיד? זה די שקוף בהינתן האנשים בהם הוא הקיף את עצמו. חלק מהם מנסים להפיל אותו וחלק מהם לא מסוגלים לנהל טבלת אקסל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 14 דקות, Night Driver כתב:

קודם כל אין לך מושג מה המקורות שלי ומאיפה רכשי את הידע שלי בתחום.

שנית, אם תקרא את האמנה של חמאס שאתה נתלית בה היא טוענת מפורשות שכולם יחיו פה בשלום תחת השלטון שלהם אז זה סכסוד לאומנני ולא דתי.

וד"א, קראתי גם את מיין קאמפ.

מצחיק. גם לך אין שמץ של מושג מה המקורות שלי ומה למדתי וזה לא מנע ממך לשלוח אותי ללמוד.

מרגיז כשעושים לך את זה, נכון?

כאמור - לאורך כל הדרך אני אומר שאני משתמש בשכל ישר ובעינים. אלו שני כלים. תמשיך לקרוא את מה שכתוב ותתעלם ממה שלא כתוב, תמשיך להשתמש בלוגיקה שלך על עולם חסר לוגיקה (או לפחות לא קושרה לשלך) ותמשיך להגיע לאותן מסקנות שהביאונו עד הלום.

פורסם

קודם כל זה ממש לא מרגיז. אני יודע מה המקורות שלי, מה למדתי, איפה ואיזה מקורות הצלבתי.  זה בשביל כדי שלפחות דע שאתה מדבר דברים לא מבוססים.

אם אתה משתמש בידע בוא תראה לי איפה יש טענה שאומרת שהנאצים רצו לכבוש את העולם כדי להשמיד את היהודים כפי שאתה טוען.

פורסם
לפני 45 דקות, taranta כתב:

זה בדיוק הדיוק שאני עושה - נטען כאן שמדובר על סכסוך לאומי נטו, אני מדגיש שהם רואים את מדינת ישראל כמדינה היהודית ועל זה הסכסוך.

הם רואים את מדינת ישראל כמדינה שכבשה את אדמתם וגירשה אותם מבתיהם. על אותו דבר היו נלחמים גם עם סינים. כמו שנלחמו בטורקים ב-WWII. סכסוך כמו כל סכסוך לאומי/טריטוריאלי נטו כאשר משתמשים בכל הכלים עומדים לרשותם. גם אנחנו.

לפני 45 דקות, taranta כתב:

ראיתי מספיק ספרי מיין קאמפף בערבית, תמונות של הר הבית ושלטים וציורים של כל מפת ארץ ישראל (לא 67 או 48 למי שתהה) בבתים בעזה כדי לדעת שזה לא קומץ כזה או אחר אלא הדעה השולטת ב99% שם.

ואני ראיתי מפת ארץ ישראל כוללת את שתי גדות לירדן שהציג שר העוצר של מדינת ישראל בצרפת.

פורסם

אגב ביביסטים, שופרות וכו'...
אתמול הייתי בהפגנה בקריאה לבחירות
באיזה שלב הגיע מישהו והתחיל לצעוק שיש להם 64 מנדטים והם ניצחו בבחירות (זה היה הניסוח שלו: "לנו יש... אנחנו ניצחנו...") ולכן לנו אסור להפגין נגד הממשלה.

אבל מה שנגע לליבי במיוחד היה השלב שהוא צעק: "אני השחור ניצחתי אתכם!" ותהיתי האם הוא חושב שאנחנו נגד ביבי בגלל שאנחנו אשכנזים (טוב, אני אשכנזי. די בטוח שלא כל המפגינים שם). מעניין אותי אם הוא יודע שביבי, כץ, לוין, סמוטריץ, רוטמן, קיש ועוד כמה מהגיבורים שלו הם גם אשכנזים.

האם זאת שטיפת מוח? האם הוא באמת מאמין שיש פה מלחמה עדתית בין הליכוד לבין "השמאל"?

• אהבתי 1
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

כמו שכתבתי קודם, מעניין אותו רק ביבי אבל בלי מדינה הוא יהיה סתם ביבי. מעניין אותו להיות ראש ממשלה. בשביל זה הוא צריך שתהיה פה מדינה, ועדיף מדינה שמסוגלת לממן לו את אשתו, המטוס, הדאווינים והאבטחה לילד שלו במלון הקטארי במיאמי.

למה הוא מתנהל כשליט יחיד? זה די שקוף בהינתן האנשים בהם הוא הקיף את עצמו. חלק מהם מנסים להפיל אותו וחלק מהם לא מסוגלים לנהל טבלת אקסל.

פה הפער בינינו. אני חושב שבנקודה הזו הוא לא ממש מבין מה המשמעות של מדינה, ועל כל דבר מחורבן שיקרה, הוא יגיד ״אצל אחרים זה יהיה יותר גרוע״. ובגישה כזו מאוד קל להצדיק מלחמה. כי הוא עדיין יכול לספר לעצמו שבתור העילוי שהוא, הוא יוביל אותנו לניצחון. וגם אם כמה ערים יהרסו בדרך, כמה עשרות אלפי בני אדם ימותו והכלכלה תקרוס - מה זה מול הנזק שיהיה כאן אם לא תהייה ממשלה עם ראש ממשלה חזק מהימין על מלא? וזה הכל מעגלי. כי ההשרדות הפוליטית הופכת למטרה.

כמובן, זו ספקולציה. אבל זה מה שהוא משדר לי כאזרח, לא מהיום. וזה היה ככה עם המהפכה המשפטית או הבחירה שלו להקים ממשלה עם המשיחיים, למרות שהוא יודע שזה רע למדינה, ועם הויתורים שלו לסחטנות החרדית, למרות שהוא יודע יותר טוב מכל אחד אחר שזה מאוד רע למדינה. וכשאני כותב את זה, אני חושב שזו דוגמא מופתית. הוא לא צריך את המחקרים של קהלת ובנק ישראל כדי לדעת שהחברה החרדית הולכת להקריס את ישראל כלכלית. אבל הוא אשכרה פעל למנוע פיצול אצל החרדים סביב ההחלטה של חלק כן ללכת ללימודי ליבה תמורת תקציבים. כי מבחינתו הכל זה בעיות משניות מול השאלה האם הוא המלך או לא.

ולזה תוסיף את העובדה הפשוטה שהוא מפחד מהמשפט שלו.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...