Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, Giant_TA כתב:

בהתחשב שבאום יש 193 מדינות יש עוד לפחות איזה 90 ביקורים שביבי יכול לקושש, כלומר הכניסה לעזה עוד 3-4 חודשים. 

נכון, ואחרי חודשיים אפשר שוב לשכנע את מי שכבר היה לבוא לביקור שני. מדהים אה?

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 16 דקות, asix כתב:

את האמת, נגמרו לי המילים. אמיתי.

אם אתה מהמחשב - אני ממליץ על משהו יותר פשוט כדי לשתף בשרשור.

SHIFT+WIN+S - אתה מצלם מסך חלקי של הכותרת ומדביק פה, ומוסיף גם את הלינק. 

אם אתה בטלפון פשוט צילום מסך.

נהיים פה הרבה לינקים ואנשים יכנסו אם קודם יבינו לאן...

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, DareDevil כתב:

מודה שזה מאוד תלוי מה יהיה במהלך המלחמה הזו.

אם מה שצריך לקרות יקרה -> חיזבאללה מצטרף לחגיגה, אז בהחלט הולכים להיות פה מראות שלא נראו מעולם במדינה שלנו.

יום כיפור כבר יתגמד לעומת מה שיהיה אם איראן את חיזבאללה את החות'ים יצטרפו לחגיגה וכמובן יתגמד לעומת השבת השחורה.

תסתכל על יחסי כוחות ביום כיפור. תוסיף לזה קרוב למיליון חיילים מיצריים/סוריים מול 350 אלף כולל מילואים שלנו. ואל תשכח שלא היה לנו עדיפות טכנולוגית, אולי אפילו להפך. ההבדל העיקרי להיום זאת פגיע אפשרית בעורף.  בתור כוח צבאי חמאס וחיזבאללה אפילו לא מתקרבים לסוריה ומיצרים ביום כיפור.

לפני כשעה, farkash7 כתב:

לכל מי שחושש שהחטופים אולי במנהרות כמו שאמרתי קודם המנהרות הללו הולכות להיות מופצצות בין אם יש שם שבויים או לא, אף אחד לא יכניס חיילים למנהרות האלה כדי להיקבר. בואו לא נהיה תמימים.

לא יודע אם יכניסו או לא, אבל צה"ל התאמן על לחימה במנהרות בדיוק כמו לב"ב או שטח פתוח.

Screenshot 2023-10-22 111315.png

Screenshot 2023-10-22 113248.png

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • אהבתי 2
פורסם

נחזור קצת לענייני רפורמה* ונבין מה גורם לאנשים שלא קשורים למערכת המשפט לצעוק ש"השופטים שמאלנים", משם נוכל להבין למה השופטים הם גם בני אדם ולא תמיד הם שופטים לפי החוק אלא לפי האמונה הפנימית שלהם:

https://www.ynet.co.il/news/article/hyzsuxr7n

השופטת ג'ויה סקפה שפירא הרשיעה את אוריאן בן כליפא בתקיפה של ערבייה בעיר העתיקה באירוע שהיה 50/50.. אוקי, נזרום. נתעלם מהאיומים שהופנו כלפיה וכל זה.

https://news.walla.co.il/item/3617616

2 ערבים ממזרח ירושלים ניסו להתעמת עם יהודים, בהתרסה על הפיגוע בעוטף לפני שבועיים.

ג'ויה סקפה שפירא, אותה שופטת, טוענת שזאת "עבירת ביטוי". אם היו עושים לינץ' באיזה יהודי אולי היא הייתה מתעוררת, כנראה שלא, אבל בינתיים היא ממשיכה לפגוע בהרתעה הישראלית, ממשיכה לסכן ישראלים שבאים לתדלק, וממשיכה לשפוט לפי האג'נדה האישית שלה.

*לפני שיקפצו - זה לא שאני טוען שיש פה צורך מטורף ברפורמה, רק מנסה לגרום לכם לפתוח את העיניים לצד השני. המערכת פה צריכה תיקון, אבל אחרי המלחמה. אם לא נצליח להבין את הצד השני ונקרא לכולם "משיחיים פאשיסטים" או "עוכרי ישראל" אנחנו נחזור לאותה נקודה בעוד כמה שנים.

• מעניין 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Mech Morphix כתב:

גז מדמיע יותר קל אופרטיבית לדעתי

חשבו כבר על נושא הזרמת גז/עשן למנהרות לפני שנים. פסלו אותו בגלל מה שקרה בשואה.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

*לפני שיקפצו - זה לא שאני טוען שיש פה צורך מטורף ברפורמה, רק מנסה לגרום לכם לפתוח את העיניים לצד השני. המערכת פה צריכה תיקון, אבל אחרי המלחמה.

מגניב, מה הקשר בין זה לבין הרפורמה המוצעת?

• אהבתי 6

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

לפני שיקפצו - זה לא שאני טוען שיש פה צורך מטורף ברפורמה, רק מנסה לגרום לכם לפתוח את העיניים לצד השני. המערכת פה צריכה תיקון, אבל אחרי המלחמה. אם לא נצליח להבין את הצד השני ונקרא לכולם "משיחיים פאשיסטים" או "עוכרי ישראל" אנחנו נחזור לאותה נקודה בעוד כמה שנים

הטענה היא לא שאין צורך ברפורמה במערכת המשפט.

הרפורמה הספציפית שניסו להעביר היא מחורבנת, כל המטרה שלה זה לתת יותר כח לפוליטיקאים ולהחליש את מערכת המשפט כמו שעשו חמשטרה, ולא תתקן שום דבר מהדברים האלה.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ונזכיר שכרגע אנחנו עם נשיא זמני לביה״מ העליון ומחסור בתקני שופטים שלא אוישו בכל הערכאות, כי לוין עדיין מסרב לכנס את הועדה לבחירת שופטים.

וכמובן שגם זה באחריות של ביבי.

הם עדיין לא ויתרו על הרפורמה שלהם.

• אהבתי 7

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 55 דקות, David32 כתב:

מגניב, מה הקשר בין זה לבין הרפורמה המוצעת?

לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

הטענה היא לא שאין צורך ברפורמה במערכת המשפט.

הרפורמה הספציפית שניסו להעביר היא מחורבנת, כל המטרה שלה זה לתת יותר כח לפוליטיקאים ולהחליש את מערכת המשפט כמו שעשו חמשטרה, ולא תתקן שום דבר מהדברים האלה.

אני מנסה להראות סה"כ מאיפה מגיע הזעם של אנשי הימין על השופטים.
לא כולם טהורים ונייטרלים וגם הם מגיעים עם אג'נדה.

לפני 1 דקה, פינדר כתב:

ונזכיר שכרגע אנחנו עם נשיא זמני לביה״מ העליון ומחסור בתקני שופטים שלא אוישו בכל הערכאות, כי לוין עדיין מסרב לכנס את הועדה לבחירת שופטים.

וכמובן שגם זה באחריות של ביבי.

הם עדיין לא ויתרו על הרפורמה שלהם.

עם זה אני מסכים ב-100 אחוז.

יימח שמם.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

נחזור קצת לענייני רפורמה* ונבין מה גורם לאנשים שלא קשורים למערכת המשפט לצעוק ש"השופטים שמאלנים", משם נוכל להבין למה השופטים הם גם בני אדם ולא תמיד הם שופטים לפי החוק אלא לפי האמונה הפנימית שלהם:

https://www.ynet.co.il/news/article/hyzsuxr7n

השופטת ג'ויה סקפה שפירא הרשיעה את אוריאן בן כליפא בתקיפה של ערבייה בעיר העתיקה באירוע שהיה 50/50.. אוקי, נזרום. נתעלם מהאיומים שהופנו כלפיה וכל זה.

https://news.walla.co.il/item/3617616

2 ערבים ממזרח ירושלים ניסו להתעמת עם יהודים, בהתרסה על הפיגוע בעוטף לפני שבועיים.

ג'ויה סקפה שפירא, אותה שופטת, טוענת שזאת "עבירת ביטוי". אם היו עושים לינץ' באיזה יהודי אולי היא הייתה מתעוררת, כנראה שלא, אבל בינתיים היא ממשיכה לפגוע בהרתעה הישראלית, ממשיכה לסכן ישראלים שבאים לתדלק, וממשיכה לשפוט לפי האג'נדה האישית שלה.

*לפני שיקפצו - זה לא שאני טוען שיש פה צורך מטורף ברפורמה, רק מנסה לגרום לכם לפתוח את העיניים לצד השני. המערכת פה צריכה תיקון, אבל אחרי המלחמה. אם לא נצליח להבין את הצד השני ונקרא לכולם "משיחיים פאשיסטים" או "עוכרי ישראל" אנחנו נחזור לאותה נקודה בעוד כמה שנים.

גם אני לא מבין מה הקשר בין דבריך למהפכה המשפטית. אבל הנה גם התייחסות ספציפית למקרים וחוסר ההבנה של אנשים ושלטון חוק במדינה דמוקרטית.

מקרה 1.

אתה נותן אמון גדול מידי במשטרה. מדובר על תקיפה של ערביה שהעזה להתווכח עם שוטרת. לא נכחת באולם ולא ראית את הראיות ולא שמעת את העדויות, אבל מבחינתך השוטרת לא אשמה, סביר להניח ממניעים גזעניים. בתור בן אדם שגר בעבר באיזור שבו גרים הרבה דיפלומטים וכל ביקור כזה או אחר גרם לסגירת הרחוב, יש לי נסיון עשיר בהלתווכח עם שוטרים שלא נותנים לעבור ולוקח דקות רבות עד שהשוטר היה מפעיל שיקול דעת ופונה בקשר לפיקוד כדי לאפשר לי להגיע לבית שלי. באותה מידה הוא יכל לתת לי מכות ולדעתך הוא היה צודק, או אולי שלא, בגלל שאני יהודי.

ובהנתן ומח"ש הוא לא ארגון פעלתן במיוחד לפי דוח מבקר המדינה:

https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=rke5lqr7h

סביר להניח שכמות הראיות הייתה גדולה במיוחד אם הם החליטו להגיש כתב אישום נגד השוטרת.

מקרה 2

מדובר על שני ערבים שהביעו שמחה על הצלחת מתקפת חמאס האחרונה. דוחה ככל שזה יהיה, שמחה בעקבות פעולת טרור היא לא עבירה שדורשת מעצר, כמו גם תמונה של ברוך גולדשטיין בסלון שבמקרה יש לך שר בממשלה שבעבר תלה תמונה כזו.

כשזה נעשה ברשתות חברתיות ניתן להאשים בעידוד טרור, כשזה נעשה במרחב מוגבל לא ניתן כמעט לעשות כלום גם אם זה דוחה.

זה רק מראה כמה קל להתסיס אנשים בגלל חוסר הבנה משפטית.

giphy.gif.46c9e8a94ba1f47b8db6e5cd8232a345.gif

ועדיין כל זה לא קשור למהפכה המשפטית.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 8
פורסם
לפני 39 דקות, gadik6 כתב:

בדיוק כמו בישראל, גם באירופה ובארה"ב, במקום לנסות להשתלב ולהנות מיתרונות החיים במדינה מערבית מתקדמת, הבורים הללו שואפים להפוך את מדינות המערב לאותם בורות ביוב מהם הם ברחו, וכך גם הם מחנכים את הילדים שלהם.

זה המיץ של הזבל האנושי, צריך להבין שאין להם מוח, הם נולדו לשנוא ולזרוע שנאה והרג, אין להם מחשבה אחרת וזה לא ניתן לשינוי, כדי למגר זה רק לקטול אותם או להעיף לים, הם האויבים של האנושות ולא רק של היהודים, אגב גם האויבים של המוסלמים הנורמטיבים, כשבעולם המערבי יבינו את זה זאת תהיה מלחמה על הבית, היתרון בכל הדבר זה שאפשר לקחת את אותם 2 מליון מחבלים סמויים בעזה ולזרוק אותם לאחת המדינות האלה, למרות שכבר די ברור שאף אחד לא רוצה את הזבל הזה שנקרא פלשתינים, לא העולם הערבי ולא המדינות המערביות, את הרצועה צריך לטהר לחלוטין ולהפוך לשטח ישראלי כמו שהוא גם ככה היום, כל דבר פחות מכך כמו התוכנית הנוכחית לאיזה רצועת בטחון הוא כשלון טוטאלי של המלחמה. 

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, Uri-G כתב:

מקרה 2

מדובר על שני ערבים שהביעו שמחה על הצלחת מתקפת חמאס האחרונה. דוחה ככל שזה יהיה, שמחה בעקבות פעולת טרור היא לא עבירה שדורשת מעצר

בעת מלחמה בהחלט כן.

האמריקאים זרקו למחנות מעצר אזרחים ממוצא יפני במלחמת העולם השניה, ולא היו רחוקים מכך לגבי מוסלמים אחרי 9-11.

באמריקה.

אזרחים.

לפני 20 דקות, Uri-G כתב:

כמו גם תמונה של ברוך גולדשטיין בסלון שבמקרה יש לך שר בממשלה שבעבר תלה תמונה כזו.

שר משטרה, כן?

לשים תמונה בבית, כמה שזה דוחה, זו לא עבירה.

ברגע שהוא התראיין ברקע של התמונה הזו - היה צריך לטפל בו.

לפני 20 דקות, Uri-G כתב:

כשזה נעשה ברשתות חברתיות ניתן להאשים בעידוד טרור, כשזה נעשה במרחב מוגבל לא ניתן כמעט לעשות כלום גם אם זה דוחה.

מה זה מרחב מוגבל?

תמיכה באויב צריכה להתפרש כעבירה חמורה. זו בעיה של הכנסת שתחוקק חוקים ואז כמובן השופטים יוגבלו - זה בלי קשר לרפורמה.

לפני 20 דקות, Uri-G כתב:

זה רק מראה כמה קל להתסיס אנשים בגלל חוסר הבנה משפטית.

ועדיין כל זה לא קשור למהפכה המשפטית.

צודק 100%.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
פורסם

לפני כשעה, gadik6 כתב:

ובינתיים בעולם - עשרות אלפים מפגינים בלונדון נגד ישראל ובעד החמאס, עוד אלפים או מאות בטיימס סקוור ועוד רבים בשאר מדינות אירופה.

כשזה קורה בטורקיה, או ירדן או מצרים, למרות ה"שלום", אני לא מופתע. חלק גדול מהאזרחים שם שונאים אותנו. 

אבל כשזה קורה במדינות המערב, אפשר להבין עד כמה המצב דפוק - האנשים האלו, שברחו מהמדינות הדפוקות והנחשלות שלהם, מנצלים עכשיו את הפתיחות, הפלורליזם והדמוקרטיה של המערב, כדי לתמוך בארגון טרור ולהצדיק רצח של יהודים.

בדיוק כמו בישראל, גם באירופה ובארה"ב, במקום לנסות להשתלב ולהנות מיתרונות החיים במדינה מערבית מתקדמת, הבורים הללו שואפים להפוך את מדינות המערב לאותם בורות ביוב מהם הם ברחו, וכך גם הם מחנכים את הילדים שלהם.

יש לנו בעיה של עשרות שנים בהסברה בעולם. מילא אם באמת כל או רוב המפגינים נגד ישראל היו ערבים עוד היה אפשר להבין למה הם נגדנו. אבל הרבה מהמפגינים הם לא ערבים, חלקם ודאי אפילו יהודים. 

לפני שנים עבדתי עם בחור (לא יהודי ולא ערבי...) שנולד וגדל בדרום אפריקה והיגר לארה"ב. באחד הביקורים שלו בארץ בשיחה פרטית הוא אמר לי שמה שאנחנו עושים לערבים בשטחים זה ממש כמו מה שהנאצים עשו ליהודים. הזדעזתי והסברתי לו ארוכות למה זה כלל לא נכון ואין קשר בכלל בין הדברים. אחרי שיחה ארוכה הוא אמר שהוא מוכן לחזור בו מהדברים אבל אין לי מושג אם הוא באמת שינה את המחשבה שלו. 

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...