Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, yd b-4 כתב:

לא ברור למה העיכוב כל כך גדול.

בגלל שצריך לשנע כוחות וציוד. זה לא זבנג וגמרנו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

התכנית האוסטרלית הזו יודעת יותר על ההסתה החינוך והאנטישמיות הפלסטינית מרוב הישראלים.

שווה צפייה, מכסים המון נושאים, כולל תפקיד האו"ם, חלקים בתקשורת, הפרכה של שקרים ועוד הרבה.

עריכה אחרונה על ידי Coro
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 3 דקות, yd b-4 כתב:

התחינה של גלנט לחזיבאלה לרסן את עצמו מבישה.

הדיבורים הללו לא מכוונים לאוזני נסראללה אלא לאוזניים אחרות..

קצת פרספקטיבה, אנחנו עדיין לא התחלנו בכלל.. אנחנו בסוג של מבצע והתאוששות כללית. 

המערכת צריכה ניעור ולוקח לה זמן לצאת מהטראומה.

אתה צריך להקשיב לדיבורים ולבחון אותם, לראות אולי יש שם מסר שמסתתר ומכוון למישהו מסוים.

היה נאום של ביבי מהימים האחרונים (אם אני לא טועה שישי בערב) שבכלל היה מיועד לנשיא ארה"ב אבל בת'כלס בנאום הוא דיבר בעברית.

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

תליינות ותקיעת סכין בגב, זה ספורט לאומי בישראל.

אני הראשון שיגיד את זה, מה שנקרא נחיה ונראה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)

המקרה של המשפחה הזו שבר אותי כשהראו סרטון של המחבלים בתוך הבית. לא ידעתי מה מצבם עד לכתבה זו. האם ושני מהילדים בחיים אך עם טראומה בלתי נתפסת. הילדה הגדולה נרצחה מול המשפחה הלא מאמינה, האב נחטף.

https://news.walla.co.il/item/3616356

עריכה אחרונה על ידי Coro
  • אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 5 שעות, Gosser1860 כתב:

ביבי בן 73, תוחלת החיים 81.2...

חשבתי שכבר בקורונה עברנו את השלב הזה.

תוחלת החיים בהינתן שהוא כבר בן 73 היא יותר גבוהה (אין לי טבלה של המספר המדויק)

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 23 דקות, davemustaine87 כתב:

אני מקווה שאני טועה, אבל עם הזמן והגופות בעזה, הלחץ יתחיל לעלות ומהר מאוד ישכחו את ה-1400 מתים שיש בישראל. ואז מה עושים? מפסיקים? ממתנים את ההתקפות? 

אני יודע, לא מייצג, ובכול זאת מצרף שני צילומי מסך (עם תירגום) מ NOS ו דה טלחרף ההולנדים:

image.thumb.png.2768ebe59ad1aeedbd5970a3ea736619.png

image.thumb.png.f347339bd5feb3defd31f64bf1fce915.png

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 15 דקות, Coro כתב:

המקרה של המשפחה הזו שבר אותי כשהראו סרטון של המחבלים בתוך הבית. לא ידעתי מה מצבם עד לכתבה זו. האם ושני מהילדים בחיים אך עם טראומה בלתי נתפסת. הילדה הגדולה נרצחה מול המשפחה הלא מאמינה, האב נחטף.

היום הייתי בלוויה של בת דודה של החבר הכי טוב שלי, היא הוגדרה כנעדרת יחד עם אחותה ואחיין שלהן. כשחזרנו מהלוויה - הם קיבלו הודעה שגם האחיין זוהה כמת.

ואני כבר חשבתי שנגמרו לי הדמעות בגוף, עד שראיתי את מה שצירפת.

פורסם
לפני 16 דקות, פינדר כתב:

חשבתי שכבר בקורונה עברנו את השלב הזה.

תוחלת החיים בהינתן שהוא כבר בן 73 היא יותר גבוהה (אין לי טבלה של המספר המדויק)

כן, נכון. אבל צריך לזכור שלביבי יש ככל הנראה בעיות לבביות קשות יותר או פחות. 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 32 דקות, Coro כתב:

מזעזע מאז הייתי באי שקט מה קרה איתם, לפחות הן ניצלו מקווה שהאב יחזור בקרוב.

פורסם

מצרים תתחיל לתת לבעלי אזרחות זרה לצאת מרצועת עזה דרך מעבר רפיח ממחר.

אני חושב שזה חלק מעיכוב הפעולה, להרגשתי- רעידת אדמה של ממש הולכת להתרחש. אפשרי שבישראל גם מחכים לנושאות המטוסים האמריקאיות שיהיו ממש "בשכונה" כדי למנוע פעולות רציניות של חיזבאללה.

אם הקבינט קופא על השמרים בגלל שביבי עוד עסוק בלהכתים את המכנסיים שלו אן לתכנן הישרדות פוליטית, צריך להזיז אותו מיד בגין אי כשירות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...