Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, PinkDolphin כתב:

איך בכלל ניתן לקבוע שהשקר נועד למטרת יחסי מין?

במקרים שהובאו לדין, היה ספק בעיניין?

לפני 4 דקות, PinkDolphin כתב:

למה אתה בכלל מניח שיחסי מין זה ״פרס״ שאישה יכולה להעניק לגבר, ולא להיפך?

שוב: במקרים שהובאו לדין היה ספק בעיניין?

תמיד אפשר להתפלפל ולמצוא מקרי קצה, אבל בסוף המקרים שמגיעים לכתב אישום הם מקרים מובהקים. 

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, PinkDolphin כתב:

והחוק מדבר על יחסי מין, לא על בניית קשר שגורם לאדם לשנות את חייו

החוק מדבר על רמאות לצורך קיום יחסי מין. השופט יקבע איזה סוג של רמאות שמביאה ליחסי מין נחשבת לאונס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

לחרטט בגובה שלך בשביל לילה אחד זה לא כמו ליצור מצג שווא כאילו אתה הולך להתחתן איתה.

למה? למה הבטחה לחתונה זה פרס שמגיע עבור אי התרחשותה פיצוי כלשהו? זוגות נפרדים בגלל אלפי סיבות שונות כל יום.
מוסרית לא מגיע שום פיצוי על נישואים שלא הגיעו להבשלה.
זו חשיבה של לפני 2000 שנה כשנשים היו רכוש ממש, ואני די מתפלא עליך. זה לא תואם את הדעות שלך בנושאםי אחרים.

לפני 4 דקות, פינדר כתב:

במקרים שהובאו לדין, היה ספק בעיניין?

שוב: במקרים שהובאו לדין היה ספק בעיניין?

תמיד אפשר להתפלפל ולמצוא מקרי קצה, אבל בסוף המקרים שמגיעים לכתב אישום הם מקרים מובהקים. 

אנחנו מדברים על החוק הזה ברמת העקרון והמוסר שלו, לא על מקרה כזה או אחר, והדגשתי את זה.
אל תשנה את הנושא בבקשה.

פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

לא הכי פוליטי אבל קרוב - ממתי כל דבר הפך לאונס?

יש את הסיפור על רב ישיבה ,נשוי עם משפחה, שהציג את עצמו כרווק חילוני, וקיים קשרים רומנטיים ויחסי מין עם מספר נשים. בליינט כבר המציאו עבירה חדשה "אנס נשים במרמה" (או פשוט אונס, כמו שדיווחו שם היום במבזקים).

אפשר להגיד עליו הרבה דברים רעים, גם מבחינה מוסרית וגם מבחינה "דתית", בתור אדם מאמין ורב, אפשר כנראה גם להאשים אותו בעבירה של קבלת דבר במרמה, אבל אונס?

כל גבר שמחרטט כדי להכניס מישהי למיטה עכשיו הוא גם אנס?   

סיפרת למישהי במועדון שאתה יוצא מחר לנפוש באיטליה עם היאכטה הפרטית ושיש לך חברת סטארט אפ, היא שכבה איתך, ולמחרת גילתה שיש לך פולו 2005 ואתה גר עם אמא, אז אתה פתאום אנס.

יש תקדים שקבע בית המשפט, שבו גבר ערבי שכב עם יהודיות לאחר שהציג עצמו כיהודי. הורשע באונס.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

החוק מדבר על רמאות לצורך קיום יחסי מין. השופט יקבע איזה סוג של רמאות שמביאה ליחסי מין נחשבת לאונס.

בדיוק. אבל אתה טענת

ציטוט

וזה לא לחרטט קצת כדי להשיג לילה עם מישהי במסיבה, זה לבנות קשר רציני ולהונות בן אדם לחשוב שאתה מעוניין לחיות איתו.

החוק ממש לא מדבר רק על מקרים כאלה של קשר רציני מבוסס על הונאה, אלא על כל קיום יחסי מין.
הטענה שלך לא אמת, ואתה לא מנהל דיון בתום לב. סיימנו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, PinkDolphin כתב:

למה? למה הבטחה לחתונה זה פרס שמגיע עבור אי התרחשותה פיצוי כלשהו?

חתונה זה דוגמא לרצון לחיות חיים משותפים עם מישהו ורק איתו, לא חייב להיות דווקא חתונה אלא ה"בלעדיות" איך שלא תציין את זה.

לפני 6 דקות, PinkDolphin כתב:

החוק ממש לא מדבר רק על מקרים כאלה של קשר רציני מבוסס על הונאה, אלא על כל קיום יחסי מין.

אי אפשר להמציא חוק מיוחד לכל דבר. 

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, פינדר כתב:

אתה שוב הולך להמציא מקרים שלא קרו וכנראה גם לא יקרו.

אף אחת לא התלוננה על אונס בגלל פערי גובה ואם מישהי תתלונן, התלונה תגיע למגרסה.

כנראה שגם העונש יהיה שונה בשני המקרים וישקף את ההבדל בפגיעה.

מאיפה אתה יודע אם הם לא קרו או כנראה לא יקרו?   אין נשים שמשקרות לגבי אונס/הטרדה מינית?

וזה לא משנה שהעונש יהיה קל יותר. עצם זה שלשקר לאישה כדי להכניס אותה למיטה עלול להיחשב אונס, בעוד שלכפות למשל מין אוראלי על גבר (ולא משנה לצורך העניין אם זה גבר או אישה בצד הכופה) נחשב "רק" מעשה סדום, מראה כמה ההגדרה הזאת הזויה.

לפני 35 דקות, SlowRide כתב:

לחרטט בגובה שלך בשביל לילה אחד זה לא כמו ליצור מצג שווא כאילו אתה הולך להתחתן איתה.

שוב, אני לא מדבר ספציפית על המקרה של הרב. גם במקרה של הבחור הערבי שהורשע, לא זכור לי שהוא הבטיח להתחתן איתה, ועדיין הוא הורשע באינוס. 

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

כמה טמטום יש בממשלה הזאת.

מיכאלי על פגישת שר החוץ עם השרה מלוב: "חייב להתפטר", גוטליב: "לא סוד מדינה" (ynet.co.il)

מיכאלי על פגישת שר החוץ עם השרה מלוב: "חייב להתפטר", גוטליב: "לא סוד מדינה"

אחרי הפגישה בין אלי כהן לשרת החוץ של לוב, שהובילה בין היתר לפיטוריה, תקפה אותו יו"ר העבודה: "הביא לפגיעה אנושה ביחסי החוץ של ישראל". לדבריה, "כל מה שמעניין זה לייקים, הוא הרס את חייה". ח"כ גוטליב: "אנו לא עובדים במחשכים ונפגשים בסודי סודות, לא עושים לנו טובות".

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תיתפס למילה חתונה, הערבי הציג את עצמו לבחורות במצב כלכלי קשה כבכיר במשרד השיכון. הבטיח להן עזרה כלכלית בנוסף על קשר אינטימי.

פורסם
לפני 3 שעות, Nemesis כתב:

הבעיה שלי עם החוק הזה הוא שבחיים לא יהיה ניתן לתבוע אישה בעילה דומה. 

אצל נשים זה אחרת, הן ירמזו לרעיון שאולי תשכבו בשביל לקבל את הזמן שלך. 

Future implied pussy המונח שאהבתי בהקשר הזה, קצת שונה, עדיין חרא

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

וזה לא משנה שהעונש יהיה קל יותר. עצם זה שלשקר לאישה כדי להכניס אותה למיטה עלול להיחשב אונס, בעוד שלכפות למשל מין אוראלי על גבר (ולא משנה לצורך העניין אם זה גבר או אישה בצד הכופה) נחשב "רק" מעשה סדום, מראה כמה ההגדרה הזאת הזויה

אם כפיית מין אוראלי על גבר זה לא אונס, אז זה מה שדורש תיקון. לא הפוך.

כאמור, בכל המקרים שהגיעו לתביעה פלילית, לא היה מדובר בשקר קטן אלא במשהו משמעותי מאוד.

אתה ממציא בעיות שלא קיימות, בשביל להימנע מלהעניש על מקרים מציאותיים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

רק שמיכאלי צודקת, וגוטליב כרגיל שוגה.

כן עובדים במחשכים ונפגשים בסודי סודות. 

זה עוד יותר חשוב הפגישות במחשכים מאשר להצהיר ולהתלהב מפגישה חסרת אפקט לטווח הקצר.

המפגשים הסודיים הביאו לנו את הסכמי אברהם אחרי עשרות שנים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אחרי זה הם חושבים שהם שולטים וכו' וכו' וכו'.

יחס מחפיר לשוטרים, אני הכי הרבה נתקל מביביסטים או שהם הכי קולניים לגבי זה או שזו האמת עצמה. 

להתנהג בזלזול לשוטרים.

איך כתבתי כבר בעבר, על חטיפת נשק, כדור על מנת לעצור.

לבנתיים עד שנגיע לכדור על מנת לעצור, הגיע הזמן שהמדינה תוריד את האחריות מכל האזרחים ושכל אזרח במדינה הזו יתחיל לדאוג לעצמו.

חאלס להציל אנשים שנקלעו למצבים הזויים, חאלס לממן אנשים וילדים על כלום ושום דבר, חאלס לממן דירות לאנשים, בקיצור חאלס לממן.

אנשים צריכים להתחיל לדאוג לעצמם ושאמא מדינה תפסיק לגונן עליהם כאילו היו ילדים קטנים שלא יכולים להחליט ולפעול.

חטיפת נשק -> כדור על מנת לעצור. ערבי או יהודי לא משנה בכלל.

ערבי היה עושה כזה דבר והוא היה חוטף כבר כדור 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...