Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 33 דקות, asix כתב:

המלך אמר להרים ידיים.

המלך והמשרתים.

לפחות אנחנו יודעים מניסיון שביבי לא רץ לפרסם כול פגישה סודית שהייתה.

יותר טוב שיקשיבו לו המשרתים ולא ישרפו גשרים.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 9 דקות, David32 כתב:

לפחות אנחנו יודעים מניסיון שביבי לא רץ לפרסם כול פגישה סודית שהייתה.

יותר טוב שיקשיבו לו המשרתים ולא ישרפו גשרים.

ביבי אשף בתחום יחסי החוץ. אפשר להגיד עליו הרבה דברים, אבל בקטע הזה הוא יודע את העבודה.

בכל השאר תופסים אותו בב*צ*ם.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

כי זאת הבעיה של הממשלה הזאת - ביום יום הם מדברים שטויות וממציאים דברים, עד שיש משהו שהוא לכאורה טוב/הגיוני שהם עושים או מתכוונים אליו הם מוציאים את זה החוצה בצורה מטומטמת.

אין שכל אין דאגות, גרנדמייזר יסדר.

אני מאמין שבמקרה הזה היה קצת אחרת. היה חייב לגרד עוד כמה גרושים לישיבות. ממי לקחת? משרד הביטחון? חינוך? חשב שיהיה יותר קל לגנוב מערבים. אבל הפעם חטף גם מהבית/שלטון מקומי ואז מחפש את הסולם לרדת מהעץ.

פורסם

אין כסף. פחות הכנסות ממיסים. המון כספים חדשים לחרדים, מתנחלים, משיחיים וכל אוכלוסיה שקשורה אליהם.

לא נותר כסף להעלות משכורת למןרים.

גם לא העלו משכורת לשוטרים ממה שאני יודע.

מי ירצה להיות שוטר? מי ירצה להיות מורה?

לדעתי נקודת השפל בחינוך התחילה כשזה התחיל להיות מקצוע נשי.

פה זה שאלת ביצה ותרנגולת.

השאלה אם המשכורות הנמוכות ותנאי המשרה (חופשת קיץ וגם חצי משרה) גרמו לזה להיות מקצוע נשי או ההפיך.

פורסם

אני רואה מגמה של נשים דתיות שנכנסות למערכת החינוך הממלכתית.

עצוב לאן דור העתיד של המדינה הולך......

פורסם
לפני כשעה, asix כתב:

אני רואה מגמה של נשים דתיות שנכנסות למערכת החינוך הממלכתית.

עצוב לאן דור העתיד של המדינה הולך......

כן, ראיתי את זה כבר לפני עשר שנים. כל אותן ״שהידות אולפנה״. מרעילות את המוח לילדים שלא יכולים להתנגד.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 9 שעות, יובל .מ. כתב:

סרטון מדהים של חוסר מודעות.

הבחורה עם הכובע מצלמת עם פלאפון שיוצר במזרח, הגיע אליה בדרכים מזהמות, לובשת כובע שכנראה יוצר על ידי איזה ילד בנגלדשי בן 7 בתהליך מזהם, אבל הכי חשוב, "Did anyone get that"..

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 8 שעות, yb כתב:

תתקנו אותי אם פספסתי משהו בקשר לכל סאגת אי העברת כסף לרשויות הערביות-

סמוטריץ קודם קודם סירב להעביר, המסר היה שאנחנו לא הממשלה הקודמת, ממשלת אחין מוסלמים ודברים שכאלה, הוא קיבל ביקורת רצינית.    עבר זמן ופתאום הגיע סיפור מנומק של בעיית קבוצות הפשע הערביות וכספים יועברו רק דרך בקרה.   

באוזניים שלי זה נשמע כמו סיפור שיש בו נגיעה עם האמת שפשוט נתפר לצורך פוליטי.

כן אני יודע, אני מאוד חשדן עם כל צעד שהממשלה הזאת עושה (מי שנכווה ברותחין... וכל זה...).

אולי כדאי כדאי להסתכל בטקסט בוק של קהלת מה ההנחיות...

תשמע סיפור, התקציב שיועד לעיריות ערביות אושר בתקציב המדינה בממשלה הקודמת והנוכחית בלי שום התנגדות.

מפה אתה יכול להבין לבד, למה וכמה זה קרה..

לגבי מערכת החינוך, לעשות שיטת השוברים, עם תקציב אחיד לכל התלמידים, לא משנה ערבי או יהודי. דתי או חילוני.

אבל בממשלה הזו, רק סוציאליזם יש אז לא נראה את זה עד לממשלת בנט הבאה.

אפשר גם לבטל את הלימודים של האברכים עד גיל 21 ולהוריד אותו לגיל 18. זה ישחרר די הרבה כספים

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

ביבי אשף בתחום יחסי החוץ. אפשר להגיד עליו הרבה דברים, אבל בקטע הזה הוא יודע את העבודה.

אם אתה בודק עם ארהב, צרפת, אנגליה,  הרושם שהכישוף לא הצליח איתן.

הזיתים שלו מוגנים ע"י החברה שרית, אף אחד לא מעיז להתקרב.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 4 שעות, Coro כתב:

ככה בדיוק צריך לעשות.

רק בישראל הפכו חסימת כבישים ראשיים לנורמה.

אפרופו סבירות, זה ממש לא סביר.

מחר למשל, באשדוד הולכים *שוב* לחסום את הכניסה הראשית לעיר (שבוע שעבר הכניסה הייתה חסומה ל-3 שעות עם פקקי ענק) למען הילד האתיופי שנדרס.

עכשיו בואו, אני לגמרי חושב שהסיפור שלו טראגי ונעשה לו עוול גדול. אבל עיר שלמה צריכה להיות נצורה בגלל זה? אני ממש לא חושב.

התקדימים שנוצרו פה עם חסימות הכבישים בכל הארץ (כבישים ראשיים) היא לא הגיונית, לא סבירה ולא מידתית.

רק ראש ממשלה חלש וחסר עמוד שידרה שמוגבל בגלל סדרת כתבי אישום שלא מאפשרים לו להגיב בכלל יכול להביא אותנו לאנרכיה כזאת.

• אהבתי 1

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 3 שעות, DareDevil כתב:

אפשר גם לבטל את הלימודים של האברכים עד גיל 21 ולהוריד אותו לגיל 18. זה ישחרר די הרבה כספים

עם כאלה רעיונות ברור למה הנוער מידרד לרמה כזו שקצת אחרי 18 כמעט כולם כבר בורחים מהבית ומסתובבים עם נשק.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, יובל .מ. כתב:

הוא ממש לא אשף בתחום הזה. היה נואם יפה באו״ם לפני הרבה שנים, וזה הכל. זה ככל הניראה התפקיד היחיד שאי פעם עשה בצורה טובה ומלאה.

הוא ממש שרף את הקשרים עם פוליטיקאים מהמפלגה הדמוקרטית בארה״ב בזמן ממשל טראמפ, למרות שלא היתה שום סיבה לעשות את זה והמדינה לא הרויחה מזה כלום. טעות של טירון גמור, כי הרי ממשלים אמריקאים מתחלפים בתדירות לא נמוכה (כהונת נשיא מוגבלת ל-8 שנים).
טראמפ שרף חוליית מודיעין קריטית שלנו בסוריה שריגלה בתוך דאעש, רק כי החליט להשויץ ביידע שלו לרוסים -- והחוליה בדיוק גילתה שדאעש פיתחו דרך חדשה להעלות פצצות על מטוסים ללא להיתפס. השווצה שמזכירה את האדיוט אלי כהן ושרת החוץ של לוב.

טראמפ פושע ממש (רמאי, גנב, ואנס, וזה עוד לפני כל המשפטים החדשים) ומטומטם, וסייען של ממש לניאו-נאצים אמריקאים, והקשר הקרוב איתו של ביבי, ונסיון ההתערבות הבוטה של ביבי בבחירות לקונגרס בארה״ב עשה המון נזק ליחסי ישראל עם יהדות ארה״ב וליחסים עם כל שאר העולם הנאור.
וזה לא שטראמפ נאמן לביבי בגלל זה: הוא לא סולח לביבי על כך שהתקשר לביידן לברך אותו על הזכיה בבחירות לנשיאות, צעד סטנדרטי שעושה כל מנהיג בעולם, כי טראמפ, עד היום, לא מודה שהפסיד בבחירות ב-2020.

(הדבר היחיד שטראמפ עשה זה להזיז את שגרירות ארה״ב בארץ לירושלים -- ממש לא חשוב בראיה ארוכת טווח, במיוחד כי נשיא עתידי בקלות יכול להחליט להזיז אותה חזרה, ואני מעריך שזה יקרה בקרוב.)

מדינאים אירופים לא מתרשמים כשמשקרים להם באנגלית במבטא אמריקאי, מה לעשות.

עריכה אחרונה על ידי PinkDolphin
  • אהבתי 3
פורסם
לפני 13 דקות, PinkDolphin כתב:

במיוחד כי נשיא עתידי בקלות יכול להחליט להזיז אותה חזרה, ואני מעריך שזה יקרה בקרוב.

לא רואה את זה קורה. במיוחד מכיוון שיש חוק מיוחד להעברת השגרירות לירושלים שעבר ברוב מבטל וטו. היה סעיף בחוק שאיפשר דחיה כל חצי שנה, אבל טראמפ לא חתם עליו ב-2018 ולכן החוק נכנס לתוקף. כעת צריך להעביר חוק חדש כדי להחזיר את השגרירות לתל אביב - וזה כמעט בטוח לא יקרה.

• תוכן חדש...