Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

העיקר שהיא תחטוף

פה אני לא מסכים, השוטר צריך להחטיף רק במידה ולא ניתן לעצור את הבן אדם בצורה אחרת.

בכל אופן אנשים מגעילים כאלה כנראה כבר מנוסים במפגשים כאלה עם שוטרים, ולשוטרים גם יש ניסיון בלסיים את זה במינימום נזק לכולם.

סה"כ המשטרה עשתה הפעם עבודה טובה.

הקורבנות בסיפור הזה הם השכנים של היצורים האלה. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מע׳ החינוך בקריסה.

לא זאת המיוחדת של החרדים ולא הישיבות התיכוניות של החרד״ל (אלו שסמוטריץ הפנה אליהן חלק גדול מהתקציב).

כמה עוד אנחנו צריכים היחנק עם השוד הזה? זה לא התחיל עם הממשלה הזו אבל היא בהחלט לא עושה שום דבר כדי לפתור את הבעיה, אלא רק מחריפה אותה.

הבן שלי, לפני שנתיים, ניגש לבגרות בתנך למרות שלא היתה להם מורה כל השנה. אני רואה דיווחים של אנשים על כל מיני פתרונות ״יצירתיים״ השנה, כמו מחנכת אחת לשתי כיתות, או מחנכת כיתה א׳ שלא למדה הוראה ועוד.

גם המחסור ברופאים בעייתי מאוד. מהנסיון הקטן שלי, תור לרופא מקצועי זה לעוד כמה חודשים בלבד.

אבל הממשלה עוסקת בסדרי עדיפויות. כמו לחץ של החרדים לתת אשרות והקלות לפליטים מאוקראינה, כדי שחלילה לא ימנע מהברסלבים לטוס לאומן. כולל השתדלות מיוחדת של פרוש לטובת האנס ברלנד.

וכל הממשלה הזו שמגוייסת לטובת פחות מ2% מהאזרחים, שבחרו להתנחל ביו״ש.

image.thumb.png.2d6961ae4dc957cb6b745ca1ca10251a.png

• אהבתי 1
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מה זאת אומרת אין תנ״ך או ספרות (או כל מקצוע אחר)? איך יכול להיות שאין מורים לזה, ומחליטים פשוט לוותר על שנה?! זה נשמע הזייה טוטאלית.

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, פינדר כתב:

מע׳ החינוך בקריסה.

לא זאת המיוחדת של החרדים ולא הישיבות התיכוניות של החרד״ל (אלו שסמוטריץ הפנה אליהן חלק גדול מהתקציב).

כמה עוד אנחנו צריכים היחנק עם השוד הזה? זה לא התחיל עם הממשלה הזו אבל היא בהחלט לא עושה שום דבר כדי לפתור את הבעיה, אלא רק מחריפה אותה.

הבן שלי, לפני שנתיים, ניגש לבגרות בתנך למרות שלא היתה להם מורה כל השנה. אני רואה דיווחים של אנשים על כל מיני פתרונות ״יצירתיים״ השנה, כמו מחנכת אחת לשתי כיתות, או מחנכת כיתה א׳ שלא למדה הוראה ועוד.

גם המחסור ברופאים בעייתי מאוד. מהנסיון הקטן שלי, תור לרופא מקצועי זה לעוד כמה חודשים בלבד.

אבל הממשלה עוסקת בסדרי עדיפויות. כמו לחץ של החרדים לתת אשרות והקלות לפליטים מאוקראינה, כדי שחלילה לא ימנע מהברסלבים לטוס לאומן. כולל השתדלות מיוחדת של פרוש לטובת האנס ברלנד.

צריך שביתה של כמה חודשים טובים אבל יש בממשלה אנשים פחדנים שלא יודעים איך לעשות מו"מ.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 18 דקות, פינדר כתב:

מע׳ החינוך בקריסה.

אני חושב שיותר מהכל, זה האינדיקטור הכי חזק שמראה שהעתיד פה עגום. 

• אהבתי 3

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 10 דקות, garicho כתב:

מה זאת אומרת אין תנ״ך או ספרות (או כל מקצוע אחר)? איך יכול להיות שאין מורים לזה, ומחליטים פשוט לוותר על שנה?! זה נשמע הזייה טוטאלית.

זו המציאות העגומה.

לדעתי, למי שיש ילדים קטנים או מתכנן כאלו, זו אינדיקציה להגירה, יותר גבוהה מכל רפורמה משפטית.

הבחור מחנך ומורה לתנך:

image.thumb.png.00b069db6943df9f72051deeed018f88.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

קצת קיצוני להגר רק בגלל זה.

מה שיותר נכון לעשות לדעתי זה להתכונן להשקיע בחינוך פרטי לפי הצורך.

אני מכיר אדם שמלמד אנגלית באופן פרטי, גם בקבוצות וגם בשיעורים פרטיים. מתפרנס מזה יפה מאד.

לא ברור לי למה המורים האלה, במקום לעבוד עם משרד החינוך, לעמוד מול כיתה עמוסה בילדים ולהאבק לסגור את החודש, לא עובדים בצורה הזאת. הרי ביקוש לא חסר. 

אין ספק שזה חרא של מצב ברמה החברתית שרק מי שיש לו יכולת כלכלית יכול לשלם על שיעורים ילמד אבל ברמת המורה, הוא אמור להתפרנס בכבוד מהמקצוע שלו ולא להיות לוחם צדק חברתי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם (נערך)

אף אחד לא מהגר רק בגלל זה.

זה רק הסימפטום, זו לא המחלה.

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

קצת קיצוני להגר רק בגלל זה.

מה שיותר נכון לעשות לדעתי זה להתכונן להשקיע בחינוך פרטי לפי הצורך.

אתה מדבר במישור האישי. וגם זה בעיה, כי כמה הורים יכולים לממן שיעורים פרטיים?

ומי בדיוק יקח מורה פרטי לספרות או תנך?

אבל הבעיה הגדולה היא במישור הלאומי. בשנים הקרובות תקבל פה מחזור אחרי מחזור של בוגרי מע׳ החינוך, שלא באמת למדו.

ההשפעה של זה על המדינה היא אדירה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמובן במישור האישי, חוץ מזה מה אתה כבר יכול לעשות? אין ספק שהמצב פה הולך ומתחרבן. 

והאמת שיש מורים פרטיים למקצועות האלה.

מה שאני לא מבין, זה למה יותר מורים לא עובדים לעבוד באופן פרטי.

פורסם

תתקנו אותי אם פספסתי משהו בקשר לכל סאגת אי העברת כסף לרשויות הערביות-

סמוטריץ קודם קודם סירב להעביר, המסר היה שאנחנו לא הממשלה הקודמת, ממשלת אחין מוסלמים ודברים שכאלה, הוא קיבל ביקורת רצינית.    עבר זמן ופתאום הגיע סיפור מנומק של בעיית קבוצות הפשע הערביות וכספים יועברו רק דרך בקרה.   

באוזניים שלי זה נשמע כמו סיפור שיש בו נגיעה עם האמת שפשוט נתפר לצורך פוליטי.

כן אני יודע, אני מאוד חשדן עם כל צעד שהממשלה הזאת עושה (מי שנכווה ברותחין... וכל זה...).

אולי כדאי כדאי להסתכל בטקסט בוק של קהלת מה ההנחיות...

פורסם
לפני 5 דקות, yb כתב:

באוזניים שלי זה נשמע כמו סיפור שיש בו נגיעה עם האמת שפשוט נתפר לצורך פוליטי.

כן אני יודע, אני מאוד חשדן עם כל צעד שהממשלה הזאת עושה (מי שנכווה ברותחין... וכל זה...).

אולי כדאי כדאי להסתכל בטקסט בוק של קהלת מה ההנחיות...

כי זאת הבעיה של הממשלה הזאת - ביום יום הם מדברים שטויות וממציאים דברים, עד שיש משהו שהוא לכאורה טוב/הגיוני שהם עושים או מתכוונים אליו הם מוציאים את זה החוצה בצורה מטומטמת.

אין שכל אין דאגות, גרנדמייזר יסדר.

• אהבתי 1
פורסם

נכון כמובן, אבל אני חושב שזה גם מעבר ללא יודעים להסביר את עצמם /תקשורת לעומת (והיא אכן לעומתית). האמת שמכוונים היא מכוערת וכשאתה בשלטון בישראל ולא רק טרול גבעות ביהודה זה כבר לא עובד.

פורסם
לפני 46 דקות, SlowRide כתב:

כמובן במישור האישי, חוץ מזה מה אתה כבר יכול לעשות?

בדיוק מה שכתבתי: להגר.

מי שיכול כמובן.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני חושב שהרבה יותר אנשים יכולים להרשות לעצמם שיעורים פרטיים מאשר להגר. 

יכול להיות שאם נמשיך ככה באמת יהיה יותר קל להגר, כפליטים🤣

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

• תוכן חדש...