Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

כנראה שישבו כמה וכמה אנשים על גת כי הכניסו למדינה שאסור בה להכניס גת, יכול להיות שזה לא יהיה נוח לאנשים להתחיל לעבוד ויכול להיות שאנשים יצטרכו לעבוד יותר קשה בשביל להשיג דירה בבעלותם

לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

ערסיות מגעילות.

אחרי זה הן יבכו שלא מצילים אותם בעת סכנה או וואטאבר. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 11 דקות, DareDevil כתב:

אחרי זה הם חושבים שהם שולטים וכו' וכו' וכו'.

יחס מחפיר לשוטרים, אני הכי הרבה נתקל מביביסטים או שהם הכי קולניים לגבי זה או שזו האמת עצמה. 

להתנהג בזלזול לשוטרים.

איך כתבתי כבר בעבר, על חטיפת נשק, כדור על מנת לעצור.

לבנתיים עד שנגיע לכדור על מנת לעצור, הגיע הזמן שהמדינה תוריד את האחריות מכל האזרחים ושכל אזרח במדינה הזו יתחיל לדאוג לעצמו.

חאלס להציל אנשים שנקלעו למצבים הזויים, חאלס לממן אנשים וילדים על כלום ושום דבר, חאלס לממן דירות לאנשים, בקיצור חאלס לממן.

אנשים צריכים להתחיל לדאוג לעצמם ושאמא מדינה תפסיק לגונן עליהם כאילו היו ילדים קטנים שלא יכולים להחליט ולפעול.

חטיפת נשק -> כדור על מנת לעצור. ערבי או יהודי לא משנה בכלל.

ערבי היה עושה כזה דבר והוא היה חוטף כבר כדור 

אין ספק שזה מה שהיה קורה לערבי.
הסרטון הזה מדהים.
וזה לא קרה על רקע פשיטה על אירגון פשע חמוש, לא בהפגנה פוליטית גדולה (ששם בגלל מסות האנשים קשה לשלוט במצב גם למארגנים וגם למשטרה). תלונת רעש שיגרתית כמו שיש מאות כל יום בארץ, ומספר לא גדול של מבלים (פחות מ-10, ככל הנראה).
מקוה שה-הודיה הזו תקבל 10 שנים בפנים על נסיון לחטיפת נשק, הפרעה לשוטר במילוי תפקידו, ואיומים.
כמו שהיא נראית, היא תתחנחן ותעפעף לשופט ותצא עם עונש על תנאי בלבד (לפי הרקע, נראית נובורישית אז יהיה לה כסף לעו״ד טוב).

הייתי אולי ב-10 מסיבות פרטיות בחיי כששכנים התלוננו על רעש, מלפני 40 שנה ואילך. בחצי שנה האחרונה, גם התלוננתי על מסיבה רועשת בבניין ממולי.
הנוהל המשטרתי לא השתנה: פעם ראשונה אכן הם מבקשים להנמיך, ומזהירים שאם ייקראו שוב יחרימו את ציוד ההגברה, ובפעם השניה הם אכן מחרימים אותו (באופן זמני). בכל המקרים האלה השוטרים היו ענייניים, בד״כ מנומסים, ולא היתה שום אלימות משום צד.

פורסם
לפני 3 שעות, DareDevil כתב:

זה עוד יותר חשוב הפגישות במחשכים מאשר להצהיר ולהתלהב מפגישה חסרת אפקט לטווח הקצר.

המפגשים הסודיים הביאו לנו את הסכמי אברהם אחרי עשרות שנים.

לא, הם לא.
זה עוד שקר של ביבי.
ההסכמים קרו מ-3 סיבות, ואף אחת לא קשורה בדיפלומטיה כלשהי:
1) מדינות המפרץ התחילו יותר ויותר לפחד מאיראן בגלל מה שקורה בתימן, ובמידה פחותה מעיראק אחרי שהאמריקאים נטשו, ורוצים גישה למערכות נשק הגנתי מהסוגים שיש לנו (הרבה יותר זולים ומתאימים לזירות קטנות מהמקבילים האמריקאיים). האמריקאים לוחצים עליהם כל הזמן לשפר את מצב זכויות האדם שם, ואנחנו לא נעשה את זה.
2) גישה למטוסי F-35, שהאמריקאים לא נתנו להם בגלל התנגדות שלנו (והיתה טעות של ביבי לותר על זה)
3) המהלך שכל המדינות האלה עושות לצמצם תלות בכלכלת נפט נטו, כי ברור להם שהנפט ייעלם תוך עשורים. הם רוצים לפתח אנרגיה סולרית, התפלת מי ים, וחקלאות מקומית, וגם תשתית של חברות סטארטאפ טכנולוגיות. יותר יעיל לעשות את זה איתנו מאשר לשלוח צעירים לארה״ב ובריטניה, שאולי לא יחזרו משם.

שורה תחתונה:
זה עניין של אינטרסים משותפים באופן זמני שהבשילו בנקודת זמן מסויימת.
אלה משטרים ממש חשוכים, כולל עבדות מלאה דה-פקטו (בעיקר של עובדים מתת-היבשת ההודית), מה שלא מוסיף לנו שום קרדיט בעולם המפותח.

אישית, לא שמחתי על ההסכמים. הייתי הרבה יותר מעדיף קירוב יחסים ושת״פ מסחרי/חקלאי/מדעי עם מרוקו שהיא מדינה הרבה יותר נאורה גם אם לא דמוקרטיה, ונסיון ליחסים עם תוניסיה, שהיא המדינה היחידה הדמוקרטית בין מדינות ערב (ולפי מספר מדדים בינ״ל יותר דמוקרטית מישראל).

היחסים עם סודן זה רעיון רע מאד, כי צפויות להם מלחמות אזרחים בלתי פוסקות וארועי טבח בין כל הגורמים במדינה, וכל קשר איתה רק ילכלך אותנו.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

אם כפיית מין אוראלי על גבר זה לא אונס, אז זה מה שדורש תיקון. לא הפוך.

כאמור, בכל המקרים שהגיעו לתביעה פלילית, לא היה מדובר בשקר קטן אלא במשהו משמעותי מאוד.

אתה ממציא בעיות שלא קיימות, בשביל להימנע מלהעניש על מקרים מציאותיים.

אני לא יודע אם עברת על כל המקרים, אבל שוב - לשקר כדי להכניס מישהי למיטה, או להיכנס איתה למערכת אינטימית, זה לא אונס. 

כל הקטע באונס זה לא הסקס אלא האלימות. גם בעל יכול לאנוס את אשתו לצורך העניין.

אני מסכים שזה מבאס אם מישהי חשבה שהיא יוצאת לדייט עם מיליונר רווק עם יאכטה, ואחרי 3 חודשים גילתה שהוא מובטל נשוי עם חובות, ועוד יותר מבאס אם היא נתנה לו את הפרח שלה, אבל זה לא הופך את זה לאונס. זה פשוט יוצר זילות של המושג. 

לפני שעתיים, DareDevil כתב:

יחס מחפיר לשוטרים, אני הכי הרבה נתקל מביביסטים או שהם הכי קולניים לגבי זה או שזו האמת עצמה. 

להתנהג בזלזול לשוטרים.

רק אצלי היאבקות עם בחורות בבגדי ים מעלה כל מיני פנטזיות/אסוציאציות חיוביות?

אבל לגופו של עניין - איך אפשר לבוא בטענות למשטרה, כשהכותרת בכאן זה "ניסתה לחטוף אקדח משוטר והותקפה על ידו"?

אם שוטרים לא מצליחים להשתלט על 2 בחורילות שיכורות, לכאורה, אז איך אפשר לצפות שיתנו מענה מול פושעים אלימים?

וזה לא משנה אם זה מ"איפוק" או מחוסר יכולת.

לא צריך כאן כדור, אבל מרפק לפנים בהחלט התבקש. הבעיה שאחרי זה הן והאמהות שלהן יבואו לבכות על כמה שהן נסיכות, כמה שהשוטרים אלימים וכדומה.

וגם השוטרים בטח מבינים שהם לא יכולים לעשות את זה כי זה ייחשב כח לא סביר, ובתי המשפט/מח"ש יזמברו אותם. 

זה לא ישתנה כל עוד אנחנו חיים בחברה של יפי נפש אבל עם מנטליות ערבית. יש לזה יתרונות ויש לזה חסרונות.

פורסם

אני תמה למה 4 חודשים אחרי המקרה זה פתאום נהיה עניין חדשותי? זה היסטוריה עתיקה במונחים עיתונאים. ולמה זה בשרשור פוליטי?

מי פה יודע לענות?

ובארה"ב, אלימות של שוטרים כלפי מפגינים.

הם לכאורה דמוקרטיה ואנחנו דיקטטורה.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 5 שעות, DareDevil כתב:

להתנהג בזלזול לשוטרים.

על פי ההתנהגות זה לא מפגש ראשון שלהם עם המשטרה.

ראוי לציון הזוג בטרסה שיושב אדיש מול מלחמת עולם שמתרחשת לנגד עיניו.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 6 שעות, DareDevil כתב:

חטיפת נשק -> כדור על מנת לעצור.

אבל השוטר הצליח לעצור אותה בלי לירות. ודי בקלות.

בשום רגע הוא לא היה בסכנת חיים וגם לא קרוב לזה.

אנשים פה שמפנטזים ומייחלים לאלימות של המשטרה, זה הזוי בעיני.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 31 דקות, פינדר כתב:

בשום רגע הוא לא היה בסכנת חיים וגם לא קרוב לזה.

צריך להבדיל בין ניסיון חטיפת נשק על ידי ילד בן 8, לניסיון חטיפה על ידי חבורת בנות שיכורות ערסיות מסריחות, לניסיון חטיפה על ידי 4-5 גברים בני 30.

במקרה הראשון לא צריך לירות, במקרה השני נתון לשיקול דעתו, במקרה השלישי שיפרק מחסנית בלי לחשוב פעמיים.

התיעוד הזה מטריד מאוד. היו צריכים להשתמש בהרבה יותר כוח, היו צריכים לעצור את כל מי ששם ושהעז להרים יד, והמצולמת שקיבלה הזדמנות על ידי ערוץ 12 לנסות לצאת צדיקה צריכה לקבל איזה חצי שנה בפנים רק על האיומים והדיבורים שלה כאילו היא אלפרון. ואם היא קשורה לאלפרון שתיכנס ל-20 שנה כי זה איום לרצח של שוטר במדינה.

מדהים הניסיון של התקשורת להשחיר את המשטרה גם שהיא צודקת ב-100 אחוז.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 39 דקות, יובל .מ. כתב:

היו צריכים להשתמש בהרבה יותר כו

למה?

הרי במבחן התוצאה הוא עצר אותה. בלי סיכון לעצמו או לסביבה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 שעות, Coro כתב:

אני תמה למה 4 חודשים אחרי המקרה זה פתאום נהיה עניין חדשותי? זה היסטוריה עתיקה במונחים עיתונאים. ולמה זה בשרשור פוליטי?

מי פה יודע לענות?

ובארה"ב, אלימות של שוטרים כלפי מפגינים.

הם לכאורה דמוקרטיה ואנחנו דיקטטורה.

סרטון מדהים של חוסר מודעות.

הבחורה עם הכובע מצלמת עם פלאפון שיוצר במזרח, הגיע אליה בדרכים מזהמות, לובשת כובע שכנראה יוצר על ידי איזה ילד בנגלדשי בן 7 בתהליך מזהם, אבל הכי חשוב, "Did anyone get that"..

לפני 1 דקה, פינדר כתב:

למה?

הרי במבחן התוצאה הוא עצר אותה. בלי סיכון לעצמו או לסביבה.

בראייה לאחור תמיד רואים 6-6, בטח כשמנתחים סרטון מהמשרד בקארספורום.

אם מישהו היה תוקף אותו מאחור בזמן המעצר? היית בא ואומר "שמע זה סיכוני המקצוע" בלי להתחשב בזה שעכשיו הוא והמשפחה שלו בתהליך שיקום ארוך כי שברו לו בקבוק פינלנדיה על הראש.

בסוף הוא לקח הימור, וכמו שרשמתי במקרה כזה השיקול דעת שלו יכריע. הצליח לעצור בלי שימוש - יופי. היה משתמש - גם יופי. העיקר שהיא תחטוף.

אנשים לא מייחלים למשטרה אלימה, בניגוד למה שרשמת, כלפי אזרחים תמימים. לפי הדיבור וההתנהלות שלה היא לא תמימה, אז מקווה שהמשטרה תהיה כמה שיותר אלימה כלפיה.

היא מנוסה בעניינים האלה - כמו שאנסים ורוצחים שמים כיפה, היא שמה שמלה של חנהל'ה לפני שבת, רק שכחה להוריד את הלק ג'ל ולהסתיר את הקעקועים.

פורסם
לפני 8 שעות, DareDevil כתב:

להתנהג בזלזול לשוטרים.

חבל שאתה מביא סירטון מגמתי מערוץ 11 ולא את התיעוד המלא מערוץ 12 שבו היא מסבירה שהיא לא ירקה על השוטר כי יריקה זה עם רוק נוזל על הפנים ושמה שהיא עשתה היה טפו.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 שעות, gadik6 כתב:

אני לא יודע אם עברת על כל המקרים, אבל שוב - לשקר כדי להכניס מישהי למיטה, או להיכנס איתה למערכת אינטימית, זה לא אונס. 

כל הקטע באונס זה לא הסקס אלא האלימות

אז זהו - שלא. שאלת האונס הוא לא שאלת האלימות או אפילו שאלת הכפייה, אלא שאלת ההסכמה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...