Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, MZN כתב:

זרקת פה 400 טיעונים שלא קשורים לאף תגובה שהייתה קודם, אולי חלק כן בעקיפין אבל זה לא משנה, להגיב לך זה פשוט לשחק ליידי הרמה הנמוכה של ערוץ 14, ישראל היום, הטוויטר של יאיר נתניהו וכו'.

לא אומר את זה מתוך זלזול בך, באמת שלא, אלא מתוך איזה מנהג שנהיה בזמן האחרון לעשות דברים הזוים (יש שיגידו בכוונה, כדי לעורר ויכוח) -> לזרוק רפש לכל עבר -> לתת לצד השני להתחיל להתגונן ולהסביר את עצמו.

אתה מדבר כאילו כרעם ביום בהיר, שופט קטן וחמוד רצה להתמודד לנשיאות כנגד הרשעים בעליון.

כאילו אין איזה מאבק על שינוי שיטת הממשל בארץ, כאילו לא רוצים לעשות פה הפיכה ולשנות את איזון הכוחות בין הרשויות.. לא קרה כלום, זה ה0מאלנים מדמיינים דברים ומנפחים שטויות, כולה עילת סבירות, מה לא ככה?

שום דבר לא מקרי, שום דבר לא סתם, יש פה מהלך מתוכנן (של מוציאים לפועל מאוד עילגים אם יורשה לי לציין) ולהתחיל להתעסק בזוטות כאילו עכשיו שיטת הסניוריטי היא הבעיה של המדינה, זה עלבון לאינטיליגנציה, כנ"ל עילת הסבירות, כנ"ל חוק המתנות שהיה מאוד חשוב להעביר.

כמה שנמאסה לי הפלצנות הטיפוסית שלכם. אין לך מושג על מה אתה מדבר, ואתה כותב לי על רמה נמוכה?

נתחיל מה"טוויט" שהבאת, של כתב מהצינור (???), שמראה על חוסר הבנה מוחלט. דוגמה פשוטה - "שמעון נטף, שהפך עם הזמן גם לחוקר בפורום קהלת, ממונה לעוזרו המשפטי של אלרון בעליון".

מה השורה הזאת באה חהגיד או לרמוז?   אתה או הכתב מודעים לזה שיש מכרז לתפקיד?   זה לא שאלרון מביא איתו יועץ משפטי מהבית.

אגב, מה הסיכוי שלשופט עליון יש יותר מעוזר משפטי אחד? 

בבקשה, מוזמן להגיש מועמדות (אבל שנה הבאה. השנה כבר נסגר המכרז).

וכדי לחזק את הטענות שלו, הוא מביא 2 מאמרי דעה של רוטמן, מאותו תאריך. מה אני אגיד לך, פשוט תחקיר עיתונאי מקיף.

להזכירך, מי שדחף למינוי אלרון לעליון זה שקד וכחלון, לא בדיוק "רוטמניסטים" טיפוסיים. 

נמשיך בשיטת ה"סניוריטי" - איפה בעולם יש שיטת סניוריטי?   אני אחסוך לך קצת עבודה - בארה"ב ובגרמניה אין.

בגרמניה הנשיא וסגן הנשיא נבחרים על ידי בתי הנבחרים, ובארה"ב, תחזיק טוב, הנשיא בוחר את השופט הראשי של בית המשפט העליון, ולאחר מכן הסנאט מאשר אותו. אגב, כמדומני, אפילו אין חובה שהוא יבחר מתוך שופטי בית המשפט העליון הנוכחיים.

להסביר למה שיטת הסניוריטי טובה אתם לא יכולים, חוץ מתיאוריות קונספירציה על זה שהכל "תוכנן מראש" או חששות מכך ששופטי העליון ימכרו את עצמם בשביל כס הנשיא.

כלומר זה שבית המשפט זה קליקה סגורה, שפוסקת החלטות מנותקות, זה רעיון קיצוני, נכון?

אבל זה שהחדירו "שתול" בדמות שופט לבית המשפט העליון, ועוד לא סתם שופט, אלא שופט מצטיין ונשיא בית משפט מחוזי, כדי לעשות הפיכה, זה הגיוני לגמרי.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם
לפני 5 שעות, gadik6 כתב:

להסביר למה שיטת הסניוריטי טובה אתם לא יכולים, חוץ מתיאוריות קונספירציה על זה שהכל "תוכנן מראש" או חששות מכך ששופטי העליון ימכרו את עצמם בשביל כס הנשיא.

זה שאתה מסרב לקבל את ההסבר כי הוא לא מסתדר לך עם המציאות, לא אומר שההסבר לא טוב.

לפני 5 שעות, gadik6 כתב:

נמשיך בשיטת ה"סניוריטי" - איפה בעולם יש שיטת סניוריטי?   אני אחסוך לך קצת עבודה - בארה"ב ובגרמניה אין.

אתה חוזר לשיטת הצרי פיקינג הידועה שלך. בארהב אין סניוריטי כי שם הבחירה היא לגמרי פוליטית. הם מסתמכים על מנגנוני איזון שלא קיימים פה. ולמרות האיזונים שלהם אנחנו רואים את הבעייתיות של בית משפט פוליטי כשהם הופכים פסיקות בנושא הפלות וכו.

• אהבתי 4
  • רעיון גרוע 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 שעות, Lior_Django כתב:

הכי מבאס פה, שהיא נראית נורמלית לחלוטין בראיון עצמו.

ממש לא כמו אחת שתנסה לחטוף לשוטר את הנשק או שמדברת כמו שדיברה אל השוטר.

הם ככה נראים כלפי חוץ אבל הדיבור הוא אותו דיבור גם לאחרים..

היא גם ידעה שיש מצלמה, כי ככה לא מדברים אנשים נורמלים כשהם עם אזיקים בניידת. אצלה הכל תאטרלי..

והכי חשוב בקלאסה..

משהו שהפריע לי, המשטרה לא מטפלת בארגוני טרור אלא צה"ל/שב"כ.

המשטרה יכולה לטפל אבל בדר"כ מדובר בשוטרים שנשלחים בעקבות מידע מצה"ל/שב"כ.

אני עכשיו רואה שהגבילו את גיל הצפייה, מעניין למה..

אחרי הכל זה לא בדיוק סרטון מחמיא לגברת.

די בטוח שניסו להוריד את הסרטון אבל אז היו צריכים להכניס את היד לכיס ולהתחיל משפט בבית משפט.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 5 שעות, gadik6 כתב:

הסביר למה שיטת הסניוריטי טובה אתם לא יכולים

בוא תציע שיטה אחרת שמונעת כל אפשרות הפעלת לחץ על השופטים מצד מי שבעניינו הם אמורים לדון.

ברור שהשיטה לא אידיאלית כי היא ממנה את הזקן ביותר ולא את המתאים ביותר אבל היא עדיין הרע במיעוטו (אלא אם יש לך רכיון אחר).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, פינדר כתב:

אפשר לא לאהוב את חיים לוינסון,

אי אפשר. הוא הביריון היחידי שיש לנו. ולפעמים זה גם קצת חבל.

לפני 6 שעות, gadik6 כתב:

איפה בעולם יש שיטת סניוריטי? 

איפה בעולם המערבי יש קואליציה, שמחצית ממנה לפחות זה פנטים דתיים גזענים, כולל כאלו שלא מרשים לנשים להתמודד לפרלמנט המקומי, כאלו הדוגלים בגירוש המוני של מיעוט אתני ואפרטהיד וכאלו שחושבים שהומואים גרועים מארגוני טרור?

אין לי דיעה על שיטת הסניוריטי. אני עדיין עשרים שלבים לפני, ולא מבין איך אפשר ברצינות לנהל שיחה על עקרונות דמוקרטים מהעולם, כשזה מי ששולט פה במדינה. 

...

כבר דיברתם פה על זה שינון מגל סיפר בטלויזיה שיגאל עמיר ירה ברבין כי השמאל השתיק מחנה שלם?

כיף בארץ.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 3
  • מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 42 דקות, יבגניפ כתב:

... ינון מגל סיפר בטלויזיה שיגאל עמיר ירה ברבין כי השמאל השתיק מחנה שלם?

כיף בארץ.

בטלויזיה של ינון מגל הציעו לשחרר את הרוצח יגעל אמיר.    אחרי ההצעה נשמעו גם מחיאות כפיים באולפן.

אך אחד לא התנצל.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

מי שהציע הוא עורך הדין של עמיר... 

על מה אתה רוצה שייתנצלו?

משפטית, יש לו קייס וצבורית, הציבור שם הביע את דעתו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 8 דקות, mikyl כתב:

וזה אומר על הציבור של ארוץ 14.

זה אומר שהם חושבים שונה ממני. לא פחות אבל גם לא יותר.

זכותם לחשוב שאחרי 30 שנה ניתן לקצוב את עונשו של אסיר שהורשע ברצח והוא היחיד שיושב כל כך הרבה זמן בלי שעונשו נקצב.

וכמובן שזכותי לא להסכים איתם.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 43 דקות, Night Driver כתב:

כותם לחשוב שאחרי 30 שנה ניתן לקצוב את עונשו של אסיר שהורשע ברצח והוא היחיד שיושב כל כך הרבה זמן בלי שעונשו נקצב.

זה כמו אלו שמאוד דואגים לתנאי המאסר והתפילה של שורף משפחת דוואבשה.

כאילו, מבחינה אובייקטיבית אפשר לדבר על תנאי המאסר של האנשים האלו, אבל אם מכל אלפי האסירים בישראל אתם מתמקדים דווקא בעמיר ואוליאל, זה בהחלט אומר משהו עליכם.

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 שעות, gadik6 כתב:

כמה שנמאסה לי הפלצנות הטיפוסית שלכם. אין לך מושג על מה אתה מדבר, ואתה כותב לי על רמה נמוכה?

ניסיתי להיות נחמד ולהדגיש שאני לא מזלזל בך, למה ההתקרבנות הטיפוסית ורגשי הנחיתות (מהבית? או מערוץ 14?) הטיפוסיים שלכם?

ספר לי עוד כמה אנחנו רוצים להיות דומים לארה״ב,  דפי המסרים מקהלת וערוץ 14 כוללים הסבר על חוקה?

כשמשהו לא מסתדר עם האג׳נדה -> אתה מוזמן להגיש מכרז, מה הבעיה?

כשמקבלים מסר לתקוף את מערכת המשפט -> חונטה, תופרים תיקים, חבר מביא חבר, קליקה סגורה.

• מצחיק 1
פורסם
לפני שעה, mikyl כתב:

וזה אומר על הציבור של ארוץ 14.

מה אתה חושב ייקרה אם יתנקשו בביבי? 

לא יירקדו ברחובות? 

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני חושב שלפעמים המשטרה לא שולפת טייזר מספיק בזמן וגם נשק.

בשנייה שהיא חטפה את הנשק, היה צריך לשלוף אותו ולבצע ירי על מנת לנטרל.

מייד לאחר מכן לפנות את הבית תוך 5 שניות. באיזשהוא מקום אנשים רגילים ששוטר זה משהו שמתווכחים איתו.

אגב, בדכ פושע רציני לא מתווכח עם שוטרים. הוא פשוט לא סופר אותם ומבקש את העורך דין שלו. אז מי רב עם שוטרים? אספסוף שלא מפחד ממנו.

לתת לבחורה 10 דקות להתלבש בבית אחרי אירוע חטיפת נשק כשאתה 3 שוטרים ויש הרבה אנשים בבית? באותה מידה אחד מהם היה יכול לחטוף דקירה.

מצטער, בקטע הזה צריך לפעול כמו בארהב. לבודד זירה, לעצור אותה מיידית, ולזרוק עליה שמיכת סקביאס.

להוציא את כל יושבי הבית החוצה. לא עובד בקריאות? מסכת אבכ ושני רימוני גז מדמיע, במיוחד אם אין קטינים בבית.

זה לא שהיא ערומה ובחוץ יש קור איימים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 2 דקות, KipodYam כתב:

אני חושב שלפעמים המשטרה לא שולפת טייזר מספיק בזמן וגם נשק.

בשנייה שהיא חטפה את הנשק, היה צריך לשלוף אותו ולבצע ירי על מנת לנטרל.

מייד לאחר מכן לפנות את הבית תוך 5 שניות. באיזשהוא מקום אנשים רגילים ששוטר זה משהו שמתווכחים איתו.

אגב, בדכ פושע רציני לא מתווכח עם שוטרים. הוא פשוט לא סופר אותם ומבקש את העורך דין שלו. אז מי רב עם שוטרים? אספסוף שלא מפחד ממנו.

לתת לבחורה 10 דקות להתלבש בבית אחרי אירוע חטיפת נשק כשאתה 3 שוטרים ויש הרבה אנשים בבית? באותה מידה אחד מהם היה יכול לחטוף דקירה.

מצטער, בקטע הזה צריך לפעול כמו בארהב. לבודד זירה, לעצור אותה מיידית, ולזרוק עליה שמיכת סקביאס.

להוציא את כל יושבי הבית החוצה. לא עובד בקריאות? מסכת אבכ ושני רימוני גז מדמיע, במיוחד אם אין קטינים בבית.

זה לא שהיא ערומה ובחוץ יש קור איימים.

בשביל זה צריך משטרה חזקה וקונקרטית עם שוטרים מקצוענים. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...