Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגמרי.

ניסיתי להסביר למישהו שפינו חלק ממשפחתו וכועס על בגצ מאז, שאם הוא לא קיבל סעד משפטי אז, מחר אם ביבי יחליט לעשות משהו שהוא לא יאהב, הוא בכלל לא יוכל להתנגד.

ערימת השקרים של הימין הקיצוני מחרידה. ראיתי ראיון ישן מתחילת הממשלה של רוטמן עם שאול אמסטרמסקי. רוטמן טען שחלק מרכזי מהגיוון והבלמים ואיזונים זה הבחירות , כמות המפלגות והקואליציה שמורכבת ממספר מפלגות, וניסה לטעון שהקואליציה לא תאפשר לעשות כל דבר. ראיון מאלף, עם בן אדם חכם מאוד וקיצוני מאוד בעל תאוות כח וסיפורי שקרים בנוסח ארצות ערב/בריהמ של פעם.

אם הייתי רואה את הראיון הזה קודם הייתי יוצא להפגין כבר באותו היום ולא רק כמה חודשים אחרי כשחיברתי את הכל לתמונה הגדולה.

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

עמית סגל משקר בצורה בוטה ומכוערת

https://www.the7eye.org.il/478995?fbclid=IwAR0OHcCDB20Ui6ZBC25yx4zfKZOTSXZW-_2AhYewznTMOEY1rR1iTBmjx5k

זה מייאש כ"כ לראות איך אנשים מוכנים להדהד שקרנים ותועמלנים בוטים (תרתי משמע). אין טיפה של יושרה? משהו? 

זה לא חילוקי דעות, חילוקי דעות זה לגיטימי, אלו שקרים מובהקים. 

קראתי היום ציטוט מכונן: 

" אם כולם משקרים לך תמיד, התוצאה אינה זו שתאמין בשקרים אלא שאף אחד אינו מאמין עוד לשום דבר. משום ששקרים, מטבעם, חייבים להשתנות ומשטר שקרן חייב לשכתב כל הזמן את ההיסטוריה שלו. כמאזין אינך מקבל רק שקר אחד - שקר שמלווה אותך בשאר הימים - אלא אתה מקבל מספר רב של שקרים, תלוי במשב הרוח הפוליטי. ואנשים שאינם יכולים להאמין יותר בשום דבר אינם יכולים לגבש מחשבה, נשללת מהם אינה רק היכולת לפעול אלא גם את היכולת לחשוב ולשפוט. ועם אנשים כאלה אתה יכול לעשות כרצונך."

(חנה ארנדט)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אגב, להבנתי ואין על זה הרבה חומר, קוהלת ושאר הארגונים, אם תרצו וכו, הוקמו כתנועת נגד לקרן לישראל החדשה, שמימנה סמינרים ולימודים ללא מעט אנשים בשמאל.

זה קיבל תאוצה במיוחד אחרי ההתנתקות, שבה הציונות הדתית (הציבור, לא המפלגה) נשאר מיותם בחלקו. מאז הם מנסים להיכנס למוקדי הכח, התקשורת וכו.

אני לא נגד זה באופן עקרוני, הקרן לישראל חדשה היתה גוף נוראי שאי אפשר היה לכמת את השפעתו. אבל במקום לזרוק אותם לפח ההיסטוריה, קיבלנו את קוהלת ואם תרצו.

פורסם
לפני 57 דקות, פינדר כתב:

זה כמו אלו שמאוד דואגים לתנאי המאסר והתפילה של שורף משפחת דוואבשה.

כאילו, מבחינה אובייקטיבית אפשר לדבר על תנאי המאסר של האנשים האלו, אבל אם מכל אלפי האסירים בישראל אתם מתמקדים דווקא בעמיר ואוליאל, זה בהחלט אומר משהו עליכם.

בוא נסתכל על זה הפוך - למה לפינדר כל כך מפריע שהרוצחים האלה יקבלו יחס שווה לשאר הרוצחים? כי הם עשו משהו שנוגד את האג'נדה האישית שלך? למה פינדר בסדר עם קיצור מאסר לרוצח פלילי שרצח חייל בארגון פשע יריב על בקבוקים אבל לא  עם קיצור ליגאל עמיר?

(נסגור פינה מראש - מבחינתי כל רוצח צריך להיות בבידוד עד שימות, לא משנה אם זה רוצח יהודי או מוסלמי).

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

זה כמו אלו שמאוד דואגים לתנאי המאסר והתפילה של שורף משפחת דוואבשה.

כאילו, מבחינה אובייקטיבית אפשר לדבר על תנאי המאסר של האנשים האלו, אבל אם מכל אלפי האסירים בישראל אתם מתמקדים דווקא בעמיר ואוליאל, זה בהחלט אומר משהו עליכם.

ברור. רק שמה שאני חושב עליהם (ובלי לדעת מה אתה חושב אני בטוח שאני חושב עליהם יותר גרוע) הם גם חושבים עליי ומי צודק זה עניין סובייקטיבי.

לפני 41 דקות, falou כתב:

מה אתה חושב ייקרה אם יתנקשו בביבי? 

לא יירקדו ברחובות? 

תמיד יהיו כאלה שירקדו.

עד כמה שאני סולד מכל מה שהוא מייצג ולמרות כל מה שאני חושב עליו לא רק שלא ארקוד ברחובות אלא אגנה את כל מי שכן יעשה את זה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 14 שעות, פינדר כתב:

זה שהוא סומן ונבחר מראש.

הכל היה צפוי, בדיוק כמו שחזה לוינסון כבר בינואר.

רוטמן הריץ אותו כבר מ2017.

image.thumb.png.95f02cfacde7bce45acac280c01cbc60.png

כן.

לשיטת הסניוריטי יש מטרה: להוציא, לפחות למראית עין, את האופציה ששופט יתן פסק דין שמתאים לפוליטיקאים שאח״כ יחליטו אם למנות אותו לנשיא ביה״מ.

וכמו שאנחנו רואים, זה בשדיוק מה שקורה פה, כשהמועמדות שלו מתואמת עם יריב לוין.

זה בדיוק המהלך שנועד להפוך את ביה״מ לפוליטי לגמרי.

ברכות פינדר - מבחינתי באופן רשמי אתה אחד מהאנשים שמלבים את השנאה והקיטוב בארץ.

אם אלרון צריך להיות נשיא? לא יודע. אבל כמו שרשם RK איפהשהו - אתה תוקף את האדם בלי טיעונים. למה?

כי הוא שמרן? כי פעם רוטמן רשם עליו משהו, בתקופה שהוא לא היה קרוב אפילו לפוליטיקה? 

יש 2 אפשרויות - או שאתה עושה את עצמך ואתה לא מבין שאתה סתם תוקף פה את הבן אדם, או שאתה מבין מה אתה עושה ומבסוט על זה.

הימור שלי על האפשרות השנייה.

• רעיון גרוע 1
פורסם

הוא לא תוקף את הבנאדם. הוא מסביר לך שהפניה שלו כרגע לנשיאות היא לא צעד ספונטני. לא ראיתי אותו מביע דעה על אלרון אישית.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

אם אלרון צריך להיות נשיא? לא יודע. אבל כמו שרשם RK איפהשהו - אתה תוקף את האדם בלי טיעונים. למה?

כתבתי שהוא לא צריך להיות נשיא?

אם היה מגיע לנשיאות דרך הסניוריטי לא היית שומע ממני צפצוף.

אבל הוא בחר לשבור מסורת, שיש בה הרבה הגיון, ולשתף פעולה עם לוין, בדיוק כמו שהיה צפוי שיעשו אלו שרוצים להשתלט על הועדה לבחירת שופטים ועל ביהמ״ש.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

בוא נסתכל על זה הפוך - למה לפינדר כל כך מפריע שהרוצחים האלה יקבלו יחס שווה לשאר הרוצחים? כי הם עשו משהו שנוגד את האג'נדה האישית שלך? למה פינדר בסדר עם קיצור מאסר לרוצח פלילי שרצח חייל בארגון פשע יריב על בקבוקים אבל לא  עם קיצור ליגאל עמיר?

זה שגוי מכל כך הרבה בחינות..

נוגד את האג׳נדה שלי? לא יודע.. אני נגד שריפת משפחות וחיסול ראשי ממשלה. לאג׳נדה שלך זה כן מתאים?

איפה כתבתי פה אי פעם דיעה על קיצור מאסר לרוצח פלילי? אני יצאתי בקמפיין למען חיילים של ארגוני פשע?

יגאל עמיר ניסה להתנקש בשיטה הדמוקרטית. האם ראוי לשבת על זה מאסר עולם ללא אפשרות שחרור? וואלה לא יודע. אולי כן ואולי לא.

אבל אם הייתי יוצא להילחם על תנאים של פושעים, כנראה שהוא לא היה הראשון שהייתי נלחם עליו.

לפני כשעה, oryo כתב:

אם כולם משקרים לך תמיד, התוצאה אינה זו שתאמין בשקרים אלא שאף אחד אינו מאמין עוד לשום דבר

לגמרי.

אני בטוח שאם תשאל את יוצאי ברה״מ, הם יגידו לך שזה היה המצב. חוסר אמון מוחלט במה שהממשלה אומרת, במה שכתוב בעיתונים ובמה שאומרים השכנים.

זו בדיוק האג׳נדה של יינון מגל, ריקלין, סגל ושאר השופרות, להציף כל הזמן שקרים עד שאתה כבר לא יכול לעמוד בקצב ולהפריך את כל השקרים שלהם. מכונת רעל על מלא.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 15 דקות, RK כתב:

הוא לא תוקף את הבנאדם. הוא מסביר לך שהפניה שלו כרגע לנשיאות היא לא צעד ספונטני. לא ראיתי אותו מביע דעה על אלרון אישית.

הוא כן.

כל פעולה של איש ימין, נתפסת אצלו כפאשיזם.

שופט עליון שמגיש מועמדות - שליח של פוליטיקאים.

מישהו מגיב בעד הרפורמה - תומך פאשיזם, כהניסט, שונא נשים.

ככה הוא עובד. כמו ביבי רק לצד השני. יודע להסוות את הדעה שלו ככה שייראה יפה.

פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

הוא כן.

כל פעולה של איש ימין, נתפסת אצלו כפאשיזם.

שופט עליון שמגיש מועמדות - שליח של פוליטיקאים.

מישהו מגיב בעד הרפורמה - תומך פאשיזם, כהניסט, שונא נשים.

זאת פרשנות שלך. הוא לא כתב מילה על פאשיזם בהקשר של אלרון. הוא כן כתב שהמהלך מתוכנן ואתה יודע מה? אני לא בטוח שהוא לא צודק.

מה שאני מציע לך לחשוב, זה מדוע בחרת לראות בציון העובדה שלו (הדחיפה של רוטמן) כטענה לפאשיזם. אולי כי זה מה שאתה באמת חושב?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

כתבתי שהוא לא צריך להיות נשיא?

אם היה מגיע לנשיאות דרך הסניוריטי לא היית שומע ממני צפצוף.

אבל הוא בחר לשבור מסורת, שיש בה הרבה הגיון, ולשתף פעולה עם לוין, בדיוק כמו שהיה צפוי שיעשו אלו שרוצים להשתלט על הועדה לבחירת שופטים ועל ביהמ״ש.

זה שגוי מכל כך הרבה בחינות..

נוגד את האג׳נדה שלי? לא יודע.. אני נגד שריפת משפחות וחיסול ראשי ממשלה. לאג׳נדה שלך זה כן מתאים?

איפה כתבתי פה אי פעם דיעה על קיצור מאסר לרוצח פלילי? אני יצאתי בקמפיין למען חיילים של ארגוני פשע?

יגאל עמיר ניסה להתנקש בשיטה הדמוקרטית. האם ראוי לשבת על זה מאסר עולם ללא אפשרות שחרור? וואלה לא יודע. אולי כן ואולי לא.

אבל אם הייתי יוצא להילחם על תנאים של פושעים, כנראה שהוא לא היה הראשון שהייתי נלחם עליו.

החוק מאפשר לו להגיש מועמדות או שהוא עבר עליו?

אם עבר על החוק - שיודח. אם החוק מאפשר לו - לא מעניינת המסורת. 

אג'נדה - שוב אתה מעוות דברים, ועובדה שהתעלמת ממה שרשמתי בסוגריים.

הכוונה שהוא רצח ראש ממשלה ש-תואם- לאג'נדה שלך. אם היה רוצח את ביבי אני לא בטוח שלא היית חוגג בבית כמו שרשמו פה לפני כמה עמודים.

לפני 1 דקה, RK כתב:

זאת פרשנות שלך. הוא לא כתב מילה על פאשיזם בהקשר של אלרון. הוא כן כתב שהמהלך מתוכנן ואתה יודע מה? אני לא בטוח שהוא לא צודק.

מה שאני מציע לך לחשוב, זה מדוע בחרת לראות בציון העובדה שלו (הדחיפה של רוטמן) כטענה לפאשיזם. אולי כי זה מה שאתה באמת חושב?

זה לא משנה מה אני חושב באופן אישי.

הבעיה היא שעם אנשים כמו פינדר הכל זה 0 או 100. 

פורסם
לפני כשעה, oryo כתב:

קראתי היום ציטוט מכונן

זה כאילו חלק מהבסיס של 1984...

ממליץ לעבור על זה שוב, סיפור נחמד ודי קצר.

לפני 5 דקות, פינדר כתב:

אני בטוח שאם תשאל את יוצאי ברה״מ, הם יגידו לך שזה היה המצב. חוסר אמון מוחלט במה שהממשלה אומרת, במה שכתוב בעיתונים ובמה שאומרים השכנים

אתה מאמין למה שהממשלה אומרת? מה אתה נאיבי?

אני רק בן של יוצאי ברה''מ, אבל ברור שאין לי אמון במה שמספרים לי בחדשות או מה שהממשלה טוענת. או לפחות אני לא מאמין על בליינד. (זאת גם חלק מהבעיה שלי עם המלחמה באוקראינה, אבל זה לשירשור האחר)

לפני 3 דקות, RK כתב:

אני לא בטוח שהוא לא צודק

זה לא נכנס מבחינת לקטגוריית 'playing the game'?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

זה לא משנה מה אני חושב באופן אישי.

זה לא משנה מה אתה חושב אבל כן משנה מה פינדר חושב? עוד פעם ישראל הראשונה והשניה? :)

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

אני מבין שמצאת את הנבל שלך..

כנראה שפספסת את כל הויכוחים המתישים שהיו לי עם ליאור שבהם אני ניסתי לשכנע אותו שהמציאות היא לא שחור לבן, 0 או 100..

לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

אם עבר על החוק - שיודח. אם החוק מאפשר לו - לא מעניינת המסורת. 

בפעם העשירית, למסורת יש מטרה ויש הגיון. לשבירת המסורת גם יש מטרה.

אני לא אמרתי שעבר על החוק ולא קראתי לאסור אותו מאחורי סורג.

רק אומר שהמטרה של המהלך היא בדיוק כמו שהזהרנו פה כבר לפני כמה חודשים, כשה״רפורמה״ יצאה לדרך.

לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

אם היה רוצח את ביבי אני לא בטוח שלא היית חוגג בבית כמו שרשמו פה לפני כמה עמודים.

איזה כיף זה להמציא אנשי קש על סמך אנשי קש...

אתה מדמיין מקרה שלא קרה (אלימות על רקע פוליטי בארץ מגיעה כמעט בלעדית מהימין) ואז מדמיין איך הייתי מגיב לאירוע מדומיין.

באמת שאין לי איך להתמודד עם זה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

החוק מאפשר לנשיאה גם לייבש אותולחלוטין וכשיגיע לוועדה לא יהיה פס"ד אחדשהוא חתום עליו.

לא כל מה שחוקי הוא נכון/צודק/ראוי.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...