Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק, נראה שאני מנותק למדי מההוויה הזו :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז איזו טובה תצמח מזה אם באמצע היום הסוללה תגמר אלא אם כן בתך תדאג להטעין אותה באופן קבוע?

שירותי מיקום של האייפון לדוגמא (FIND MY IPHONE) לא צורכים אנרגיה באותו סדר גודל כמו שאתה מפעיל תכונת WAZE או כול תוכנת ניווט אחרת.

היישום FIND MY IPHONE שולח פרטי מיקום לשרתים של APPLE בפרקי זמן מסויימים בלבד.

הסוללה עשוייה בהחלט להחזיק מעמד 12 שעות ללא שום בעיה.

איזה כייף לי :)

פורסם
מתן, בתור לא מהנדס חשמל אני נטיל הרבה ספקות בסיפורים של האבא של החבר. אני מסופק אם עומדת לרשותו מעבדה המאפשרת מדידת SAR, ומעבר לכך - בהצהרה על ה-SAR מדובר על מדידת ספיגה מכסימלית, לא בעת רגיעה.

יתרה מזאת - אף אחד, אבל בפשטות אף אחד, לא יודע מה משמעות ה-SAR. הדבר מורכב עד כדי כך שיש שני סטנדרטים למדידת SAR (אירופי ואמריקאי) שאין ביניהם כל קשר ואין כל דרך להמיר את הערך שנמדד בשיטה האירופית לערך הנמדד בשיטה האמריקאית - ולהפך. חוץ מזה - מפרסמים ערך SAR בלי למסור שום מידע על התנאים בו הוא נמדד. למשל - אם ה-SAR המכסימלי נמדד בפס 1700 אין לו שום רלוונטיות לישראל.

אני רוצה לדעת איך כל דיון על טלפונים, מגיע בסוף לזה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש מכשיר הנקרא Galaxy Pocket.

קטן, זול, אנדרואיד 2.3.6, יש GPS, סוללה שמחזיקה (כמעט) לנצח.

זמין בצבעים עליזים כמו כתום\ורוד.

אחותי (11) התחדשה בכזה לא מזמן, מרוצה ממנו עד הגג, רוב המשחקים "שיש לכולם" עובדים שם בלי בעיה, בין היתר.

ממליץ בחום.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אני רוצה לדעת איך כל דיון על טלפונים, מגיע בסוף לזה?

מסיבה פשוטה מאוד: תמיד יהיה מישהו שיטען שהטלפון מסוכן לילדים.

דעתי ברורה - יש בטלפון הסלולרי סכנה אחת מוחשית: תאונות דרכים, בגלל התכרזות במסך במקום בדרך. אצל תלמידים יש גם סכנה של עיסוק בפיסבוק וביוטיוב במקום בדברי המורה, אבל זו בעית משמעת, לא בעית בריאות.

גם השימוש שילדים עושים בטלפונים מצומצם יחסית. הם הופכים לקשקשנים בלתי נלאים בגיל ההתבגרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצחיק, הלינק לגלקסי פוקט מגיע לחולצה עם כיס וציור של גלקסיה... :-)

קרינה של טלפונים היא לא עניין תאורטי. נכון שקשה למתוח את הקו, לאנשים שונים ספי רגישות שונים שמושפעים אפילו ממבנה גולגולת, כמות נוזל מוח ושאר איזוטריה, אבל ההשפעה קיימת. ילדים קטנים מדברים פחות אבל רגישים יותר. לא הייתי מזלזל בעניין. טלפון סלולרי זה דבר טוב, והתועלת של יכולות איתור, ניטור וקריאת מצוקה הן טובות וחשובות. אבל בהחלט כדאי להזהר ממכשירים סינים ללא תו תקן (GCF, FCC) וחלקם אני מניח אפילו ללא מדידת SAR. בלי קשר למהות הערך הנמדד וחשיבות התקנים, ברגע שחברה אפילו לא מנסה לעמוד בתקן זה כבר אומר משהו. פגשתי ב-MWC המון יצרנים סינים חמודים עם מכשירים יפים שאפילו לא ידעו על מה אני מדבר כששאלתי על תקנים. ובהחלט כדאי לחנך ילדים לצמצם בשיחה, ודאי כאשר המכשיר צמוד לראש.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

קרינה של טלפונים היא עניין ממשי, אבל משמעות המדדים היא ספקולטיבית לגמרי. אני אדגיש מה שכתבתי כבר בפורום זה - אפילו לגבי קרינה מייננת, למשל ממכשירי רנטגן רפואיים, אין לאף אחד מושג מה הסיכון להשפעות ארוכות טווח. קל וחומר לגבי קרינה לא מייננת. לכן מה שנותר הוא להסתמך על עקרון הזהירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חכה חודש (שיגיע הנקסוס 4 שלי) ויש לי למכור לך גלקסי מיני לבן במצב ג׳דיד, בן כמה חודשים ספורים במחיר סמלי (עלה באייבורי כ 700 ש״ח)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אם הילדה היתה לוחצת על סמארטפון, אולי היה קשה לך להציע לה משהו אחר. מכיוון שזה לא המצב, אני ממליץ:

http://www.mobee-cell.co.il/

450 ש"ח - ומה שצריך בשביל קשר עם הילד, ובעיקר נוח לשימוש ולא יתמלא באפליקציות לא רצויות.

למה לקנות את זה ולא איזה נוקיה פשוט ב100-150 ש"ח?

הרי זה אותו הדבר בדיוק מבחינה פונקציונלית רק תמכור יקר יותר בגלל, שכביכול, מדובר בפלאפון 'מותאם' לילדים.

הרי הילדים של היום יודעים לתפעל מכשירים אפילו יותר טוב מאיתנו, הם לא ממש צריכים פלאפון שבמיוחד מותאם בשבילם. גם נוקיה פשוט הם ילמדו לתפעל פרפקט תוך גג חצי שעה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

למה שלא תקנה לה משדר GPS ו"תתקין" אותו עליה? (אני מתכוון לתיק, חולצה וכו', לא להשתלה תת-עורית בסגנון ניקיטה וdivision)

אייפון 3GS קונים ב600-700 ש"ח, קל מאד לאיתור.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...