Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ילדה ביסודי? נוקיה מסדרה 1XXX/2XXX שעולה ב ין 15-400 ש"ח.

למה לא לקנות מכשיר יותר יקר?

1. נטיה להגנב.

2. נטיה לאבד.

3. סכנה של שוד אלים.

4. מכשירי דור 2 עם חיי סוללה ארוכים ו-SAR נמוך.

הבעיה היחידה - מחייב אותך לרשת מבוססת אורנג' או סלקום.

ב-400 ש"ח קונה מכשיר חכם. אם לא, קונה משהו ב-200.

לכל שאר הנקודות כבר התייחסתי (ע"ע מכשיר זול)

לגבי שוד אלים, נו בחייאת, זה יהיה המכשיר הכי זול בבית הספר...

היא בגולן טלקום (אלא מה...).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע מה המחירים של סמארטפונים "פשוטים" היום אבל הייתי מציע לבדוק אופציה של מכשיר דור 3 פשוט, שיהיה עמיד, הסוללה תחזיק הרבה זמן, לא יהווה יעד לגניבה ולא יפלוט קרינה כמו פריוס שמשופצרת לילדה לאוזן. למצוא אחד כזה עם מודול gps מובנה. להוריד אפילקציה לטלפון שלך או למחשב (או לשניהם) שתדע לאכן את המכשיר בכל רגע נתון ושלום על ישראל. יש טלפון, יש gps, הילדה מבסוטה, אבא מבסוט. בהפרש תקנה לאפה שווארמה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מתן, בתור לא מהנדס חשמל אני נטיל הרבה ספקות בסיפורים של האבא של החבר. אני מסופק אם עומדת לרשותו מעבדה המאפשרת מדידת SAR, ומעבר לכך - בהצהרה על ה-SAR מדובר על מדידת ספיגה מכסימלית, לא בעת רגיעה.

יתרה מזאת - אף אחד, אבל בפשטות אף אחד, לא יודע מה משמעות ה-SAR. הדבר מורכב עד כדי כך שיש שני סטנדרטים למדידת SAR (אירופי ואמריקאי) שאין ביניהם כל קשר ואין כל דרך להמיר את הערך שנמדד בשיטה האירופית לערך הנמדד בשיטה האמריקאית - ולהפך. חוץ מזה - מפרסמים ערך SAR בלי למסור שום מידע על התנאים בו הוא נמדד. למשל - אם ה-SAR המכסימלי נמדד בפס 1700 אין לו שום רלוונטיות לישראל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני לא ממש יודע הרבה על זה. אבל היה נראה לי שהוא יודע מה הוא אומר.

במיוחד שידעתי שהוא עוסק בייצור רכיבים לטעינה אלחוטית.

אני מניח שהוא יודע מה התקנים ומה השוני בניהם.

כל עוד אני ואתה לא יכולים להגיד מה לא נכון במה שהוא אמר, נותר לנו להניח שהוא צודק.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
אני לא יודע מה המחירים של סמארטפונים "פשוטים" היום אבל הייתי מציע לבדוק אופציה של מכשיר דור 3 פשוט, שיהיה עמיד, הסוללה תחזיק הרבה זמן, לא יהווה יעד לגניבה ולא יפלוט קרינה כמו פריוס שמשופצרת לילדה לאוזן. למצוא אחד כזה עם מודול gps מובנה. להוריד אפילקציה לטלפון שלך או למחשב (או לשניהם) שתדע לאכן את המכשיר בכל רגע נתון ושלום על ישראל. יש טלפון, יש gps, הילדה מבסוטה, אבא מבסוט. בהפרש תקנה לאפה שווארמה.

הקרינה לא מדאיגה אותי בכלל, גם בגלל שאני חושב שזה סיפורי סבתא וגם בגלל שהשימוש מועט ביותר.

ולשאלה, איזו אפליקציה יכולה לעשות את העבודה של איתור מכשיר דור שלישי אצלי?

פורסם

מדובר על מכשיר דור שלישי ללא אנדרואיד או ios עם gps מובנה. אני יודע שבסוני אריקסון w850 שהיה לי היה gps אבל כדי לנווט איתו הייתי צריך תוכנה של המפעילה. פה מדובר רק על איתור של המכשיר.

פאלו, כרגע אין לי גישה למחשב אז קצת קשה לחפש, אבל אני מאמין שגיחה לרבי מגוגלביץ' תניב תוצאות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אתה מתכוון איתור מכשיר חכם ?

לא.

איתור טיפש דור 3.

אם יש אנדרואיד יש Latitude.

פורסם

אאל"ט המודו הוא דור 2 בלבד - מחייב להתבסס אל אורנג' או סלקום.

אני מניח שהדגם יהפוך לפרי אספנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מזמן מכרתי את המוטורולה דפיי ב-500 שקל יד שניה, אני מניח שהוא גם נסחר במחירים האלה כיום.

הטלפון אמנם רחוק מלרגש מבחינת ביצועים או הפעלה חלקה, אבל הוא עמיד מאוד, ה-GPS שלו עובד מעולה, ובתור טלפון(איכות שמיעה, איכות ספיקר) הוא מצויין.

פורסם

falou, אתה מודע לזה שלטיטוד (וכל ישום GPS בעצם) אוכל סוללה ברעל?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אז איזו טובה תצמח מזה אם באמצע היום הסוללה תגמר אלא אם כן בתך תדאג להטעין אותה באופן קבוע?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

באמצע היום של מי הסוללה תיגמר?

זו ילדה, רב היום היא לא מסתובבת...

• תוכן חדש...