Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבוסס אנדרואיד.

למה סמארטפון?!

כדי שאני אוכל לדעת איפה היא בכל זמן נתון :twisted:

(וההפך).

למה זול?!

כי יש סיכוי לא מבוטל שהיא תאבד אותו.

אני עדיין לא משוכנע לא לקנות משהו מאוד בסיסי, עם חיי סוללה ארוכים, אבל חוכך בעניין.

אשמח לשמוע סיבות ענייניות למה לא לקנות סמארטפון זול וגם חנויות מומלצות/מושמצות.

[סיבות ענייניות, כאלו שקשורות לתפקוד המכשיר ולא להיבטים הסוציו-פסיכולוגים של לקנות סמראטפון לילדה. כדי לסבר את הנחרדים חינוכית הילדה לא ביקשה, לא רוצה ולא מתעניינת בסמארטפונים. זה לגמרי אינטרס של האבא. מי שרוצה לדון באספקטים החינוכיים/בריאותיים של השימוש בסלולרי על ילדינו, שיפתח שרשור משלו]

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גלקסי GIO, עושה אחלה עבודה במחיר של 600-700 שקל. יש בו כל מה שצריך, בטח לילדה בגיל יסודי - GPS, מצלמה, עברית.

"The Samsung Galaxy Gio is outstanding value for money, basically delivering last year's best smartphone experience in a cheaper, affordable package."

http://www.cnet.com.au/samsung-galaxy-gio-339309227.htm

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=795765

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אשמח לשמוע סיבות ענייניות למה לא לקנות סמארטפון זול וגם חנויות מומלצות/מושמצות.

אני לא בא להטיף נגד שימוש של ילדים בסמארטפונים.

אבל הסמארטפונים הסינים הזולים ידועים כפולטי קרינה בכמה רמות מעל המכשירים של החברות הגדולות.

הם לא עומדים בשום תקן, ואני בספק אם היצרנים נותנים את הדעת על הנושא הזה.

במילא ישנה סבירות גבוהה מאוד שהפלאפון הזה יאבד/יגנב/ישבר תוך לא הרבה זמן.

הייתי ממליץ על רכישת מכשיר אנדרואיד (מתוצרת מוכרת) יד שניה, שכמה שפחות יכאב הלב.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אם הילדה היתה לוחצת על סמארטפון, אולי היה קשה לך להציע לה משהו אחר. מכיוון שזה לא המצב, אני ממליץ:

http://www.mobee-cell.co.il/

450 ש"ח - ומה שצריך בשביל קשר עם הילד, ובעיקר נוח לשימוש ולא יתמלא באפליקציות לא רצויות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

באיזה רשת אתם?

אני ממליץ על סמסונג גלקסי מיני 2.

מסך גדול יותר (מהמיני יאנג וג'יו), וזיכרון פנימי מובנה גדול יותר לאפליקיות.

אסף

פורסם

בימים אלה אני מוציא לגמלאות את ה-Palm Pre II שלי. סמי-סמארטפון קומפקטי (מתאים לידיים קטנות) שמריץ מערכת הפעלה אינטואיטיבית בשם WebOS עם מסך מגע, GPS, אינטרנט ואפילו מראת איפור, אבל כמעט בלי משחקים או אפליקציות. יש לו מקלדת מלאה לשליחת SMS מהירה ועוד אחת וירטואלית לעברית. הזכרון הפנימי גדול והרמקולים מנגנים מוזיקה באיכות לא רעה. פתוח לכל התדרים בדור שני ושלישי. בקיצור, אחלה מכשיר כניסה לתחום אבל בלי כל הפוטנציאל לנזק שכרוך בפלטפורמות הסטנדרטיות.

Palm-Pre2-Rogers.jpg

המכשיר שלי שמור במצב חדש, אני מוכן למסור אותו לידיים טובות ללא עלות.

פורסם

קודם כל, למרות שאין "מחקרים מוכחים", הייתי מחפש מכשיר שמקרין מעט מאוד.

דבר שני, בגלל שמדובר בילדה - הייתי הולך על מכשיר מוקשח (דיפיי, דיפיי+, הסוני החדש וכד').

אני מאמין שהילדה מספיק אחראית כדי לא לאבד/לשכוח אותו. כך שאולי הכי זול לא חייבים, מצד שני - לא משהו נוצץ שיכולים בקלות לגנוב לה.

משכנתא זה קל

פורסם
אם היה יכול להיות הוט ספוט לאייפד- הייתי חוטף.

יש הוט ספוט במכשיר, שכחתי לציין זאת כי הרשת שלי (הוט מובייל) פשוט לא תומכת בעניין.

אם פאלו לא ירצה - אתה מוזמן.

פורסם

ילדה ביסודי? נוקיה מסדרה 1XXX/2XXX שעולה ב ין 15-400 ש"ח.

למה לא לקנות מכשיר יותר יקר?

1. נטיה להגנב.

2. נטיה לאבד.

3. סכנה של שוד אלים.

4. מכשירי דור 2 עם חיי סוללה ארוכים ו-SAR נמוך.

הבעיה היחידה - מחייב אותך לרשת מבוססת אורנג' או סלקום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קודם כל, למרות שאין "מחקרים מוכחים", הייתי מחפש מכשיר שמקרין מעט מאוד.

חבר סיפר שקרא מחקר באתר רוסי, בו בדקו את רמת הקרינה הנפלטת ממכשירים סלולריים סיניים (זיופים של אייפון) ומצאו שהם גבוהים מאוד.

התקן קובע שעד 2 וואט לק"ג זה תקין. לא יודע כמה נדגם באותו ניסוי.

אבא של אותו חבר הוא בעל תואר שני בהנדסת חשמל וכרגע בהליכי הדוקטורט. היה בעבר בעל חברה שעסקה בייצור רכיבים אלקטרוניים לאביזרים לפלאפונים.

הוא אמר שרמת הקרינה הנמוכה מ-2 היא כאשר הפלאפון "במצב מנוחה" משמע לא בהליכי תקשורת עם הרשת.

וברגעים מסוימים בהליכי חיפוש הרשת הקרינה הנפלטת הופכת לגבוהה בהרבה.

הוא גם סיפר שבבדיקות שעשו, מצאו שפלאפון מוכר מאוד מחברה מאוד מכובדת (בכוונה לא רוצה להגיד את השם המפורש על גבי הפורום) פלט 7 וואט לק"ג (פי 3.5 מהתקן) בזמן שניסה ליצור קשר עם הרשת הסלולרית.

הנקודה שלי - אם בארזים נפלה שלהבת, מה יגידו אזובי הקיר.

במיוחד שמדובר בילדה קטנה, לא הייתי מביא לה פלאפון שעלול אפילו במקצת להיות מסוכן.

היום יש הרבה סלולרים עם נתונים מוצהרים נמוכים מאוד (במיוחד מבית סמסונג).

ואם ההבדל בין לקנות מכשיר סיני או לקנות גלקסי S1 משומש הוא 200-300 שקל, בתור הורה לא הייתי חושב הרבה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
המכשיר שלי שמור במצב חדש, אני מוכן למסור אותו לידיים טובות ללא עלות.

תודה, אתה יכול למסור אותו לנזקקים גדולים ממני.

אני מעדיף לא להתעסק בעוד מערכת הפעלה שונה וצריך Latitude.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...