Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שהצמיגים לא תואמים צריך לעורר חשד. אחרי שנתיים ו-55,000 ק"מ הצמיגים אמורים להיות עדיין המקוריים מיפן. יכול להיות שהקילומטרז' הופחת.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קחי בחשבון שחברות ההשכרה ו/או ליסינג - הן לא פראייריות.

אם הן מוכרות רכב בעל קילומטראז' נמוך במחיר נמוך - אז יש לזה סיבה.

יתכן שהרכב עבר תאונה או שיש לו בעיה כלשהי.

הם לא מורידים את המחיר סתם כי יש להם לב טוב.

אז לפני שאת מרגישה מרומה אוו משהו דומה - תבדקי ב-10 עיניים את הרכבים במחיר הנמוך יותר.

תלמדי כלל לחיים : דברים זולים - עולים ביוקר !!!

פורסם

רכישת רכב והבעלות עליו הם חוויה. אם לא בא לך על הקניה , אל תוותרי. תעשי הרבה רעש, תחילה בחברה ולאחר מכן בכל המדיות האפשריות. תהיי מוכנה לכך שהם יציעו לך לבוא לקראתך, בכל מיני תוספות מפגרות ויעשו אותך מטומטמת. בכל זאת אל תוותרי. במקרה הכי גרוע תפסידי 2,000 שקל ותתפללי שזה יהיה ההפסד הכי גדול שלך בחיים. לפני שנים, לובינסקי לקחו ממני דמי הרשמה 500 שקל על רכב חדש, זמן ממש קצר לאחר מכן בקשתי לבטל, כמובן שלא הסכימו להחזיר את "הפיקדון". מאז רכשתי כמה וכמה מכוניות, על לובינסקי אפילו לא חשבתי. בטווח הארוך לא מרוויחים מהתנהגות חזירית.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

לפי מה שאני יודע, בחברות הטריידאין למינהם המקדמה יכולה לעבור בין רכב לרכב,

אם תרצי רכב אחר ולא זה שסגרת מההתחלה תוכלי לרכוש אותו והמקדמה תעבור אליו.

בטוח שיש אינטרס למנהל הסניף למכור לך רכב שיש עליו פחות ביקוש

אבל אל תוותרי להם.

בהצלחה,

שי.

פורסם

צמיגים לא תואמים אינם חשודים לכשעצמם ולא צריך לזרוק חשדות לגבי הקילומטרז. צמיג יכול להיות מוחלף עקב תקר או בלאי שנגרם מלחץ אוויר נמוך. יש לדרוש שיוחלפו לצמיגים תקינים ותואמים. נראה שהסתפקת בדו"ח הבדיקה של המוכר - זה לא נבון. האם רשום בטופס הבדיקה מה משמעות הפגיעה במרכב?

פורסם

לא מבין בכלל את הבעיה .

המוכר לא מכר לך . את קנית .

זה שעשית סקר שוק אח"כ ו/או התחרטת על הצבע, זה עניין אישיותי שלך .

זאת לא "קניה מרחוק", לכן החוק של חרטה וביטול קניה אינו תופס כאן.

עליך לבדוק היטב בניירת שחתמת מה מוגדר בנושא ביטול או הפרת הסכם, בהתאם תפעלי.

אם אין לך סעיף "מילוט" עם החזר המקדמה, המלצה שלי תנסי לפנות בנחמדות ולא כלוחמת.

אולי לפני משורת הדין, יחזירו כספך.

במקרה הכי גרוע, קחי זאת כעוד תשלום לבית הספר של החיים.

בהצלחה

רענן

פורסם

וואי וואי... איזה היסחפות יש פה בשרשור. מזל שלא שלחתם את הבחורה לכלבוטק.

אלדן לא מזייפת קילומטרים ברכבים שהיא מוכרת וזה שהחליפו רק צמיג אחד לא מעיד על כלום מלבד העובדה שהיה ברכב פאצ׳ר. אכן, תקלה בעלת חשיבות גבוהה :screwy:

יש בפורום נציגה בכירה מאוד של אלדן בשם מיטל. פני אליה מחר בבוקר ובקשי את עזרתה. אני בטוח שבלי שום בעיה יחזירו לך את המקדמה או שיזמינו לך רכב אחר. כן, רכב אחר. לא בגלל שהרכב שקיבלת לא טוב אלא בגלל שמאזדה 2 סדאן זה הרכב הכי פחות מומלץ בקטגוריה הזאת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בצורה נאיבית האמנתי למנהל המכירות שהבטיח כי זה אוטו ״ בובה״ וכי אין תקלות.

ומה בדיוק ציפית שהוא יגיד לך? "שמעי, מאזדה 2 זה הרכב הכי מחורבן שיש בצי הרכב שלנו. כל הלקוחות מתלוננים שהוא לא נוח, איטי, מתפרק ונתקע. בנוסף, אנחנו גם מוכרים אותו במחיר מופקע".

בלי קשר, אני מסכים עם המאסטרו. מאזדה 2 זה באמת רכב מחורבן שנמכר במחיר מופקע (לאו דווקא ספציפית במקרה שלך אלא באופן כללי).

הבעיה שבצבע שחור כל דבר הרבה יותר בולט, והכי חשוב הרבה יותר חם בקיץ

בולשיט!

לעניין הצמיגים: חברות ציי הרכב לרוב נוהגות להתקין צמיגים באיכות נמוכה ביותר מתוצרת סינית. אם את רוצה שהצמיגים יוחלפו על חשבון אלדן, אני מציע לך בחום לברר אילו צמיגים הם מתכוונים להתקין לך ולוודא שאת מקבלת את זה כתוב. אם הם מסרבים להתקין משהו באיכות סבירה, בקשי לקבל הנחה בגובה עלות הצמיגים ותתקיני בעצמך צמיגים ראויים יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

באמת עשיתם פה מהומה רבה על לא דבר.

צמיגים לא תואמים לא אומר כלום.. הקילומטרז גבוה אבל רק ביחס לשנתון של הרכב, 57 אלף ק"מ בשביל מאזדה זה לא הרבה.

אם את רוצה לבטל את העסקה או יכולה לפנות לאלדן פה בפורום, או בפייסבוק - מנסיון שלי פניה בעמוד הפייסבוק של חברות ושיתוף הפניה בין חברייך היא הטובה ביותר.

פורסם
כן, אין לי ניסיון בקניית רכב. המוכר אמר לי שמדובר בתקלות לא משמעותיות ושהוא מתחייב לתקן הכל . חוץ מזה אמר שהרכב באחריות היצרן עדיין לכן לא תהיה בעיה.

כל תקלה משמעותית, כל פיפס. אם היית עושה טרייד-אין, היו "שוחטים" אותך במחירון.

אגב, "מקסימום" הפסדת 2000 ש"ח דמי לימוד באוניברסיטת החיים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
וואי וואי... איזה היסחפות יש פה בשרשור. מזל שלא שלחתם את הבחורה לכלבוטק.

אלדן לא מזייפת קילומטרים ברכבים שהיא מוכרת וזה שהחליפו רק צמיג אחד לא מעיד על כלום מלבד העובדה שהיה ברכב פאצ׳ר. אכן, תקלה בעלת חשיבות גבוהה :screwy:

פעם גם חשבו שתנובה לא מכניסה סיליקון לחלב, ושהבנקים לא מריצים מניות...

אבל כשהשוק מוצף ברכבי ליסינג אי אפשר להיות בטוח בכלום.

אני לא אומר שבהכרח הקילומטרז' זויף, אבל יש כאן סימן מחשיד. אם יש רק צמיג אחד לא תואם אז אולי זה בגלל פנצ'ר, ואולי זה בגלל תאונה. ואם יש זוג צמיגים שלא תואמים אז כנראה זה לא בגלל פנצ'ר...

פורסם

בולשיט!

.

בדר"כ לא הייתי מתווכח עם דעות חברי הפורום, במיוחד אלו אשר ניכר כי יש להם קילומטרז גבוהה בהרבה ממני, אך כאן ספציפית אני לא מסכים לחלוטין.

יצא לי במקרה להכנס לרכב שחור ולרכב בהיר, חונים אחד לשני, ניכר כי ברכב השחור חם הרבה יותר, לא ניתן להכניס את הראש לתוך הרכב שלא לדבר על לשבת בפנים, בעל הרכב נוהג לפתוח את כל הרכב (כולל דלת הא'צבק) ולהדליק קירור הכי גבוהה לפחות 3 דקות לפני שמשפחתו מגיעה, אחרי שנכנסים לנעול את הברזל של החגורה עלול לגרום לכוויה.

מכאן, כל אחד יעשה את השיקולים שלו.

פורסם

לאורה, קודם כל אין מה להתרגש.

אלדן זו חברה גדולה ויש להם מלאי רכבים עצום והמקדמה תוכל לשמש אותך לכל רכב אחר שתרכשי מהם. המקדמה אינה התייחבות לרכב הספציפי הזה אלא לרכישת רכב מהם על בסיס העובדה שהם גררו (או נסעו) עם הרכב לסניף אליו ניגשת. תמחור מוגזם? לא הוגן? ברור, למרות שאפשר להבין במידה מסוימת שלהם.

לכן, בכדי להיות פרקטיים ולא לפתוח דיון סתמי, כדאי שתרשמי מה הצרכים שלך מהרכב (תקציב, מרווח, נוחות, צריכת דלק...) ואין לי ספק שישמחו לייעץ כאן על הרכב המתאים לך ביותר ומה חשוב וצריך לבדוק. מתוך אלפי הרכבים שיש באלדן, בטוח שיש אחד שיתאים לך.

בכל מקרה, אם זה לא יצא לפועל ועם קצת התעקשות, תוכלי לקבל בחזרה את המקדמה בניכוי ראלי של עלות גרירית/הסעת הרכב.

פורסם

אני לא מבין מה הבעייה

עשית עסקה בסדר גמור נכון יכולת להתווכח ולהוריד אולי עוד 2000 ש"ח אבל בסה"כ לא נדפקת ולא קרה שום דבר,לגבי הק"מ זה סביר לרכב בן שנתיים מליסינג,תקחי את הרכב לבדיקה תתעקשי שיסדרו לך רז'קטים,לגבי הצבע השחור זה יפה מאד תקני לך טוש שחור ואם תיהיה לך שריטה קטנה תוכלי לטשטש עם הטוש, אם זה מעבר לשריטה קטנה תכניסי לפחח כמו כל צבע אחר, אל תנחסי לעצמך את העיסקה, הכל בסדר שיהיה לך בהצלחה ותתחדשי

אם ממש לא בא לך על הרכב ואין לי מושג למה בטוח תמצאי שם רכב אחר שיענה לדרישותייך והמקדמה לא תלך לאיבוד,לגבי פירסומים שאת רוארה באינטרנט אני מבטיח לך שחלקם אם לא כולם שקריים

שוב בהצלחה

פורסם
בדר"כ לא הייתי מתווכח עם דעות חברי הפורום, במיוחד אלו אשר ניכר כי יש להם קילומטרז גבוהה בהרבה ממני, אך כאן ספציפית אני לא מסכים לחלוטין.

יצא לי במקרה להכנס לרכב שחור ולרכב בהיר, חונים אחד לשני, ניכר כי ברכב השחור חם הרבה יותר, לא ניתן להכניס את הראש לתוך הרכב שלא לדבר על לשבת בפנים, בעל הרכב נוהג לפתוח את כל הרכב (כולל דלת הא'צבק) ולהדליק קירור הכי גבוהה לפחות 3 דקות לפני שמשפחתו מגיעה, אחרי שנכנסים לנעול את הברזל של החגורה עלול לגרום לכוויה.

מכאן, כל אחד יעשה את השיקולים שלו.

השאלה היא האם ביצעת בדיקה שלוקחת בחשבון את כל הפרמטרים -

האם שני הרכבים קיבלו את אותה כמות השמש או שאחד מהם היה קצת מתחת לעץ ומוצל קצת?

האם שני הרכבים היו ממודל זהה עם ריפוד פנים בגוון זהה?

האם שני הרכבים חנו שפניהם לאותו הכיוון?

האם באחד הרכבים הותקן מגן שמש? כיסוי? חלונות כהים?

אלעד צירף לך קישור למבחן שעשינו כאן באתר. אשכרה ישבנו יום שלם בשמש עם שלושה רכבים זהים (למעט הצבע החיצוני) ומדדנו טמפרטורות בכל שעה. תחושה זה דבר נהדר אבל עם עובדות קצת יותר קשה להתווכח. התחושה שלי אומרת שהיום קיץ - 25 מעלות בחוץ, השמש זורחת ויש מלא אנשים בחניה ליד הים. אבל מה לעשות, עובדה, עכשיו ינואר וחורף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...