Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להיכן נעלמו כל חובבי הרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שום ספורט מוטורי (עם כל אהבתי אליו) לא שווה שאחלל עליו שבת,

אני אוהב את הספורט המוטורי, רק חבל שאין בימי חול,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אם החבר'ה הנחמדים מהראלי היו רוצים קהל - הם יודעים איפה למצוא אותו. כנראה ש(בצדק) זה לא כל כך מעניין אותם ויכול אף לגרום לבעיות מיותרות.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

מנקודת מבט של משתתף (נווט) - נהגי הראלי בהחלט ישמחו להרבה קהל, לא ברור לי למה לא היה יותר פרסום.

יכול להיות שאחת הסיבות זה שלא היו ממש תשתיות לקהל המוני. למשל - לא היה שום דוכן/גזלן לקנות שתייה או משהו לאכול,

וזה היה יום ארוך ומאובק. היו שירותים כימיים כנדרש בחוק, בכמות גדולה, ואני חושב שגם מקומות ישיבה בכמות מוגבלת.

אני מניח שלאט לאט ילמדו את העסק והדברים יהיו יותר מסודרים עבור הקהל.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני חובב ספורט מוטורי, אבל אני אוהב לעשות ולא לצפות. בדיוק מהסיבה הזאת אני לא צופה בכדורגל/כדורסל/כדורעף - אבל כן משחק כדור עף (לפחות עד שקרעתי רצועות ב2 הברכיים).

לכן לנסוע לערד בשביל לצפות במירוץ ראלי, זה לא בשבילי.

הלוואי ויהיה מסלול day track בארץ, באיזור המרכז, שאוכל לקפוץ לשם ולנסוע עם הרכב שלי, על המגבלות.

אם יהיה מסלול פורמולה במרכז, לעומת זאת, סביר שאבוא עם חברים לצפות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...