Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קיבלתי לפני כמה חודשים דו"ח חנייה בהרצליה על חנייה שלא כחוק. הופתעתי. צילמתי את הכניסה לרחוב כדי להוכיח שאין תמרור המגביל חנייה בשום צורה.

שלחתי בקשה לביטול הדו"ח עם התמונה.

חזרו אלי לאחרונה עם תשובה עיקשת שחניתי שלא כחוק וכי יש תמרור בכניסה לרחוב.

דיברתי עם מחלקת החנייה והם הסבירו לי שאמנם אין תמרור המגביל חנייה בצד בו נכנסתי לרחוב, אך יש בצד השני.

פרט חשוב: נכנסתי לרחוב מצד אחד, זיהיתי חנייה פנויה בצד הנגדי, עשיתי פניית פרסה המותרת על פי החוק (שכן לא היה פס הפרדה רציף והיה מאוד נוח כי זה היה צמוד למגרש ריק) וחניתי בכיוון המותר (לא עם קדמת הרכב לצד הנגדי).

לדברי העירייה הייתי חייב לוודא שאין תמרור המורה על מגבלת חנייה בצד השני של הכניסה לרחוב.

האמנם?

דני.

פורסם

בהנחה שהגעת מכיוון 1 וחנית בצד 2 זו אחריותך. התמרור מצד 2 בעל תוקף חוקי. חנית בצד 2? אחריותך לבדוק שבצד זה החניה מותרת. הפרס שעשית היא אולי חוקית אבל לא עשית אותה בנקודה בה יש צות (אלא אם הבנתי לא נכון) ולכן אם אין צומת המבטל את התמרור בצד 2 וחנית בצד 2 זוהי אשמתך.

אם הסרטוט שלי או חלק מההנחה שלי שגויה תקן אותי.

Parking.jpg

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

אכן עשיתי פרסה לא בצומת אלא באמצע הרחוב. השרטוט שלך נראה נכון. אני באתי מ"למטה" ושם לא היה תמרור המגביל חנייה. עשיתי פרסה באמצע הקטע. העירייה טוענת שבצד "העליון" יש תמרור - אני לא יכול להתווכח על עובדה זו - אין לי מושג ואין לי כוונה ליסוע לשם כדי לבדוק.

כנראה שאכלתי אותה...

תודה,

דני.

פורסם

במקומך הייתי בודק קיום תמרור אם אתה שם כבר בסביבה.

אמנם ציירתי מצב בו אתה אשם אבל נקודת המחלוקת היא התמרור עצמו, ואני משער שאם אתה נמצא באזור שווה לבדוק במחיר של 100 ש"ח פוטנציאליים.

אני יכול לתאר לעצמי מצב שבו הדו"ח מוצדק אבל כבר ראיתי פקחים נלהבים יתר על המידה ששמים דוחות לא מוצדקים.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

• תוכן חדש...