Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
יאללה!

שיכנעתם אותי!

22 שנה עם רישיון ומספר לא מבוטל של ק"מ ללא תאונה...

כנראה שאני עושה משהו לא נכון בעוד שאתם גאוני הדור וחכמי הכביש.

נמאס לי כבר לדבר איתכם.

זה לא דו שיח אלא האשמה חד צדדית.

תעשו טובה, בסירטונים הבאים שאעלה, אם אתם הולכים להאשים אותי ואין לכם משהו חכם לומר, אל תגיבו בבקשה.

לאבא שלי יש רישיון משנת 66, הוא ללא תאונה אחת או נקודה אחת ברשיון, היה אפילו נהג משאית וגמע מאות אלפי אם לא מליוני קמ על הכביש, והבן אדם נוהג בצורה לא זהירה. אמנם הוא מתנייד בספארי, אבל הוא לא שומר על הנתיב, לא מאותת, לא שומר מרחק... הוא מתייחס בעיקר למהירות מותרת ועקיפות בטוחות. אבל גם ככה כולם יפחדו להדחף לרכב כזה גדול לנתיב.

פורסם

נדב, איך אמר חן קודם, MTFU!

ואתה מוזמן להתאים את אפשרות מס' 1 מתוך האפשרויות שנתת קודם (להלן, לא להגיב) לעצמך ולא להעלות יותר סרטונים.

ככה לא תצטרך לשמוע את הדעות (ולא האשמות) שלנו יותר.

פורסם

דווקא להפסיק להעלות סרטונים אין את נפשי שהוא יעשה. הסרטונים והדיונים שהם מעוררים (קשים ככל שיהיו) מלמדים לקחים חשובים.

גם אם נדב עיקש מכדי להפנים אותם (במחילה), עדיין אנשים שצופים מהצד עשויים ללמוד דבר או שניים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

המוזיקה ברכב מטרידה אותי יותר מה"כמעט תאונה" הזאת

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
יאללה!

שיכנעתם אותי!

22 שנה עם רישיון ומספר לא מבוטל של ק"מ ללא תאונה...

כנראה שאני עושה משהו לא נכון בעוד שאתם גאוני הדור וחכמי הכביש.

מבחן התוצאה. מחד, אני גם מאמין בזה. מאידך...

אני לא מתייחס לאף אחד ספציפי בתגובה שלי, ובמה שאני הולך להגיד-ובמיוחד לא אליך ביגפוט, זו הערה כללית מאד:

אתה יכול להיות נהג וותיק ועתיק, עם עשרות שנות רישיון ו-0 תאונות, ועדיין לנהוג כמו Zין- בין אם בביריונות כביש, בין אם ב"עיקוף" חוקים למיניהם וכדומה.

אני בקושי מגיב פה, למרות שאני מתעדכן בשירשור הזה כל הזמן. הסיבה היא שיש פה מספיק השתלחויות, בין אם מבוססות ובין אם לאו, במעלי הסרטונים.

כבר כתבתי בפורום לא פעם ולא עשר, שאם נהג יציית לחלוטין באופן עיוור לחוקי הנהיגה, הוא יהיה מעורב לפחות ב-3 תאונות לשבוע. וזה רק ממה שאני חוויתי על בשרי מהנהיגה שלי בכבישים (שהיא לא רבה במיוחד באופן מפתיע). כל עוד מעלה הסרטון לא מנסה בכוח לגרום לתאונת דרכים, אין לי מה להגיב לו...

בכל מקום ציבורי, יש אנשים שמסוגלים לשמור על ראש פתוח וללמוד ולשנות החלטות בעקבות מידע חדש. יש את אלו שלא מסוגלים לעשות זאת, ויש את אלו שבטוחים שדולף הוא הצדק. הסוג הראשון נדיר ביותר. וגם הוא, בסופו של דבר, נמאס לו שמעירים לו על כל פיפס שהוא עושה או לא עושה. הסוג השני נוטה להתווכח עם כל מי שלא עושה כמוהו ב-ד-י-ו-ק, והסוג השלישי לרוב מורחק מהפורום... מה אני בא להגיד פה?

ובכן, אני חושב שאם יש לך משהו להעיר, תעיר. וזהו. אל תילחם, אל תחזור על זה, אל תנסה לשכנע.

יש אנשים שיקחו את זה לתשומת ליבם, יש אנשים שלא ואז כל הויכוח מיותר כי הם ייכנסו למגננה, ויש אנשים שיחליטו להצביע למפלגת העורבים. אלו שיקחו את ההערה לתשומת ליבם יפתחו פה דיון מעניין וענייני. אלו שלא, לא ייפגעו (לרוב). וזהו.

זה שירשור גדול מדיי ועם אנשים רבים מדיי ועם השקפות עולם רבות מדיי בשביל לעבור בשלום בלי הנחתה של כמה כללי יסוד בסיסיים לדעתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
אם נהג יציית לחלוטין באופן עיוור לחוקי הנהיגה, הוא יהיה מעורב לפחות ב-3 תאונות לשבוע.

כל מלה בסלע.

בסוף אנחנו לא מגיבים על כל סרטון. לא בנימה ביקורתית בכל אופן, ובוודאי שלא בנימה תקיפה. אך כמו שאמרתי, גם קורא שאיננו מעלה הסרטון עצמו, יכול ללמוד מהדיון-זוטא שמתפתח אחרי סרטון מעניין.

לכן, אני כן רואה שחר לדיונים (קצרים) כאלו, שבלעדיהם השרשור יאבד מטעמו.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

בסוף אנחנו לא מגיבים על כל סרטון. לא בנימה ביקורתית בכל אופן, ובוודאי שלא בנימה תקיפה. אך כמו שאמרתי, גם קורא שאיננו מעלה הסרטון עצמו, יכול ללמוד מהדיון-זוטא שמתפתח אחרי סרטון מעניין.

לכן, אני כן רואה שחר לדיונים (קצרים) כאלו, שבלעדיהם השרשור יאבד מטעמו.

+1

אני קורא ותיק וקבוע, וכמו שרואים ממעט להגיב. אבל התפתח דיון מעניין ודגדג לי לרשום את דעתי כמשקיף.

אני חושב שכל ביקורת היא לגיטימית ומלמדת, והביקורת אכן ניתנה בנימה ראויה. לדעתי היא גם צודקת אבל זה לא העניין.

חבל להפוך את זה לאישי ולהכנס למגננה. אפשר גם לא להסכים עם ביקורת בלי להכנס למוד של "אני נוהג שנים, לי לא מעירים, אתם אטומים".

פורסם

אוהב את המוזיקה בסרטונים שלך , אבל למה לא עצרת להעביר אל נהג הפרייבט את הסרטון, במידה והמיצובישי יחליט להתנער מאחריות?

-

נהג סיריון זוחל בשמאלי, ובסוף גם עובר באדום.

במבט בסרטון נראה אולי שהוא עשה בכוונה כדי 'לתקוע' אותי ברמזור, ניחא, אני לא ממהר.

[video=youtube;j-PS9C9hG4A]

פורסם
שני מקרים מהימים האחרונים

שוכחים שהם חולקים את הכביש עם עוד אנשים...

הנהג בסרטון הראשון אידיוט גמור זה כן, אבל גם זה שבא מולו יכל להבחין בזה והיה לו מספיק זמן לעצור ולא לגלוש למדרכה.

פורסם (נערך)

לא היה פה שרשור על דיפלומט \ קונסול כבוד שחונה על מדרכה? הם עושים דברים גרועים יותר (בהמשך, פגשתי בה שוב):

[video=youtube_share;FEgXMkoXO3M]

הכי טוב להדחף כל הדרך מהמסלול הימני עד לשמאלי, ואח"כ לנסות לעקוף את הגטס בסיבוב. "מזל" שהיה שם קטנוע שמנע ממנו:

[video=youtube_share;3PE9Ou5J2lc]

עריכה אחרונה על ידי yohai71

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...