Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה לי הגולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי אם אתה בתור בעל הרכב שם את הפתק בארנק או בכיס, הוא לא יימצא ברכב והגנב לא יוכל לצאת מהחניון.

כל החניונים שאני הייתי בהם עבדו בצורה הזאת עם פתקים, לא יודע מה הבעיה עם השיטה הזאת?

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדם נכנס, לוקח פתק, מחנה את הרכב בפנים, גונב רכב, יוצא עם הרכב הגנוב והפתק של הרכב שלו, חוזר אח"כ לאסוף את הרכב שלו ואומר שנאבד לו הפתק, הרי אין לו עכשיו בעיה להוכיח שהרכב שלו, כי הרכב שהוא נוהג עליו באמת שלו.

נקודה למחשבה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

לגבי אם דווקא כן ישימו לב,

זה לגמרי מה שחשבתי בשניה שקראתי את הפוסט.

האם אותו בחור (בד"כ מאבטח מבוגר), שמקבל 18 ש"ח לשעה, יסכן את עצמו ויתעמת עם הגנב?

אלו לא מאבטחים מיקצועיים וחמושים.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

רוב הסיכויים שהוא כבר מזמן מפורק. אין מה לעשות.

תעבור הלאה, החיים ממשיכים וזה בסך הכל רכב.

צר לי לשמוע. מקווה שתמצא את הרכב. בתור אחד שלא מזמן נגנב לו רכב, אני יכול להגיד

שזה משהו שגורם מפח נפש גדול, גם כשהרכב מבוטח, ובייחוד למי ששומר ומטפח את הרכב שלו.

פעם ראשונה זה כואב. אחר כך מתרגלים :roll:

איך בודק? בודק מהצד השני של הרכב שיש מפתח בתוך הסוויץ'.

מה עושים כאלה שיש להם אוטו עם התנעה בלי מפתח?

פורסם

הרעיון טוב.

בן אדם שנאבד לו הפתק ביציאה יצטרף להוכיח כי הבעלות שלו.

זה לא ממש בעיה לשומר, אם יש אותו שם משפחה לאפשר לו במידה ואין (והיי שמתם לב שמדובר בבני מיעוטים בדרך כלל ולא יהודי כשר) יש לפנות לבעל הרכב שיפקסס למשרד אישור בכתב כי ניתן לנהג לנהוג וכן יש לצרף צילום ת.ז

כל בעל רכב שיצטרף לעשות את זה אולי יתעצבן שמבזבזים לו את הזמן אך ברגע שיבין את הרעיון הזה... אנחנו בסרט אחר לגמרי.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
חיפשתי בכל האזור, זה הדבר הראשון שעשיתי.

כשהגעתי להגיש תלונה במשטרה אמרו שזה מקום ידוע של גניבה ופריצה לרכבים (תודה שאתם אומרים באמת) :x

אני במקומך מנסה בכוח לפרסם את הסיפור בכל מקום (פייסבוק/עיתונות/רשת) רק כדי להשפיל את המשטרה, בהדגשת הטענה שהם אומרים שזה מקום ידוע של גניבה ופריצה (עצם העובדה שזה נשאר ככה תוך כדי שהמשטרה יודעת שזה מקום בעייתי, זה בגלל שהם לא מטפלים בדבר, כלומר סתם מוצצים מיסים, ותגידו מה שתגידו, זאת אמת פשוטה).

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
מה מונע מגנב לקחת פתק ולצאת בעזרתו עם רכב גנוב?

הפתק אצל בעל הרכב..

פתק מקבלים רק בכניסה לחניון, וזה לא עמדה של חלוקת פתקים חופשית, כל מי שנכנס עם הרכב לחניון אוטומטית המכונה מוציאה פתק.

אדם נכנס, לוקח פתק, מחנה את הרכב בפנים, גונב רכב, יוצא עם הרכב הגנוב והפתק של הרכב שלו, חוזר אח"כ לאסוף את הרכב שלו ואומר שנאבד לו הפתק, הרי אין לו עכשיו בעיה להוכיח שהרכב שלו, כי הרכב שהוא נוהג עליו באמת שלו.

נקודה למחשבה.

אפשר לשכלל את השיטה ככה או ככה..

למשל להוסיף לפתק את מספר הרכב, שכבר יש מצלמות שמזהות מספר רכב אז לא בעיה

בנוסף לפרטי כניסה לחניון וכו' המכונה תדפיס את מספר הרכב על הפתק, ביציאה המכונה קוראת את מספר הרכב ובודקת שהוא תואם לזה שעל הפתק.

הדבר כבר קיים למשל בבית החולים אסף הרופא, בכניסה אתה מקבל פתק.

ביציאה אתה עומד מול השער, המצלמה קוראת את מספר הרכב ובודקת כמה זמן היית בחניון..

אם היית מעל זמן מסויים אתה מחוייב לשלם ואז אתה צריך לשלם.

אם היית פחות מהזמן שנדרש לשלם עבורו השער נפתח אוטומטית

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
הפתק אצל בעל הרכב..

פתק מקבלים רק בכניסה לחניון, וזה לא עמדה של חלוקת פתקים חופשית, כל מי שנכנס עם הרכב לחניון אוטומטית המכונה מוציאה פתק.

אפשר לשכלל את השיטה ככה או ככה..

למשל להוסיף לפתק את מספר הרכב, שכבר יש מצלמות שמזהות מספר רכב אז לא בעיה

בנוסף לפרטי כניסה לחניון וכו' המכונה תדפיס את מספר הרכב על הפתק, ביציאה המכונה קוראת את מספר הרכב ובודקת שהוא תואם לזה שעל הפתק.

הדבר כבר קיים למשל בבית החולים אסף הרופא, בכניסה אתה מקבל פתק.

ביציאה אתה עומד מול השער, המצלמה קוראת את מספר הרכב ובודקת כמה זמן היית בחניון..

אם היית מעל זמן מסויים אתה מחוייב לשלם ואז אתה צריך לשלם.

אם היית פחות מהזמן שנדרש לשלם עבורו השער נפתח אוטומטית

בקניון רחובות לדוגמא זה ככה, נכנסים , הרכב מצולם בכניסה ויוצא טיקט בהתאם. ביציאה, הרכב מזוהה והוא מחשב לך את העלות.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

קודם כל משתתף בצערך, את הרכב כבר עדיף לא למצוא, העידוד הכי טוב שתקבל יגיע מחברת הביטוח (באם היה מקיף).

שנית, לכל אלו שמציעים בדיקת בעלות בחניונים - בואו נצא מנקודת הנחה שימציאו איזה פטנט ישראלי גאוני שיידע לוודא לפי החיוך שלך שאתה באמת בעל הרכב ב100%, סבבה, מה גורם לכם לחשוב שמאבטח שיושב בכניסה בשכר כמעט-מינימלי וב-0 תנאים יסכן את עצמו אם באמת רכב כלשהו נגנב? בשביל מה? בכל מקרה יש ביטוח מקיף.. (למרות שהיו מקרים מאוד מצערים כמו של Oshri שאיבד הרבה מעבר לערך של הרכב עצמו בגלל הפריטים שהיו בו)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לגבי מה שנכתב על השערים שנפתחים בצורה אוטומטית אחרי תקופה קצרה (לדוגמה כמו בקניון רחובות- שעתיים ראשונות חינם),

הרעיון הכללי של לקצר את הזמן של נהגים עם ההתעסקות של המכונה ביציאה - הינו רעיון טוב.

אבל לא בטוח שהוא מתאים נגד גניבת רכבים.

נניח שאני גנב ואני יודע שהשער נפתח לי אוטומטית בחלון הזמן של שעה - שעתיים מהרגע שהרכב נכנס לחניון, הדבר גורם לי לגנוב את הרכב בחלון הזה ו"הפרס" על גניבת הרכב (חוץ מהרכב) זה שהשער נפתח לי אוטומטית מבלי להקשות עליי להביא את הכרטיס המקורי עליו מוטבע מספר הרכב.

לדעתי הטבעת מספר הרכב על הכרטיס צריכה להיות חובה בכל חניון והיציאה תתאפשר רק עם הכרטיס המקורי. (במקרה של אובדן- יש להוכיח בעלות על הרכב - רישיון רכב + ת.ז) חשוב לציין בפני הנהגים שחובה עליהם לקחת את הכרטיס איתם (גם על מנת לשלם במידת הצורך) והכי חשוב על מנת למנוע מקרים שגנבים יצאו מהחניון עם הכרטיס המקורי שהושאר ברכב.

כנראה גנבים ימצאו פתרונות יצירתיים כדי לעקוף את זה (זיוף כרטיסים, שוחד לשומר וכיוב') אבל זה ללא ספק יקשה עליהם לצאת בקלות מהחניון עם הרכב הגנוב, מוזמנים לקחת את הרעיון (שנבנה תוך כדי קריאת התגובות שלפניי) ולשדרג אותו.

לפותח השרשור, היה ביטוח מקיף? מה השנתון? ומה מחירון של הרכב? אני שואל גם מתוך סקרנות וגם על מנת שאחרים עם רכב דומה/זהה ינסו למגן אותו בצורה נוספת.

פורסם

דבר ראשון כל העניין של הפתק ממש לא חיוני ואני לא אגיד לכם אפילו למה,אני מכיר משהו במכונות האלה שרובכם לא מכירים וככל הנראה את מה שאני מכיר(יודע פשוט מי הכניס את זה לארץ ואיך הן בדיוק עובדות) גם הגנבים למדו להכיר זה דבר ראשון.

דבר שני אם שמתם לב בכל החניונים יש תמיד איזה שלט שאם איבדת את הפתק תשלם לפי יום חניה מלא,אז תשכחו מהפתק זה ממש אבל ממש לא רלוונטי.

מישהו פה רשם ששום מאבטח לא יסכן את עצמו מול גנב רכב, אז שישימו 2 מאבטחים עם נשק,שישלמו להם כראוי,תאמינו לי אם יקחו עוד 5 שקלים מכל נהג אז יהיה אפשרי לשלם למאבטחים האלה את הסכום הראוי ולפתור את המצב הזה בחניונים.

לכל דבר יש פתרון תאמינו לי, אולי לא הפתרון שהצגתי כי חשבתי עליו בשלוף ופשוט רשמתי,אבל אם לחשוב קצת לעומק ולחשוב נכון אני מאמין שאפשר לחשוב על פתרון הולם,גם הצבת שוטר ביציאה מחניון זה משהו אפשרי,כמובן במקום האנשים שיושבים שם כעת.

פורסם
נגנבה היום, ערב מוצ"ש מחניית בית החולים הלל יפה בחדרה.

צבע כחול מטאלי, מס' רישוי 42-174-35

כל היודע דבר על מקום המצאה נא ליצור קשר ב: אפס חמש ארבע חמש ארבע תשע שתיים תשע שש ארבע.

תודה!

הגשת כבר תלונה רשמית במשטרה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...