Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה לי הגולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגנבה היום, ערב מוצ"ש מחניית בית החולים הלל יפה בחדרה.

צבע כחול מטאלי, מס' רישוי 42-174-35

כל היודע דבר על מקום המצאה נא ליצור קשר ב: אפס חמש ארבע חמש ארבע תשע שתיים תשע שש ארבע.

תודה!

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נסה לחפש אותה בכל החניון, היה בעבר מקרה על גנבים שמזיזים רכבים למקום מרוחק בחניה, בשביל לחזור ולגנוב אותם לאחר מכן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חיפשתי בכל האזור, זה הדבר הראשון שעשיתי.

כשהגעתי להגיש תלונה במשטרה אמרו שזה מקום ידוע של גניבה ופריצה לרכבים (תודה שאתם אומרים באמת) :x

פורסם

יש מצלמה של איזו מכללה סמוכה, דיי רחוקה מהרכב אבל עדיין מכוונת לאזור שהוא חנה בו.

נסינו לאתר את בעל המכללה אך מאמצנו העלו חרס.

גם אם יראו את הגנבים ספק אם זה יעזור.

פורסם

לחשוב שחניתי שם לפני שבוע בדיוק כשהייתי צריך להגיע לבית חולים, הרכב חנה שם מ-0:30 אחרי חצות עד 05:00 לפנות בוקר ולא נגעו בו.

זה פונטו ספייס 2004 ELX 16V.

תמיד הבית חולים הזה מלא בני מיעוטים כך שתבין את ההגיון , באיכילוב זה לא היה קורה.

תעדכן מהר פה שהרכב נגנב אולי זה יעזור למתנדב/מגבניק שיראה גולף חשודה :

http://www.police.gov.il/stolencars.aspx

פורסם

קשה לי להבין את הקטע הזה של גניבה מחניונים,צריך לשים קץ לתופעה הזאת ויש לי רעיון אמנם מוזר אבל זה יכול להיות באמת אולי רעיון קצת מעצבן אבל מי שיירד לסף דעתי אולי יבין שזה נכון.

שבעלי החניונים יקחו בשקל יותר בכל חניון אבל יעמידו בן אדם שבודק רכבים לפני יציאה,איך בודק? בודק מהצד השני של הרכב שיש מפתח בתוך הסוויץ'.

תחשבו אולי רעיון מהסוג הזה או משהו דומה יכל למנוע המון גניבות של רכבים.

אני בטוח שכל אחד מאיתנו היה מוכן לשלם בעוד כמה שקלים יותר לחניון אבל לדעת שבמצב כזה הרכב שלו מוגן ב99 אחוז.

או כל דרך אחרת.

במיוחד במקום שיש בו הרבה בני מיעוטים, כי מה לעשות הם אלה שעושים את כל הבלאגן.

משתתף בצערך חבוב,אבל לדעתי הרכב כבר לא יחזור,מקווה שיש לך מקיף.

פורסם
קשה לי להבין את הקטע הזה של גניבה מחניונים,צריך לשים קץ לתופעה הזאת ויש לי רעיון אמנם מוזר אבל זה יכול להיות באמת אולי רעיון קצת מעצבן אבל מי שיירד לסף דעתי אולי יבין שזה נכון.

שבעלי החניונים יקחו בשקל יותר בכל חניון אבל יעמידו בן אדם שבודק רכבים לפני יציאה,איך בודק? בודק מהצד השני של הרכב שיש מפתח בתוך הסוויץ'.

תחשבו אולי רעיון מהסוג הזה או משהו דומה יכל למנוע המון גניבות של רכבים.

אני בטוח שכל אחד מאיתנו היה מוכן לשלם בעוד כמה שקלים יותר לחניון אבל לדעת שבמצב כזה הרכב שלו מוגן ב99 אחוז.

או כל דרך אחרת.

במיוחד במקום שיש בו הרבה בני מיעוטים, כי מה לעשות הם אלה שעושים את כל הבלאגן.

משתתף בצערך חבוב,אבל לדעתי הרכב כבר לא יחזור,מקווה שיש לך מקיף.

לדעתי הפתרון הוא דווקא שונה..

כי כמו שspire אמר, יש מקרים שאולי אותו בנאדם ביציאה לא ישים לב אז ולכן השיטה שהצעת פחות יעילה

הפתרון שלי הוא שכמו בכל חניון נורמלי, בכניסה מקבלים פתק עם שעת כניסה וכו' וכו'..

כידוע יש לשמור את הפתק עד ליציאה..

הפתרון שלי הוא שפשוט את הפתק לוקחים איתנו בארנק כשיוצאים מהאוטו וביציאה יש להציג את הפתק (או להכניס במכונה..)

אם הכנסת את הפתק, השער יפתח/השומר יפתח לך את השער ואתה חופשי.

אם אין פתק תצטרך להוכיח בעלות על הרכב או שהרכב לא יצא מהחניון

כמובן שזה יעיל רק בתנאי שהחניון מגודר ובתנאי שלוקחים את הפתק כשיוצאים מהרכב

לגבי גניבת הרכב, מאחל שתמצא במהרה!

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
ומה יקרה כשכן יגנבו והאיש שביציאה לא שם לב?

אותי דווקא מעניין מה אתם מצפים שיקרה כשיגנבו והאיש שביציאה ישים לב?

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם
לדעתי הפתרון הוא דווקא שונה..

כי כמו שspire אמר, יש מקרים שאולי אותו בנאדם ביציאה לא ישים לב אז ולכן השיטה שהצעת פחות יעילה

הפתרון שלי הוא שכמו בכל חניון נורמלי, בכניסה מקבלים פתק עם שעת כניסה וכו' וכו'..

כידוע יש לשמור את הפתק עד ליציאה..

הפתרון שלי הוא שפשוט את הפתק לוקחים איתנו בארנק כשיוצאים מהאוטו וביציאה יש להציג את הפתק (או להכניס במכונה..)

אם הכנסת את הפתק, השער יפתח/השומר יפתח לך את השער ואתה חופשי.

אם אין פתק תצטרך להוכיח בעלות על הרכב או שהרכב לא יצא מהחניון

כמובן שזה יעיל רק בתנאי שהחניון מגודר ובתנאי שלוקחים את הפתק כשיוצאים מהרכב

לגבי גניבת הרכב, מאחל שתמצא במהרה!

מה מונע מגנב לקחת פתק ולצאת בעזרתו עם רכב גנוב?

• תוכן חדש...