Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה לי הגולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כתור תושב האיזור אני יכול להגיד לך שהחניון הזה ספציפי מאוד בטוח, אבל עדיין אין אחריות לגבי גניבה.

ברוב החניונים האחרים תראה שבד"כ יש שלט בכניסה שאומר שהבעלים של החניון לא אחראי לפריצות/גניבות שיגרמו לרכב בזמן שהוא שוהה בחניון.

אני אלך עם זה עוד שלב, נגיד ויצאת לסופ"ש בבית מלון שנותן גם שירותי חניה ונגנב לך הרכב. האם הבית מלון צריך לתת לך מחירון על האוטו? ממש לא, בשביל זה יש לך ביטוח מקיף.

שוב תודה. הבנתי הכל.

אם חנית בחניון ובכניסה הוצב שלט (בכל חניון במדינה שלנו מוצב אחד כזה) שבעלי החניון לא לוקחים אחריות על כל נזק לרכב לרבות גניבה, ובכל זאת נכנסת לחנייה, אזי שהסכמת במשתמע (לא הבעת הסכמה בפועל) לתנאי החניון. זהו חוזה אחיד שביסודו אין באפשרותך לנהל משא ומתן על תנאיו, ז"א, או שעליך לקבל את תנאי החוזה או קח את רגליך ולך. אפשר להתווכח רבות אם זה צודק או לא, זה המצב. בנוגע לשומר, ככזה, תפקידו הוא לשמור, אם תוכיח בבימ"ש שהשומר התרשל בתפקידו, (נרדם לדוגמא) תוכל לתבוע אותו באופן אישי בתביעה נזיקית על כך (ולא את בעל החניון).

תודה תודה.

לחסוך חיפוש חניה, לחסוך 10 דקות הליכה.

במקרה שציינתי, הבחור לא היה צריך את הבית-חולים, אלא את מחנה תל השומר, שבסביבתו יש הרבה חנייה חינם, אך הוא העדיף להחנות בתוך תל-השומר, וללכת 10 דקות ברגל וגם לשלם כסף, בכדי שלא יגנבו לו את האוטו.

בגלל זה עניין אותי, שאם החניון לא מגן על הרכב, אז למה שאחנה בו, כשאין לי צורך? זאת אומרת למה הבחור קישר את החנייה בתוך חניון, לכך שיפחתו הסיכויים שיגנבו לו את הרכב? כי כמו שראינו, לפותח השרשור הנ"ל זה לא עזר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש בבית חולים הזה חניון שעלותו 15 שקל, אבל הרבה מתקמצנים ושמים את הרכב בחוץ. אז אם זה המקרה, אז אין שום פתק, שום מצלמה, ושום נעליים.

החניון עצמו מאוד בטוח, יש על המקום שמירה 24 שעות ביממה, היות והוא בשטח בית חולים, אבל מה שבחוץ לא.

זה ממש לא עניין של קמצנות, ההפך הוא הנכון.

בחניה בתוך שטח הבית חולים: קשה עד בלתי אפשרי למצוא חניה פנויה, אם מצאת אז זה בטח בין שתי מכוניות שגם ככה חנו עקום וברגע שיכנסו\יצאו מהרכב יזרקו את הדלת על הרכב שלך ואולי אפילו תזכה לאיזה "נשיקה" בטמבון.

מעבר לזה, החניות מבודדות ובהרבה מקומות גם חשוכות.

את החניה שאני חניתי בה אני מכיר היטב, אני חונה שם פעמיים בשבוע עד שעות ערב מאוחרות בזמן הלימודים. המקום מואר, בולט, על שפת הכביש ונראה לעיני כל עובר ושב, בין שני סלעים, ומצולם.

היום בדיעבד אני רק מבין את גודל הזוועה שיש שם מבחינת פריצות וגניבת רכבים (בתוך מתחם בית החולים וגם בחוץ). כמעט כל אחד מהאיזור מכיר מישהו שגנבו לו\פרצו לו\שברו לו.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
בני מיעוטים, כי מה לעשות הם אלה שעושים את כל הבלאגן.

*ערבים.

אין טעם לצביעות ופוליטיקלי קורקט, אנחנו לא חברי כנסת :-P .

ולפותח השרשור - מקווה שיש לך ביטוח מקיף, ובכל מקרה, אולי זאת רק חצי נחמה, אבל שהיה מגיע זמנה של הגולף להימכר, זה היה לוקח לך חודשים ארוכים.. אז לפחות זה פתר בעיה אחרת :-P .

.Your average Notepad

פורסם

האמת שלא תיכננתי למכור בשלוש שנים הקרובות, מאוד נקשרתי לרכב הזה. אפילו הרכבתי 4 צמיגי גודייר חדשים ביום שישי (יום לפני הגניבה).

מה שכן- נראה לי שאני אדחה את קניית הרכב החדש עד שאסיים את הלימודים, כי להחנות רכב בחניה הזאת ולהיות בכיתה מרוכז בשיעור נראה לי פתאום כמשימה בלתי אפשרית.

פורסם

תקנה משהו צרפתי מזדקן עם AL4, אפילו בני מיעוטים לא טמבלים מספיק בשביל לגנוב את זה :wink::lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
במקרה שציינתי, הבחור לא היה צריך את הבית-חולים, אלא את מחנה תל השומר, שבסביבתו יש הרבה חנייה חינם, אך הוא העדיף להחנות בתוך תל-השומר, וללכת 10 דקות ברגל וגם לשלם כסף, בכדי שלא יגנבו לו את האוטו.

בגלל זה עניין אותי, שאם החניון לא מגן על הרכב, אז למה שאחנה בו, כשאין לי צורך? זאת אומרת למה הבחור קישר את החנייה בתוך חניון, לכך שיפחתו הסיכויים שיגנבו לו את הרכב? כי כמו שראינו, לפותח השרשור הנ"ל זה לא עזר.

אל תחנה, מישהו אחר יחנה זה לא משנה. חניונים זה בעצם מקום בבעלות עסקית ואתה "משכיר" את שהותך בו בד"כ מלית ברירה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

מה שכן- נראה לי שאני אדחה את קניית הרכב החדש עד שאסיים את הלימודים, כי להחנות רכב בחניה הזאת ולהיות בכיתה מרוכז בשיעור נראה לי פתאום כמשימה בלתי אפשרית.

ברוך הבא לסיוט של כל סטודנט חובב רכב.

אתה לא יודע מה אני, וסטודנטים אחרים שלומדים איתי (חלקם חברי פורום נכבדים :wink:) עושים על מנת לקבל ולו מעט שקט ורוגע בנושאי חניה בלימודים.

א-ב-ל, ממש לא הייתי דוחה\מבטל את הרכישה של הרכב הבא רק בגלל הסיבה הזאת בלבד.

החיידק המוטורי פשוט חזק ממני.

אלי.

פורסם

הלוואי ויבוא יום ומישהו יקים איזו משטרה אזרחית שרשאית להשתמש בנשק,שלא תצפצף על החוק המטוטמם שיש פה ותוכל להתנקש בכל הגנבים האלה ובכל האנשים שעושים פה בלאגן במדינה,אם הייתי יכול להתבטא כמו שאני רוצה להתבטא אז לא היו מפרסמים את התגובה שלי,תחליפו את המילה ל"גנבים" "אנשים" לכל מילה קיצונית שעולה לכם בראש.

בכל מקרה אז המדינה הייתה נראית הרבה יותר טוב.

פורסם

אתה יודע מה? חשבתי על זה.

בוא ניקח רגע מצב היפוטטי:

אתה חמוש, נמצא באיזה מקום מסוים, חוזר לחניה ורואה שני אנשים כבר בתוך הרכב שלך מנסים להניע.

אתה מבין את הסיטואציה, מבין שאתה הולך להישדד אם לא תעשה משהו.

בסביבה אין אף אדם שיכול לבוא לעזרתך.

אתה מתקרב לרכב?

יצא לי להריץ את התסריט הזה בראש כבר כמה פעמים, ואתה יודע מה? גם אם הייתי תופס את הגנב\גנבים בשעת מעשה אני לא יודע אם הייתי מתקרב.

היום רוצחים על סיגריה, אז לך תדע אילו טיפוסים אתה עלול לפגוש כשגונבים לך את הרכב.

• תוכן חדש...