Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עזוב את כל השאר לשניה - יום הולדת = דייט.

מה אני אגיד לך - יכול להיות שהיא לא סגורה על עצמה אם היא בכלל רוצה להיות אתך, או שלא נעים לה לומר לך לא ובגלל זה כביכול להרוס ידידות. אנא עארף...

קח בחשבון שהיא בת 20. היא ילדה, מה שאומר שאולי היא לא משחקת בך בכוונה - אבל זה די נראה לי כמו משיכה באף כדי להרגיש רצויה.

ואז שוב נשאלת השאלה למה למשוך את זה חודשיים. זה משהו שבאמת לא ברור.

בחורות לכו תבינו, ולא אני לא נתקע עליה, פשוט סתם מעצבן.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

מה אתה רוצה שאני אגיד לך? חוץ ממנה אף אחד לא יכול באמת לענות לך למה - מה שאנחנו כן יכולים לעשות זה לעשות לך הרגשה טובה בזה שנקרא לה ילדה מטומטמת שלא שווה את הזמן שלך.

Feeling better?

כי אם לא - נגמרו לי הרעיונות :)

פורסם
O_O

מה פשר הסימן הזה?

1) דייט עשירי להחזיק ידיים? אחי, אתה בן 24! אתה הגבר, אתה מוביל את המערכת יחסים הזאת. תראה ביטחון, תפוס לה את היד ודפוק לה בוסה. נשיקה צריכה לבוא ב'וורסט קייס' בדייט שלישי. העדיפות היא לדייט ראשון.

בגדול מסכים עם האמור לעיל למעט שתי הסתייגויות:

1. הדייט הראשון לא אמור להיות מלחיץ, מקסימום איזו נשיקת לילה טוב על הלחי וזהו. כך גם בשני. בשלישי אפשר כבר לגשש יותר לעומק. זה לא אומר שצריך ישר ללכת על כל הקופה, אבל מניסיוני נשים בהחלט מצפות מהגבר להתוות קו כלשהו.
  2. כלל מס' 10 של הפורום.

אתה זוכר אולי מה אמרת ? איך אמרת? האם הבהרת את עצמך שאתה מעוניין בקשר שהוא מעבר לידידות?

אם כל התשובות לעיל חיוביות: אז חבוב תן לה להרגע תפוס מרחק, ותתן לה להחליט מה היא רוצה.

-אל תרדוף

-אל תתקשר

-אל תסתמס

וכמובן תחכה לפסיקה מבנצי :)

:mm_yeah:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

סתם רציתי לשתף, זה לא באמת יגרום לי להרגיש טוב. הסוף של הדבר הזה די ברור,

אבל תודה לכולם, אולי בכל זאת נחכה לפסק דין של בנצי :-D אין לי מושג מי זה אבל נשמע כאילו שווה לחכות.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

אולי לחצת יותר מידי.

אולי לא מתחשק לה סקס.

אולי היא מחפשת באמת מישהו שיקשיב לה ולא יבדוק מה מידת החזיה שלה.

תכלס, נראה לי שפשוט הלחצת אותה.

לא כל קשר צריך להגמר במיטה בדייט החמישי.

פורסם
לרוב אנחנו ממש מטומטמות בגיל הזה

בגיל הזה? יש גיל שלא?

(גילוי נאות: נשוי, ועושה כל מה שאישתי אומרת, גם אם לוקח לי חצי שנה להבין למה בדיוק היא התכוונה)

לפותח השרשור - אתה בן 24, תתאפס על עצמך בנאדם. יש אוקיינוס בחוץ ואתה משחק בחול...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא יודעת, אני לא מטומטמת ואני לא מבוגרת מזה בהרבה... מצד שני רוב הבחורות נהיות נורמליות באזור גיל 24 (לא כולן, יש כאלו שהפיגור שלהן מתמשך)

למה 24? כי זה מספיק זמן בשבילן לצאת מהצבא, לעבור את הטיול הגדול, להתחיל ללמוד ולעבוד ומשם באמת מתחילים להבין מה זה חיים (או שזו התיאוריה שלי לפחות).

פורסם

נשיקה בדייט העשירי? שיקסע!

לבן גדול (ככה גם היא קוראת לך?), אני מצטער להיות זה שמבאס אותך, אבל רוב הסיכויים שהיא ילדה קטנה ומבולבלת, אחרת היא לא הייתה מתעלמת ממך, אלא אומרת לך מה עובר לה בראש. ועכשיו יבואו כל הנשואים, ויגידו שאי-אפשר להבין נשים, ואתה לא יודע מה עובר להן בראש, אבל מנסיוני, כשאתה שואל מה עובר להן בראש (ממש לא במילים האלה, אחרת משהו יעבור לך דרך הראש), גם מקבלים תשובה כנה וברורה.

עכשיו היא כבר מתעלמת, אבל כשתתבגר, ותחזור אליך:

1. שאל אותה מה שלומה. אחר כך תבקש שתקשיב לך 2 דקות ברציפות, ואז שתגיד מה שהיא רוצה.

2. תסביר לה שבשבילך, המטרה של הפגישות שלכם הייתה קשר רומנטי.

3. אתה מסביר לה שממש אין לך כוונה ללחוץ עליה לשום אקט מיני, ושאתה מוכן לחכות לה כמה שצריך, אפילו בשביל דבר פשוט כמו נשיקה {(כמובן שאתה אומר לה את סעיף 3, אך ורק אם הוא האמת), וכמובן שרק אם באמת ככה אתה מרגיש}.

4. אתה אומר לה שאם יש לה בעיות אחרות, והן הסיבה להתנהגות שלה, אז היא מוזמנת לשתף אותם איתך, ותנסה לעזור לה אם תוכל.

5. אתה מעביר את הכדור למגרש שלה וממתין.

או שהיא תסביר לך בצורה עניינית את כל הנושא, ואז אתה תדע - כן כן ; לא לא.

או שהיא תמשיך להיות ילדה קטנה ומעצבנת, ואז כנראה שאין ברירה, ותצטרך לומר לה אאופידרזיין (ושוב, לא במילים האלה, בוא נגלה קצת רגישות).

נ.ב. אני בן 21, ורוב הבנות שאני בחברתן הן בנות גילי, ובערך בגיל של חברה שלך. רובן מתנהגות די בוגר לגילן, ואולי היא באמת לא התבגרה עדיין, מצד שני יכול גם להיות שיש לה בעיות מעבר להבנתך, ואז אולי כדאי שתנסה לעזור לה אם אתה מעוניין.

אני מקווה בשבילה שאופציה 1 הנכונה.

נ.ב.2- בוא נראה את בנצי מתעלה על זה. (ובלי תמונות של סטייקים ואספרגוס ברוטב יין).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

איזה שרשור משעשע. מלא תובנות...

אני אישית נגד הקונספט של נשיקה בדייט הראשון, אני חושב שזה מקרין משהו מאוד ג׳נטלמני לא לקפוץ על בחורה 4 דקות אחרי שהכרת אותה ולנסות לבדוק לה את השקדים.

אני מאוד בעד, אבל שהיא תקפוץ.

התחלנו "לצאת" כזוג. עברו 9 חודשים עד שהגענו לסקס אמיתי.

כואבות לי הביצים רק מלקרוא את זה:shock:

נשים זו תעלומה מענינת, בייחוד בגילאים האלה.

תעלומה - כן. מעניינת? גם אני חשבתי ככה בעבר. היום אני מבין שהן פשוט מפגרות.

למה, כבר ניסית לצאת עם מישהי שסיימה צבא?

נ.ב. אני בן 21, ורוב הבנות שאני בחברתן הן בנות גילי, ובערך בגיל של חברה שלך. רובן מתנהגות די בוגר לגילן,

אותו הדבר שכתבתי לרוני למעלה...

וכמובן תחכה לפסיקה מבנצי :smile:

אכן.

וכל מישהו אחר שנותן פה עצות, מקבל התראה על "ייעוץ לא מבוסס".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
עכשיו יבואו כל הנשואים, ויגידו שאי-אפשר להבין נשים, ואתה לא יודע מה עובר להן בראש, אבל מנסיוני, כשאתה שואל מה עובר להן בראש (ממש לא במילים האלה, אחרת משהו יעבור לך דרך הראש), גם מקבלים תשובה כנה וברורה.

אם כך, מצאת בנות מיוחדות ביותר.

כדי לקבל תשובה כנה וברורה, בד"כ צריך להתחיל לנחש, או לתת ניחוש מושכל.

במקרה שלי, אני מכיר את התכשיט שלי כבר חצי משנות חיי, כך שאני פחות או יותר יודע מה עובר לה בראש (ברמה שמזכירה לה קריאת מחשבות...), כך שהניחוש נהיה פשוט יותר.

אבל עדיין צריך להתחיל לנחש, ראבק. :roll:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...