Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תלוי איך את מגדירה כרכור.

יש הבדלים בציפיות, בחורה לרוב תהנה אם זה שמכרכר סביבה מעניין אותה ברמות כלכליות\אינטליגנטיות וכו', גבר מתייחס לכרכור בהקשר לקלות השגת ז*ון.

פשוט ציפיות שונות....:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין פה יותר מדי מה להבין. בניגוד ל 99 אחוז מהגברים, לבחורות יש מגוון שלם של גברים שמקרקרים סביבן בכול רגע נתון(במיוחד בעידן האינטרנט) ככה שיש להן את הפרבילגיה לבחור במי הם רוצות ובאיזה צורה הם רוצות.

מאיפה הבאת את זה? אני מכיר כמה בחורות נהדרות שהיו מתות לכזה דבר. ואל תבלבל את זה עם כל מיני ערסים שמתחילים עם מישהי ברחוב...

אולי הבעיה היא הפוכה - שאתה באמת מאמין שככה זה עובד בין גברים לנשים. ולא רק אתה, אלא גם לא מעט נשים שמשום מה חושבות שהשמש זורחת להן מהישבן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני עדיין דבק במה שאמרתי. לבחורה שניראת סביר, אין שום בעיה למצוא מישהו לצאת איתו.

מנסיון, כול הבחורות מ***נות את השכל שאי אפשר למצוא גברים נורמלים, אבל זה לא בגלל שלא מתחילים איתם/מתחילים איתם רק ערסים. כי זה פשוט שקר.

האובר נוחות הזאת שמתחילים איתך הרבה, גורם לך לפסול הרבה על הסף- זה ערס מדי, זה לא הצליח לרתק אותי במשך 2 דקות שאנחנו מדברים, זה נמוך מדי , או אפילו סתם בגלל שפשוט לא היית במקום הנכון ובזמן הנכון.

וזה דרך אגב בדיוק למה כמעט כול אחת מרגישה שהשמש זורחת לה מהתחת. אם לך יהיה ביקוש מטורף, אתה לא תרגיש ככה?

פורסם

אתה לא מבין שזה לא באמת ביקוש. לא חוכמה שהיא תצא למועדונים או פאבים ושכל מיני גברים מפוקפקים יתחילו איתה. הם הרי חצי שיכורים ולא מחפשים יותר מסטוץ ללילה. אם זה מה שגורם לבחורה להרגיש נחשקת, אז היא באמת צריכה לצאת מהסרט...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סליחה - גם אם אין בעיה למצוא מישהו לצאת איתו, זה לא אומר שאותו אדם מתאים ליותר מדייט. יצאתי בחיי עם לא מעט אידיוטים שבמבט ראשון נראו נורמליים לחלוטין ולקח לי זמן להבין שהם דפוקים בשכל ברמות קשות.

מהניסוח שלך נראה שאתה חושב שבחורות הן מפגרות וגברים הם בסדר גמור - מה שאתה לא מבין זה שכולם דפוקים. גם הבחורות וגם הגברים.

זה גם שאלה של עיתוי - כמו שרוני אמר - לא בעיה להגיע למצב שמתחילים איתך במועדון, מצד שני לרוב אלו לא הבחורים שאח"כ היא תרצה לצאת איתם לסרט \ ארוחת ערב.

פורסם

קודם כול, לא כול מי שמתחיל עם בחורה בפאב, הוא בהכרח מפוקפק או שיכור. לא צריך להיות מדען גרעין בשבל להבדיל בין אנשים כאלה.

דבר שני, גם לא כול מי שמתחיל עם בחורה ברחוב/אוניברסיטה/מקום העבודה, הוא גם בהכרח ערס.

דבר שלישי, לרוב הבחורות היה בשלב כזה או אחר פרופיל באתר הכרויות כלשהו. יש אתרי הכרויות שהם קצת יותר סטוקרים ומציגים בפנייך מידע קצת שונה, וממנו אתה מגלה דברים מאוד מעניינים... אם תירצה אני אפרט לך בדיוק מה הם.

אני רק יכול להגיד לך, שאתה יכול לא לדאוג לבחורות, אם היא ניראת סביר היא תמצא בקלות מישהו נורמלי, ואם היא לא מצאה, אז כניראה שהיא מחפשת את דוויד בקהאם/בראד פיט.

סליחה - גם אם אין בעיה למצוא מישהו לצאת איתו, זה לא אומר שאותו אדם מתאים ליותר מדייט. יצאתי בחיי עם לא מעט אידיוטים שבמבט ראשון נראו נורמליים לחלוטין ולקח לי זמן להבין שהם דפוקים בשכל ברמות קשות.

מהניסוח שלך נראה שאתה חושב שבחורות הן מפגרות וגברים הם בסדר גמור - מה שאתה לא מבין זה שכולם דפוקים. גם הבחורות וגם הגברים.

זה גם שאלה של עיתוי - כמו שרוני אמר - לא בעיה להגיע למצב שמתחילים איתך במועדון, מצד שני לרוב אלו לא הבחורים שאח"כ היא תרצה

ממש לא. במצב כזה של ביקוש יתר, כול בנאדם מתנהג אותו דבר, בין אם זה גברים ונשים. פשוט בקטע הזוגי, גבר הוא חסר ביקוש, ואישה היא כן, ולכן גם ההבדלים בהתנהגויות בנושא הזה.

• תוכן חדש...