Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוכבי אופניים תזהרו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הטייציונרים השתלטו הבוקר על נס הרים,

כמות אדירה של רוכבים! :x

רוב הכביש ללא שוליים ובלי שדה ראייה למעבר לפניות וזה עדיין לא עוצר אותם.

נוסעים באמצע הנתיב, לעתים בקבוצות כמעין גוש חוסמים את כל הנתיב, רכבי הליווי שלהם לעתים אחריהם, זוחלים, ומסיבה לא ברורה אחד מהם גם גלש כל רגע לנתיב הנגדי ומנע עקיפה.

מה אני אמור לעשות במצב כזה?

לזחול אחריהם ב-10 קמ"ש אם לא פחות?

האם ראוי שיווצר בגללם פקק עם שיירת מכוניות?

אני לא יודע מה חושבים לעצמם והיום הייתי על סף שיגעון!!

הדבר היחיד שאפשר לעשות הוא לחפש הזדמנות שאפשר לעקוף "בבטחה", באגרסיביות ומהירות את כל השיירה על קו הפרדה רצוף.

הם אלה שגורמים לזה כי הם לא מפנים דרך בשום צורה, להפך. הם חושבים שזה בסדר שיהיה מאחוריהם פקק.

הרגשתי כאילו אני בכביש סגור למירוץ אופניים....

גם אני עשיתי גיחה קצרה לנס הרים היום בבוקר.

באמת הייתה כמות מאוד גדולה של רוכבים.

היו כמה צדיקים שרכבו בטור עורפי אבל הרוב כנראה חשב שהכביש סגור ל"טור דה נס" או משהו כזה והתמקם באמצע הנתיב.

לא חושב שיש טעם להתקרב לכביש הזה בשבת בבוקר.

מעדיף לא לקחת את הסיכון שיהרסו לי החיים בגלל איזה חבורת טמבלים שחשבו שהכביש סגור בשבילם ורכבו באמצע הנתיב.

משעות הבוקר המאוחרות והלאה אין מה לדבר,הרוכבים מפנים את מקומם למשפחות/זקנים שבאים לטייל,ואז אתה נתקע אחרי שיירה שזוחלת בלי אופציה לעקוף,וגם אם התמזל מזלך והייתה אופציה לעקוף וניצלת אותה, אז תוך כמה שניות תיתקל בשיירה נוספת וחוזר חלילה.

מה לגבי שישי ב-6-7 בבוקר?מישהו ניסה?

turboy

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אופניים לא צריכים להיות על הכביש, חד וחלק. זה עוד אחד מחוקי החלם של מדינת ישראל.

אני לא רוכב מקצועי אלא משתמש באופניים ככלי רכב יום-יומי ברחבי באר שבע. אין שום סיכוי שאני עולה איתן על הכביש וכנראה שלדעה הזו שותפים גם 100% מיתר הסטודנטים בעיר כי עד היום לא ראיתי אף פסיכופט שיעז לנוע איתם על הכבישים בעיר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נהגת שודים לא התכוונתי למקצוענים, התכוונתי לאלה שיש להם אופניים "רגילים" ופשוט שלבנאדם יש אור ירוק ואחרי שהוא בדק גם שהצומת נקי, מתחיל ליסוע ואז רוכב אופניים החליט שאני יבלום שיש לי ירוק באמצע הצומת והוא יעבור באדום שלו ושהוא חסין מפגיעות.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
אופניים לא צריכים להיות על הכביש, חד וחלק. זה עוד אחד מחוקי החלם של מדינת ישראל.

אני לא רוכב מקצועי אלא משתמש באופניים ככלי רכב יום-יומי ברחבי באר שבע. אין שום סיכוי שאני עולה איתן על הכביש וכנראה שלדעה הזו שותפים גם 100% מיתר הסטודנטים בעיר כי עד היום לא ראיתי אף פסיכופט שיעז לנוע איתם על הכבישים בעיר.

איתמר.

מה גורם לך לחשוב שבמדינה דמוקרטית יש לך זכות לקפח לחלוטין את זכותו של מישהו אחר להתנייד?

אני להזכיר לך שמבחינת הולכי הרגל, אופניים על המדרכה מסכנים אותם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הם נוסעים כך כי הם יכולים, כי זו הביריונות הישראלית המקובלת. מאחר שהרוכבים הטיפוסיים הם גם ברובם מהעשירון העליון, הם הרי גם חושבים שמגיע להם הכל.

עד שזה לא יקרה:

(ולא שאני חו"ח מעודד את זה)

דבר לא ישתנה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כל עוד החוק מחייב רוכבי אופניים לרכוב על הכביש - יהיה על נהגי הרכב הממונה להתחשב בהם.

הדבר אינו גורע מחובתם של רוכבי האופניים להזהר ולרכוב כחוק - כלומר בטור עורפי ובצמוד לימין, וכמובן לציית לכל החוקים.

בקרבת המקום שבו אני גר יש שני צמתים סואנים, בכביש הנמצא במדרון, ורוכבים רבים נוהגים בו. בצמתים אלה יש לרוכבים נטיה להתעלם מרמזורים אדומים ולחצות את הצמתים במהירות גבוהה - ובכך להפתיע נהגים החוצים את הצומת כאשר יש להם אור ירוק. העובדה שעד כה לא התרחשה בצמתים אלה תאונה קטלנית היא כנראה נס, ואולי אפשר ליחס חלק מכך גם לזהירות שנוקטים הנהגים נתושבי האיזור המכירים את התופעה. אבל אין ספק שיבוא יום ונהג שאינו מכיר את בעיה יופתע ויפגע ברוכב אופניים, ובמהירויות שבהן מדובר כל פציעה שתהיה פחות מקשה תהיה בגד ר הפתעה טובה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה רק בישראל הנהגים לא מוכנים להשלים עם זה שגם רוכבי האופניים הם חלק ממשתמשי הדרך?

נכון, יש רוכבים ששמים קצוץ ומפריעים גם כשהם יכולים לרכב בצורה כזאת שלא יפריעו, וזה לא בסדר. אבל אם תשימו לב- הרוכבים המקצועיים רוכבים בד"כ בקבוצות בשולי הכביש עם רכב ליווי מאחוריהם כדי להזהיר נהגים שיש רוכבי אופניים מקדימה.

תפנימו את זה שרוכבי הכביש הם גם חלק ממשתמשי הדרך ותתחשבו קצת.

פורסם
תגיד לי, אתה אמיתי?!

אתה בכלל יודע מה החוק במדינה?!

רוכב אופניים לא רק יכול לרכב על הכביש, זו חובתו. למעשה, אסור לו לרכב על המדרכה.

דבר שני, אז הוד מעלתו, שאמור לפנות ימינה, יזדיין בסבלנות עד שהדרך תהיה לו פנוייה.

חצוף ואלים, זה מה שיוצא מהגישה שלך.

לא ייאמן איך אנשים עם רישיון לא יודעים את מקומם ועוד משחקים אותה ביריונים גדולים...

שכחתי לציין שהרוכב השני נסע באמצע הכביש במקביל לחברו (על הקווים) כי הייתה להם שיחה חשובה, כך שגם חששתי לתת קיק-דאון ולעקוף (ולתת להם לבלוע עשן שחור).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
למה רק בישראל הנהגים לא מוכנים להשלים עם זה שגם רוכבי האופניים הם חלק ממשתמשי הדרך?

נכון, יש רוכבים ששמים קצוץ ומפריעים גם כשהם יכולים לרכב בצורה כזאת שלא יפריעו, וזה לא בסדר. אבל אם תשימו לב- הרוכבים המקצועיים רוכבים בד"כ בקבוצות בשולי הכביש עם רכב ליווי מאחוריהם כדי להזהיר נהגים שיש רוכבי אופניים מקדימה.

תפנימו את זה שרוכבי הכביש הם גם חלק ממשתמשי הדרך ותתחשבו קצת.

זו טעות לומר דבר כזה.

זה לא מעניין אותי שהם חלק ממשתמשי הדרך ברגע שהם מעכבים את התנועה. זה כמו להגיד שנהגי קלנועיות הם חלק ממשתמשי הדרך וכך גם רוכבי סקיטבורד.

למה אני צריך לזחול ב5 קמ"ש מאחורי רכב ליווי שחוסם את התנועה!? ואחריו מאות רוכבים שמפוזרים לאורך ולרוחב הכביש...

עכשיו במידה והיו נתיבים, אז לא אכפת לי, יש נתיב עקיפה. אבל כאן, כל כמה דקות אני צריך לסכן את עצמי ונהגים חפים מפשע ולחצות קו לבן בפניות עיוורות רק כדי להמשיך להתנייד.

ברגע שהם מעכבים את התנועה בצורה כה משמעותית, ומכניסים אנשים אחרים לסיכון כפוי, יש לנו בעיה.

וד"א רוכבי אופנועים/ קטנועים/ משאיות וכו' הם חלק מהתנועה, והם בסדר. אותם אני מאשר.

Honda civic EJ6

פורסם
שכחתי לציין שהרוכב השני נסע באמצע הכביש במקביל לחברו (על הקווים) כי הייתה להם שיחה חשובה, כך שגם חששתי לתת קיק-דאון ולעקוף (ולתת להם לבלוע עשן שחור).

רוכב אופניים כמו רוכב קטנוע מבחינתך לא תופס "חצי נתיב", אלא "נתיב". הוא לא אמור לדאוג שלך יהיה מקום באותו הנתיב שבוא הוא נוסע כדי שתעקוף תוך כדי שאתה נצמד אליו מצידו.

הוא לא אמור לנסוע בשוליים. אלה שרוכבים בשוליים עושים זאת אך ורק בגלל בריונות שלך, שכן הם זוכים לעצבים ממך כשהם תופסים את מקומם החוקי בדרך.

פורסם

כל פעם שאני רואה רוכבי אופניים בכביש אני עובר לנתיב השמאלי אם אפשרי.

הרוכבים הכי מסוכנים הם הסודנים , גם האופניים שלהם לא מחזירות אור וגם בחושך לא תראה אותם.

ומי שטוען שיש לרוכבי אופניים זכות על הכביש אזי יש להם את החובה לשלם אגרת רישוי וביטוח חובה - מה שבפועל לא קיים.

פורסם
מה גורם לך לחשוב שבמדינה דמוקרטית יש לך זכות לקפח לחלוטין את זכותו של מישהו אחר להתנייד?

אני להזכיר לך שמבחינת הולכי הרגל, אופניים על המדרכה מסכנים אותם.

פגיעה של רוכב אופניים באדם שצועד על המדרכה תסתיים בפציעה קלה לכל היותר של שני הצדדים.

אני לא חושב שצריך לפרט מה התוצאות של רוכב אופניים שנפגע על ידי רכב בכביש.

אם רוכבי אופניים היו באמת נשמעים לחוק ונוסעים על הכבישים מספר ההרוגים במדינת ישראל היה קופץ בעשרות הרוגים, לפחות. הכבישים במדינה הזו הם ג'ונגל גם ככה, אז להוסיף עליהם אופניים?

אגב, כמה תאונות אנשים-אופניים על המדרכה יצא לך לראות במהלך חייך? לי 0.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
רוכב אופניים כמו רוכב קטנוע מבחינתך לא תופס "חצי נתיב", אלא "נתיב". הוא לא אמור לדאוג שלך יהיה מקום באותו הנתיב שבוא הוא נוסע כדי שתעקוף תוך כדי שאתה נצמד אליו מצידו.

הוא לא אמור לנסוע בשוליים. אלה שרוכבים בשוליים עושים זאת אך ורק בגלל בריונות שלך, שכן הם זוכים לעצבים ממך כשהם תופסים את מקומם החוקי בדרך.

זאת אומרת שאם אני רוכב אופניים זכותי לנסוע באמצע הנתיב? כל הנתיב לרשותי?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תוכן חדש...