Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה חורים ברכב זה לא טוב, האויר של המזגן ייצא :wink:

התחלתי להחנות בחניה בתוך בנין שמוקפת 3 צדדים מבטון, ובגובה 8 קומות. כשבמרחק 10 מטר ממול יש עוד בנין 8 קומות.

הצדדים הפתוחים הם דרום וצפון.

עכשיו אני יותר שלם עם עצמי באזעקות. נשאר רק לחכות לצו 8.

פורסם

אני הוצאתי אחת מהן מחוץ לטווח הרקטות (אפשר לנחש מי מהן). בנתיים היא גמלה לי בלגמור לעצמה את המצבר !

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

ההורים מחנים את הרכב כרגיל.

יש ביטוח מקיף וגם ככה יש כוונה לרכוש רכב חדש. 8)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הביטוח המקיף לא קשור, במקרה של פגיעת טיל באוטו המדינה משלמת את הפיצויים ולא הביטוח, גם אם יש לכם ישיר וגם אם אין לכם.

פורסם
מבחינה סטטיסטית הסיכוי של הרכב שלך להיפגע מטיל נמוך מההסתברות שיפגע בתאונה. למה זה בכלל מטריד אותך?

את מי זה לא מטריד, שרכב שאתה אוהב, יקבל חס וחלילה רסיס.

לך יש רגליים, אתה יכול לרוץ לממ"ד או למרחב מוגן.

כשקוראת תאונה, רוב הסיכויים שיהיה לך גם על מי להוציא את העצבים אם הוא לא יברח. (למרות שלדעתי זה טעות, צריך לרדת ולדבר יפה ורגוע, ככה קרה שפגעתי בבנאדם אחד ומאז למדתי שכשמדברים רגוע ויפה, שתי הצדדים יוצאים עם הרגשה טובה).

חוץ מזה אצלי לפחות, זה רכב של 5K, מספיק שיקבל רסיס לא במקום הוא טוטאלוסט, ואז יביאו לי 5K, ואין לי מה לעשות איתם.

(או שיתקנו אותו, והוא בחיים לא יחזור למצב הקודם).

• תוכן חדש...