Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום דיברתי עם אדם שמוכר רכב שנת 82.

הוא טען שלפני שנתיים הפסיק להעבירו טסטים וכשניגש למשרד הרישוי בעניין הסדרת הניירת לצורך החזרתו לכביש נאמר לו שלא ניתן להחזירו והרכב ״ לחלקים״ לדבריו.

הבנתי שהרכב היה מעוקל בעבר ויתכן ושוחרר מהעיקול.

האם ניתן לשלם את הטסטים שלא נעשו, לרשום אותו כאספנות ולהעבירו טסט לצורך החזרתו לכביש?

הרכב לא עבר כל תאונה משביתה.

מה יכולה להיות הסיבה שמשרד הרישוי מסרב להחזירו לכביש?

פורסם

אם הרכב איננו בסטטוס אספנות, רכב מיושן שלא חידשו את הרשיונות מעל מס' שנים הם מסרבים להחזירו לכביש.

בכל מקרה גם אם הרשיונות מבוטלים או אם איננו בסטטוס אספנות. ניתן להפוך ולהחזירו לכביש תחת סטטוס אספנות.

פורסם

אני בררתי את זה מול פקידה במשרד ברישוי, והיא אמרה לי שמכיוון שעבר הרבה זמן ללא טסט אני לא מקבל את הרישיון הביתה, אבל כשאני ארצה להחזיר אותו לכביש אני צריך לבוא לשרד הרישוי ולהוציא רישיון חדש.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

היכן שיש אי-הבנות, כדאי שהדברים יובהרו... :-)

גש עם בעל הרכב למשרד הרישוי וודא תקינות רישיון הרכב ובעליו, משמע כי אינו מוכרז חלילה כמעוקל, משועבד או הורד מהכביש.

בנוסף, להחלטתך, יש אתרים באינטרנט בהם ניתן בתשלום סמלי של שקלים בודדים לקבל אישור אודות עיקול ושעבוד.

בהצלחה!

*האמור אינו מהווה המלצה מכל סוג שהיא.

*ט.ל.ח.

פורסם

גם אם בעל הרכב הוריד בטעות את הרכב מהכביש במקום להפקיד רישיונות יש עדיין דרך חוקית להחזיר לכביש.

אם זה המצב תיפנה אליי ואני אדריך אותך מה לעשות אבל תיצטרך שיתוף פעולה מצד בעל הרכב.

• תוכן חדש...