Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה

ברשותי טויוטה קורולה 2001

שמתי לב שאף פעם המחוג של הסל"ד לא מגיע לאזור האדום

כי אני יודע שרכב של ההמורה שלי שהיתי שומע את המנוע צועק הוא היה באזור האדום כזה ואז היתי מעביר הילוך

אצלי הוא מעביר את ההילוך חלק אין נקישה או משהו אבל שהסלד בכלל בחצי ולא מגיע לאזור האדום ככה זה באוטומטיות ?

העלתי גם סרטון של זה. לא עברתי את שישים אבל מקווה שיעזור לתשובה אם המחוג תקין או לא

http://www.youtube.com/watch?v=CoP9drmx21c&feature=youtu.be

יש לציין שאני נגיד על ניוטרל אני לוחץ על גז המחוג עולה וכן מגיע לאדום אני שומע את המנוע צעוק אבל מוזר שבהילוכים זה ככה כאילו אי אפשר למשוך אותם

פורסם

תיבת הילוכים אוטומטית תמשוך הילוך עד קצת לפני האיזור האדום רק כשאתה לוחץ גז עד הסוף, או כמעט עד הסוף.

בנסיעה רגילה, עם לחיצה מתונה על הגז, הילוכים מתחלפים בסל"ד בינוני, בדיוק כמו אצלך, כך שהכל תקין.

בבקשה, אל תבדוק את זה, תוך כדי שאתה מצלם.

כל שאלה שיש לך תשאל כאן.

• תוכן חדש...