Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

beauty and the beast

G FORCE
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשלב בין שלושה דברים שאני אוהב : צילום, נשים ומכוניות יפות ומשופרות, כאלה שגורמות לך להסתכל עליהן שוב ושוב.

אז החלטתי להפיק לוח שנה שיתאים לנו ,חובבי המוטוריקה (בעיקר הסטרייטים שבינינו :wink:).

בנוסף רציתי להכניס קצת אווירה מפרגנת בין הסדנאות, בכל זאת נעשים פה דברים יפים.

אז 12 מכוניות 12 נשים 12 תמונות.

לסט הראשון בחרתי לצלם את האיבוקולט של מיכה ריכלין מסדנת השיפורים לרכב .MV RACING

נכון להיום באופן רשמי הרכב המהיר ביותר בישראל, 10.2 שניות מעמידה ל400 מטר, 2.4 שניות מעמידה למאה קמ"ש.

ולצידה הדוגמנית לין פובירסקי (נתונים שמורים במערכת).

איפור:דורין גורדון.

צילום ועריכה: סטס יסטחרוב.

תהנו

38625044.jpg

59862577.jpg

74757717.jpg

35011835.jpg

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחלה תמונות! רכב מדהים! ודגמנית יפהפייה!

כל הכבוד.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

שום רעבה ושום נעליים ..

:shock:

אחלה תמונות , אחלה רכב , אחלה רעיון ! :-D

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

OH S&%T!!!!! :shock:

תגיד לה שתפסיק להסתכל עליי! :-P

תמונות אש, רכב אש (0-100 ב2.4 שנ'?? תגיד לי, מה זה בואינג 747 לעזאזל?!), ובחורה אש (גירוש שדים, גירוש שדים :roll: ).

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם
OH S&%T!!!!! :shock:

ובחורה אש (גירוש שדים, גירוש שדים :roll: ).

מה לא בסדר בשדיים שלה? למה לגרש אותם?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ההתלבטות בהחלט קשה, אני לא יודע על מי לעלות קודם.. על הרכב או על הבחורה :-o

(נאמר בבדיחות הדעת, לכל הרגישים שבינינו).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אני מכיר את הבחורה !

היא מרצה בכירה במכון וויצמן.

דוקטור - אני מבקש. בוא נעמוד על דיוקם של דברים. בדיוק סיימה את הדוקטורט שלה באנתרופולוגיה.

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...