Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמנם הוא אחד מעו״ד הטובים בארץ?

זה לא משתמע מדבריו.

סה״כ מדובר בעצות לאנשים ששמם והמילה אינטליגנט לא הולך באותו המשפט.

זה שצריך להתייחס לשוטר בכבוד ולא להודות בביצוע עבירה כדי לחמוק מקנס (אנשים באמת עושים את זה?) אלה עניינים די ברורים.

פורסם

אני לא חושב שהכתבה הזו יכולה לשקף על יכולותיו כעו"ד, במידה ואחוזי ההצלחה שלו טובים, אז איך אתה יכול לשפוט אותו מכתבה אחת. לא שיש לי היכרות איתו, האמת שלא טרחתי לראות מה שמו אפילו, אבל מה הקשר בין כתבה שנותנת עצות (גם אם ברורות מאליו) לבין אחוזי ההצלחה שלו כעו"ד? או יותר נכון, מה ציפית למצוא בכתבה הזו?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו,

אם קולאוטי לא היה מציין בהודעתו שהכותב הוא עו״ד תעבורה מאוד מצליח לא הייתי מתייחס לכתבה שלו בהקשר זה.

אין לי ציפיות מכתבות כאלה. מה הם כבר יכלו לחדש לי? שרצוי להתייחס לשוטר בכבוד המגיע לו?

פורסם

תתפלא, אבל יש אנשים שבשבילם זה חידוש. יש גם אנשים שבשבילם לעצור, גם כאשר אתה לא בטוח שסימנו לך זה חידוש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה שצריך להתייחס לשוטר בכבוד ולא להודות בביצוע עבירה כדי לחמוק מקנס (אנשים באמת עושים את זה?) אלה עניינים די ברורים.

לפי הכתבה דווקא כן צריך להודות בביצוע העבירה.

עצרתי, והשוטר טוען כי נהגתי במהירות גבוהה מהמותר. האם עלי להודות במיוחס לי ולקוות כי השוטר יוותר לי, או לכפור באופן גורף בהאשמות?

היה ותכפור באופן בוטה בביצוע העבירה, הדבר עלול לגרום לשוטר להחמיר עמך. במקרה כזה אין סיכוי שיוותר על רישום הדו"ח, או ימיר אותו באזהרה אם אתה נהג שאינו מרבה בעבירות. מאידך, אם תסביר כי יתכן והשוטר רק טעה במקרה, מכל סיבה שהיא, הדבר עשוי לסייע בשיפור המצב.

וזה "ממש רעיון טוב" להגיד לשוטר שהוא פוזל והרכב השני נסע מהר ולא אני.

למרות שלאחר מכן בסעיף 5 הוא נותן עצה סותרת במקצת

פורסם

כתבת YNET מטופשת לימי חג...

טוב שלא כתבו סעיף "השוטר ניגש אליי, אך הוא אינו חובש כובע, האם במקרה זה הדו"ח לא קביל?"

:shock::roll:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

העו״ד בסה״כ מנסה לקבל פרסומת חינם, ע״י כתבה חובבנית ומתן עצות דמיקולו שאבוי למי שיעשה בהן שימוש.

לא אתיקה ולא נעליים - העיקר שתתפרסם חתימתו.

בפרסום הלינק לכתבה נעשה פה בעצם שירות נוסף ובחינם לאותו עו״ד, שרוב הסיכויים הם שמי שישמע בעצתו יזדקק לשירותיו של עו״ד..

שמתי לב שגם פה בפורום ישנו איזה עו״ד (א.ש והמבין יבין) אשר צץ מדי פעם בתגובות אשר אינן מקדמות בדרך כלל את הפתרון בשום דרך, פרט לאינטרס של העו״ד שלו עצמו, בעצם הצפת חתימתו.

לסיכום, יש תגובות וכתבות שיש להתייחס אליהן בהתאם למטרתן שהיא פרסומת ולהתעלם מתוכנן.

פורסם

שימושי?

מדובר בטיפים מאוד כלליים ולא פרטניים.

התייחס לאדם שעומד מולך תמיד בכבוד הראוי לו.

תמיד תן לו חבל כדי שיוכל לרדת מהעץ במידה וניתן.

פנה להיגיון שלו (באם יש כזה..) וקווה לטוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
(א.ש והמבין יבין)

הדבר היחידי, שאני לא מבין, זה איך עדיין לא הסירו את ההודעה שלך, שממש, אבל ממש, לא מקדמת את השרשור הזה, אלא עלולה לעלות לך בלא מעט.

ארז רונן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קודם הכתבה על הברווז בטורקיה ועכשיו זה. כבר אין על מה לכתוב?!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...