Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני לפני גיוס ואני מעוניין לקנות את הרכב הראשון שלי חפרתי ובחנתי כל רכב שקים בין השנים 98-2004 במסגרת התקציב שיש לי מההתחלה כיוונתי לרכב ספורט הגעתי בסוף לפיגו gti רנו קליאו gti ופיאט פונטו htg ואפילו בגבול איביזה gti בשנים 98-2001

אבל לאחר שהבנתי את הבעיות של כל אחת מהן ואת היתרונות בסופו של דבר התקציב שלי ירד במקצת אז החלטתי ללכת טיפה אחורה בשנים אבל להישאר עם אותו תקציב חשבתי בהתחלה על פיגו 106 gti או rally או אפילו אלפא רומיאו 146 156 למרות שאלפא זה לא הכי הגדרה של ספורט בעולם.....ולבסוף אמרתי בוא נהנה מספורטיביות מפנקת עם טיפה פוזה נילך על רכב קבריולט ראיתי פיאט פונטו חלש מידי קאדילאק סאנבריד שוחט בדלק ורובר 216 בעייתי מידי לא חלקים הכי נפוצים ושברולט קוואליר מכוער מידי וגם שותה לא פחות מהקדילאק ולבסוף הגעתי לרכב המושלם ספורטיבי עם פוזה לא ראיתי ביקורות רעות עם תקציב מעולה+ הבעלים הוא עובד במוסך מורשה של פורד והרכב שלא פחות מהפיגו 206 Gti או פיאט פונטו אולי טיפה יותר כבד אבל עם אותם כוחות ה״פיאט אסקורט קבריולט X3RI שנת 1995 1.8 ליטר 130 כ״ס ״ הפגם היחידי שמצאתי זה השנה ואם מתקלקל הגג החשמלי זה תיקון לא זול בכלל

אז בקיצור אני רציתי חוות דעת

1.צריכת דלק

2.חלפים

3.בעיות מכניות ותפעוליות, באיזה תדירות היא תיראה מוסך אם היא מטופלת נכון

4.והאם הייתי ממליצים לי רכב ספורט אחר בתקציב של עד 15k ולפי מה שידוע לי צרפתיות בשנים היותר ישנות רואות הרבה מוסך אז בבקשה שפחו את כל המידע שיש לכם כל פרט יעזור לי תודה מראש.

-הכי חשוב שהיא תיהיה ידנית בגלל זה אני כל כך מצומצם-

פורסם

מרבית הרכבים בעלי הגג הנפתח אינם מתנהגים וספורטיביים כמו הגרסה הסגורה,הם גם כבדים יותר עקב חיזוקי שלדה.

בתקציבך הייתי שוקל צרפתייה כגון 106\306 XSI ואם אתה מוכן להקריב את הפוזה לטובת התנהגות,אמינות ותמורה למחיר אז אני ממליץ על הZX וולקן (סיטרואן),אחותה התאומה של ה306 XSI דור ראשון.

מנוע 2.0 ליטר ,121 כ''ס ,ידני ,היגוי והתנהגות שימרחו לך חיוך על הפרצוף,הרכב גם דיי מפנק ומאובזר.

במחירון הן מרוסקות וניתן לרכוש כזאת ולהשאיר לא מעט עודף מתקציבך ליישור קו ואחזקה עתידית.

אני בעלים של אחת מזה 4 שנים ונהנה איתה מכל רגע!

פורסם

אלפא לא עונה על ההגדרה של ספורט? באיזה עולם אתה חיי?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תיקון קטן:

1. אין דבר כזה קאדילק סאנברד. מה שראית זה פונטיאק.

2. אין כזה דבר קליאו GTI. קוראים לזה קליאו ספורט.

דבר שני - בשנתונים האלה של האסקורט לא ניתן לשער כמה אמין הרכב יהיה אצלך כי זה תלוי באיך טיפלו בו ב10 שנים האחרונות. בשביל זה צריך לקחת את הרכב למוסך שמכיר את הדגם שיעשה בדיקה מקיפה ויתן לך רשימה של דברים חשובים שצריך לסדר. בדיקה במכון לא תתן לך הרבה.

ד"א קשה לקרוא את ההודעה שלך כי אין סימני פיסוק. אי אפשר לדעת מתי מתחיל ומסתיים משפט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כפי שכבר ציינו - כל רכב קבריולט שתקח בשנים האלה ובתקציב הזה לא יהיה ספורטיבי כלל, ייתרה מכך רובם סובלים מבעיות בטיחות חמורות, עקב כך שאין להן קשתות התהפכות.

הקליאו היחידה שתכנס לך בתקציב היא הRSI (אין רנו קליאו GTI, אחלה שיעורי בית הכנת).

אופצייה נוספת (ללא כל העדפה) היא ה106 ראלי\GTI, בדור שני.

חפש לך רכב שטופל כראוי, ולא עבר התעללות במערכת החשמל.

בשנים האלה אין ערבויות לאמינות - בטח לרכבים שעברו כבר יותר מעשור של חיים לא קלים.

בהצלחה.

• תוכן חדש...