Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש רכב כפי שציינתי בכותרת.

בעקרון אבא שלי ודוד שלי אמרו לי שהם יטפלו בכל העניין. דוד שלי הוא מכונאי, אך עדיין, אני חושב שלהתייעץ עם עוד אנשים לא יכול להזיק.

כרגע הם אמרו לי שהם מצאו איזו טויוטה קורולה שנת 99, ב20 ומשהו אלף. מחר הם ילכו לבדוק אותה.

אני יודע שניתן למצוא במחיר הזה מכוניות קצת יותר חדשות, שנת 2004/5, אז השאלה שלי היא האם הטויוטה קורולה שנת 99 שווה את המחיר ועדיפה על אוטו חדש יותר או אולי יש לכם המלצות למכוניות אחרות בטווח המחירים הזה.

תודה מראש, מיקי.

פורסם

אתה צריך לספק קצת יותר פרטים,אתה מחפש ידנית?אוטומט? אתה מחפש חיסכון? יותר ביצועים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מעדיף חיסכון על פני ביצועים, אני גר בעיר קטנה אז אני לא צריך משהו עוצמתי במיוחד.

אני מעדיף ידני, אך גם אוטומט יכול לעשות את העבודה מבחינתי אם הוא מומלץ.

דבר נוסף, לא איכפת לי מהמראה של הרכב, רק שיהיה חסכוני ואמין. אוטו טוב בסה"כ.

תודה לך.

פורסם

הקורולה אמינה,אך ניתן למצוא רכבים באמת משנתון 2005 למשל,שיהיו יותר חסכונים ממנה,למשל פונטו ספייס,יונדאי גטס תהיה פחות חסכונית,אך אמינה וזולה לאחזקה,אך כדאי לקחת גיר ידני עם הרכב,היתרון גם שהרכבים הללו יותר קטנים לכן קל יותר בחניה,הביטוח עליהם זול יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם מדובר בהבדל משמעותי או בהבדל קטן? אם לדוגמא הקורולה במצב טוב לאחר הבדיקה ובלי הרבה ק"מ, היית ממליץ בכל זאת לפנות לאוטו אחר או שהקורולה תעשה את העבודה?

עוד דבר, ראיתי במודעות יד2 שתי מכוניות מהאזור:

אחת פיאט פנדה Dynamic ידני 1.2 (60 כ''ס), שנת 2007 במחיר 25000 מסוכנות רכב פה באזור, והשניה היא רנו מגאן II שנת 2004 1.6 אוטומט שכתוב שעשתה 58 אלף ק"מ.

אשמח לחוות דעת.

פורסם

הטיוטה אמינה,אין פה ספקות,גם אם האמינות תהיה יותר טובה מספייס למשל או באותה מידה,לספייס יהיה יתרון באחזקה יותר זולה,אך הקורולה חזקה יותר.

הפנדה ומגאן 2 רכבים שונים,המגאן בטוחה יותר,מרווחת יותר,חזקה יותר,אך הפנדה חסכונית יותר,יותר זולה לאחזקה,הגיר המשמעותית יותר אמין,כי הוא ידני והAL4 ברנו לא הכי מוצלח.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא מצאתי רכב עדיין, היה איזה בחור מנובל עם טויוטה יאריס שעבד עלי ועל אבא שלי, ועוד איזה מכונית שלא התאימה.

הטויוטה קורולה שדיברתי עליה היתה די טובה, אך המחיר המבוקש היה גבוה מדי.

ראיתי היום ביד2 פונטו ספייס שנת 2001, ידני, מנוע 1250, יד 3. נאמר במודעה שהוא מטופל במוסך מורשה וללא תאונות. אולי אתקשר מחר לבדוק. כמה שאלות: האם המוכר אמור להחזיק ספר טיפולים מכל הידיים שהרכב עבר? למה כדאי לשים לב ברכב הזה ספציפית(בעיות אופיניות)? ובכלל, האם מומלץ, תודה רבה.

פורסם

בן אדם פדנט אכן יעשה זאת או ישמור קבלות,אבל אם הרכב מטופל במורשה,אפשר לגשת להוציא היסטורית טיפולים.

תבדוק שאין מים במקום נוזל קירור,שההגה עובר למצב city,יש כפתור בשם הזה שהופך את ההגה למאוד קל.

• תוכן חדש...